Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mlady milenec
ty jsi zase chytrý jako kniha
tvoje názory jsou někdy opravdu k smíchu ![]()
Nejsmutnější je, že se kvůli formě nezamyslíte nad obsahem.
Já to myslím smrtelně vážně - body 1) a 2) představují to, co se mně (a části norníkům) na bordelech líbí nejvíce. Následující body jsou opět pravdivé, pro ženy asi hořce. Lze je podložit tisíci lety vládnutí úspěšných mužů - nenechte se zmást ad absurdum podobou a opravdu se nad němi zamyslete.
@mlαdy milenec píše:
Nejsmutnější je, že se kvůli formě nezamyslíte nad obsahem.Já to myslím smrtelně vážně - body 1) a 2) představují to, co se mně (a části norníkům) na bordelech líbí nejvíce. Následující body jsou opět pravdivé, pro ženy asi hořce. Lze je podložit tisíci lety vládnutí úspěšných mužů - nenechte se zmást ad absurdum podobou a opravdu se nad němi zamyslete.
Nad tvýma názorama jsem se skutečně zamyslela a pořád mi přijdou k smíchu.
Btw : jsi generální ředitel? Raketový inženýr? Berou tě ostatní ženy jako „nadsamce“ díky návštěvám kur*v?
A hlavně, už si na tebe někdy počkal u dveří pasák, protože jsi takový kanec, že ti za to ty štětky ještě platí? ![]()
@mlαdy milenec píše:
Nejsmutnější je, že se kvůli formě nezamyslíte nad obsahem.Já to myslím smrtelně vážně - body 1) a 2) představují to, co se mně (a části norníkům) na bordelech líbí nejvíce. Následující body jsou opět pravdivé, pro ženy asi hořce. Lze je podložit tisíci lety vládnutí úspěšných mužů - nenechte se zmást ad absurdum podobou a opravdu se nad němi zamyslete.
Hele měl jsi někdy ženskou? Neprudím, ptám se smrtelně vážně. Nedovedu si představit jak nekvalitní žena by se nezmohla na víc než na takové tele, které na stránkách, které jsou převážně pro ženy jak ohraná deska blábolí tyhle rádoby chytré řeči. Opravdu si myslíš, že tady působíš jako nějaká osvěta naivních žen? Tady žádá o radu žena, které vadí, že její chlap brousí šlapky. Vážně myslíš, že když tady napíšeš, jak je to normální a přínosné, tak se jí najednou rozsvítí a vadit jí to najednou nebude?
@fifinka609 píše:
Hele měl jsi někdy ženskou? Neprudím, ptám se smrtelně vážně. Nedovedu si představit jak nekvalitní žena by se nezmohla na víc než na takové tele, které na stránkách, které jsou převážně pro ženy jak ohraná deska blábolí tyhle rádoby chytré řeči. Opravdu si myslíš, že tady působíš jako nějaká osvěta naivních žen? Tady žádá o radu žena, které vadí, že její chlap brousí šlapky. Vážně myslíš, že když tady napíšeš, jak je to normální a přínosné, tak se jí najednou rozsvítí a vadit jí to najednou nebude?
asi tak…
@mlαdy milenec píše:
Pravdivé to možná je, ale jen pro tebe. Nemůžeš všechny chlapy soudit podle sebe, každej zkrátka nesmýšlí jako ty. Naštěstí
Podle mýho jsi buď hodně mladej, nebo si vážně exot ![]()
@fifinka609 píše:
Ale mladý milenec má částečně pravdu. Jen chce zakladatelce osvětlit, proč to muži dělají. A tele je spíše partner zakladatelky, protože nechat si vizitku z privátu v kapse…už pro jeho debilitu by ho měla vykopnout.
@zoidberg jo má částečně pravdu, ale neměl by to podávat stylem:,,bordely jsou super, syfl je jak rýmička-ženy zvykněte si, nese to samá pozitiva,,
Prostě ne všichni chlapi lezou do bordelů a proto se kloním k variantě chlapa vyměnit za lepší model. Musím jen ještě podotknout, že zvyšovat si šlapkou sebevědomí-to je snad vtip ne
? Vždyť šlapce je úplně fuk, kdo on je-roztáhne každému, kdo na to má prachy a žaludek(jak mladému milenci tak upocenému dělníkovi) Co na tomhle konkrétně má někomu zvednout sebevědomí?
@fifinka609 No jemu přece zvedne sebevědomí že šlapka zřejmě požádá ještě o jedno číslo na vlastní náklady. Myslim ![]()
@fifinka609 píše:
@zoidberg jo má částečně pravdu, ale neměl by to podávat stylem:,,bordely jsou super, syfl je jak rýmička-ženy zvykněte si, nese to samá pozitiva,,
Prostě ne všichni chlapi lezou do bordelů a proto se kloním k variantě chlapa vyměnit za lepší model. Musím jen ještě podotknout, že zvyšovat si šlapkou sebevědomí-to je snad vtip ne? Vždyť šlapce je úplně fuk, kdo on je-roztáhne každému, kdo na to má prachy a žaludek(jak mladému milenci tak upocenému dělníkovi) Co na tomhle konkrétně má někomu zvednout sebevědomí?
Tak tak
oni si určitě ti chlapi namlouvaj, že by s nima ta šlapka šla i bez peněz
![]()
@Sonarka píše:
Tak takoni si určitě ti chlapi namlouvaj, že by s nima ta šlapka šla i bez peněz
![]()
ony jim to holky možná í říkaj
„teda tygře kdybych nebyla v práci, tak ti snad sama zaplatím…ale holt se nedá nic dělat“ ![]()
. @fifinka609
A teď si představ, že většina těch, co nikdy v bordelu nebyli, na to mají strašnou chuť, okusit to zakázaný, ale jenom na to nemají koule. Je vůbec takovej chlap výhra?
Kdyby se ženský opravdu snažili pochopit duši chlapa, žilo by se jim mnohem jednodušeji. Kdo chce, pochopí. Kdo ne, brečí na emiminu.
Ale prosimtě to jsou mi věci
kam ty na to chodíš