Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrane Zprvu jsem reagovat nechtěla, ale nedá mi to… Podle čeho soudíte, že jsem primitivní slepice? Protože jsem anonymně založila tuhle diskuzi? Protože mě to trápí a chci se vypovídat? Pokud Vás to irituje, neměl jste tohle téma otevírat, číst a dát si tu práci s vymýšlením Vašeho příspěvku.
myslím, že každý má jinou povahu, každého trápí něco jiného, a od toho tu tohle fórum je, ne?
Taky nemám nad hlavou svatozář, ale co mám partnera a s ním dítě, tak věrná jsem, tudíž bych Vámi zmíněného instalatéra neojela.
Pro mě je mnohem důležitější zdraví a zabezpečení rodiny a ne vyhazovat peníze za orál bez ochrany. Hezký večer přeju.
@zoidberg píše:
Myslím, že z toho děláš zbytečnou vědu. Skoro všichni chlapi chodí do bordelů a na priváty, myslíte že by se jich jinak tolik uživilo? My tam chodíme pravidelně a všichni máme manželky a děti, je to jen služba, něco jako pro vás kosmetika či kadeřník.
S tebou to ta tvoje asi nevyhrála co
![]()
Nepátrám
a jestli se nechceš dál trápit, dělej to taky
a už nepátrej.
@Larr Njn, já nepátrám. Ale pokud mi intuice říká, že se něco děje, bohužel to vycítím. ![]()
Tak me napadlo, co aby na to cislo zavolal kamarad domluvi si schuzku a pani spolecnici rekne ze si ji kamarad velice chvalil.ona se jiste zepta ktery a tak at on vytahne fotku, ze ji ji posila ten kamarad aby si ho pripomela.no a ona bud podekuje a taky bude pozdravovat nebo nebude vedet o koho jde - bude to asi drahe ale budes mit jasno ![]()
Já bych pátrala, nemám ráda rady „nepátrej, apod“. Proč nepátrat? To si má někdo nechat kálet na krk? Mlčet? Tolerovat to? Prostě to brát jako normál?
Nikoli, pátrala bych co se dá, už proto, že bych nechtěla někomu doma dělat vola.
@Anonymní píše:
@Larr Njn, já nepátrám. Ale pokud mi intuice říká, že se něco děje, bohužel to vycítím.
Pokaždé
- se s tím někam přihlas
.
Záleži co nastane pak, po té intuici - pokud to pátrání a prolejzání a šmejdění, tak tím se trápíš jen a jen ty a tvé děti, které to z tebe vycítí.
@svycarka
ty si myšlíš, že si společnice pamatujou všechny klienty?
já jich měla tolik, že někteří za mnou přišli třeba po druhé a já si vůbec nepamatovala, že jsem je někdy viděla
takže i kdyby mi nějaký řekl, že mě jeho kámoš chválit určitě bych se neptala jaký, protože bych si stejně nevzpoměla
bývalá společnice
@Anonymní píše:
@svycarkaty si myšlíš, že si společnice pamatujou všechny klienty?
já jich měla tolik, že někteří za mnou přišli třeba po druhé a já si vůbec nepamatovala, že jsem je někdy viděla
takže i kdyby mi nějaký řekl, že mě jeho kámoš chválit určitě bych se neptala jaký, protože bych si stejně nevzpoměla
bývalá společnice
pravda to mi nedoslo..
ja teda delala v hampejzu za barem a vetsinu chlapu jsem si dle obliceje pamatovala ![]()
@Yvonne přesně tak, já jsem taky pátrala..nějaké rady, že to máš nechat být, to prostě nejde..když něco tuším tak pátrám dokud nevypátrám, i když mi je jasné, že to nebude mít happy end..ale zavírat oči před nevěrou nedokážu ![]()
Pátrat by měl jen ten, kdo si je 100% jistý, že až něco vypátrá, tak je konec vztahu. Jinak mi to přijde zbytečné a kontraproduktivní.
@nepř. G12 píše:
Pátrat by měl jen ten, kdo si je 100% jistý, že až něco vypátrá, tak je konec vztahu. Jinak mi to přijde zbytečné a kontraproduktivní.
Na tom je hodně k zamyšlení.
@nepř. G12 píše:
Podle by měl pátrat jen ten, který si je 100% jistý, co udělá, až se dopátrá. Rozchod to být nutně nemusí, ale musí vědět, co udělá s tím zjištěním. Jestli neví, tak ať nepátrá.
@Levandulina @janet9 na starších výpisech tohle číslo není, takže to asi bylo poprvé.
alespon s touhle „paní“