Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mlαdy milenec píše: . @fifinka609
Nezlob se, ale mně příjde, že nenalézáš argumenty nebo ses snad vylekala, jak dobře tomu všemu rozumím, a že mohu mít nakonec pravdu já. Pletu se?
Pleteš se
. Argumentuješ těmi nejstupidnějšími teoriemi, které věková skupina 18+ nepoužívá, protože by byli za omezence a když ti tady někdo nabídne podobně stupidní teorii pro porovnání, tak na ni nereaguješ, protože nevíš jak…
A neboj se chlapečku, nelekám se ![]()
@mlαdy milenec píše:
Co bych si měl o nich myslet? Část z nich to dělá ráda, větší část asi ne. Nechtějí dělat za kasou v samošce za desítku a přitom chtějí nadstandard, který kdekdo nemá. Tak nabídnou kus sebe. Za mě fair enough.
Pár těch, které k tomu dovedly smutné okolnosti, je mně velmi líto - ale těch je opravdu, jsou-li vůbec nějaké, zanedbatelné množství. Sociální ČR totiž nabízí vymoženosti jako institut osobního bankrotu apod. Většině svlečen jde jenom o mamon.@Sonarka
@fifinka609
Naopak, já ženy obdivuji pro spoustu věcí - pro náročný porod, pro to, jak umí být citlivé a nežné, dokonce mně na nich občas, není-li toho moc, baví i ty věci, které běžně rád nemám typu hašteřivost, přízemnost, přehnanou složitost uvažování a tak. Miluju ten pocit, když mám nějakou ženskou vedle sebe, svět je hned veselejším místem.
Upřímně se těším až s nějakou babou zplodím hromadu děcek, z nichž se pokusím vychovat kvalitní jedince (jaký táta, takové děti, ne?). Teď mám ale jiné priority. Na děcka a extrémně vážnej vztah času dost.
Ale ženská nevěra je skutečně jiná. Přečti si nějaká vlákna, co tu ženy píšou. Muž nepodvádí, protože mu něco schází. Ženy ano. Muž dokáže milovat, a přesto si užívat jinde. Ženy ne.
No jak tě tak čtu tak ty jsi přesně ten typ chlapa kterýmu bych řekla: „zavři hubu a šukej“…a po „dík a už vypadni“… a to bys musel jo sakra vypadat páč tvé názory…
bože stejně na nic jinýho dle tvýho vyjadřování nejste…
ojet, využit a zahodit…co jiného by s tebou ženská mohla dělat.
nevim ![]()
@anonym X píše:
Asi tak nějak.
Třeba já koule mám (právě jsem se radši pro jistotu kouknul), v bordelu jsem nebyl a nic mě tam ani netáhne. Je fakt, že většina kamarádů z mého okolí má už tuto zkušenost za sebou, ale nepřipadám si o něco ošizenej. Představa zásunu do ženy, kde jich bylo dneska už třeba osm přede mnou, mě nijak nevzrušuje. Asi jsem divnej
To je přesně ono - většina. Já hovořím o trendech, o tom, jak to vidí průměrnej chlap, s velkou pravděpodobností i ten, kterýho máte doma taky, tj. ten, které když se ho na prostituci zeptáte, tak se pokřižuje, pomodlí, řekne, že jsem vůl a znovu se pomodlí.
V těchto otázkách se domnívám, že prezentuji názory většiny mužské populace.
Mimochodem, díky. Dneska jsem napsal půl stránky diplomky. Vedoucí (žena) mě sežere. Ale co, šíření evangelia si žádá oběti.
@mlαdy milenec píše:
To je přesně ono - většina. Já hovořím o trendech, o tom, jak to vidí průměrnej chlap, s velkou pravděpodobností **i ten, kterýho máte doma taky.
Já doma žádnýho chlapa nemám, nejsem teplej ![]()
Gratuluji k té diplomce, my už jsme tady na podobné,,výzkumy,, zvyklé ![]()
@anonym X píše:
Asi tak nějak.
Třeba já koule mám (právě jsem se radši pro jistotu kouknul), v bordelu jsem nebyl a nic mě tam ani netáhne. Je fakt, že většina kamarádů z mého okolí má už tuto zkušenost za sebou, ale nepřipadám si o něco ošizenej. Představa zásunu do ženy, kde jich bylo dneska už třeba osm přede mnou, mě nijak nevzrušuje. Asi jsem divnej
@mlαdy milenec píše: .@Sonarka aTo je přesně ono - většina. Já hovořím o trendech, o tom, jak to vidí průměrnej chlap, s velkou pravděpodobností i ten, kterýho máte doma taky, tj. ten, které když se ho na prostituci zeptáte, tak se pokřižuje, pomodlí, řekne, že jsem vůl a znovu se pomodlí.
Mimochodem, díky. Dneska jsem napsal půl stránky diplomky. Vedoucí (žena) mě sežere. Ale co, šíření evangelia si žádá oběti.
V těchto otázkách se domnívám, že prezentuji názory většiny mužské populace.
Rádo se stalo, přijď zas
![]()
Sonarka: Počkej, ty chceš říct, že tvůj manžel ještě nebyl v bordelu? ![]()
Mladý milenec: Mohu se zeptat na téma tvé diplomové práce? ![]()
@anonym X píše:
Já doma žádnýho chlapa nemám, nejsem teplej
To máš fuk, jestli chlapa nebo ženskou, Mladý milenec to nerozlišuje, prý to hlavně musí mít díru
![]()
@anonym X píše:
Sonarka: Počkej, ty chceš říct, že tvůj manžel ještě nebyl v bordelu?Mladý milenec: Mohu se zeptat na téma tvé diplomové práce?
Ne nebyl, to je ale divný viď
prý dokonce ani, když nikoho neměl, prostě na ty „vytahaný“ není ![]()
. @Sonarka
Teď příjde největší gól - těch pár „divných“ má větší problém nalézt ženu, i kvalitní, než ta masa nás, co „jsou pro každou díru“ (to je mimochodem pěkná blbost a nepochopení toho, o čem mluvím). Ve skutečnosti velká část z těch, kteří doposud návštěvu bordelu neabsolvovali, po tom velmi niterně touží, ale nemají holt dost odvahy - my, co se nebojíme, jdeme do všeho po hlavě. Kdo nehraje, nic nevyhraje.
Navíc mé skromné pozorování mě utvrzuje v tom, že do bordelů většinou chodí ti, které společnost klasifikuje jako úspěšné v určité oblasti. Ať jsou to manažeři, renomovaní právníci, ředitelé a náměstci výrobních podniků, všelijací živnostníčci, básníci i malíři, atd. Dalo by se říci, že tam hledají určitou životní múzu. A soudě dle úspěchu ve společnosti ji tam i nalézají.
@anonym X: téma ti neřeknu - nejde ale o nějakou žvanírnu. Nic proti žvanírnám.
(Bordelem teď myslím obecně nějakou jinou sukni za úplatu, ať je to milenka nebo profi prostitutka. Ne nějaké zaplivané rohy ulic)
@mlαdy milenec píše:
Navíc mé skromné pozorování mě utvrzuje v tom, že do bordelů většinou chodí ti, které společnost klasifikuje jako úspěšné v určité oblasti. Ať jsou to manažeři, renomovaní právníci, ředitelé a náměstci výrobních podniků, všelijací živnostníčci, básníci i malíři, atd. Dalo by se říci, že tam hledají určitou životní múzu. A soudě dle úspěchu ve společnosti ji tam i nalézají.
Tak což o to, tady ti klidně dám i za pravdu - dělník z fabriky obvykle nemá na podobné radovánky dost peněz, na rozdíl od nějakýho manažera či právníka. Na druhou stranu, pod pojmem „polibek můzy“ si představuju něco jiného, než „ojet nějakou štětku“, ale proti gustu žádnej dišputát ![]()
@mlαdy milenec píše: . @Sonarka
Teď příjde největší gól - těch pár „divných“ má větší problém nalézt ženu, i kvalitní, než ta masa nás, co „jsou pro každou díru“ (to je mimochodem pěkná blbost a nepochopení toho, o čem mluvím). Ve skutečnosti velká část z těch, kteří doposud návštěvu bordelu neabsolvovali, po tom velmi niterně touží, ale nemají holt dost odvahy - my, co se nebojíme, jdeme do všeho po hlavě. Kdo nehraje, nic nevyhraje.
Navíc mé skromné pozorování mě utvrzuje v tom, že do bordelů většinou chodí ti, které společnost klasifikuje jako úspěšné v určité oblasti. Ať jsou to manažeři, renomovaní právníci, ředitelé a náměstci výrobních podniků, všelijací živnostníčci, básníci i malíři, atd. Dalo by se říci, že tam hledají určitou životní múzu. A soudě dle úspěchu ve společnosti ji tam i nalézají.@anonym X: téma ti neřeknu - nejde ale o nějakou žvanírnu. Nic proti žvanírnám.
A bla bla bla, zase jen kecy a kecy. A jen tak mimochodem ty jsi teda co - básník, malíř nebo snad manažer?
já se tu dneska fakt bavim
A myslím, že ten můj „divnej“ kvalitní ženu rozhodně našel a úplně bez problémů, ale třeba je to tím, že mě ta „většina“ chlapů nikdy nepřitahovala
tak si jdi utřít mlíko z brady a jdi spát a nezapomeň na pohádku na dobrou noc
![]()
@mlαdy milenec píše:
(Bordelem teď myslím obecně nějakou jinou sukni za úplatu, ať je to milenka nebo profi prostitutka. Ne nějaké zaplivané rohy ulic)
Ať si tady píšeš co chceš, nevěřím tomu, že kdyby za tebou přišla tvá přítelkyně, že ti zahnula, začla říkat jak to byl čistě jenom sex a že tě miluje, že si to zkrátka nemůže jednou za čas odepřít, že by tě to nebolelo a neublížilo to tvému egu. I když by šlo jenom o sex bez lásky či jakýkoliv citů.
Nevěra, ať už s milenkou nebo s kurv*u zkrátka ublíží a to ať se to snažíš utlouct blbými argumenty který předpokládají, že všichni chlapi jsou v podstatě opice.