Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bella1988 píše:
@Maria37 hele.. neříkám, ale já zas mám nárok na svůj názor, tak mě laskavě nekibicuj! děkuju.
holky nehádejte se, prostě jsem atraktivní pro okolí, pro sebe, pro někoho ne, ale pro něj zřejmě ne, tak je to fuk ![]()
@slabikář mno další stres navíc, takhle si počkám na papír
co se stalo stejně nejde odestát
AAA
Fascinuje mě, jak někteří chlapi říkají, že každý chodí do bordelu. Solidní chlap tam nepůjde, max. svobodný vyzkoušet si co to obnáší.
@Anonymní píše:
holky nehádejte se, prostě jsem atraktivní pro okolí, pro sebe, pro někoho ne, ale pro něj zřejmě ne, tak je to fuk
Si myslím, že to není o tom, jestli pro něj jsi atraktivní nebo ne. On zřejmě takový bude a šel by tam i kdyby měl doma miss world.
@slabikář tak žiju x let s někým koho neznám, ptž to je ten poslední člověk do kterého bych to řekla
AAA
@Anonymní píše:
@slabikář tak žiju x let s někým koho neznám, ptž to je ten poslední člověk do kterého bych to řekla
AAA
Mám kamarádku, její manžel chodil do bordelu, nakazil ji kapavkou, viz. příspěvek výše a také jsem dlouhodobě pracovala s kolegou, který říkal, jak chodil do bordelu, pořád manželce zahýbal, kolikrát mi z něj bylo zle, jinak perfektní kamarád do kterého by to v životě nikdy nikdo neřekl.
Šla bych rozhodně taky na testy. Ale hnus jako. Ani podívat bych se na něho nemohla. Nechci dělat chytrou, nevím jak staré máte dítě, ale vždyť pohlavní nemoci se můžou chytnout jak z vany, záchodové mísy,..
@MarkétkaU píše: Šla bych rozhodně taky na testy. Ale hnus jako. Ani podívat bych se na něho nemohla. Nechci dělat chytrou, nevím jak staré máte dítě, ale vždyť pohlavní nemoci se můžou chytnout jak z vany, záchodové mísy,..
Jo?
@slabikář jo, proto mě mamka vždycky učila si ve škole, v restauraci, prostě všude (až na doma, to není nutné) dávat na prkýnko toaletní papír ať něco nechytnu
@MarkétkaU nejdřív půjde on a zda se zjistí negativní, proč mam chodit já?!
AAa
@MarkétkaU píše:
@slabikář jo, proto mě mamka vždycky učila si ve škole, v restauraci, prostě všude (až na doma, to není nutné) dávat na prkýnko toaletní papír ať něco nechytnu
Mně to mama taky vždy říkala, takže odmala to dodržuji, ale stejně nevím jaké nemoci přesně třeba… to jsem měla na mysli ![]()