Přítel a privát

Anonymní
2.10.13 18:07

přítel a privát

Musim se vám svěřit, nemám komu blízkému, tak raděj anonymně tady.

Byla jsem v srpnu na pár dní s dítkem u rodičů. V září jsem příteli platila telefon a přestože chodí jeho podrobnej výpis na můj mail, má to spoustu stránek a nikdy to nečtu, přece jen mi něco říkalo, at tenhle výpis prolítnu očima a padlo mi do oka, ze volal někde ve dvě hodiny ráno, zrovna, když jsem byla pryč s ditětem.

Byl pryč, a ačkoli jsem spíš taková nekonfliktní, vzala jsem telefon a zavolala. Vzala to nějaká slečna a když jsem řekla, že je to asi omyl, kam jsem se to dovolala, tak že prej cateringové služby. Omluvila jsem se a přesto mi to nedalo dál, zadala jsem to číslo do googlu. :roll: to co mi vyjelo, bych nepřála ani největší nepřítelkyni. Soukromej privát, buchta o deset let starší, než chlap, prsa pětky silikony. :|

Přesto, že jsme si myslela doposud, že nám to všecko doma klape, tak tohle mě dostalo. Od té doby nevím prostě co dál. Samozřejmě, že jsem na něj uhodila, že to vím. řekl, že tam jen volal, což mu nevěřím. chlapi přece nevolají do bordelu, jen aby si pokecali. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
2.10.13 18:09

Třeba provozuje ta oná i sex po telefonu, jak dlouhý to byl hovor? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
2.10.13 18:11

To ti asi není k čemu gratulovat… Ať to bylo jakkoliv, mě by asi vidina nějaké pohlavní choroby odradila od jakékoliv další intimnosti s ním. Navíc je jen málo chlapů, co přiznají své ženě, že jí zahnuli, natož pak s ku*vou.

• Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 18:11

Třeba tam měl kámoše a chtěl si jen zkusit zavolat. Hele ber to z té lepší stránky - zatím nejspíš jen volal… Tak si mohl zatím domlouvat jen slevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 18:12

@janica252 dvě minuty a pak ještě jedna sms. Nejhorší je, že když jsem to na něj doma vybalila, tak se přiznal, že se tam chtěl objednat, ale uvědomil si, co by to všecko způsobilo. :roll: Podle mě jen mlžil, protože jsem na vše přišla. sám se nepřizná, to je jasný. :|

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
2.10.13 18:14

@Seizdra Jo ty myslíš ve stylu: Nechci slevu zadarmo! 8o

• Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 18:15
@Anonymní píše:
@janica252 dvě minuty a pak ještě jedna sms. Nejhorší je, že když jsem to na něj doma vybalila, tak se přiznal, že se tam chtěl objednat, ale uvědomil si, co by to všecko způsobilo. :roll: Podle mě jen mlžil, protože jsem na vše přišla. sám se nepřizná, to je jasný. :|

tAK TAM ZAVOLEJ ZNOVA a zeptej se přímo jí… I když, třeba taky dodržuje nějaký to tajemství, jak maj třba povinnost držet doktoři atd… :nevim:

@Jitka1976 píše:
@Seizdra Jo ty myslíš ve stylu: Nechci slevu zadarmo! 8o

Jj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
2.10.13 18:16

Mě by asi stačilo už jen to, že chtěl. Jsem hodně žárlivá a umlátila bych ho válečkem na nudle. :mrgreen: Pro mě by to znamenalo něco, jako že už mě nemá rád, protože zvažuje sex s jinýma poběhlicema. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 18:16

@Jedna ženská přesně jak píšeš to beru, odradilo mě to s ním cokoliv mít, jakékoliv intimnosti, a on přesto, že to vím, tak se večer co večer snaží. Navíc ještě, když tam ta k…a píše, orál bez ochrany atd, nechcci nic chytit. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
2.10.13 18:17
@Anonymní píše:
@janica252 dvě minuty a pak ještě jedna sms. Nejhorší je, že když jsem to na něj doma vybalila, tak se přiznal, že se tam chtěl objednat, ale uvědomil si, co by to všecko způsobilo. :roll: Podle mě jen mlžil, protože jsem na vše přišla. sám se nepřizná, to je jasný. :|

Hele..je to hnusný pro tebe jako ženskou (já bych teda taky řvala), ale pořád asi lepší v bordelu a s ochranou (předpokládám, že ta dáma se má ráda natolik, aby se sama nechtěla nakazit)než kdyby si našel milenku…aspoň myslím… :nevim: ale vadilo by mi to taky…no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 18:18
@Seizdra píše:
Jj :think:

nevim, podle mě pochybuju, že by mi něco řekla. :think:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
2.10.13 18:20
@Anonymní píše:
@Jedna ženská přesně jak píšeš to beru, odradilo mě to s ním cokoliv mít, jakékoliv intimnosti, a on přesto, že to vím, tak se večer co večer snaží. Navíc ještě, když tam ta k…a píše, orál bez ochrany atd, nechcci nic chytit. :poblion:

V tom případě bych se přítele optala, jestli si takovým způsobem mohu také přivydělat v našem bytě??? :mrgreen: Jako, že soused je fakt fešák…a já to ráda bez ochrany… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 18:22
@Jitka1976
@Jitka1976 píše:
Hele..je to hnusný pro tebe jako ženskou (já bych teda taky řvala), ale pořád asi lepší v bordelu a s ochranou (předpokládám, že ta dáma se má ráda natolik, aby se sama nechtěla nakazit)než kdyby si našel milenku…aspoň myslím… :nevim: ale vadilo by mi to taky…no…

Pro mě je to hnusné, to máš pravdu, protože jsem předpokládala, že doma má vš a nic mu nechybí… kdyby chtěl sex, jednorázovku, tak může si zavolat třeba své ex, nevím, ale platit za to 8o v době kdy mi radí, bych hlavně šetřila, páč jídlo a všecko je drahý, někde nechá dva litry za k…u :zed:

• Citovat
  • Upravit
21848
2.10.13 18:24
@Anonymní píše:
@Jitka1976Pro mě je to hnusné, to máš pravdu, protože jsem předpokládala, že doma má vš a nic mu nechybí… kdyby chtěl sex, jednorázovku, tak může si zavolat třeba své ex, nevím, ale platit za to 8o v době kdy mi radí, bych hlavně šetřila, páč jídlo a všecko je drahý, někde nechá dva litry za k…u :zed:

Nooo… Nechtěla bych ani jedno, ale asi by mi přišlo schůdnější, aby si za to zaplatil jednorázově u nějaký kuy, než schrupnout s exkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
2.10.13 18:26

Znám pár chlapů, co občas jezdí - jezdilo do bordelu - na dědině se to neutají. A nejsou to jen svobodní kluci, jeden jel s kamarády ve svatební noc, když byla novomanželka už doma - tehdy již měli dvě děti, byla s nimi. :poblion: :poblion: :poblion: A jsou to lidi, do kterých bych to neřekla :poblion:

Poku má odvahu tam volat, i kdyby jen to, je to pro mě chudák…a taky máte asi dost peněz, když si to může dovolit. No co dodat, jak tu někdo psal, umlátila bych ho válečkem :mrgreen: Nepochopila bych ani argument, že ho to jen napadlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí