Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
2.12.13 17:01
@mlαdy milenec píše: .@Maria37
Mluvil jsem o ženské, co zahýbá manželovi/příteli. Ženský to mají prostě jinak. To není alibismus.Opět podotýkám, vždy mluvím o majoritě, extrémy neřeším.

ok, tak napiš, co si myslíš o prostitutkách? nejstarší ženské řemeslo a jejich strašně moc… potom tady jsou zlatokopky - dost často jasný případy na první pohled a i to jsou ženy a nejsou extremní :-) ty hážeš všechny muže do jednoho pytle a všechny ženy do druhého, ale lidi jsou hodně různí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.12.13 17:04
@mlαdy milenec píše:
To jakože chlap jednička si může začít s ženskou čtyřkou a ženská jednička by nad chlapem čtyřkou ohrnula nos? No jo, ženský. :P Ale fakticky ten příklad demonstruje to, co říkám - průměrnej chlap je naprogramovanej k tomu, aby občas zaletěl - narozdíl od ženský to nedělá proto, že mu něco schází, ale prostě proto, že mu tak velí pudy, do dokonalosti matky přírody přivedené desetitisíci lety vývoje lidského druhu.
Chlap, kterej tak neudělá, je skleslej, nemá do čeho píchnout, nic se mu nedaří a partnerka tak začne doma peskovat. To proto, že chtěl obelstít svoje pudy, pro její dobro. Z očekávané prohra-výhra situace nastalo prohra-prohra. Kdyby poslechl svoje pudy, s velkou pravděpodobností tu máme výhra-výhra.
My chlapi pořád něco kutíme, rádi něco dobýváme, objevujeme apod. Proto se nelze divit tomu, že nás okouzlí jiná sukně - bylo by to proti naší podstatě a stali bychom se nerudnými dědky, kdybychom tuto vášeň pro něco jiného ztratili. Užijeme si se sukní a zpět k Máně, té nejbáječnější ženské pod Sluncem. Návštěva privátu nedělá nic jiného, než že saturuje tuto ryze mužskou potřebu.

No já už se raději zdržuju komentářů..já myslím, že i ty časem dospěješ 8) Podle mě ti chybí jakákoliv úcta k ženám, bereš je jen jako hračky, které slouží k tvému uspokojení…Ale až jednou potkáš tu pravou a uděláte si spolu spoustu dětiček a ty se budeš domů vracet zničenej z práce a doma tě bude čekat „druhá směna“, tak věřím, že budeš rád, že jsi rád a myšlenky na nějaké lehké děvy tě rychle přejdou ;)

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 17:18

Ženská jednička si klidně začne s chlapem čtyřkou, ale nenechá si od čtyřky ještě zahýbat se šlapkou, leda by byla nějak emocionálně narušená a měla problém se sebehodnocením-no a kdyby tento psychický problém měla, už by nebyla jednička :lol:.
Jinak si myslím, že používat stokrát omleté teorie o tom, jak to mají chlapi od přírody dáno je stejně dementní, jako bych tvrdila, že žena v době ovulace si prostě nemůže pomoci a skočí na prvního nadsamce, kterého potká, protože je od přírody naprogramovaná k tomu, že v období plodnosti se jí líbí především statní samci s viditelně dobrými geny(a to je taky dokázáno ;) ) V realitě je to ale tak, že pokud se žena nedokáže v době ovulace ovládnout, tak by měla vrátit občanku stejně jako chlap, který se neovládne, když vidí kratší sukni. Oba by totiž v tom případě naprosto minula evoluce.
Jen ještě podotknu, že ženy to nemají v oblasti nevěry jinak, to si jen chlapi namlouvají, aby si nemuseli přiznat, že jim může zahnout jak žena spokojená tak i nespokojená a hlavně proto, aby ženskou nevěru mohli odsoudit více než mužskou. Tak to by se asi měli probrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 17:26
@Maria37 píše:
ok, tak napiš, co si myslíš o prostitutkách? nejstarší ženské řemeslo a jejich strašně moc… potom tady jsou zlatokopky - dost často jasný případy na první pohled a i to jsou ženy a nejsou extremní :-) ty hážeš všechny muže do jednoho pytle a všechny ženy do druhého, ale lidi jsou hodně různí :-)

Co bych si měl o nich myslet? Část z nich to dělá ráda, větší část asi ne. Nechtějí dělat za kasou v samošce za desítku a přitom chtějí nadstandard, který kdekdo nemá. Tak nabídnou kus sebe. Za mě fair enough.
Pár těch, které k tomu dovedly smutné okolnosti, je mně velmi líto - ale těch je opravdu, jsou-li vůbec nějaké, zanedbatelné množství. Sociální ČR totiž nabízí vymoženosti jako institut osobního bankrotu apod. Většině svlečen jde jenom o mamon.

@Sonarka
Naopak, já ženy obdivuji pro spoustu věcí - pro náročný porod, pro to, jak umí být citlivé a nežné, dokonce mně na nich občas, není-li toho moc, baví i ty věci, které běžně rád nemám typu hašteřivost, přízemnost, přehnanou složitost uvažování a tak. Miluju ten pocit, když mám nějakou ženskou vedle sebe, svět je hned veselejším místem.
Upřímně se těším až s nějakou babou zplodím hromadu děcek, z nichž se pokusím vychovat kvalitní jedince (jaký táta, takové děti, ne? :mrgreen:). Teď mám ale jiné priority. Na děcka a extrémně vážnej vztah času dost.

@fifinka609
Ale ženská nevěra je skutečně jiná. Přečti si nějaká vlákna, co tu ženy píšou. Muž nepodvádí, protože mu něco schází. Ženy ano. Muž dokáže milovat, a přesto si užívat jinde. Ženy ne.

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 17:34

Jsi opravdu tak omezený a nebo čteš jenom ty diskuse, které se ti hodí do krámu? Je tu i spoustu žen, které přiznávají, že mají doma super manžela na kterého si nemůžou stěžovat, ale neodpustí si milence, protože je to prostě baví a ten nezávazný sex je táááák jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 17:40

To je všechno důsledek feministického vymývání mozků, že jsme přece stejní. Ale nejsme. Taková ženská vyrůstá v tom, že zvládně všechno, co chlap a mylně se domnívá, že i nevěru. Koukni se, kolik ženských potom lituje, že toho svého podvedly s náhodným princem.

No a také může jít o extrémy, které neřeším. Větší hladina testosteronu, nějaké psychické defekty, atp.

• Citovat
  • Upravit
960
2.12.13 17:42

Já souhlasím s @fifinka609..ženy podvádějí úplně stejně jako muži ;) jen u těch chlapů se to vždy svádí na přírodu a,,nutnost rozsévat semeno". Sama o tom vím své, ale to si nechám raději pro sebe :mrgreen:
jasně, že když chlap bude chtít tak do bordelu půjde..ale nemyslím si, že každý po tom touží..možná některé k tomu dožene zvědavost, jiné krize v manželství apod. ale rozhodně bych všechny chlapy neházela do jednoho pytle. Přítel mi řekl, že se mu hnusí představa brousit nějakou děvku, ve které před ním bylo dalších x chlapů (špinavých, tlustých, hubených, škaredých, zoufalců i pracháčů..atd. atd.) to bych mu raději sama dopřála trojku se ženou..my jsme v sexu nekonvenční, milujeme praktiky, které ostatním mohou přijít zvrácené, ale možná právě proto si myslím, že si vystačíme..

to mlady milenec: já si myslím, že k tomu třeba časem dospěješ, že budeš chtít dýchat pro tu jedinou :kytka: až se skutečně zamiluješ..zní to jako klišé..ale pak uvidíš i jiné stránky, než ty pudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
2.12.13 17:45

Ty jsi defekt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
2.12.13 17:46

Každý je někdy defekt :-)

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 17:46

Ty prostě odpovídáš jen na to, co se ti hodí, protože nemáš pořádné argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
2.12.13 17:49
@nepř.G12 píše:
Každý je někdy defekt :-)

Já mám defekt z téhle diskuse :mrgreen:. Diskutujeme tady s nějakým školákem, který viděl vagínu možná tak na monitoru svého noťasu a který nevstřebá ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 17:53

. @fifinka609
Nezlob se, ale mně příjde, že nenalézáš argumenty nebo ses snad vylekala, jak dobře tomu všemu rozumím, a že mohu mít nakonec pravdu já. Pletu se? ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.12.13 17:54
@fifinka609 píše:
Já mám defekt z téhle diskuse :mrgreen:. Diskutujeme tady s nějakým školákem, který viděl vagínu možná tak na monitoru svého noťasu a který nevstřebá ani ťuk

Ano a ještě se u toho rozčilujeme, máme toto zapotřebí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonym X
2.12.13 17:55
@Sonarka píše:
Já myslím, že většina těch co nikdy nebyla v bordelu má pravděpodobně jiné starosti a jiné hodnoty. A už jsem ti to tu psala - buď od té lásky a neházej všechny chlapy do stejného pytle s tebou, docela je tím urážíš.

Asi tak nějak.
Třeba já koule mám (právě jsem se radši pro jistotu kouknul) :D, v bordelu jsem nebyl a nic mě tam ani netáhne. Je fakt, že většina kamarádů z mého okolí má už tuto zkušenost za sebou, ale nepřipadám si o něco ošizenej. Představa zásunu do ženy, kde jich bylo dneska už třeba osm přede mnou, mě nijak nevzrušuje. Asi jsem divnej :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.12.13 17:59
@mlαdy milenec píše:
Co bych si měl o nich myslet? Část z nich to dělá ráda, větší část asi ne. Nechtějí dělat za kasou v samošce za desítku a přitom chtějí nadstandard, který kdekdo nemá. Tak nabídnou kus sebe. Za mě fair enough.
Pár těch, které k tomu dovedly smutné okolnosti, je mně velmi líto - ale těch je opravdu, jsou-li vůbec nějaké, zanedbatelné množství. Sociální ČR totiž nabízí vymoženosti jako institut osobního bankrotu apod. Většině svlečen jde jenom o mamon.

@Sonarka
Naopak, já ženy obdivuji pro spoustu věcí - pro náročný porod, pro to, jak umí být citlivé a nežné, dokonce mně na nich občas, není-li toho moc, baví i ty věci, které běžně rád nemám typu hašteřivost, přízemnost, přehnanou složitost uvažování a tak. Miluju ten pocit, když mám nějakou ženskou vedle sebe, svět je hned veselejším místem.
Upřímně se těším až s nějakou babou zplodím hromadu děcek, z nichž se pokusím vychovat kvalitní jedince (jaký táta, takové děti, ne? :mrgreen:). Teď mám ale jiné priority. Na děcka a extrémně vážnej vztah času dost.

@fifinka609
Ale ženská nevěra je skutečně jiná. Přečti si nějaká vlákna, co tu ženy píšou. Muž nepodvádí, protože mu něco schází. Ženy ano. Muž dokáže milovat, a přesto si užívat jinde. Ženy ne.

Ale prd, i ženská může podvádět jen tak, zatímco chlap chlap se může klidně zamilovat. Vidíš to poměrně jednoduše, ale opět to přičítám věku, nezralosti a nulovým zkušenostem se ženami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky