Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
8.4.14 16:05

Na testy ho zen urcite, ale i ty si zajdi.. :|..Jinak te chapu, taky bych to byt na tvem miste tezko zkousavala. Bohuzel, cloveka nikdy neodhadnes, mamka prisla na vztah letitemu pritely, a taky by ji to nenapadlo ani me.Je to od pohledu hodnej chlap. Vyznej se v chlapech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 16:06

@Pratt ale jak sežrat a to mám s nim zůstat?! Lze to vůbec?! To byste prosťe musely vědět, jak je ‚jinak dokonalý‘ o to věťší šok a nepochopení u mě je
 AAA

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
@Anonymní píše:
@Bella1988 protže měl chtíč, tak proto! Rozumíte tomu?! Já ne! Nikdy nebyl žádná sex. mašina a teď tohle

@blumen a máš pravdu, nevím jistě, že tam byl naposled před 3m, děkuji za upozornění, budu si hlídat a pošlu ho i za 3m

@Bella1988 už to bude ve mě navždy, strašně mě mrzí, źe mi to vůbec byl schopný udělat a nebyl tak ‚statečný‘ a odešel…

Problémy jsme měli, ale ne kvůli sexu ikdyˇz to asi teda taky, spíš měnil práci atd, do toho dítě, nic ale extra…
AAA

No právě, že nerozumím. Já tohle nedokážu pochopit :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
@Anonymní píše:
@Pratt ale jak sežrat a to mám s nim zůstat?! Lze to vůbec?! To byste prosťe musely vědět, jak je ‚jinak dokonalý‘ o to věťší šok a nepochopení u mě je
AAA

Jak jsi na to vůbec přišla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:12

@Bella1988 shodou hrozných náhod… V tabletu nechal otevřené stránky, to jsem si ještě říkala nevěřícně, že na to čumí, ale byla tam i diskuze o ‚recenzích‘ a následně poté mu malý vyhrabal tašku do práce a tak ‚mobil-náhradni‘.. U toho to jak je k simce a to už jsem znejistila a zapla ho… Volaná tam 3 jména v dubnu loni… A tak jsem udeřila a on se přiznal… Takže to zřejmě plánoval i teď :think:
 AAA

• Citovat
  • Upravit
6257
8.4.14 16:13

Jak dlouho to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 16:15

@Andy27 od nedele
AAA

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
8.4.14 16:16
@Anonymní píše:
@Bella1988 shodou hrozných náhod… V tabletu nechal otevřené stránky, to jsem si ještě říkala nevěřícně, že na to čumí, ale byla tam i diskuze o ‚recenzích‘ a následně poté mu malý vyhrabal tašku do práce a tak ‚mobil-náhradni‘.. U toho to jak je k simce a to už jsem znejistila a zapla ho… Volaná tam 3 jména v dubnu loni… A tak jsem udeřila a on se přiznal… Takže to zřejmě plánoval i teď :think:
AAA

Musí mít nějaký problém jako myslím v sobě, ne s Tebou. Normální člověk tohle nedělá. Bych zkusila psychologa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:21

@Bella1988 hele… Po porodu jsem se dala ihned do richtiku, doma uklizeno, navareno, o dite postarano, jsem atraktivni a stejne… Nerikam ‚dokonala‘, nerikam, ze fantasticka, ale… Dopr… Co jineho muzu jeste delat?! Ja fakt nevim…
A mas pravdu, ze bych to rada ‚nejak‘ resila, on totiz ac je skvely chlap, uspesny, atraktivni a ja nevim co, nema a nemel nikdy sebevedomi… Ani nema koule si najit nekoho aspon na baru a jsem na privat…
No proste… Jsem v pasti
 AAA

• Citovat
  • Upravit
6257
8.4.14 16:21

Nevim jaky mate jinak vztah, dle toho co pises tak dobry. Rozhodne ti nebudu radit at ho nechas, nebo mu zbalis veci.Jde taky o to jak je to cerstve, a jak se ti to ulezi, on ten sok a pocit zrady je dlouhodoba zalezitost.Co by nemelo tak projit mu to jen tak, mel by pochopit ze je to zrada a zasah do vztahu!,..Jen tak bych mu to nenechala projit..A hnala ho na ty vysetreni..Hlavne nejdnat a nedelat rozhodnuti s horkou hlavou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
8.4.14 16:27
@Anonymní píše:
@Bella1988 hele… Po porodu jsem se dala ihned do richtiku, doma uklizeno, navareno, o dite postarano, jsem atraktivni a stejne… Nerikam ‚dokonala‘, nerikam, ze fantasticka, ale… Dopr… Co jineho muzu jeste delat?! Ja fakt nevim…
A mas pravdu, ze bych to rada ‚nejak‘ resila, on totiz ac je skvely chlap, uspesny, atraktivni a ja nevim co, nema a nemel nikdy sebevedomi… Ani nema koule si najit nekoho aspon na baru a jsem na privat…
No proste… Jsem v pasti
AAA

No věta, že o sobě píšeš že jsi atraktivní zní dost divně :-) To bych nechala na posouzení jiným a píšu právě, že problém nebude mít s Tebou ale sám v sobě, pak nepomůže ani když se upravíš, uklidíš apod. Ono paradoxně mnohdy, když je doma navařeno, uklizeno a chlap má dojem, že je king a pán tvorstva dělá blbosti. Myslí si, že má ženskou jistou a potom si ji přestává vážit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:27

@Andy27 jak pises… Vztah mame dobry, stara se o me i o dite, nic, proste nic tomu nenasvedcovala, ani jako ‚nikdy‘, ze by jsme neco takoveho resili, proste nic a bum…
A jak pisu, nejsem hrdinka, abych se sbalila ja a sla nekam do 1kk drit bidu, na to at zapomene, ani nechci uplne vyvratit, ze spolu treba nezustaneme, ja nevim, ted nevim a jsem dost ‚chytra‘ na to, ze horka hlava jde stranou, ale je ve me hrozny boj…
Potrestat jak… Kdyz bude chtit to zas duelal, udela to i sprasknutim dveri, i se scenu nebo bez toho, vi, ze neco provedl, je si toho vedom, je z roho dosti soatny, ale preci se nebudem chovat jakoby nic…

AAA

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
8.4.14 16:28

Co bych Ti poradila, zkus mu ukázat druhou stranu, že se libíš jiných chlapům, nejsi na něm závislá apod. Neříkám, ať s nima spíš, ale nám to pomohlo. Musí žárlit a mít pocit, že Tě může ztratit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:30

@Bella1988 pardon, proste myslim, ze nejsem smudla, co by se o sebe nestarala atd., :mrgreen: ale mas pravdu, ze i to, ze je king mas pravdu… Taky od ted mu nezehlim, nevarim a budu jen uklizet (pro dite) :jazyk: joo sranda, ale ja fakt nevim…'myslis treba manzelskou poradnu?! Existuje to vubec tady na nejake urovni?! Jezis, nikdy by me nenapadlo, ze tohle ja budu resit, ale v nedeli na obed ne :?
 AAA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:30
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení