Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8142
13.11.13 20:11
@mlαdy milenec píše:
Uznejte samy - můžeme my muži nějak lépe ženám dokázat, jak moc je milujeme a záleží nám na nich, než tím, že se pro vzájemný vztah obětujeme a projdeme nějakým martyriem? Existuje snad nějaký větší projev lásky než ochota trpět pro druhého?
Toto jsou praví muži činu, žádní mazatelé medu okolo huby. Vini pouze tím, že trpí neskonalou láskou k partnerce, a proto si nezaslouží nic jiného než hluboký obdiv a padnutí přítelkyň na kolena. Na to prostě nic logického namítnout nemůžete.Jinak v praxi jsem teda tuto teorii zatím neaplikoval :mrgreen:

Vůbec nechápu, co tím básník chtěl říct… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.11.13 20:15
@mlαdy milenec píše:
Uznejte samy - můžeme my muži nějak lépe ženám dokázat, jak moc je milujeme a záleží nám na nich, než tím, že se pro vzájemný vztah obětujeme a projdeme nějakým martyriem? Existuje snad nějaký větší projev lásky než ochota trpět pro druhého?
Toto jsou praví muži činu, žádní mazatelé medu okolo huby. Vini pouze tím, že trpí neskonalou láskou k partnerce, a proto si nezaslouží nic jiného než hluboký obdiv a padnutí přítelkyň na kolena. Na to prostě nic logického namítnout nemůžete.Jinak v praxi jsem teda tuto teorii zatím neaplikoval :mrgreen:

V kolik zavírá pavilon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.11.13 21:48
@mlαdy milenec píše:
Škoda, že tak špatně vy muži nesete, když se chce pro krásný vztah s vámi obětovat užíváním si jinde vaše žena… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mlαdy milenec
14.11.13 01:06
@káťa píše: Škoda, že tak špatně vy muži nesete, když se chce pro krásný vztah s vámi obětovat užíváním si jinde vaše žena… :mrgreen:

Touché :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9757
14.11.13 09:17
@Burj Chalifa píše:
V kolik zavírá pavilon?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
14.11.13 11:37
@JedenTypan píše:
No zas tak bych neprehanel. Ale myslim, ze mezi neverou muze a zeny je velky rozdil. Muz muze milovat svou zenu, povazovat ji za atrktivni a zaroven chodit do bordelu. Ale zena ne, kdyz podvadi zena tak ji proste neco na tom muzi chybi, neni pro ni atraktivni a chovanim se to vetsinou projevi nepriznive ve vztahu. :think:

Co to je za kec? Proč by žena nemohla považovat svého muže za atraktivního a milovat ho a přitom mít bokovku :roll:. A naopak :roll:. Řekla bych, že to bereš čistě z mužského zorného úhlu a to je chyba většiny chlapů… :lol: :nevim PS: svého muže miluji, považuji za atraktivního a vážím si ho - bokovky nevedu, ale to bude asi výchovou, povahou a hlavně tou úctou k druhému, nemohla bych se mu podívat do očí a lhát 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 13:33
@mlαdy milenec píše:

Muj pardali mozek nejak odmita tento příspěvek zpracovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
14.11.13 15:02
@mlαdy milenec píše:
:roll: 8o :roll: že ty už si zase přebral? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.11.13 15:54

Já už jsem to pochopila.
Mladý milenec tím chtěl napsat to, že ta jeho vdaná milenka, se kterou momentálně je, to s ním táhne jenom proto, aby si tím vylepšila vztah ke svému manželovi. V tom případě má pravdu. ;)

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
14.11.13 16:03

S tím, že muž může ženu milovat a přesto š*kat kdekoliv jinde musím souhlasit…tedy někteří muži, ale existují.

• Citovat
  • Upravit
aluna123456789
2.12.13 10:26

Zdravím, je mi 24 přiteli 39,našla jsem u něj tel. čislo do bordelu na 21 lete holky..nechapu jeho postup když ma doma mladou holku která sním žije rok a pul a jde do bordelu za nějakyma ku_rvama po kterých skace denne 10 chlapu a nemá strach o nejake nemoce..jestli mu to fakt stoji za to..nerozumim nekdy mužske logice. nevim jestli mi to dela delší dobu, mozna tam ještě ai nebyl..ale staci mi jen ta myslenka ze vůbec nad tim uvazoval..kdyz to clovek udela jednou, neprestane stim..v takovem cloveku je to zakorenené a ruce pryc..pokud mu tohle odpustite on si rekne ze jste to nejak vyresily a preroste vam přes hlavu a bude si delat co chce, protoze bude verit tomu faktu ze to stejne nejak o5 prejdete…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
2.12.13 10:31

A co kdyz to ma pro nejakeho kamarada jako darek?…nechces si s nim o tom promluvit, nez delat hned ukvapene zavery?

• Citovat
  • Upravit
10337
2.12.13 10:32

To měl nějakou vizitku u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
2.12.13 11:14
@1.zizi píše:
A co kdyz to ma pro nejakeho kamarada jako darek?…nechces si s nim o tom promluvit, nez delat hned ukvapene zavery?

to si piš, že to má pro kamaráda nebo se najde jiná výmluva, můj zadaný kámoš chodí na priváty, když jeho žena něco „najde“ - vizitku, číslo… tak to zahraje do autu a akorát zpřísní bezpečnostní opatření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 11:16

@Maria37 se spis divim zenskym, ze to nepoznaji, kdyz si chlap strejkne nekde jinde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky