Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
8.4.14 15:48

Aspon ze v tom nebyli city a sel na privat..Jinak Pises ze jste byli nejake problemy.To uz jste si vyto..?Ja vim ze je to hnus ale nikde se citove neangazoval, a byl to v uvozovkach jen sex, bez toho aby jezdil, psal si sms, a stykal se s milenkou.Tim ho neomlouvam samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
8.4.14 15:50

Hmmm vic nez neveru bych momentalne resila pohlavni choroby!!! A ze jich neni malo! Od condylomata accuminata pocinaje az po HIV. Otestovat ho na vsechno. A HIV se prokaze nejdriv po 3 mesicich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 15:53

@Irisa na testy jsem ho ihned poslala… Uplne me udivuje, ze mhol neco takoveho dopustit a ohrozit me! Matku sveho ditete!
Furt nad tim dumam a vubec nevim co delat…
Predtim jsem vzdy mel teorii, podvede a jde, ale kdyz je pak clovek v te situaci… Nevi… A hlavne ja nepujdu ‚drit bidu‘, takze si to musim nejdriv vsechno rozmyslet… Zkazil mi tim cely zivot, bud budu podezirat jeho, nebo nekoho jineho, ktereho bych si pripadne nasla… Mohu byt vlastne jeste stastna?!
Ani jsem neudelala scenu nic… Jsem pouze v soku a nevim co dal… Rekla jsem to jenom mamce, ta nejakou teorii ma, ale…
:|
Anonym AAA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 15:55

@blumen to jsem ho poslala (ač nemyslím, že s ním něco budu mít), ale… Je to déle jak 3m, takźe to by mohlo být ok!
Anonym AAA

• Citovat
  • Upravit
573
8.4.14 15:56

Musi to byt fakt humus, chapu tu sokovou reakci… Bohuzel ma mama ma jednu teorii, ktera se mi stale vic overuje v praxi: verit muzes jen sobe, svoji mame a svemu dite a ani to bezpodminecne… Takze zadna slava. Ale urcite to cas prekona, pokud bude zdravotne vse v poradku (urcite se nech testovat taky + s odstupem 3 mesicu znovu, pro jistotu). Ach jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 15:57

@Andy27 no city v tom asi nebyly, ale zase treba dosti nemoci (treba taky ne).. Z toho mam ted hlavne strach ja…
Ja vubec nevim co si pocit… Ze bych do nej rekla kde co, tak to ze pujde za kurvou me ani ve snu nenapadlo! To byste ho museli znat!
 AAA

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
8.4.14 15:57

Tohle je fakt hrozně smutný :( Je mi Tě moc líto, protože mě by to asi zabilo. Ještě jak píšeš, tak jako třešinka na dortu - v šestinedělí :( I když samozřejmě i to ostatní je hrozný. Proč tam chodil, řekl Ti? No já bych tohle odpustit nedokázala, nešlo by mi to. Je to fakt hrozný.

• Citovat
  • Upravit
85544
8.4.14 15:58
@Anonymní píše:
@blumen to jsem ho poslala (ač nemyslím, že s ním něco budu mít), ale… Je to déle jak 3m, takźe to by mohlo být ok!
Anonym AAA

Vis jiste, ze tam byl naposled pred 3 mesici? Poslala bych ho pak pro jistotu za tri mesice na kontrolu, divam se na to z pohledu doktora. Taky mi neleze do hlavy, ze tim ohrozil Tebe :nevim: ke zbytku nemame dostatek informaci, jestli jste meli problemy a tak, zda se mu da verit, tak to radeji nekomentuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
8.4.14 16:00
@Anonymní píše:
@Irisa na testy jsem ho ihned poslala… Uplne me udivuje, ze mhol neco takoveho dopustit a ohrozit me! Matku sveho ditete!
Furt nad tim dumam a vubec nevim co delat…
Predtim jsem vzdy mel teorii, podvede a jde, ale kdyz je pak clovek v te situaci… Nevi… A hlavne ja nepujdu ‚drit bidu‘, takze si to musim nejdriv vsechno rozmyslet… Zkazil mi tim cely zivot, bud budu podezirat jeho, nebo nekoho jineho, ktereho bych si pripadne nasla… Mohu byt vlastne jeste stastna?!
Ani jsem neudelala scenu nic… Jsem pouze v soku a nevim co dal… Rekla jsem to jenom mamce, ta nejakou teorii ma, ale… :|
Anonym AAA

Ano můžeš být ještě šťastná a určitě budeš. Jen to bude chtít trošku času, než zase začneš věřit. Je to obranná reakce.

• Citovat
  • Upravit
498

Tak predpokladam, ze je to inteligentni chlap a pouzil kondom. Kvuli sexu za penize bych mosty nepalila, ale sezrat by to teda dostal tezce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Andy27 jinak problemy mame ‚vyresene‘, teda aspon myslim, ja uz vlastne nic nevim, kdyz jde za ku*vou v mem sestinedeli…
Co se tyce chorob jeste… My spolu spime od teho s kondomem, ptz nemuzu brat prasky (hm, to odsouhlasil, ze samozrejme, neni problem), pripadne si dame pry pozor… Ale nemeli jsme za tu dobu sex bez kondomu, tak ‚snad‘ aspon ja budu ok
 AAA

• Citovat
  • Upravit
Bella1988

My jsme holky taky měli před časem problémy a nepodváděli jsme se :nevim: hádali jsme se, málem šli od sebe, bylo to těžký, ale nevěra nebo toto nic neřeší.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
8.4.14 16:02

@Pratt v čem je rozdíl? V tom že tam nejsou city? I tohle je ale otřesný.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
8.4.14 16:03

@Pratt PS inteligentní chlap by tohle neudělal své ženě a už vůbec ne v šestinedělí. Fakt si nedokážu nic horšího představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 16:04

@Bella1988 protže měl chtíč, tak proto! Rozumíte tomu?! Já ne! Nikdy nebyl žádná sex. mašina a teď tohle

@blumen a máš pravdu, nevím jistě, že tam byl naposled před 3m, děkuji za upozornění, budu si hlídat a pošlu ho i za 3m

@Bella1988 už to bude ve mě navždy, strašně mě mrzí, źe mi to vůbec byl schopný udělat a nebyl tak ‚statečný‘ a odešel…

Problémy jsme měli, ale ne kvůli sexu ikdyˇz to asi teda taky, spíš měnil práci atd, do toho dítě, nic ale extra…
 AAA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí