Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
2.10.13 18:27

No že ti chlapi na takové pi. oviny peníze najdou :cert: Hele nechceš nám sem dát odkaz na ten privát? Zkouknout tu nádheru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
2.10.13 18:34

Já nevím, mě by to naštvalo, ale přijde mi lepší hodina s k… nebo v bordelu, než aby si našel milenku nebo spal s ex… Ono by to totiž mohlo stát ve výsledku víc, alespoň ta milenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
2.10.13 18:38

@Jitmik Mi nepříjde lepší ani jedno. Obojí je pro mě konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 18:44

Bohužel jako bývalá prostitutka z privátu, ti můžu říct že většina chlapů kteří tam chodí jsou ženatí, doma mají spokojenou rodinku a jejich ženušky by nevěřily, že jejich muž by byl něčeho takového schopný..ale je to tak..

• Citovat
  • Upravit
8781
2.10.13 18:45
@Anonymní píše:
Bohužel jako bývalá prostitutka z privátu, ti můžu říct že většina chlapů kteří tam chodí jsou ženatí, doma mají spokojenou rodinku a jejich ženušky by nevěřily, že jejich muž by byl něčeho takového schopný..ale je to tak..

A říkali ti důvody návštěv u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 18:49

@AngelLilly já se neptala, někteří, třeba přišli, protože jejich žena zrovna rodila, takže vidina sexu s manželkou v blízkém budoucnu nehrozila, další si za mnou zaskočili místo polední pauzy nebo při pracovní cestě..prostě je to pro ně jen odreagování od stereotypu a je to pro ně bezpečnější než milenka..protože prostitutka chlapa pak případně nebude uhánět a ničit mu rodinu..

• Citovat
  • Upravit
10337
2.10.13 18:56

@AngelLilly protože jsou to čuňata :pocitac:
Myslíte že by se u nás uchytily priváty s muži? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.10.13 18:56

Anonymní - ahoj, myslím si, že tvůj chlap to dříve nebo později stejně udělá, pokud má už nápady někam volat, má chutě, tak stejně ho neuhlídáš a jednou tě podvede - možná to vědět ani nebudeš, už bude opatrný, ale má to asi v povaze, nezměníš to :?
A je úplně jedno jestli na privátě, s ex, nebo milenkou, vždy dojde k narušení důvěry ve vztahu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.10.13 18:57

@Lusy23 myslím, že ne. Měla jsi někdy chuť si zavolat gigola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
2.10.13 18:58
@Lusy23 píše:
@AngelLilly protože jsou to čuňata :pocitac:
Myslíte že by se u nás uchytily priváty s muži? :think:

Myslím si, že ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
2.10.13 19:00

Možná by ses mohla podívat na starší výpisy, jestli už tam někdy volal, a pak by jsi věděla, že ti teď lhal, když to jen zkoušel…Ale vlastně nevím, k čemu by to zjištění bylo dobré… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
2.10.13 19:01

@AngelLilly taky myslím že ne, žena není takové tele aby tolik peněz utratila za něco takového, a to svědomí by nás dohryzalo i z ohryzkem -prostě nemáme takové buňky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
2.10.13 19:03

@Lusy23 nějak tak, hodně žen v tom má zamontované city, takže tam nějakej prostitut nepřipadá v úvahu. Samozřejmě jsou i takové ženy, které tam city netahají a pouze si užívají sexu, ale ty by ty bordely asi neuživily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.10.13 19:36
@Levandulina píše:
Možná by ses mohla podívat na starší výpisy, jestli už tam někdy volal, a pak by jsi věděla, že ti teď lhal, když to jen zkoušel…Ale vlastně nevím, k čemu by to zjištění bylo dobré… :?

Přesně to mě teď napadlo taky. Jestli je ještě máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.10.13 21:54

Co asi bylo v te sms??ta mi tam nesedí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie