Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
3.10.13 08:06

Podle mě byla chyba mu říkat, že o tom víš. Pouze si bude dávat větší pozor a i kdyby tam byl dvacetkrát, nikdy by to nepřiznal.
Zahýbání s kur.ou je asi o něco málo lepší varianta, než se stálou milenkou, ale pro vztah prostě nic moc. Navíc by mi i dožralo, kdyby na mně se šetřilo a peníze se vyhazovaly za kur. u.

• Citovat
  • Upravit
17306
3.10.13 09:11

Myslím, že z toho děláš zbytečnou vědu. Skoro všichni chlapi chodí do bordelů a na priváty, myslíte že by se jich jinak tolik uživilo? My tam chodíme pravidelně a všichni máme manželky a děti, je to jen služba, něco jako pro vás kosmetika či kadeřník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.13 09:11
@SlecnaSally píše:
Co asi bylo v te sms??ta mi tam nesedí :think: :think:

Stojim u branky, zabzuc mi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.13 09:46

@zoidberg to si řekl přešně, je to jen služba :) bývalá společnice :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.13 09:56

@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku :P

• Citovat
  • Upravit
Safrane
3.10.13 09:56

Klasický příklad, jak se dá z ničeho udělat problém. Hlavně že nad každou tady co píše svítí svatozář. Ojely by i instalatéra, ale jeden telefonát je téma na 3 stránky. Být tím mužem, tak odejdu sám, protože s takhle primitivní slepicí, která to ještě navíc řeší na internetovém fóru, bych si neměl co říci.

• Citovat
  • Upravit
3.10.13 09:58
@Anonymní píše:
@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku :P

nebo spolecnice ostrihala manzela… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
3.10.13 10:42

@Safrane většina žen má jisté hranice za které nejde, na jiné muže se ráda kouknu ale to je vše. Vyřádila jsem se v mládí a když vstoupím do manželství tak počítám z obou stran důvěru a loajální chování. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.10.13 10:53
@Safrane píše:
Klasický příklad, jak se dá z ničeho udělat problém. Hlavně že nad každou tady co píše svítí svatozář. Ojely by i instalatéra, ale jeden telefonát je téma na 3 stránky. Být tím mužem, tak odejdu sám, protože s takhle primitivní slepicí, která to ještě navíc řeší na internetovém fóru, bych si neměl co říci.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17306
3.10.13 12:56
@Anonymní píše:
@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku :P

Pokud by jí dal slevu, tak bych ji i pochválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.10.13 12:58
@zoidberg píše:
Myslím, že z toho děláš zbytečnou vědu. Skoro všichni chlapi chodí do bordelů a na priváty, myslíte že by se jich jinak tolik uživilo? My tam chodíme pravidelně a všichni máme manželky a děti, je to jen služba, něco jako pro vás kosmetika či kadeřník.

Pokud bys to bral takhle sportovně jako službu, pokud by tvá žena chodila k nějakému šikovnému pánovi, např. masérovi, který by jí dělal dobře, tak pak by bylo vše v pořádku ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
3.10.13 15:36
@káťa píše:
Pokud bys to bral takhle sportovně jako službu, pokud by tvá žena chodila k nějakému šikovnému pánovi, např. masérovi, který by jí dělal dobře, tak pak by bylo vše v pořádku ;)

Dobře!!! Tak to má být. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
538
3.10.13 16:02

Proč si děláte samy život těžší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.10.13 18:58

A navíc teda, kdyby za prostitutku utrácel peníze manžel, který na mně šetří a nabádá mě k šetření i na jídle, to by mě teda dožralo!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
4685
3.10.13 19:29

@zoidberg ještě,že vás nemám doma-uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat