Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
3.11.15 12:00
@Anonymní píše:
To ale vůbec nevypovídá nic o tom, jestli si ho vážím.
Váží si ho lidé, kteří dýchají ve fabrice sklo a ředidla, váží si své psychiky lidé, kteří jsou „nuceni“ dělat neplacené přesčasy a řve na ně vedoucí se základkou?

Modelky také prodávají své tělo, já pouze dokáži oddělovat sex od lásky, je to pouze o jiných hodnotách, ne o hrdosti, tu jsem touto brigádou opravdu neztratila.

Špatně bych si přišla, pokud bych někomu slíbila věrnost a nedodržela to, já jsem nikomu neubližovala.

Hele, já tě nesoudím, ale jak jsem již psala, tvůj pohled na svět je zcela zcestný. Zase srovnáváš nesrovnatelné…prostitutka a modelka :roll: Já bych to prostě dělat nemohla, bylo by mi se sebe zle :nevim:. Nějak nechápu ten anonym, když jsi na dráhu prostitutky tak hrdá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.11.15 12:01
@Anonymní píše:
Tak pokud by to bylo tak, jak tvrdíš, tak bych to i já jako jediný člvěk (nebo ignorovaný nápadník) mohla říct o kolegyni v práci, která mi nesedí a lidé by mi věřili? :think:Tohle (že mě někdo někomu práskne) už jsem slyšela několikrát a jsem přesvědčena, že to mám „ošéfované“ dobře a že jsem měla, mám a budu mít skvělý life :)
Nicméně pokud by se to i přesto dozvěděly děti, tak by se holt nedalo nic dělat, i s tím musím samozřejmě počítat, ale to, že jsem kdysi dělala prostitutku neznamená, že je mám méně ráda, nebo že se o ně hůř strám, spíše naopak, to by si mé děti zcela jistě uvědomovaly.
A v dnešní době nevidím rozdíl v tom, jestli se spolužáci budou smát dětem za to, že je vychovávají dvě maminky - lesby, že nemají iPhone a nebo že maminky kdysi (MOŽNÁ - protože kde je jako důkaz) dělala ku*vu, horší by pro mě bylo, kdybych pro ně neměla peníze na výlet ;)
Cizí lidé mě nezajímají, jak morální je jejich povolání?

mít maminku ku.vu a lesbu je sakra rozdíl - tohle prosím nesrovnávej, jinak tak ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 12:14
@štěpánka11 píše:
Ono ve chvíli kdy by se provalilo, že jsi soulozila za peníze a tatík byl zakazník, věř, že by to tak lehce nepřijali.
A ja se teda nestykam s nikym, kdo by se živil něčím nemoralnim, asi se pohybuji v jiných kruzích :)

Tak pokud znáš mé děti lépe jež já, tak OK… 8o

Ty neznáš žádnou servírku/kadeřnici/ prodavačku, která nedaní dýška?
Nebo majitele hospody s kuchařem, který v kuchyni zanedbává úklid a hygienu?
Nenarazila jsi nikdy v obchodě na zkaženou = zdraví závadnou věc?
Nevyprávěl ti nikdy nikdo o policistovi, který se nechal ukecat na nižší pokutu?
Neznáš žádného obchoďáka, který by lidem neodbytně nutil absolutní shit?
Makléře, který krom toho, že si nasadí neadekvátní odměnu, zatají lidem důležité info o kupovaném bytě? Účetní, bojící se vyhazovu a tím pádem dělající všemožné čachry?
Nečekala jsi nikdy v čekárně s pacienty, kteří vypadali, že každou chvíli zkolabují, zatímco si doktorka telefonovala s kamarádkou zážitky z víkendu?
K tomu znám ještě gynekologa, který mi v klidu řekne, kdo od nás z městečka měl jakou pohlavní nemoc a zubařka mi na 2. schůzce řekla, že bez dokladu to bude o 1000 levnější. Žádného takového živnostníka předpokládám určitě také neznáš, který by dělal věci/služby bez dokladu levněji, že?
Nebo lékaře/prodavače, který by ti předepsal/doporučoval předražený produkt, protože má od firmy provize, i když by ti bohatě stačil výrobek o polovinu levnější.
A určitě ani neznáš nikoho, kdo by dělal ve fabrice, kde na ně řve agresivní vedoucí se základkou a v podstatě bezdůvodně jim vyhrožuje, to je taky v pořádku.
To samé prodavačky v Penny/Normě (o dalších obchodech info nemám), které jsou nuceny dělat neplacené přesčasy, též mají zřejmě velmi lidské vedení.
A co teprv, když někomu na stk zázrakem projde vrak bez výfuku…

Myslím, že bych mohla pokračovat, skoro všude je něco a záleží, kdo to má jak nastavené, já bych třeba nedokázala nutit dál pracovat dělníky na lince, když jim před 5 minutami umřel spolupracovník, který teď leží přikrytý plachtou na zemi vedle stroje a čeká se na pohřebáky, ale sex od lásky klidně oddělit dokáži, za to že společnost má jiné představy o morálce než já, nemohu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.15 12:19
@Maria37 píše:
mít maminku ku.vu a lesbu je sakra rozdíl - tohle prosím nesrovnávej, jinak tak ať ti to vyjde.

Já to nesrovnávám, pouze říkám, že posměškům se vaše dítě vyhnout nemusí, i pokud byste byli sebesvatější.
Děti to prostě nepochopí, ale rozumný dospělý by mohl pochopit i prostituci, pokud by chtěl a nedíval by se na to jen svým zabedněným pohledem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.15 12:22
@MarieP píše:
Hele, já tě nesoudím, ale jak jsem již psala, tvůj pohled na svět je zcela zcestný. Zase srovnáváš nesrovnatelné…prostitutka a modelka :roll: Já bych to prostě dělat nemohla, bylo by mi se sebe zle :nevim:. Nějak nechápu ten anonym, když jsi na dráhu prostitutky tak hrdá ;)

Anonym je proto, že zdejší diskutující se zřejmě velmi nudí a mají jako hobby lustrovat jiné diskutující, tím pádem by to, že jsem tohle dělala bylo vytahováno v každé další diskuzi, protože ku*va přece nemůže mít pravdivý názor a já nechci, aby se diskuze o tom, jak uvařit koprovku zvrhla v diskuzi o prostituci.

• Citovat
  • Upravit
9757
3.11.15 12:34
@Anonymní píše:
Anonym je proto, že zdejší diskutující se zřejmě velmi nudí a mají jako hobby lustrovat jiné diskutující, tím pádem by to, že jsem tohle dělala bylo vytahováno v každé další diskuzi, protože ku*va přece nemůže mít pravdivý názor a já nechci, aby se diskuze o tom, jak uvařit koprovku zvrhla v diskuzi o prostituci.

to chápu, navíc pokud žiješ i ten reálný život v utajení, tak je to moudřejší, tady by tě mohl pod přezdívkou někdo blízký poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.11.15 12:36
@Anonymní píše:
Já to nesrovnávám, pouze říkám, že posměškům se vaše dítě vyhnout nemusí, i pokud byste byli sebesvatější.
Děti to prostě nepochopí, ale rozumný dospělý by mohl pochopit i prostituci, pokud by chtěl a nedíval by se na to jen svým zabedněným pohledem.

Takže my, co jsme neroztahovaly nohy na požádání kdekým jsme zabedněné a Ty, jelikož jsi bývalá kur*a máš patent na rozum? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 12:41
@Terina89 píše:
Takže my, co jsme neroztahovaly nohy na požádání kdekým jsme zabedněné a Ty, jelikož jsi bývalá kur*a máš patent na rozum? 8o

No jistě, přesně takhle jsem to myslela…
Ne, pouze si myslím, že nerozumný je ten, který překrucuje řečené a především ten, který odmítá si vyslechnout a zamyslet se nad jiným názorem.
Místo toho si jadále jede jen to své a ostatní neposlouchá a raději ještě ke všemu například uráží, či zesměšňuje.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.15 12:47
@Anonymní píše:

Já tedy nikoho neodsuzuji, ale co musí ženu donutit k tomu, aby šla dělat šlapku, to nepochopím a zabedněná si nepřijdu. Myslím, že nemůžeš po nikom chtít, aby ti za to tleskal, podle mě je opravdu hrozné se k něčemu takovému propůjčit a omlouvej a okecávej si to jak chceš.

• Citovat
  • Upravit
9757
3.11.15 12:48
@Anonymní píše:
Ne, pouze si myslím, že nerozumný je ten, který překrucuje řečené a především ten, který odmítá si vyslechnout a zamyslet se nad jiným názorem.
Místo toho si jadále jede jen to své a ostatní neposlouchá a raději ještě ke všemu například uráží, či zesměšňuje.

tos napsala pěkně, bohužel ženský jako ty zničily řadu vztahů/manželství a takhle se ti to holt vrací. Čekat, že budeš dělat tohle a všichni tě budou uznávat a mít rádi nelze.
P. S. vůbec nezpochybňuju, že hlavní vinu nesou chlapi - o tom žádná, ale podílet se na tom je taky špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.11.15 12:49
@Anonymní píše:
Tak pokud znáš mé děti lépe jež já, tak OK… 8o

Ty neznáš žádnou servírku/kadeřnici/ prodavačku, která nedaní dýška?
Nebo majitele hospody s kuchařem, který v kuchyni zanedbává úklid a hygienu?
Nenarazila jsi nikdy v obchodě na zkaženou = zdraví závadnou věc?
Nevyprávěl ti nikdy nikdo o policistovi, který se nechal ukecat na nižší pokutu?
Neznáš žádného obchoďáka, který by lidem neodbytně nutil absolutní shit?
Makléře, který krom toho, že si nasadí neadekvátní odměnu, zatají lidem důležité info o kupovaném bytě? Účetní, bojící se vyhazovu a tím pádem dělající všemožné čachry?
Nečekala jsi nikdy v čekárně s pacienty, kteří vypadali, že každou chvíli zkolabují, zatímco si doktorka telefonovala s kamarádkou zážitky z víkendu?
K tomu znám ještě gynekologa, který mi v klidu řekne, kdo od nás z městečka měl jakou pohlavní nemoc a zubařka mi na 2. schůzce řekla, že bez dokladu to bude o 1000 levnější. Žádného takového živnostníka předpokládám určitě také neznáš, který by dělal věci/služby bez dokladu levněji, že?
Nebo lékaře/prodavače, který by ti předepsal/doporučoval předražený produkt, protože má od firmy provize, i když by ti bohatě stačil výrobek o polovinu levnější.
A určitě ani neznáš nikoho, kdo by dělal ve fabrice, kde na ně řve agresivní vedoucí se základkou a v podstatě bezdůvodně jim vyhrožuje, to je taky v pořádku.
To samé prodavačky v Penny/Normě (o dalších obchodech info nemám), které jsou nuceny dělat neplacené přesčasy, též mají zřejmě velmi lidské vedení.
A co teprv, když někomu na stk zázrakem projde vrak bez výfuku…

Myslím, že bych mohla pokračovat, skoro všude je něco a záleží, kdo to má jak nastavené, já bych třeba nedokázala nutit dál pracovat dělníky na lince, když jim před 5 minutami umřel spolupracovník, který teď leží přikrytý plachtou na zemi vedle stroje a čeká se na pohřebáky, ale sex od lásky klidně oddělit dokáži, za to že společnost má jiné představy o morálce než já, nemohu.

Pleteš si dojmy s pojmy, ja nepsala, že jsem se s nesetkala s nemoralnim JEDNÁNÍM, psala jsem, že se s takovými lidmi nestykam (rozuměj v osobní rovině ). A s těma dýškama - je dost rozdíl nedanit pár stovek a pár tisíc denne, že :)
Navíc je opravdu rozdíl mezi nemoralnim jednáním a komplet nemoralnim zivobytim :)
A tvoje děti neznám lépe, ale podle toho co píšeš, tak sama nechceš aby se to nějak domákly, zřejmě proto, že by to nemusely vzít uplně nejlíp. Nebo se pletu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.11.15 13:03
@Anonymní píše:

Nevěřím. ;) já bych v tvém případě taky byla anonym a je jasné proč…Rozhodně si nemyslím, že prostitutka nemůže být chytrá nebo vzdělaná. Mám (dnes již jen) známou, která si tímto vydělala na barák…nikdy by to nepřiznala a stydí se (vím to jen já - byly jsme si blízké a můj chlap, tomu jsem to řekla, když se zeptal- nikomu jinému bych to na ni nikdy neprozradila…). Prostituci chápu, ale nesouhlasím s ní a nevěřím, že je někdo na sebe hrdý z důvodu výkonu této „profese“. Vždy to bude tak, že se to bude snažit utajit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.11.15 13:21
@Anonymní píše:

Ano prostituce je a bude, je jedině dobře, že jí dělají víceméně ženy dobrovolně, protože kdyby ne, tak by se rozjel ještě víc obchod s bílým masem a počet znásilnění. Někdo to holt dělat musí, že, stejně jako uklízet hajzly nebo dělat policajty.
Ale není fakt nic hrdinského na tom, dělat to, co může dělat naprosto každá ženská pod sluncem. Ani morálního když už jsme u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.11.15 13:43
@Anonymní píše:

Omlouvám se, jestli tě označení kur*a urazilo. Nevěděla jsem, že by Ti to mohlo vadit, když jsi v podstatě pyšná a nemáš se za co stydět.
Myslím, že jsem člověk, který dokáže obhájit u druhých každou situaci, která vybočuje z normálu, ale prostituce je pro mě ta nejvíc ponižující věc, kterou žena může dělat a má na výběr. Nikdo jí nenutil prodávat svoje tělo. U Tebe je to podle mě Z nouze cnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
3.11.15 13:51

@Terina89 Ne všechny to dělají dobrovolně, bohužel, viz. obchod s bílým masem :cert:. A pro někoho je ponižující šlapat a pro někoho nechat na sebe denně řvát šéfa, to jsou pouze úhly pohledu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí