Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Především je divné, že se to u tvého muže provalilo a že všechno přiznal. A taky to, že se rozbrečel, to musí být hérečka teda. Příště si bude dávat mnohem lepší pozor, neboj se, už mu na to nepřijdeš.
@zoidberg píše:
Především je divné, že se to u tvého muže provalilo a že všechno přiznal. A taky to, že se rozbrečel, to musí být hérečka teda. Příště si bude dávat mnohem lepší pozor, neboj se, už mu na to nepřijdeš.
Jednak si myslim, ze je od tebe dost nevhodne sypat zakladatelce sul do rany, kdyz ona chce partnerovi jeste duverovat. Ale kdyz mluvime o te skupince chlapku, co si poridi dalsi mobil, mail, maj zasifrovane fotky v pocitaci, maj pocit, ze jsou neprustrelny. Stejne se obcas nekde neco proflakne, z zensky se stane stihacka a domaci pohoda je pryc.
@Arturie
Tak nebudu ji chlácholit, že už se to nikdy nestane, protože se to stane, jenže na to už nikdy nepřijde. Zvířátka mají své pudy…
@Arturie píše:
Taky muze zviratko skoncit jako bezdomovec v utulku…
tím si mě i rozesmála, ptž to je pravda, kaźdý jsme strůjce svého štěstí a když budu chtít, půjde, kdyź to chtít nebudu, zůstane, nevím
Anonym AAA
A tak třeba když bude mít doma to co chce a potřebuje, tak už tam nepůjde, kdo ví
@WTFF aha, takže poučení, že už „nesmím“ být nikdy v šestinedělí a těhotná… hm… ![]()
Anonym AAA
@Anonymní píše:
@WTFF aha, takže poučení, že už „nesmím“ být nikdy v šestinedělí a těhotná… hm…
Anonym AAA
můžeš co chceš, ale nikdo nezaručí, že to neudělá znovu, až ho chytne ten chtíč
@Anonymní píše:
@WTFF jooo, to je mi jasný… no já vždycky chtěla jedináčka![]()
No, my u jedinacka zustali…2 roky vasne a 10 let popela.
@zoidberg píše:
@Arturie
Tak nebudu ji chlácholit, že už se to nikdy nestane, protože se to stane, jenže na to už nikdy nepřijde. Zvířátka mají své pudy…
Mladý muži, nechceš už konečně ukončit důstojně své trápení. Nemyslím sebevraždu, ale nefunkční vztah. Nevyšlo to, co se dá dělat. Citlivě to utněte a šup do zářnější budoucnosti. Z většiny tvých příspěvků už delší dobu vane těžká depka. Coby starší a zkušenější už nějak vím, že nemá cenu se nejlepšími roky života protrápit ![]()
@Bábrdl sice jsi se trefila, ale jak to souvisí s tématem? No vlastně ne úplně, už nejsem mladý muž ![]()
@zoidberg píše:
@Bábrdl sice jsi se trefila, ale jak to souvisí s tématem? No vlastně ne úplně, už nejsem mladý muž
Proti mně určitě jo ![]()
Já jsem se netrefovala, pamatuju si tě z jiných diskuzí, vždyť už jsme se o vztazích několikrát bavili. S tématem to souvisí dost okrajově, spíš v tom, že když sám nejsi v pohodě, vidíš všechno černě („stejně tě podvede“, „všichni chlapi jsou stejní“,)
Ublížený člověk vidí trápení i tam, kde není. Když někomu vztah funguje, určitě to znamená, že ji podvádí dobře utajeně a ona je s ním jen pro peníze… atd. A pak zjistí, že mu život utekl mezi prsty. Jako ano, můžeš najít lásku i v důchodu, ale upřímně, podle mě to není ono.