Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.4.14 18:54
@Anonymní píše:
To co čtu od tebe mi dodává naději… Mám i husí kůži… Jak dlouho Ti trvalo, než jsi to neměla v mysli denně, každou hodinu, minutu… :?
To, že tohle je poslední šance, kterou dostal, jsem mu řekla a to dosti razantně, myslím, doufám, že pochopil…
A to, že to má dělat tak, abych to já nevěděla bych mu neříkala, ptž tohle jsem celou dobu říkala ze vtipu já a podívej.. Dělal to tak, abych to nevěděla, až na to, že jsem se to dozvěděla…
Co vím určitě, ale nikdy neříkám nikdy, že kdybych s ním také zůstaka, druhé dítě už mít nebudu a to jsme ho v budoucnu plánovali… Ale s těmahle vyhlídkama jsem si to v sobě zakázala… Tak Tě i tak trochu obdivuji.
Podrobnosti vědět nechci, ptž to co jsem viděla na tablatu, že vyhledává, musela bych se poblejt, pardon…
Každopádně. Ti moc děkuji za ‚potěšující‘ reakci
AAA

Bylo mi tenkrát 15 let (jemu 20 let), takže jsem to zas tak hrozně nebrala. I když mohl říct rovnou, že chce sex a já bych mu „dala“ a ten bordel si mohl odpustit, jenže byl taky ještě „blbej“ a i přes svůj věk moc holek neměl. Je to fakt jiná situace, než ta tvoje. Teď by mě to zasáhlo mnohem víc. Nějak jsem se tím zas netrápila, brala jsem to tak, že teď s ním chci být a beztak spolu nebudeme do konce života, když to byl můj první kluk. TAkže jsem to zas tak neprožívala. No a nakonec se to tak nějak vyvrbilo, že jsme spolu zůstali…popravdě ti řeknu, že jsem prostě lepšího chlapa pro život nenašla…To že si má příště dávat pozor ať na to nepřijdu a nic nechytne jsem mu už několikrát řekla, i když taky „jakože“ ve srandě, ale myslím dobře pochopil, že to myslím vážně…Opravdu si na něj v ostatních směrech nemůžu stěžovat. U mě je spíš problém, že on byl můj první a jedinej chlap po sexuální stránce, takže kdyby mě opět podvedl, podvedla bych ho asi taky a pak by ten vztah šel možná úplně do háje…ale to je teorie…a doufám, že ji nikdy nebudu muset řešit. Momentálně mu opravdu věřím, ale jsem obezřetná. Ale já tyhle věci beru trochu jinak než většina ženských, tak se mi s tím srovnává líp. Opravdu to chce čas :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 18:58

@slabikář holky, vy mě děsíte :P
AAA

• Citovat
  • Upravit
slabikář
8.4.14 19:01
@Anonymní píše:
@slabikář holky, vy mě děsíte :P
AAA

a ještě tak smesne komentuji svoje partnerky napr. az se to domakne ta pani, se kterou bydlim :think:

• Citovat
  • Upravit
slabikář
8.4.14 19:06

:poblion: uryvek z norniku Byl jsem u ní jen, ještě když jsem začínal s chozením po privátech, myslím, že byla můj druhý. Není škaredá, ale umí v tom chodit. Hodina za 1200,– když chceš orál bez, tak celkem 1400,–, ale přístup nic moc. Já byl ještě vyjukané mladé tele, takže to měla snadné :-) přišel jsem a že půjdeme na věc… na to mi řekla, kam spěchám, že jsem si zaplatil hodinu, tak si můžeme v klidu povídat…pochopitelěn to bylo o tom, že je chudák, každý ji využívá atd. takže po půl hoďce povídání jsem se šel osprchovat, potom ona a najednou na sex zbylo jen asi 15min. kouření uměla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 19:07

Ještě dodám, že manžel mi taky říkal, že většina kolegů v práci podvádí a berou to jako by nic…Samozřejmě manželky nemají ani tušení… :roll:

• Citovat
  • Upravit
6257
8.4.14 19:12

8o…mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.4.14 19:17
@slabikář píše:
a ještě tak smesne komentuji svoje partnerky napr. az se to domakne ta pani, se kterou bydlim :think:

tak nějak mluvil můj muž o své bývalé ženě ještě když spolu byli ženatí, mluvil tak o ní už rok předtím, než od ní odešel :roll: paní, se kterou bydlím…nebo paní domácí

jakmile ale chlap nejeví sexuální zájem o vlastní ženu, tak už je to v prdeli a je to prostě opravdu „ta paní, se kterou bydlím“ případně „ta paní, která se mi stará o děti a vaří mi“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
8.4.14 19:20

Já teda o nikom v okolí, kdo by někoho podváděl nevím a manžel taky ne. Na věrnost teda věřím. A to si chlapi v práci u manžela říkají cokoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
8.4.14 19:31
@Anonymní píše:
@Aragua děkuju za tip, až budu mít sílu to číst, mrknu ;)
@every.lee testy budou, jestli mi bude připadat jako slizák, to teď nevím, teď jsem dva dny nejedla, ptž bych to stejně musela… Taky z nervů samozřejmě, ale…
Příčina je chtíč… Slovo chtíč jsem za dva dny slyšela víckrát než za celý život a co ti budu povídat,,, na konci těho jsme spolu spali sporadicky, on se bál a včera řekl, že se mu to ani nelíbilo (to jsem chápala), že už to nevydržel zbylých 6týdnů mě ani ve snu nenapadlo (když budu věřit, že tam byl pouze tehdy a tehdy)… A je mi z toho nejvíc smutno… Ujel, ujel, ale že v době, kdy ‚jsem se nemohla bránit‘, nebo nepřišel, aby jsme to vyřešili ‚jinak‘ spolu, nebo aby si to vyřešil samoruč… Ne, šel za kuvou… Hm…
Na druhou stranu s milenkou máš pravdu, ta tedy přijde asi v dalším levelu, otž odteď má zakázané kur
y a už to neudělá :?
AAA

nevím no jako hnusný na tom je právě přesně to že se to nesnažil řešit s tebou… :zed: a jak se chlap začne kurvt tak se to podle mě špatně odnaučuje ať už to byla milenka či šlaka… :/ bejt tebou odstěhuju se k rodičum poprípadě vyrazím jeho a vezmu si čas na rozmyšlenou…a v tom čase si s ničim nelamej hlavu… nech to plynout a uvidiš ono se ti udělá jasno v tom co máš a nemáš dělat… ted jsi zmatená, nervy nadranc… chce to čas ono se to rozjasní jestli ti chybí nebo nechybí, hnusí se ti nebo nehnusí… a pak budeš vědět co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
8.4.14 19:37

Smutné, ale lepší jak milenka :nevim: A gumu určitě měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.4.14 19:38

Neměl sex doma, tak šel jinam. Chtíč je sviňa. S láskou kpartnerce a děcku to nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
8.4.14 19:52

:poblion: úryvek z norníka Jen ubožák poníženě žebrá o…šuk u své zákonité. Zákonité se samy dobrovolně odsuzují ke škopku s nádobím. Budiž jim toho do sytosti dopřáno.

• Citovat
  • Upravit
654
8.4.14 20:17
@slabikář píše: :poblion: úryvek z norníka Jen ubožák poníženě žebrá o…šuk u své zákonité. Zákonité se samy dobrovolně odsuzují ke škopku s nádobím. Budiž jim toho do sytosti dopřáno.

tak já nevím, ale spousta ženských se fakt dobrovolně odsuzuje ke škopku…o sex nejeví zájem a důležitější než manžel je naklizená domácnost…takže něco pravdy na tom je ;)

já držela prachovku teda dnes ráno…ale jen protože jsem překvapila muže než odešel do práce a oblékla si punčošky a kostým služebné :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.14 20:40
@Anonymní píše:
@Pratt ale jak sežrat a to mám s nim zůstat?! Lze to vůbec?! To byste prosťe musely vědět, jak je ‚jinak dokonalý‘ o to věťší šok a nepochopení u mě je
AAA

tak i dokonalý může uklouznout..a je jen na tobě jestli odpustíš a půjdete dál..ted je to čerstvé tak je jasné že nevíš co dál
ale hele bylo by lepší kdyby měl milenku?
já bych pracovala na prevenci… aby se to už nikdy neopakovalo..chce to pořádně zjistit přesné důvody proč tam šel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.14 20:41
@slabikář píše: :poblion: úryvek z norníka Jen ubožák poníženě žebrá o…šuk u své zákonité. Zákonité se samy dobrovolně odsuzují ke škopku s nádobím. Budiž jim toho do sytosti dopřáno.

ale to je pravda..bohužel…kolikrát i tady člověk čte - co by víc chtěl - má navařeno vypráno uklizeno tak co chce? no chce tu ženu nechce hospodyni..nejspíš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí