Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mlαdy milenec
2.12.13 11:20

. @aluna123456789
Za co bys mu chtěla dát kopačky? Za to, že si váží vašeho vzájemného vztahu a svůj pudově podložený a neoddiskutovatelný chtíč neřeší s nějakou milenkou, s níž by okrádal rodinu o větší část rodinných fondů, a u níž by navíc hrozilo riziko zamilování se a opuštění vámi oběma vybudovaného, ale pouze nějakým spotřebním zbožím? Skutečně za to?
Muž je ze své podstaty dobrodruh a svázat se ženou nechá maximálně při nějaké BSDM praktice. Jen ho nech létat, někde venku, ptáčka, bude šťastnější on i ty.

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
2.12.13 11:21

Je to prostě změna, něco jiného, zakázané ovoce

• Citovat
  • Upravit
9757
2.12.13 11:21
@1.zizi píše:
@Maria37 se spis divim zenskym, ze to nepoznaji, kdyz si chlap strejkne nekde jinde…

když spolu ti dva moc často nespí a když se jedná o úlet/privát…tak se ani nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.12.13 11:36
@mlαdy milenec píše: . @aluna123456789
Za co bys mu chtěla dát kopačky? Za to, že si váží vašeho vzájemného vztahu a svůj pudově podložený a neoddiskutovatelný chtíč neřeší s nějakou milenkou, s níž by okrádal rodinu o větší část rodinných fondů, a u níž by navíc hrozilo riziko zamilování se a opuštění vámi oběma vybudovaného, ale pouze nějakým spotřebním zbožím? Skutečně za to?
Muž je ze své podstaty dobrodruh a svázat se ženou nechá maximálně při nějaké BSDM praktice. Jen ho nech létat, někde venku, ptáčka, bude šťastnější on i ty.

Mně na návštěvě bordelu nic dobrodružného nepřijde, spíš je to krajně nechutné :poblion: zjistit něco takového o mém příteli, už bych se ho ani tyčí nedotkla :mrgreen: naštěstí mému příteli nepřijde na šlapkách nic přitažlivého, prý jsou to zbytečně vyhozený prachy :pankac:

• Citovat
  • Upravit
72725
2.12.13 12:08
@mlαdy milenec píše: . @aluna123456789

opět názor hodný medajle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
2.12.13 12:10

Dobrodruh? :mrgreen: A co je na tomhle dobrodružného jestli něco chytí nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.12.13 12:13
@aluna123456789 píše:
Zdravím, je mi 24 přiteli 39,našla jsem u něj tel. čislo do bordelu na 21 lete holky..nechapu jeho postup když ma doma mladou holku která sním žije rok a pul a jde do bordelu za nějakyma ku_rvama po kterých skace denne 10 chlapu a nemá strach o nejake nemoce..jestli mu to fakt stoji za to..nerozumim nekdy mužske logice. nevim jestli mi to dela delší dobu, mozna tam ještě ai nebyl..ale staci mi jen ta myslenka ze vůbec nad tim uvazoval..kdyz to clovek udela jednou, neprestane stim..v takovem cloveku je to zakorenené a ruce pryc..pokud mu tohle odpustite on si rekne ze jste to nejak vyresily a preroste vam přes hlavu a bude si delat co chce, protoze bude verit tomu faktu ze to stejne nejak o5 prejdete…

Pokud se potvrdí, že tam byl, tak pryč od něj, než ti domu přitáhne nějaký „suvenýr“. Jsi ještě mladá, můžeš si vybírat a určitě si najdeš lepšího. Někteří chlapi jsou prostě jen chodící mužská přirození, co mají v hlavách jen kozy a díry..doporučuji s takovými neztrácet čas, existují totiž i slušní muži ;) :*

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
2.12.13 12:15

To že vy to vnímáte jinak nezmění nic na tom, že to pro některé chlapy dobrodružství je.

• Citovat
  • Upravit
11626
2.12.13 12:17

Tak ještě že takového dobrodruha doma nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
2.12.13 12:19

Jo a ve kvalitním bordelu je šance, že něco chytí o dost menší, než u milenek. to jen tak k tomu vytahování chorob 8)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.12.13 12:27
@nepř.G12 píše:
To že vy to vnímáte jinak nezmění nic na tom, že to pro některé chlapy dobrodružství je.

Já to měnit nepotřebuju, mně úplně stačí, že ten můj si pod pojmem dobrodružství představuje něco hodnotnějšího, než je návštěva bordelu ;)

• Citovat
  • Upravit
9757
2.12.13 12:28
@nepř.G12 píše:
Jo a ve kvalitním bordelu je šance, že něco chytí o dost menší, než u milenek. to jen tak k tomu vytahování chorob 8)

to bohužel není pravda… pracuju v centru, kde jsou klientky i bývalé prostitutky a tohle opravdu nemůžu potvrdit… už to, že většina prostituek fetuje - takže vedle pohlavních chorob, jsou tady i žloutenky a jiné chuťovky… které normální milenka opravdu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 12:29

Většina žen, jak známo, na dobrodružství či nějaký aktivní program moc není. To je důvod, proč spousta z nich nevidí pozitivní multiplikace, k nimž dochází při návštěvě bordelu. Podívejme se na dobrodružství, která nezřídkakdy přechází v pozitiva pro všechny okolo, tj. přátelkyně, manželky, děti, apod.:

1. Kdo mně nakonec otevře dveře? Bude tam její pasák nebo ne? Zahrají na mě nějaké divadlo a budu se muset porvat nebo utéct oknem? Podaří se mně díky svým kvalitám „přetáhnout“ smluvený čas?
  2. Příjde na to přítelkyně? Říká se, že ženy mají čuch na něvěru. Muži rádi balancují na hraně.
  3. Exotická prodejkyně svého těla mně pomůže poznat exotický standard. To stejné platí i o nestandardních sexuálních praktikách. Návštěvou se proto ze mě stává všemi ženami ceněný světák.
  4. Kdo jiný rozumí sexu lépe než ty, které se jím samy živí? Moje hodnota na sexuálním trhu s každým dalším dobytým nevěstincem roste. S novými znalostmi ušlechtilě dopomáhám přítelkyni k většímu počtu orgasmů.
  5. Sebevědomý muž je atraktivní. Zvýšené sebevědomí díky balancování na hraně, novým sexuálním dovednostem, světáckosti a všudypřítomnému zájmu žen má za efekt to, že se ženy mohou přetrhnout, aby mě „klofly“. Multiplikační efekt vede k ještě většímu růstu sebevědomí, dosahuji lepších výkonů v práci a jsem povýšen na generálního ředitele/vrchního raketového inženýra/ústavního soudce/…
  6. Atd.

Navíc, věř tomu, že spousta kurtizán chodí na zdravotní prohlídky a o svoje vaginy se starají, což nelze říci o kdejaké „spořádané a slušné“ ženě. U nich si také mohu prohlídnout výsledky testu o sexuálně přenosných chorobách, jinde stěží.

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
2.12.13 12:30
@Maria37 píše:
to bohužel není pravda… pracuju v centru, kde jsou klientky i bývalé prostitutky a tohle opravdu nemůžu potvrdit… už to, že většina prostituek fetuje - takže vedle pohlavních chorob, jsou tady i žloutenky a jiné chuťovky… které normální milenka opravdu nemá…

myslím zřejmě trošku jinou kategorii než ty

• Citovat
  • Upravit
1740
2.12.13 12:34
@mlαdy milenec píše:
Většina žen, jak známo, na dobrodružství či nějaký aktivní program moc není. To je důvod, proč spousta z nich nevidí pozitivní multiplikace, k nimž dochází při návštěvě bordelu. Podívejme se na dobrodružství, která nezřídkakdy přechází v pozitiva pro všechny okolo, tj. přátelkyně, manželky, děti, apod.:
  1. Kdo mně nakonec otevře dveře? Bude tam její pasák nebo ne? Zahrají na mě nějaké divadlo a budu se muset porvat nebo utéct oknem? Podaří se mně díky svým kvalitám „přetáhnout“ smluvený čas?
  2. Příjde na to přítelkyně? Říká se, že ženy mají čuch na něvěru. Muži rádi balancují na hraně.
  3. Exotická prodejkyně svého těla mně pomůže poznat exotický standard. To stejné platí i o nestandardních sexuálních praktikách. Návštěvou se proto ze mě stává všemi ženami ceněný světák.
  4. Kdo jiný rozumí sexu lépe než ty, které se jím samy živí? Moje hodnota na sexuálním trhu s každým dalším dobytým nevěstincem roste. S novými znalostmi ušlechtilě dopomáhám přítelkyni k většímu počtu orgasmů.
  5. Sebevědomý muž je atraktivní. Zvýšené sebevědomí díky balancování na hraně, novým sexuálním dovednostem, světáckosti a všudypřítomnému zájmu žen má za efekt to, že se ženy mohou přetrhnout, aby mě „klofly“. Multiplikační efekt vede k ještě většímu růstu sebevědomí, dosahuji lepších výkonů v práci a jsem povýšen na generálního ředitele/vrchního raketového inženýra/ústavního soudce/…
  6. Atd.
Navíc, věř tomu, že spousta kurtizán chodí na zdravotní prohlídky a o svoje vaginy se starají, což nelze říci o kdejaké „spořádané a slušné“ ženě. U nich si také mohu prohlídnout výsledky testu o sexuálně přenosných chorobách, jinde stěží.

Jestli tohle bylo myšleno vážně, tak si zajdi k doktorovi přes hlavinku :hug:
Jestli ne, tak jsem se opravdu zasmála. Vrchní raketový inženýr :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí