Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uzo
231
30.10.15 12:34
@Kobliha51 píše:
Já ji tedy neslyším, vy jo? V psaném textu se emoce špatně vyjadřují. Já to čtu jen jako popis její situace. Posuzování toho, že se někdo vytahuje, je ryze subjektivní. Já to tak nevidím, někdo možná ano. V tomto posuzování cítím spíše emoce těch čtoucích a ty mě rozhodně nepřekvapují.

Mate silnou toleranci vuci jejimu popisu „nasich“ manzelu versus jejich hokejistu :lol:
Me to tedy prijde strasne zoufale… Asi shrnula veskere sve vlastni obhajovani a vyblila ho tady na diskuzi. Ujistuje se, ze ona je ta lepsi. No nevim… A to proti jejimu povolani vicemene nic nemam. Kazdeho vec. Radeji bych uprimnou a laskyplnou kurvicku, nez falesnou protivnou kolegyni, nicmene… Tahle asi nepatri k tem spokojenym. Ty totiz sotva budou brazdit stranky emimina a brat si osobne narky zoufalych matek na materske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:35
@Kobliha51 píše:
Já ji tedy neslyším, vy jo? V psaném textu se emoce špatně vyjadřují. Já to čtu jen jako popis její situace. Posuzování toho, že se někdo vytahuje, je ryze subjektivní. Já to tak nevidím, někdo možná ano. V tomto posuzování cítím spíše emoce těch čtoucích a ty mě rozhodně nepřekvapují.

Mně je jedno, jestli se vytahuje nebo ne. Svářeč si poškodí zrad, kur.va bude vytahná :nevim: co je na tom špatného? To je holý fakt…nebo teda nevím, na co jiného narážíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:37
@Uzo píše:
Mate silnou toleranci vuci jejimu popisu „nasich“ manzelu versus jejich hokejistu :lol:
Me to tedy prijde strasne zoufale… Asi shrnula veskere sve vlastni obhajovani a vyblila ho tady na diskuzi. Ujistuje se, ze ona je ta lepsi. No nevim… A to proti jejimu povolani vicemene nic nemam. Kazdeho vec. Radeji bych uprimnou a laskyplnou kurvicku, nez falesnou protivnou kolegyni, nicmene… Tahle asi nepatri k tem spokojenym. Ty totiz sotva budou brazdit stranky emimina a brat si osobne narky zoufalych matek na materske.

Přesně tak. Kdyby byla tak spokojená a sebevědomá kur. vička, tak to nemá potřebu roztrubovat do světa a obhajovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.10.15 12:43

Jenom pro uplnost, když už jsme v těch analýzách… ta stránka je takto

http://www.nornik.net/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
30.10.15 12:45

@Kobliha51 ano spatne, nicmene urcity „ton“ vyjadrit lze a ja ho tady dost jasne citim.Jako obycejny popis jeji situlace, to tedy fakt nevnimam.To same, lze napsat v uplne jinem a ne tak posmesnem, az vychloubacnem tonu.Ne jako vy jste zoufalky a vasi shnili chlapi chodi ke me, ale ja je vyhodim, protoze to delam jen s namakanejma hokejistama a vydelavam si tim na dum.

Proste jinak, nez ja jsem super ku.rva,co si vybira, kdo je vic. Takhle to jeji psani vnimam ja a vlastne ne jen ja.
A dodavam, ze proti holkam v privatu nic nemam. Jedna takova byvala moji kamaradkou, nez se nase zivotni cesty rozesly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
30.10.15 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.10.15 14:39
@radkka píše:
Jo, myslím, že jsem někde četla nějakou tvojí diskuzi. Neboj, to se dá zase dokupy, dej tomu čas :hug:

Jojo to je ono :) doufam, nechci bejt velka :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
30.10.15 14:56
@Sim24 píše:
Tak zrovna já v tom mám jasno. Studií Vysokou školu. Pracuji v klubu a přítele ani děti nemám. Jsem vytížená. Mužská společnost mi nechybí. Mám pravidelné dovolené. A člověk si nemusí, ale může vybrat.. A já si vybrala být následující 3 roky v klubu, dostudovat VŠ a koupit dům. No a ono se to plní :) Vedle toho poznáváme muže v noci… Ženy si kupují knihy 50 odstínů šedi a chodí na to do kina a dychtí potom to prožít a já má to mám v reálu.. Až dokončím studia, budu zaopatřená a znalá…Nemám potřebu mít " teď" vztah a vysvětlovat svoji profesi.. Spousta žen nemá vztah… Já ten čas zužitkuji na škole a v klubu a kdyby na to přišlo, nebudu v situaci, „chtěla bych se rozvést, ale nemám kam jít“.. Vyhovuje mi to tak…

Tak to je super, že ti to vyhovuje. Ale nejsem si úplně jistá, jestli nemáš trochu naivní představy o budoucnosti. Když si později najdeš „normální“ práci a budeš pracovat na nějaké lepší pozici, nebudeš se bát, že na tebe někdo vytáhne tvou minulost? Že se můžeš s někým z těch navoněných fešáků potkat? Chlapi si s prostitutkou možná rádi zasouloží, ale málokdo s ní bude chtít spolupracovat (jinde než v oblasti sexuálních služeb). A jestli máš takové příjmy, že za dobu studia VŠ našetříš na dům, asi bude dost těžké najít práci, kde by sis finančně o dost nepohoršila, zvládneš to? A ani nemluvím o tom, že může být poměrně komplikované najít partnera, kterému tvá minulost nebude vadit.
Jinak holky jako jsi ty nesoudím, akorát jsem takto pracující studentky VŠ nikdy moc nechápala, zejména kvůli výše uvedenému. A vždycky na mě působily tak, že chtějí přijít k penězům a moc se na to nenadřít, i za cenu ztráty důstojnosti (fakt nevěřím tomu, že jdeš jen s muži, s kterými bys šla i zadarmo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
30.10.15 15:54

Na to delat prostitutku musi mit clovek povahu, ja bych se citila jak spina a to bych se mydlila od rana do vecera. Nemoralizuju, jen konstatuju, jak to mam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.10.15 12:38
@radkka píše:
No, aby se v ní vůbec pak byl někdo schopný udělat, když to tam bude mít jak když hodíš párek do chodby :nevim:

U tohoto komentáře jsem se pobavila nejvíce.. Párek do chodby.. Milá zlatá.. To vám asi narostla obr vagina a berete to podle sebe.. :lol: protože logika a anatomie.. Vagina je pružná! Nikdy nikdo až na vás nevnesl na světlo světa takovou pitomost, jakože by bylo možno vytahat vaginu penisem.. Ani 1000 penisy to není reálné.. Krom vaší omezené fantazie.. Kdyby tomu tak bylo… 20 minutový sex s 15 ti centimetry.. Versus ženy co nosí 9 měsíců potomka, natož dvojčata.. Poslední měsíce (věnujte pozornost času) opakují tedy „měsíce“ těhotenství tedy " měsíce potomka 50 cm a 2 kg.. vs.20 minut s 15 cm a 2 deka.. :lol: tak ženy po porodu by si svoji vygajdanou dělohu a vaginu musely nosí v tašce u kolen a ty co porodily dvojčata a více… Na vozíku za sebou :lol: :lol: Jako párek v chodbě… Chudák František Josef du Toy profesor anatomie KU.. Ten se z vaší prudké neinteligence musí obracet v hrobě a primáři gynekologií si váš vyfotit do rámečku, jako „zvláštní exemplář“ No nic… „Úspěšný člověk musí vědět, kdy se na to vys**t“ a vzhledem k vaší a vašich pár kolegyň prudké neinteligenci.. Na výše rádoby urážky, žel bohu tak stupidní.., že si děláte ostudu.. Nebudu reagovat…

Pro ostatní: ženy a slečny z klubu taky rodí, ale až potom, co se zabezpečí.., studují, budují a navštěvují diskuze. Není na tom nic neobvyklého.. Neobvyklé je to pouze pro omezené na IQ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.10.15 12:40

@Sim24 Ostudu si tu dělá někdo jiný. Já tě neurážím a urážet nebudu, proč se snižovat na úrovneň děvky, že. :mavam:

Ale nechápu, proč se pořád tak bráníš, ono to tak super asi nebude, když máš potřebu o tom všechny kolem přesvědčovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
31.10.15 12:49

Mě by zajímalo zda se slečna v budoucnu bude taky tak hrdě hlásit ke své vysokoškolské brigádě. Jestli bude popisovat svému budoucímu manželovi, jak to byla skvělá práce, vynosná, se spoustou bohatých krasavců, té vášně u toho, ááách… Jestli tuhle část svého života, kterou tady tak vychvaluje, příjme za svou součást a nebude se stydět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.10.15 13:05
@blobfish píše:
Tak to je super, že ti to vyhovuje. Ale nejsem si úplně jistá, jestli nemáš trochu naivní představy o budoucnosti. Když si později najdeš „normální“ práci a budeš pracovat na nějaké lepší pozici, nebudeš se bát, že na tebe někdo vytáhne tvou minulost? Že se můžeš s někým z těch navoněných fešáků potkat? Chlapi si s prostitutkou možná rádi zasouloží, ale málokdo s ní bude chtít spolupracovat (jinde než v oblasti sexuálních služeb). A jestli máš takové příjmy, že za dobu studia VŠ našetříš na dům, asi bude dost těžké najít práci, kde by sis finančně o dost nepohoršila, zvládneš to? A ani nemluvím o tom, že může být poměrně komplikované najít partnera, kterému tvá minulost nebude vadit.
Jinak holky jako jsi ty nesoudím, akorát jsem takto pracující studentky VŠ nikdy moc nechápala, zejména kvůli výše uvedenému. A vždycky na mě působily tak, že chtějí přijít k penězům a moc se na to nenadřít, i za cenu ztráty důstojnosti (fakt nevěřím tomu, že jdeš jen s muži, s kterými bys šla i zadarmo).

V klubu je za noc 300 mužů… Tady není nemožnost si „nevybrat“ svůj typ :)
Co se kolegů týče… Budu podávat dobré pracovní výkony… Jak je může negativně ovlivnit přivídělek v klubu??
Tím, že chlap bude drbat? Nota bene píšete „on si s vámi rád zasouloží, ale pracovat by s vámi nechtěl“
To je subjektivní ženský pohled.. V reálu jsou jen dvě reakce… Buď je ten chlap tupec a bude se chtít pochlubit.., tu jsem kosil a pod.,
A nebo je soudný aliaz: Ježíš Maria, s tou jsem spal v klubu.. :oops: co když to někomu řekne??? Co na to manželka? Přítelkyně?? Budoucí přítelkyně?? Blondýna vedle z kanclu, kterou bych chtěl, ale teď budu za klubového prcálistu a ona mě nebude chtít… Ostuda… Pro něj ostuda… První model… Je grandiózní blbec.. Pochlubí se a „teď“ zazářï mezi svými stejně jednoduchými přáteli a kolegy…a hned potom z něj bude 1) mezi muži podrazák.. V tom klubu souloží on mě - já jeho, ale on tupec obecný napráskal mě, ale tak i sebe, páč svůj penis mi k takovému aktu samostatně poštou neposlal že.. :lol: A v mužské společnosti je takové „práskací hovado“ nejhorší nebezpečí… Muži jsou solidární.. Kryjí si záda… Jdou s kamarády na pivo = jsou s kamarády na strip, nebo v klubu… Blbec kterej začne vykřikovat, tedy „odkrývat“ co se děje v noci.., když manželky spí a muži jdou na pivo… Je pro ostatní muže nejhorší noční můra :lol: :lol: Okamžitě se ho zbaví… Takže o místo příjde kňákal..né já..

Pro mě bude v zaměstnání jiné riziko… A to sice takové, že ten co jsme spolu v klubu tenkrát… Nebude schopen respektovat, že tenkrát to šlo, ale teď už ne… A bude mě obtěžovat.

No a ženský slepice? Kterým do toho nic není? Prosím vás a když budu světice a budu mít krásný nohy, krásný plný pětky prsa, vezmu si výtřih, který má kde jaká, ale ty pětky v tom budou vypadat bombasticky a otočí se za mnou kde jaký chlap.. Tak nebudu „kva??“ :lol: :lol: Vdaná, věrná, ale nebezpečně krásná a nebudu kua? :lol: :lol: :mrgreen: Víme, že každá kráska je kur*a, protože jinak by to ty s tím „párkem v chodbě“ Nepřežily.. :lol: :lol: Takže mě to netrápí… :mavam:

Příspěvek upraven 31.10.15 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
31.10.15 13:12

@Sim24
Holka, běž se raději učit, jako vysokoškolačka bys neměla psát s tolika hrubkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
31.10.15 14:01

@Sim24 ty hele, proc jsi furt tak utocna :lol:?Ozivis diskuzi a zacnes urazlive vyrypovat, za jakym cilem? :nevim:

Delej, co delas, ja myslim, ze vsem tu, je to celkem fuk, za sebe muzu rict, ze ti ten uspech preju a ostatní, co mají tu VS a ten dům i bez roztahovani noh, jiste taky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí