Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že z toho děláš zbytečnou vědu. Skoro všichni chlapi chodí do bordelů a na priváty, myslíte že by se jich jinak tolik uživilo? My tam chodíme pravidelně a všichni máme manželky a děti, je to jen služba, něco jako pro vás kosmetika či kadeřník.
@SlecnaSally píše:
Co asi bylo v te sms??ta mi tam nesedí![]()
Stojim u branky, zabzuc mi… ![]()
@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku ![]()
Klasický příklad, jak se dá z ničeho udělat problém. Hlavně že nad každou tady co píše svítí svatozář. Ojely by i instalatéra, ale jeden telefonát je téma na 3 stránky. Být tím mužem, tak odejdu sám, protože s takhle primitivní slepicí, která to ještě navíc řeší na internetovém fóru, bych si neměl co říci.
@Anonymní píše:
@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku
nebo spolecnice ostrihala manzela… ![]()
@Safrane většina žen má jisté hranice za které nejde, na jiné muže se ráda kouknu ale to je vše. Vyřádila jsem se v mládí a když vstoupím do manželství tak počítám z obou stran důvěru a loajální chování. ![]()
@Safrane píše:
Klasický příklad, jak se dá z ničeho udělat problém. Hlavně že nad každou tady co píše svítí svatozář. Ojely by i instalatéra, ale jeden telefonát je téma na 3 stránky. Být tím mužem, tak odejdu sám, protože s takhle primitivní slepicí, která to ještě navíc řeší na internetovém fóru, bych si neměl co říci.
@Anonymní píše:
@zoidberg zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby vám kadeřník brousil manželku
Pokud by jí dal slevu, tak bych ji i pochválil.
@zoidberg píše:
Myslím, že z toho děláš zbytečnou vědu. Skoro všichni chlapi chodí do bordelů a na priváty, myslíte že by se jich jinak tolik uživilo? My tam chodíme pravidelně a všichni máme manželky a děti, je to jen služba, něco jako pro vás kosmetika či kadeřník.
Pokud bys to bral takhle sportovně jako službu, pokud by tvá žena chodila k nějakému šikovnému pánovi, např. masérovi, který by jí dělal dobře, tak pak by bylo vše v pořádku ![]()
@káťa píše:
Pokud bys to bral takhle sportovně jako službu, pokud by tvá žena chodila k nějakému šikovnému pánovi, např. masérovi, který by jí dělal dobře, tak pak by bylo vše v pořádku
Dobře!!! Tak to má být.
![]()
A navíc teda, kdyby za prostitutku utrácel peníze manžel, který na mně šetří a nabádá mě k šetření i na jídle, to by mě teda dožralo!!! ![]()
Podle mě byla chyba mu říkat, že o tom víš. Pouze si bude dávat větší pozor a i kdyby tam byl dvacetkrát, nikdy by to nepřiznal.
Zahýbání s kur.ou je asi o něco málo lepší varianta, než se stálou milenkou, ale pro vztah prostě nic moc. Navíc by mi i dožralo, kdyby na mně se šetřilo a peníze se vyhazovaly za kur. u.