Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
2.12.13 14:56
@Maria37 píše:
ony jim to holky možná í říkaj :-) „teda tygře kdybych nebyla v práci, tak ti snad sama zaplatím…ale holt se nedá nic dělat“ :-)
:lol: a chlapi jim to žerou i s navijákem :lol: Tak je jasný, že jim určitě neříkaj „ty jsi ale poleno“ :D to už by ten chlap nepřišel a oni by přišli o zákazníka. Mají zkrátka v popisu práce být milé a říkat to, co chtějí chlapi slyšet, ale, že to dělaj jen kvůli prachům, to už chlapi slyšet nechtěj 8) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11626
2.12.13 14:59

Hlavně že vy chlapi nás ženský chápete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.12.13 15:05
@mlαdy milenec píše: . @fifinka609
A teď si představ, že většina těch, co nikdy v bordelu nebyli, na to mají strašnou chuť, okusit to zakázaný, ale jenom na to nemají koule. Je vůbec takovej chlap výhra?Kdyby se ženský opravdu snažili pochopit duši chlapa, žilo by se jim mnohem jednodušeji. Kdo chce, pochopí. Kdo ne, brečí na emiminu.

Já myslím, že většina těch co nikdy nebyla v bordelu má pravděpodobně jiné starosti a jiné hodnoty. A už jsem ti to tu psala - buď od té lásky a neházej všechny chlapy do stejného pytle s tebou, docela je tím urážíš.

• Citovat
  • Upravit
Anomym
2.12.13 15:08
A teď si představ, že většina těch, co nikdy v bordelu nebyli, na to mají strašnou chuť, okusit to zakázaný, ale jenom na to nemají koule. Je vůbec takovej chlap výhra?Kdyby se ženský opravdu snažili pochopit duši chlapa, žilo by se jim mnohem jednodušeji. Kdo chce, pochopí. Kdo ne, brečí na emiminu.

Milenče a kdyby toto dělala žena tak bys to chápal a toleroval?

• Citovat
  • Upravit
Anomym
2.12.13 15:09

@zoidberg
Zoidbergu můžeš mi, prosím, taky odpovědět? Kdyby toto dělala žena, bylo by všechno v pořádku a pochopitelné?

• Citovat
  • Upravit
mlαdy milenec
2.12.13 15:17

.@Sonarka
To si myslíš, že si to chlapi neuvědomí? Koukni se na norníka nebo sexprivat4you. Já moc na mazání medu kolem huby nejsem, ale většině chlapů to dělá dobře. Stejně jako když je ženská pochválí za utáhnutej kohoutek, smontovanej nábytek nebo zprovoznění karmy. Když má někdo doma megeru, co ho nepochválí, jak je rok dlouhej, nelze mu neporadit bordel, má-li strach opustit „fungující“ rodinu. Jde mimojiné o relaxaci duše i těla, které vede k lepším výkonům. A sebevědomí může taky pomoci fakt, že chlap není žádná bačkora a udělá to, na co má chuť, navzdory celospolečenským protibordelovým tamtamům. Myslím, že by ses dost divila, kdo z tvého okolí to zkusil.

@Anomym píše:
Milenče a kdyby toto dělala žena tak bys to chápal a toleroval?

Dle mě duše ženy funguje jinak než duše chlapa. U ženské nevede prodejná láska k lepší výkonnosti a všudypřítomné pohodě okolo ni. Chlapi jsou na záletnictví naprogramováni, ženská bude nevrlá, nebude mít doma chuť na sex apod.
Dovedu si však představit, že bych to mohl tolerovat.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.12.13 15:28
@mlαdy milenec píše: .@Sonarka
To si myslíš, že si to chlapi neuvědomí? Koukni se na norníka nebo sexprivat4you. Já moc na mazání medu kolem huby nejsem, ale většině chlapů to dělá dobře. Stejně jako když je ženská pochválí za utáhnutej kohoutek, smontovanej nábytek nebo zprovoznění karmy. Když má někdo doma megeru, co ho nepochválí, jak je rok dlouhej, nelze mu neporadit bordel, má-li strach opustit „fungující“ rodinu. Jde mimojiné o relaxaci duše i těla, které vede k lepším výkonům. A sebevědomí může taky pomoci fakt, že chlap není žádná bačkora a udělá to, na co má chuť, navzdory celospolečenským protibordelovým tamtamům. Myslím, že by ses dost divila, kdo z tvého okolí to zkusil.Dle mě duše ženy funguje jinak než duše chlapa. U ženské nevede prodejná láska k lepší výkonnosti a všudypřítomné pohodě okolo ni. Chlapi jsou na záletnictví naprogramováni, ženská bude nevrlá, nebude mít doma chuť na sex apod.

Dobře tak se budu opakovat - všichni chlapi nejsou jako ty chápeš!! Už to konečně chápeš, nebo jsi vážně tak omezenej? :cert: tak tu laskavě mluv jen za sebe, to, že jsi ty naprogramovanej na záletnictví a potřebuješ si své nulové ego zvedat v bordelu neznamená, že jsou všichni chlapi takto zakomplexovaní. Podle mě chodí do bordelu jen ubožáci, o které by normální ženská ani kolo neopřela, anebo podobně zakomplexovaní jako ty.. 8)

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 15:33

Tak za prvé tady brečíš hlavně ty, jak jsou chlapi nepochopení(na emiminu!!! což je už samo o sobě vtip jako prase :mrgreen: ). Za druhé si opravdu myslím, že chlap co neleze do bordelu výhra je.
Tvůj svět je naprostá nerůznorodá neoriginální nudná plocha. Tvoje omezené chápání světa a lidí nedokáže připustit, že ne všichni chlapi lezou do bordelu, ne všechny ženy musí mít k sexu lásku, ne všichni chlapi vůbec jsou na sex, ne všechny ženské jsou věrné uťápnuté slepice domácí, ne každý chlap je egoistické hovado…lidi jsou ruzní…naštěstí. A naštěstí nám dnešní doba umožňuje hledat si člověka podle našeho gusta a pokud se zmýlíme a nabrnknem si něco jako jsi ty, můžeme chlapa vyměnit. Já se opravdu nesnažím pochopit,,duši chlapa,, ale,,duši konkrétního člověka,,
Znovu se ptám. Měl jsi někdy dlouhodobý vztah se ženou nebo jsi jen internetový honič a stálý návštěvník bordelů s 10% slevou na,,cestu kolem světa,,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 15:37

. @Sonarka a @fifinka609
Ale já do bordelu nechodím. Já dokonce ani nejsem nějak extra naprogramovanej na podvádění, myslím - jsem poměrně citlivej člověk, pro polovičku vždy srdce na dlani.

Byl jsem v něm jednou, ze zvědavosti, a stačilo. Když budu chtít, tak klidně půjdu zase. Zatím takovou chuť nemám.

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 15:41

Fajn to si ale neodpověděl na otázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 15:47

Definuj dlouhodobost. Více než roční ne. Jsem mladej a rád poznávám svět, kotvy nehledám. @Maria37 mě má že prej přečtenýho, třeba něco zajímavýho poví.

Změní se tím snad něco na pravdivosti toho, co říkám?

• Citovat
  • Upravit
7090
2.12.13 16:12
@mlαdy milenec píše:
Definuj dlouhodobost. Více než roční ne. Jsem mladej a rád poznávám svět, kotvy nehledám. @Maria37 mě má že prej přečtenýho, třeba něco zajímavýho poví.Změní se tím snad něco na pravdivosti toho, co říkám?

Tak já ti to vysvětlím jinak. Dokud člověk vedle sebe dlouhodobě nikoho nechce a nechce zakládat rodinu, tak by měl mít koule na to na začátku toho,,vztahu,, říct něco jako:,, Hele jsi moc milá a rád bych se s tebou nějakou dobu stýkal, ale chci a budu se stýkat taky s jinýma. Ber nebo nech být,, Osobně si myslím, že nejsi takový borec, aby tě i přes to nějaká kvalitní žena chtěla leda by byla také promiskuitní a chtěla volný vztah(tím tě neurážím, jen ti vysvětluju, jak to chodí) Nabalit si holku na lež a pak jí podvádět umí každý blbec. Borec by byl ten, který by krásnou, chytrou, hodnou a bla bla bla nabalil i přes to, že by mluvil pravdu o své promiskuitě.
Pokud chceš dlouhodobého partnera, tak by mělo platit to stejné o té pravdě. Buď si najdeš ženu, která bude chtít volné manželství nebo takovou, které nebudou vadit občasné záskoky do bordelu(a tam platí to o pravděpodobné kvalitě takové ženy, která si to nechá líbit) a nebo si stejně jako většina lidí najdeš ženu, která bordel tolerovat nebude. Potom bude na tobě, jestli ti ta žena bude stát za to, že do toho bordelu nepolezeš a nebo jestli jí necháš jít a najít si chlapa, kterému za takovou,,oběť,, stát bude.
A teď zjednodušeně. Kdybys ženy i muže známkoval jako ve škole(podle toho, jak je kdo atraktivní, charakterní, šikovný, sexuálně výkonný, inteligentní…), tak žena jednička si rozhodně nezačne s chlapem čtyřkou a nebude mu tolerovat bordel. Možná žena čtyřka bude tolerovat muži jedničce bordel. Už chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 16:44

To jakože chlap jednička si může začít s ženskou čtyřkou a ženská jednička by nad chlapem čtyřkou ohrnula nos? No jo, ženský. :P Ale fakticky ten příklad demonstruje to, co říkám - průměrnej chlap je naprogramovanej k tomu, aby občas zaletěl - narozdíl od ženský to nedělá proto, že mu něco schází, ale prostě proto, že mu tak velí pudy, do dokonalosti matky přírody přivedené desetitisíci lety vývoje lidského druhu.
Chlap, kterej tak neudělá, je skleslej, nemá do čeho píchnout, nic se mu nedaří a partnerka tak začne doma peskovat. To proto, že chtěl obelstít svoje pudy, pro její dobro. Z očekávané prohra-výhra situace nastalo prohra-prohra. Kdyby poslechl svoje pudy, s velkou pravděpodobností tu máme výhra-výhra.
My chlapi pořád něco kutíme, rádi něco dobýváme, objevujeme apod. Proto se nelze divit tomu, že nás okouzlí jiná sukně - bylo by to proti naší podstatě a stali bychom se nerudnými dědky, kdybychom tuto vášeň pro něco jiného ztratili. Užijeme si se sukní a zpět k Máně, té nejbáječnější ženské pod Sluncem. Návštěva privátu nedělá nic jiného, než že saturuje tuto ryze mužskou potřebu.

• Citovat
  • Upravit
9757
2.12.13 16:47
@mlαdy milenec píše: .@Sonarka
To si myslíš, že si to chlapi neuvědomí? Koukni se na norníka nebo sexprivat4you. Já moc na mazání medu kolem huby nejsem, ale většině chlapů to dělá dobře. Stejně jako když je ženská pochválí za utáhnutej kohoutek, smontovanej nábytek nebo zprovoznění karmy. Když má někdo doma megeru, co ho nepochválí, jak je rok dlouhej, nelze mu neporadit bordel, má-li strach opustit „fungující“ rodinu. Jde mimojiné o relaxaci duše i těla, které vede k lepším výkonům. A sebevědomí může taky pomoci fakt, že chlap není žádná bačkora a udělá to, na co má chuť, navzdory celospolečenským protibordelovým tamtamům. Myslím, že by ses dost divila, kdo z tvého okolí to zkusil.Dle mě duše ženy funguje jinak než duše chlapa. U ženské nevede prodejná láska k lepší výkonnosti a všudypřítomné pohodě okolo ni. Chlapi jsou na záletnictví naprogramováni, ženská bude nevrlá, nebude mít doma chuť na sex apod.

nebudu se vyjadřovat k tvým narážkám na mě… jen by mě zajímalo, kdo podle tebe v těch bordelech pracuje? No podle tvých slov tam ženy 100% nepracují…ty jsou, jak píšeš jinak naprogramované… tak ale kdo tam dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlαdy milenec
2.12.13 16:56

.@Maria37
Mluvil jsem o ženské, co zahýbá manželovi/příteli. Ženský to mají prostě jinak. To není alibismus.

Opět podotýkám, vždy mluvím o majoritě, extrémy neřeším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky