Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
5.10.13 01:41

@1.zizi Sice tu plevelime diskusi, ale sla bych ti uvazat lano kolem nohy;)at si jenom ten pocit prozijes:) ja nevim kolik potomku mas doma ty, ja mam 4 a muzu rict ze to je celkem ficak! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 01:44

@martina0310 :oops: :oops: :oops:…trochu trapna situace:-D…mam jen jedno…asi jsem moc precitlivela:-DDD..ze ctyr deti bych se sama zavrela do Bohnic a nevylezla, nez vyrostou:-DDD

• Citovat
  • Upravit
adam755
5.10.13 01:51

Cateringove služby :mrgreen:
Slečna/paní zjevně není žádná začátečnice.

• Citovat
  • Upravit
900
5.10.13 02:01

@1.zizi :) tolik si to neber! Ja u prvniho byla zrala na cvokhaus. u posledniho sem to mela na salámu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.10.13 07:57

No jo, každý má jiný přístup a na věku to nezáleží

• Citovat
  • Upravit
230
5.10.13 09:08
@Micheillle píše: že se jí „to“ netýká??? Jak netýká?? Já bych toho chlapa snad musela zabít.. :zed: :zed: :zed: :zed:

No já když si to představím u sebe, tak bych taky řešila kategoricky a okamžitě konec! Ale… Pravda je, že ta moje kolegyně dokud nevěděla, tak s ním byla fakt šťastná, bezva jim to klapalo po všech stránkách, měli plány do budoucna. Ona se s ním rozešla, už je to asi rok a moc šťastná od té doby není :? Sama přiznala, že by jí i stačilo, kdyby nasliboval, že to skončí. Ale on o tom nediskutoval. Prostě to nemínil měnit. A já si myslím, že najde ženu, která to bude tolerovat, on se bude starat o rodinu a bude žít dva z jeho pohledu oddělené životy. No třeba mu i " něco" v tom běžném životě chybí, co najde u profesionálky :think: a ne u partnerky, nebo dokonce by " to" ani od partnerky nechtěl… Lidi jsou fakt různý a chlapi hlavně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.10.13 13:48
@nepř. G12 píše:
A k čemu to potom je?

Ne k čemu to je,
ale jaké jsou -
jsou žárlivé, mají v povaze podezíravost, nejsou osobnosti, já nevím proč to dělají, ale myslím, že to dělají i ti, kteří intuici nemají.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
5.10.13 13:50
  • Citovat
  • Upravit
226
9.11.13 14:37

Nevím jak vy (vím že některé ženské taky nejsou svaté) ale už mi ta nejistota vážně štve. V dnešní době je takový problém si být vzájemně věrní, uctívat jeden druhého?!! je mi zle z této doby, opravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.13 14:53
@martina0310 píše:
Asi jsem stara skola, ale říkat, ze kdyz mi muj chlap šoustá prostitutku je lepší, než když má milenku? To nechápu? Kopla bych ho do zadele v obouch případech.

Když si uvědomíš, kdo všechno to do té kurvy strkal před tím manželem - Ukrajinci, cikáni se zlatým řetězem, cizinci nejasného původu a on se pak s tím kolíkem dobývá do své ženy horem dolem, je to na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
9.11.13 14:59

@Burj Chalifa No vždyt právě! Než mít doma takovej poklad, to bych byla radši sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.13 15:00
@martina0310 píše:
@Burj Chalifa No vždyt právě! Než mít doma takovej poklad, to bych byla radši sama!

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.11.13 15:00

To radši být sama než s takovým holomkem! Že některé to svědomí pořádně nehryže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
9.11.13 15:01

Je to hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.13 15:03
@Jarýsek87 píše:
To radši být sama než s takovým holomkem! Že některé to svědomí pořádně nehryže :zed:

nehryže. Hryže je pak jen zanícená předkožka po styku s ženou pochybné pověsti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí