Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
3.10.13 20:35
@nepř. G12 píše:
Pátrat by měl jen ten, kdo si je 100% jistý, že až něco vypátrá, tak je konec vztahu. Jinak mi to přijde zbytečné a kontraproduktivní.

Taky myslím, že na tom něco je. Moje bývalá kolegyně ( bohužel ) vypátrala podobné co zakladatelka a myslím, že s odstupem času lituje toho, že pátrala víc, než toho co vypátrala :nevim: Chlap vůbec nezapíral, řekl že " to " se jí vůbec netýká :pocitac: a považoval to za vyřízené. No já si radši pro svojí duševní pohodu myslím, že nejsou všichni stejní a nepátrám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
3.10.13 20:43
@Kobliha51 píše:
Podle by měl pátrat jen ten, který si je 100% jistý, co udělá, až se dopátrá. Rozchod to být nutně nemusí, ale musí vědět, co udělá s tím zjištěním. Jestli neví, tak ať nepátrá.

no nebo takhle.

• Citovat
  • Upravit
7631
3.10.13 20:50

A je to číslo i ve starších výpisech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.13 20:52

@Kaczenka neni, je to poprvé…

• Citovat
  • Upravit
H1
4.10.13 07:23
@Kobliha51 píše:
Podle by měl pátrat jen ten, který si je 100% jistý, co udělá, až se dopátrá. Rozchod to být nutně nemusí, ale musí vědět, co udělá s tím zjištěním. Jestli neví, tak ať nepátrá.

Tak to je snad jasný ne? Pátral by někdo jen tak? 8o

• Citovat
  • Upravit
7090
4.10.13 08:31
@Safrane píše:
Klasický příklad, jak se dá z ničeho udělat problém. Hlavně že nad každou tady co píše svítí svatozář. Ojely by i instalatéra, ale jeden telefonát je téma na 3 stránky. Být tím mužem, tak odejdu sám, protože s takhle primitivní slepicí, která to ještě navíc řeší na internetovém fóru, bych si neměl co říci.

To je super, jak to máš srovnané v hlavě :palec:. Úplně vidím, jak ti tvoje žena/přítelkyně (jestli jí teda vůbec máš :think: ) domu dotáhne syfla a ty jí povídáš:,, to nevadí Boženko, to vyléčíme, hlavně že nejsi primitivní slepice a já můžu brousit děv…pardon dívky a ty instalatéra a ani jeden z toho neděláme vědu, protože to bych jinak od tebe odešel,, Děkuju, tvůj příspěvek mě vážně hodně pobavil, zas mám ten den vtipnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
4.10.13 08:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
4.10.13 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.10.13 09:25
@káťa píše:
A navíc teda, kdyby za prostitutku utrácel peníze manžel, který na mně šetří a nabádá mě k šetření i na jídle, to by mě teda dožralo!!! :cert:

Jo tak to mě teda taky!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.10.13 09:28
@Yvonne píše:
Já bych pátrala, nemám ráda rady „nepátrej, apod“. Proč nepátrat? To si má někdo nechat kálet na krk? Mlčet? Tolerovat to? Prostě to brát jako normál?
Nikoli, pátrala bych co se dá, už proto, že bych nechtěla někomu doma dělat vola.

Přesně, to já rozhodně taky.. Proč bych mu to ulehčovala a dělala, jako že nic nevím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.10.13 09:32
@Pehule píše:
Taky myslím, že na tom něco je. Moje bývalá kolegyně ( bohužel ) vypátrala podobné co zakladatelka a myslím, že s odstupem času lituje toho, že pátrala víc, než toho co vypátrala :nevim: Chlap vůbec nezapíral, řekl že " to " se jí vůbec netýká :pocitac: a považoval to za vyřízené. No já si radši pro svojí duševní pohodu myslím, že nejsou všichni stejní a nepátrám!

že se jí „to“ netýká??? Jak netýká?? Já bych toho chlapa snad musela zabít.. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.10.13 11:11
@H1 píše:
Tak to je snad jasný ne? Pátral by někdo jen tak? 8o

Ne, u ženských a obzvláště tady na emiminu to jasný není. pátrají, pak to zjistí, začnou se hroutit a lítat mezi balením kufrů, vyčítáním, přemlouváním, brečením

• Citovat
  • Upravit
3796
4.10.13 11:26

Jsem asi divná, ale nevěra sprostitutkou by mi až tak nevadila, to vztah neohrozí- samozřejmostí by ale mělo být, že vše s ochranou :! Mnohem horší je pravidelné kafíčko s pohlednou kolegyní. A pozor, tohle píšu z pohledu té kolegyně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
4.10.13 12:19

No nevím, možná jsem staromódní, ale tohle já neodpouštím, ať je to s prostitutkou, nebo s milenkou, pro mě je to prostě nevěra a okamžitá ztráta důvěry.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
4.10.13 13:13

@fifinka609 Jestli on má takový přístup jaký má, tak toho syfla už asi u sebe ubytoval na trvalo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky