Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
3.12.13 14:29
@mlαdy milenec píše:
Jsem rád, že jsi konečně připustila, že jde o tvůj názor – v předchozím příspěvku mně to tak trochu scházelo.

Každý svůj příspěvek píšu jako svůj názor. Jedno, čím je podložený, pořád je to jen názor jednotlivce, sice mě mrzí, že to nebylo automaticky zřejmé, ale vzhledem k tomu, že v této diskuzi jsem napsala celkem dva příspěvky, mě trochu mrzí poznámka, že jsem KONEČNĚ PŘIPUSTILA. Já jsem se s nikým přece nepřela a stejně tak tvoje texty beru jako tvůj názor, ač to také v každém příspěvku výslovně nezmiňuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.12.13 14:43
@mlαdy milenec píše:
Kde vidím ta tabu a ty zákazy? Všude kolem, stačí číst reakce v tomhle vlákně. Náznaky toho, že chlap, co chodí za svlečnami, nemá na to sbalit normální kočku.

Pardon, předchozí příspěvek se mi odeslal příliš brzy, takže nadvakrát.
Důvod, proč jsem se zapojila, byl vlastně v tom, co cituju výš. Ty čteš v tomto vlákně náznaky, že chlap, který chodí za šlapkami, „nemá koule“ sbalit normální babu.
Přitom ale sám píšeš přesný opak, tj. chlap, který „nemá koule“ jít do bordelu, případně „nemá koule“ na to si uvědomit, že po tom touží, ač on sám si to opravdu nemyslí, tak je vlastně méně chlap než ten, kdo hrdinně vyrazí za plněním svých snů, pravděpodobně si je plní i za ty ostatní, kteří „nemají koule“ být skutečnými kaňoury, jak velí biologický program.

Tohle zobecňování mi vadí a fakt si nemyslím, že by většina chlapů shodně toužila po prožitcích nabízených bordely, i když v posledním příspěvku to už i ty posouváš v ty prožitky „zakázané a tabuizované“. To ano, to už spíš. Zeptám se tedy, ve chvíli, kdy bordel ztrácí jak tabu, tak zákaz, co vidíš jako tu metu většiny chlapů? Co jiného zakázaného a tabuizovaného většina touží, ale nikdy se neodváží naplnit v těch zemích, kde prostituce netáhne?

A druhá věc, sám jedním dechem tvrdíš, že získávání čistě sexuálního uspokojení víceméně technického rázu NENÍ nevěra a současně že ženská NEVĚRA má jiný podklad. Čili mluvíš o dvou různých věcech. Aby se mluvilo o tomtéž, je třeba i na ženské straně mluvit pouze o mimovztahovém sexu, čistě za účelem ukojení potřeby, ne tak, jak popisuješ ty, tj. řešení čehosi, co se nedostává. Protože například tendence k mimovztahovému sexu v době ovulace je u žen velká a ženy si tím neřeší nějaký domácí nedostatek nebo tak něco, zkrátka jen podlehnou hormonálnímu poryvu. Je to jednorázový sex, stejně jako obdoba náhodného sexu u mužů. Důvody chování obou jsou vlastně stejné, biologicky podmíněné chování sloužící k zachování druhu. Každý sám ať si odpoví, nakolik je mu představa jeho protějšku chovajícího se podle uvedených „biologických zákonitostí“ milá a příjemná a jestli jde o zkušenost, kterou si v životě přeje zažívat či nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.12.13 15:27

Znám dost mužů, kteří právě nákup prostitutky berou tak že ten chlap „nemá na to, aby mu dala ženská zadarmo“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.12.13 15:29

@Kdoule super napsané :potlesk: ale mám obavy, že jemu to stejně nevysvětlíš, to je jak když hrách na stěnu házíš :roll: je zaujatý svými pochybnými teoriemi a tečka 8)

• Citovat
  • Upravit
9757
3.12.13 16:06
@Sonarka píše:
@Kdoule super napsané :potlesk: ale mám obavy, že jemu to stejně nevysvětlíš, to je jak když hrách na stěnu házíš :roll: je zaujatý svými pochybnými teoriemi a tečka 8)

taky mi přijde zbytečné na něho reagovat… chudák kluk místo aby byl někde s nějakou holkou tráví veškerý čas tady s námi :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.12.13 16:36
@Anonymní píše:
Musim se vám svěřit, nemám komu blízkému, tak raděj anonymně tady.

Byla jsem v srpnu na pár dní s dítkem u rodičů. V září jsem příteli platila telefon a přestože chodí jeho podrobnej výpis na můj mail, má to spoustu stránek a nikdy to nečtu, přece jen mi něco říkalo, at tenhle výpis prolítnu očima a padlo mi do oka, ze volal někde ve dvě hodiny ráno, zrovna, když jsem byla pryč s ditětem.

Byl pryč, a ačkoli jsem spíš taková nekonfliktní, vzala jsem telefon a zavolala. Vzala to nějaká slečna a když jsem řekla, že je to asi omyl, kam jsem se to dovolala, tak že prej cateringové služby. Omluvila jsem se a přesto mi to nedalo dál, zadala jsem to číslo do googlu. :roll: to co mi vyjelo, bych nepřála ani největší nepřítelkyni. Soukromej privát, buchta o deset let starší, než chlap, prsa pětky silikony. :|

Přesto, že jsme si myslela doposud, že nám to všecko doma klape, tak tohle mě dostalo. Od té doby nevím prostě co dál. Samozřejmě, že jsem na něj uhodila, že to vím. řekl, že tam jen volal, což mu nevěřím. chlapi přece nevolají do bordelu, jen aby si pokecali. 8o

jaké je to číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
3.12.13 16:48
@anorganička píše:
jaké je to číslo?
:-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
3.12.13 17:59
@aluna12345678 píše:
cituji : OCAT POCAT :)

to je prosím jakou řečí?

• Citovat
  • Upravit
mlαdy milenec
3.12.13 18:24

Objevil jsem několik kontradikcí ve vašich i mých argumentech, které tu zazněly a napadla mě nová teorie, teorie vševztahů, jejíž odkrytí způsobí revoluci ve vztazích na celém světě! teď ale nemám čas, abych ji rozebral. odlétám pryč a vratím se až za 2 týdny, pak zareaguju.

• Citovat
  • Upravit
Safrane
3.12.13 18:28
@mlαdy milenec píše:
Objevil jsem několik kontradikcí ve vašich i mých argumentech, které tu zazněly a napadla mě nová teorie, teorie vševztahů, jejíž odkrytí způsobí revoluci ve vztazích na celém světě! teď ale nemám čas, abych ji rozebral. odlétám pryč a vratím se až za 2 týdny, pak zareaguju.

Ideální stav bude, když odlétneš a už se sem nevrátíš. Takového pitomce aby špendlíkem hledal a ve tmě k tomu.

• Citovat
  • Upravit
micifici
3.12.13 18:33
@mlαdy milenec píše:

no klepu se z toho už teď :mrgreen: :mrgreen: Che Guevaro :mavam: :mavam: :idea:

• Citovat
  • Upravit
1740
3.12.13 19:08
@mlαdy milenec píše:

Už se nemůžu dočkat, fákt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.12.13 19:34
@mlαdy milenec píše:

Tak se hlavně vrať, co by jsme si tu bez tvých rad počali :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonym X
3.12.13 19:42
@mlαdy milenec píše:

Sakra, a to jsem zrovna dneska začal přemýšlet, že bych do toho bordelu nakonec zašel na stará kolena i já :D

• Citovat
  • Upravit
micifici
3.12.13 19:48
@anonym X píše:
Sakra, a to jsem zrovna dneska začal přemýšlet, že bych do toho bordelu nakonec zašel na stará kolena i já :D
:mrgreen: :pankac:
Tak to ještě 14dní odlož, přijde světová revoluce…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky