Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
30.10.15 05:26
@Uzo píše:
@Sim24
Blednu zavisti nad vasim krasnym a cistym zivotem a jdu oliznout manzelovi plisen z nohou. Nebo sousedovi, to je fuk :,(

Smutný příběh.. Ale zvyk je železná košile.. :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
30.10.15 05:48

To mě pobavilo. :D Běhna moralizuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 05:50
@Petule030 píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
A to ses přišla pochlubit, žes musela obnovit téma? No, tak to teda gratuluji k vzrušující práci :think:

Pochlubit?? Minula jsi pointu.. Milé dámy zde plivou špínu na kluby.. Ale největší špína jezdí od nich z domu.. Pan Manžel a my ji tu špínu zase posíláme zpět domů.. Protože tohle nechceme ani my… :lol: Takže za chlubení bych to nepovažovala… Trošku uvědomění… Jako střílet od boku a mlátit držkou špíny.. Na základě TV to umí každý primitiv… Tak proč vám trošku neopravit ty zoufalé představy.. Nebo jste na tom tak, že je kolem vás tolik lží, že pravda je urážkou?? No prostě je trapný, jak si tady ženy vylívají srdce na základě slečen v klubu.. Ony jsou ty špíny?? Její vlastní manžel je ta největší špína, když už na to přijde.. On váží cestu do klubu a tam platí.. A vy označujete holky v klubu za špíny?? Tak je opravdu zoufalá snaha sama sobě vymydlit mozek, aby to zde přežila… Pak se zde dočítáme, že žena odjela na chalupu a manžel noci volal na privátní, manželka to vyslídila a manžel jí řek, že tam jen volal.. To opravdu ubohost a špína… Od jejího manžela… Né od těch holek.. Nevolaly ony jemu.. Volal on jim.., asi se objednat a jel.. A tady říkáte, že holky jsou špíny?? Tak to upřímnou soustrast nad zoufalým alibismem… Manžel k nám bude chodit tak dlouho, jak dlouho se manželka bude chovat jako tupá ovce.. Logicky, protože je li holka špína…, viník se označil a manžel bude jezdit dál… :lol: Teprve až manželka zapojí mozek a odvahu, proliská manžela - toho správého viníka, když už tedy… Tak teprve pak je možnost… Takže toto opravdu není o chlubení se.. Spíš poukazují na stupidní albinismus.. Protože manžel co volá a jezdí na privátní, klubu a pod.? A holky jsou špíny.. To může říct jedině ubohá chudobka, aby si nemusela přiznat s jakým žije debilem.. Protože vrána k vráně… Takže tak.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
30.10.15 06:25

@Sim24
Nevím, přijde mi, kdybys byla se svým životem tak spokojená, tak tady nebudeš vytukávat tak sáhodlouhou obhajobu, že nejsi špína. :think:
Taky mi přijde nefér říkat o svých zákazníkách, že jsou špíny, snad by i v bordelu mělo platit „Náš zákazník, náš pán“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.10.15 06:38

Kolik bereš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
30.10.15 06:58

@Sim24 já třeba věřím, že jsi pěkná…aůe asi záleží dům od domu. Jsou takové, kde zaměstnají jakoukoliv…
A věř, že kdyby můj manžel měl plesnivé nohy, předkožku a jiné problémy, nespím s ním ani já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.15 07:18

Doporučuji skouknout nornik. cz pisou tam chlapi co soustaj se stetkama, jak s tema co stojej na ulici, tak s tema v klubech. Pisou si postrehy, doporuceni a hodnoceni. Jen ja sama jsem z toho byla tak zhnusena, ze jsem si v tom četla 2 dny :D A co je fakt a pozvrzuji to jak ty chlapi tak odbornici - v ramci prevence chodej po klubech (uz si nepamatuju co je to za zdravotniky) a nabizeji štětkam ZDARMA testovani na různý choroby, a pise se tam, ze je dolozitelny, ze drtiva vetsina stetek testy odmita, jelikoz kdyby jim neco nasli, tak maji padaka. Samozrejme, ze klub i dana štětina pak garantuji 100% zdravi :D :D Take se tam pise, ze drtiva vetsina stetek to za priplatek rozje i bez gumy a to minimalne oral. A dokonce se tam panove chlubi jaky skvost si pritahli i pres kondom domu jako suvenyr. Pamatuju na jednoho co tam psal, ze po jeho navsteve klubu zacalo tect cosi z jeho manzelky, a ze s tim tedy prestane, protoze to je o hubu. Fuuuuj.

• Citovat
  • Upravit
3662
30.10.15 07:28
@Anonymní píše:
Doporučuji skouknout nornik. cz pisou tam chlapi co soustaj se stetkama, jak s tema co stojej na ulici, tak s tema v klubech. Pisou si postrehy, doporuceni a hodnoceni. Jen ja sama jsem z toho byla tak zhnusena, ze jsem si v tom četla 2 dny :D A co je fakt a pozvrzuji to jak ty chlapi tak odbornici - v ramci prevence chodej po klubech (uz si nepamatuju co je to za zdravotniky) a nabizeji štětkam ZDARMA testovani na různý choroby, a pise se tam, ze je dolozitelny, ze drtiva vetsina stetek testy odmita, jelikoz kdyby jim neco nasli, tak maji padaka. Samozrejme, ze klub i dana štětina pak garantuji 100% zdravi :D :D Take se tam pise, ze drtiva vetsina stetek to za priplatek rozje i bez gumy a to minimalne oral. A dokonce se tam panove chlubi jaky skvost si pritahli i pres kondom domu jako suvenyr. Pamatuju na jednoho co tam psal, ze po jeho navsteve klubu zacalo tect cosi z jeho manzelky, a ze s tim tedy prestane, protoze to je o hubu. Fuuuuj.

Nornik.cz je stranka o jezevcikach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
30.10.15 08:02

@Sim24 Promiň, ale připomínáš mi psa uvázanýho na řetězu, co štěká na kolemjdoucí až mu stříká pěna od huby. Nechci tě urážet, ale lepší metafora mě nenapadla. A taky se opakuješ pořád dokola.
Ale jednu pravdu máš. Největší špína jsou ty co choděj za šlapkama. A to nejen ty s „plísní“, ale i ty vyfešákovaný a navoněný pracháči. Nedovedu si představit větší ubohost než dokazovat si svoji moc tím, že si „koupím“ ženskou. Přitom těch co by s nima šli zadarmo je víc než dost a mohli by si aspoň myslet, že jsou s nima pro jejich neodolatelný šarm. Ale proti gustu…
A ještě víc naivní je myslet si, že když se stýkám se špínou, tak se neumažu.
Od klientů je asi nedostáváš, tak na důkaz toho, že proti tobě osobně nic nemám :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.10.15 08:30
@takymanžel píše:
@Sim24 Promiň, ale připomínáš mi psa uvázanýho na řetězu, co štěká na kolemjdoucí až mu stříká pěna od huby. Nechci tě urážet, ale lepší metafora mě nenapadla. A taky se opakuješ pořád dokola.
Ale jednu pravdu máš. Největší špína jsou ty co choděj za šlapkama. A to nejen ty s „plísní“, ale i ty vyfešákovaný a navoněný pracháči. Nedovedu si představit větší ubohost než dokazovat si svoji moc tím, že si „koupím“ ženskou. Přitom těch co by s nima šli zadarmo je víc než dost a mohli by si aspoň myslet, že jsou s nima pro jejich neodolatelný šarm. Ale proti gustu…
Od klientů je asi nedostáváš, tak na důkaz toho, že proti tobě osobně nic nemám :kytka:.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.10.15 09:10
@takymanžel píše:
Od klientů je asi nedostáváš, tak na důkaz toho, že proti tobě osobně nic nemám :kytka:.

Nemyslím si, že ti co chodí za šlapkama jsou největší špína a potřebují si něco dokazovat. Mám pár kamarádů co tam chodí a jsou to úplně normální lidi. Moc to dramatizujete a vidíte za vším nějaké dokazování. Prostě chlap má chuť na ženskou a ta za peníze je po ruce, to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 09:15
@Katydr píše:
Nemyslím si, že ti co chodí za šlapkama jsou největší špína a potřebují si něco dokazovat. Mám pár kamarádů co tam chodí a jsou to úplně normální lidi. Moc to dramatizujete a vidíte za vším nějaké dokazování. Prostě chlap má chuť na ženskou a ta za peníze je po ruce, to je všechno.

Také pár takových znám a je mi z nic na :poblion: Strčit ho do ženský, na které se to střídá každou půlhodinu, může jenom prase. To už mi přijde lepší oject nějakou nanynku na diskotéce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.10.15 09:31

Mno nepříjemné, ale tady to sledování, je taky na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 10:47
@Katydr píše:

Konečně rozumný názor… Bravo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.10.15 10:52

@Sim24 to má být nějaká slohovka na téma já jsem k*rva a kdo je víc? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí