Přítel žárlí na mého ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
13.11.18 19:30
@Lama Lama píše:
Hele, a co tě to popadlo zrovna s ex? to byla nějaká specifická ex nebo bys to měla s každou ex?
Já to mám hozený asi naopak. Jako kdyby měl mít něco s někym, tak návrat k ex by byl pro mě dost velkym zadostiučiněnim. Normálně by ho mohlo omluvit, že neví, do čeho leze. …

No… když jsme spolu začli randit, všichni jeho kamarádi bez výjimky se ho ptali, kde má „XY“, vypadali udiveně, při nevímkolikátém dotazu se slečna XY dostala na black list (u mě), aniž by mi cokoliv provedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
13.11.18 19:51
@Lama Lama píše:
Hele, a co tě to popadlo zrovna s ex? to byla nějaká specifická ex nebo bys to měla s každou ex?
Já to mám hozený asi naopak. Jako kdyby měl mít něco s někym, tak návrat k ex by byl pro mě dost velkym zadostiučiněnim. Normálně by ho mohlo omluvit, že neví, do čeho leze. …

Tak mne ex nijak nevadí včetně bývalé manželky, s tou jsem se i viděla na svatbě a v pohodě. Vadí mi ta ex, s kterou má malé dítě a též nijak nemusím svou next… tu už jsem musela vidět taky, při jedné příležitosti.
Ani s jednou nestojím o to být v kontaktu. Ex mu bohužel zasahuje do života víc, než by na můj vkus kvůli společnému dítěti bylo vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
13.11.18 22:24
@Taky jedna píše:
No… jediná ženská co na mě působila jako rudý hadr na býka byla manželova ex. To jsem žárlila až jsem měla tmu před očima. Jinak ne. Museli se přestat stýkat (tedy oni se nestýkali, ale zakázala jsem mu to tak jen z principu, kdyby náhodou :lol: ). Naštěstí to překousnul a nechal si mě… už jsme spolu věčnost (máme dospělé děti). Nikdy jsem na žádnou tak nežárlila a upřímně, štvalo by mě i kdyby se s ní potkal dnes - po všech těch letech :lol:
Takže ten tvůj nemusí být žárlivý blázen, prostě má jen nastavenou kontrolku na toho jednoho konkrétního chlapa a to možná zcela iracionálně. Buď to přijmi jako jednu z jeho chyb, nebo ho pusť do oběhu. Jo ale přece jen bych okoukla, jestli to není žárlivec vůči všem chlapům světa. To už by byla jiná situace ;)

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
13.11.18 22:27
@Lama Lama píše:

No já jsem s jednou ex v pohodě. Manžel s ní byl párkrár zapařit, na kafi a prostě mi neva ač se jednou opilá chovala jak když se nerozešli… beru ji a nevadí mi. Naopak druhou ex nesnesu a vadí mi natolik, že i náhodné setkání či prosté ahoj by mi rozpumpovalo krev v žilách… nesnesu ji :nevim: takže je to u mě o tom 1 konkrétním člověku třebas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
25.12.18 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych znala váš názor. S mým ex přítelem jsme se rozešli po čtyřech letech po vzájemné dohodě v dobrém. Teď mám nového přítele, on je skvělý až na jednu věc a to tu že strašně žárlí na mého ex. Dneska mi udělal strašnou scénu kvůli tomu že jsem olajkovala jeho fotky na kterých ani není on jen se to týkalo jeho práce (ano možná to zní jako když nám je 15). Řekl že mu to nepřijde normální, že to snad nemyslím vážně a že k němu určitě něco cítím, ale to není vůbec pravda. Jen nemám tu potřebu si ho všude zablokovat a dělat že ten člověk nikdy neexistoval. Ani nehrozí to že by měl on můj ex nějaké skryté city pořád ke mě, on má taky nový vztah a je spokojen. Můj nynější přítel mi řekl, že mu ani nepřijde normální aby jsem se bavila s kámoškama/kámoškama se kterýma se baví i on i to zakázal. Nevím co mám dělat, jestli tohle žárleni není něco co by se v budoucnu mohlo více a více zhoršovat.
Jaký na to máte názor vy? Opravdu nemůžou spolu dva bývalí partneři normálně fungovat? Opravdu jsem tak hrozná? :,(

A to jsou úskalí toho, když si chlap najde už ojetou a použitou… Historie se na ni podepsala. A přijde mi normální utnout kontakty s bývalým. Od toho je to bývalý. Je tam zcela reálná možnost, že po čase se ti zase zalíbí, a to je možnost kterou tvůj aktuální chce eliminovat. Ale je jasny, ze bojovat s odhodláním a moci ženských pohlavních orgánů je těžký.

Kdyby tak šli ženy zase zotrocit. To by byla pohodička a klid. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.12.18 13:27

Nikdo ti nemá co zakazovat kamarádky a kamarády, proboha, našla sis kontrolujícího chorobného žárlivce. Na rozdíl od jiných máš štěstí, že se projevil brzy a že tě k němu nic neváže. Pokud prahneš po životě něčího otroka uvázaného doma, jen tak dál. Pokud máš snad potřebu být svobodný za sebe se rozhodující člověk, tak to holt nebudeš chtít být s ním. Jestli se ptáš, zda se změní - ano, jistě. K horšímu, další krok bude požadavek na zrušení fb, odstřihnutí od přátel, rodiny… Nejlépe „romantické“ gesto v předčasné svatbě a miminu, abys byla přivázaná úplně. Sotva ho znáš a už vidíš, co je zač, tak snad víš taky, co s tím. Lajkovat můžeš co chceš, komu chceš, kdy chceš, když to neunese, holt s tebou nemůže být, takhle jednoduchý to je. Žárlení je vždy problém hlavně žárlivce (jak už tu padlo, nikdo ho nenutí, aby s tebou byl), zvlášť když je bezdůvodné - nelze donekonečna dokazovat, že nic neděláš špatně, to si zapamatuj. Těmhle typům žádné ujištění nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.18 18:25

Potrebuji radu

Dobrý den.Prosím vás může mi.niekto poradit.Spoznala som úžasného chlapa ktorého milujem.On je rozvedení dva roky,ale so svojou ex partnerkou komunikuju spolu každý den o detoch a o jiných sukromnich veci.Denne si volaju za každou maličkost.Trochu mi to vadi.Vysedava u něho na kafe.Je to normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
26.12.18 00:17
@Slniecko88 píše:
Dobrý den.Prosím vás může mi.niekto poradit.Spoznala som úžasného chlapa ktorého milujem.On je rozvedení dva roky,ale so svojou ex partnerkou komunikuju spolu každý den o detoch a o jiných sukromnich veci.Denne si volaju za každou maličkost.Trochu mi to vadi.Vysedava u něho na kafe.Je to normálně?

Podle mne ne… raději bych o vztahu neuvažovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
26.12.18 10:10

My s ex v kontaktu jsme ohledně děti prakticky denně. Občas nějaký to kafe, pivo taky bylo. Teď Teda i s novými partnery, ale řádově párkrát do roka. Nevím, jakou máš definici normalnosti. Obvykle to asi úplně není. Ale za mě, obráceně je to daleko horší a pokud bych šla znovu do chlapa se závazky, tak bych naopak dobrým vztahům s matkou prikladala větší váhu.
Jako bezdetna bych do chlapa s detma nešla Teda ani s exkou světici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí