Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Bella1988 pardon, proste myslim, ze nejsem smudla, co by se o sebe nestarala atd.,ale mas pravdu, ze i to, ze je king mas pravdu… Taky od ted mu nezehlim, nevarim a budu jen uklizet (pro dite)
joo sranda, ale ja fakt nevim…'myslis treba manzelskou poradnu?! Existuje to vubec tady na nejake urovni?! Jezis, nikdy by me nenapadlo, ze tohle ja budu resit, ale v nedeli na obed ne
AAA
No zkušenosti s poradnou nemám, ale zkusit se to může.. za to mám zkušenost s tím co jsem ti napsala o tom, že musíš ukázat druhou stránku, tak aby žárlil a čím víc tím líp
@Bella1988 píše:
No věta, že o sobě píšeš že jsi atraktivní zní dost divněTo bych nechala na posouzení jiným a píšu právě, že problém nebude mít s Tebou ale sám v sobě, pak nepomůže ani když se upravíš, uklidíš apod. Ono paradoxně mnohdy, když je doma navařeno, uklizeno a chlap má dojem, že je king a pán tvorstva dělá blbosti. Myslí si, že má ženskou jistou a potom si ji přestává vážit.
Proč by o sobě nemohla napsat, že je atraktivní? Pokud to o ní říkají jiní, tak ona to o sobě říct nemůže? Mě to přijde v pohodě… říct na tomhle foru o sobě něco hezkýho, je často kritizováno…
@Anonymní píše:
@Andy27 jinak problemy mame ‚vyresene‘, teda aspon myslim, ja uz vlastne nic nevim, kdyz jde za ku*vou v mem sestinedeli…
Co se tyce chorob jeste… My spolu spime od teho s kondomem, ptz nemuzu brat prasky (hm, to odsouhlasil, ze samozrejme, neni problem), pripadne si dame pry pozor… Ale nemeli jsme za tu dobu sex bez kondomu, tak ‚snad‘ aspon ja budu ok
AAA
Tady pises, ze od te doby jste nemeli sex bez kondomu, to myslis ted od te nedele? Vysledky jeste ani nema, ne? A co znamena pripadne si dame pozor? HIV se prenasi kapickami lasky, slinami… To ze se neudela do tebe neznamena, ze se nemuzes nakazit
ja bych to neprekousla, pripadne mi to teda horsi nez „normalni“ nevera
@Anonymní píše:
@Bella1988 co se tyce jinych chlapu…nikdy jsem s tim nemela problem… Ale nikdy jsem nemyslela, ze mu budu muset neco dokazovat a ted ti to nandam…ja jsem v tomhle asi staromodni.. Spolu a verni… No asi ne
AAA
není v tom sex, je v tom jen to aby věděl, že Tě nemá jistotu, taky nespím s jinými
@blumen myslim od porodu
ted sex fakt nevim kdy bude…
jestli vubec, ze…AAA
@Bella1988 a co s niam děláš?! A kde je bereš/brát?!;-) s ročním dítětem?! ![]()
Hele já vám nevím… Jako je to blbý, ale tak jako tělo to žádá, tělo to potřebuje, doma nemůže - to myslím, že ještě takováhle forma vybíjení pudů je ideální: žádnej závazek, prostě jen to tělo. Já bych z toho nedělala kovbojku, kór jestli je jinak milej a slušnej.
Pokud domů nedonese nějakou chorobu a pokud nemáte jiný problémy, tak je podle mě ideální to hodit za hlavu.
Ahoj, ptala ses ho na to, jestli s tou děv-kou měl alespoň gumu? Pokud jo, tak bych se nákazy nebála, je to hnus, chlap se jeví jako hodný atd. a pak tohle. Kdo se v tom má vyznat… Chce se mi
Kamarádku jejíbývalý manžel nakazil před 10 lety2× kapavkou a oba se léčili v nemnocnici, asi chrápal s pouličními štětkami…
Už s ním není, ale psych. následky a nedůvěru k mužům si nese dodnes.
Tak to si netroufnu ti radit ani jak ho ztrestat..Tydle veci nejlip udelas podle sebe, jak to citis..Tak to mas vyhodu.Ja jsem horka hlava, takze prvni schlazuju a pak jednam.Nebo snazim se o to..Ty ho znas nejlip, klasika jako, nechat ho spat v obyvaku, nevarit, nemluvit..To asi efekt nema.Jen me napadlo, ty nemuzes jit treba na viken k vasim i s ditetem? ![]()
Já jsem v tomhle asi trosku jina, mosty bych nepalila, dala bych mu to sežrat, musel by se hodne snazit a dokázat mi, že to myslí vážně aby si me ziskal. Byla bych pro něj nedostupná aby me neměl jistou. Ujet muze kazdy, záleží, jestli si svoji chybu uvědomí a snaží se ji napravit. Už je v tom i dite, takže bych sanci dala, ale on by ji musel využít. Na testy bych ho poslala, ale vim, že vetsina holek se fakt chrani a sami na testy pravidelne chodi. Jsou to holky jako kazde jiné, takže není nutne z nich delat nejvetsi špíny.
Podle mě jen potřeboval upustit páru, když doma byly problémy, což ho samozřejmě neomlouva!!!
@Slečna Ferka na jednu stranu s tebou souhlasím, proto také ihned nepálím mosty, ale přemýšlím, ale zase… Bude to ve mě furt a dá se s tim žít?! Ale zase… Ač bych si třeba našla jiného (lepšího/horšího), bude to ve mě stále i tak
Z toho je mi smutno…
AAA
@Maria37 píše:
Proč by o sobě nemohla napsat, že je atraktivní? Pokud to o ní říkají jiní, tak ona to o sobě říct nemůže? Mě to přijde v pohodě… říct na tomhle foru o sobě něco hezkýho, je často kritizováno…
Tak snad má dotyčná zrcadlo… Napsat o sobě, že je atraktivní, na tom nic není.
@Maria37 hele.. neříkám, ale já zas mám nárok na svůj názor, tak mě laskavě nekibicuj! děkuju.
@slabikář neptala, na to nemám žaludek! ![]()
@Andy27 co si pomuzu jit k nasim?! Proc?! Aby on mel pré?! On by měl jít do nepohodlí, né já… A vím, že jakmile se rozhodnu jít, nebude cesty zpět
@Granda právě proto, že je v tom naše dítě a já pro něj chci rodinu, tak nepálí mosty, ale… Být sama jsem už samozřejmě sbalená
AAA
@Bella1988 co se tyce jinych chlapu…nikdy jsem s tim nemela problem… Ale nikdy jsem nemyslela, ze mu budu muset neco dokazovat a ted ti to nandam…ja jsem v tomhle asi staromodni.. Spolu a verni… No asi ne
AAA