Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čtu tuhle diskuzi a napadla mě jedna otázka na @Sim24 co rodiče dokázala by jsi jim to z takovou hrdostí jako to teď obhajuješ zdělit čím si přivyděláváš?
@Veveruska87 píše: Čtu tuhle diskuzi a napadla mě jedna otázka na @Sim24 co rodiče dokázala by jsi jim to z takovou hrdostí jako to teď obhajuješ zdělit čím si přivyděláváš?
Ano dokázala. Máma z toho byla špatná a otec se mnou ukončil kontakt. Neřekla jsem to s hrdostí (že vám hrdost tak strašně leží v žaludku…asi potřebujete to ponížení ne?
) No ale když jsem chtěla podporu od rodičům, nejvíc od otce, protože on tomu velí, tak jsem ji nedostala… Vyřešila jsem si to po svým. Na VŠ jsem šla. Neberu drogy, nepijí alkohol, hlídám si služby a když už to dělám, a je možno v tom na zajištění vytřískat, tak to vytřískám… Nemám přïzeň otce, ale tu jsem neměla ani v době, kdy jsem prostituci nedělala. Takže mi nečinilo až takový problém objasnit " kde beru peníze…" Mámu to mrzelo, ale né natolik aby se mě zastala před tím a nebo i potom. Jdu si svojí cestou…
@Sim24
tak to jsi dobrá a je vidět, že jsi nenechala nic náhodě
@Veveruska87 píše:
@Sim24tak to jsi dobrá a je vidět, že jsi nenechala nic náhodě [/citac
@Sim24 píše:
Ano dokázala. Máma z toho byla špatná a otec se mnou ukončil kontakt. Neřekla jsem to s hrdostí (že vám hrdost tak strašně leží v žaludku…asi potřebujete to ponížení ne?) No ale když jsem chtěla podporu od rodičům, nejvíc od otce, protože on tomu velí, tak jsem ji nedostala… Vyřešila jsem si to po svým. Na VŠ jsem šla. Neberu drogy, nepijí alkohol, hlídám si služby a když už to dělám, a je možno v tom na zajištění vytřískat, tak to vytřískám… Nemám přïzeň otce, ale tu jsem neměla ani v době, kdy jsem prostituci nedělala. Takže mi nečinilo až takový problém objasnit " kde beru peníze…" Mámu to mrzelo, ale né natolik aby se mě zastala před tím a nebo i potom. Jdu si svojí cestou…
Obdivuju Tvoji matku. Já bych se sama sebe musela ptát, kde se stala ta chyba, že moje dcera dělá ku*vu. Nevím, jestli bych to dokázala překousnout a to nejsem puritán. Tvému otci se nedivím, musela jsi ho zklamat, že roztahuješ nohy cizým chlapům na požádání. ![]()
@Sim24 a kdybys podporu taty mela(financni),nedelala bys to?
@Sim24 píše:@Veveruska87 píše:
@Sim24tak to jsi dobrá a je vidět, že jsi nenechala nic náhodě [/citac
V čem jsem dobrá
?? To snad plyne ze situace ne?? Neponechat to náhodě.. A jak vysvětlíš z čeho žiješ?? Jasně, že jsem si užila točivého zavržení… Morální a a a a… Ale on mi tu přïzeň nedal ani tenkrát… Takže vítr jsem přežila. Necouvnu, už to prostě dotáhnu. Jak vysvětlïš za co jsi koupila nemovitost?? Nelze lhát.. Otec je sice sobec, ale né hlupák… Rozhodla jsem se tak. Dodržují pravidla a odsoudil mě. V pořádku má na to právo.. Já mám k jeho přïstupu taky výhrady, ale s ohledem k věku a ješitnosti mu je neříkám.. Přijala jsem zavržení a dneska už mě to netrpí tolik, jako tenkrát.. Prostě je to moje volba a jsem tvrdohlavá..
@Sim24 píše:
V čem jsem dobrá?? To snad plyne ze situace ne?? Neponechat to náhodě.. A jak vysvětlíš z čeho žiješ?? Jasně, že jsem si užila točivého zavržení… Morální a a a a… Ale on mi tu přïzeň nedal ani tenkrát… Takže vítr jsem přežila. Necouvnu, už to prostě dotáhnu. Jak vysvětlïš za co jsi koupila nemovitost?? Nelze lhát.. Otec je sice sobec, ale né hlupák… Rozhodla jsem se tak. Dodržují pravidla a odsoudil mě. V pořádku má na to právo.. Já mám k jeho přïstupu taky výhrady, ale s ohledem k věku a ješitnosti mu je neříkám.. Přijala jsem zavržení a dneska už mě to netrpí tolik, jako tenkrát.. Prostě je to moje volba a jsem tvrdohlavá..
ty házíš na všechny kolem jen špínu, z prostitutek děláš pomalu jeptišky… stojí ti ty peníze za to, že si tě neváží ani vlastní rodina? že tě chlapi ponižují a ženský tě nemají rády? seš hustá, že pro pár peněz děláš takový věci
@Eemii píše:
@Sim24 a kdybys podporu taty mela(financni),nedelala bys to?Nedělala. A nešlo mi jen o podporu finanční.. Celá ta NEnáklonnost byla divná.. Ale zvladnutelná.. To že si v prostituci lze najít klub s dobrými podmínkami, na to jsem přišla selekcí (snesitelný/nesnesitelný vs. přijatelný/nepřijatelný) a že se tam dá vytřískat na zázemí jsem zjistila za běhu.. Tu možnost studia jsem si na tom postavila..
Kdyby mi tu podporu a náklonnost dal, nehledala bych zdroj financí rychle a teď a hodně.. Pochopitelně jsou brigády atd., ale já to měla za minutu 12.. Protože do poslední chvíle říkal " uvidíme" Naděje…a pak mě normálně vylil…:(
Rozhodla jsem se okamžitě! A vlastně i na truc! A z křivdy? Brala jsem to jako naschvál a křivdu…!
Do poslední chvíle uvidíme… No tak to ať si strčï za klobouk.. Zavrhl mě OK. Podporu/Nepodpor aneb Uvidíme…se špatným koncem to byl prostě škodolibej naschvál… OK.. Vystartovala jsem okamžitě! Jsem prostě taková! Nefetuji, nepiji, ne*ukám bez kondomu a podobně.. Jsem prostě akorát svá, a asi i ješitná. Tak to je.
@Sim24 píše:
Ano dokázala. Máma z toho byla špatná a otec se mnou ukončil kontakt. Neřekla jsem to s hrdostí (že vám hrdost tak strašně leží v žaludku…asi potřebujete to ponížení ne?) No ale když jsem chtěla podporu od rodičům, nejvíc od otce, protože on tomu velí, tak jsem ji nedostala… Vyřešila jsem si to po svým. Na VŠ jsem šla. Neberu drogy, nepijí alkohol, hlídám si služby a když už to dělám, a je možno v tom na zajištění vytřískat, tak to vytřískám… Nemám přïzeň otce, ale tu jsem neměla ani v době, kdy jsem prostituci nedělala. Takže mi nečinilo až takový problém objasnit " kde beru peníze…" Mámu to mrzelo, ale né natolik aby se mě zastala před tím a nebo i potom. Jdu si svojí cestou…
U tebe bude asi chyba už v původní rodině, nedostatek podpory a lásky, pochopení, zvláště komplikované vztahy s otcem, mají často velmi negativní dopad na celý budoucí ženin život…já si neumím představit, že bych někdy vykonávala tuhle profesi, rodičům bych tím ublížila strašně moc a navíc mě vychovávali v láskyplném prostředí a v tom, že člověk by měl znát svou cenu a svou hrdost. U tebe ten vztah s rodiči asi nikdy nebyl nic extra, neměla jsi koho zklamat, neznáš svou cenu, je ti to v podstatě fuk…trochu smutné, myslím, že člověk, který vyrůstá obklopený láskou, by se nikdy nesnížil k tomu, aby se prodával. Ale to jsem jen tak odbočila, nesoudím tě, jen mě to po napsání tvého příspěvku napadlo…myslím, že žádná prostitutka nemůže být takhle šťastná, musí to být hrozné, být pro někoho jen použitým zbožím, hračkou..já bych si po týdnu téhle práce musela jít hodit mašli.
@Sim24 píše:@Eemii píše:
@Sim24 a kdybys podporu taty mela(financni),nedelala bys to?Nedělala. A nešlo mi jen o podporu finanční.. Celá ta NEnáklonnost byla divná.. Ale zvladnutelná.. To že si v prostituci lze najít klub s dobrými podmínkami, na to jsem přišla selekcí (snesitelný/nesnesitelný vs. přijatelný/nepřijatelný) a že se tam dá vytřískat na zázemí jsem zjistila za běhu.. Tu možnost studia jsem si na tom postavila..
Kdyby mi tu podporu a náklonnost dal, nehledala bych zdroj financí rychle a teď a hodně.. Pochopitelně jsou brigády atd., ale já to měla za minutu 12.. Protože do poslední chvíle říkal " uvidíme" Naděje…a pak mě normálně vylil…:(
Rozhodla jsem se okamžitě! A vlastně i na truc! A z křivdy? Brala jsem to jako naschvál a křivdu…!
Do poslední chvíle uvidíme… No tak to ať si strčï za klobouk.. Zavrhl mě OK. Podporu/Nepodpor aneb Uvidíme…se špatným koncem to byl prostě škodolibej naschvál… OK.. Vystartovala jsem okamžitě! Jsem prostě taková! Nefetuji, nepiji, ne*ukám bez kondomu a podobně.. Jsem prostě akorát svá, a asi i ješitná. Tak to je.
prosím tě neodůvodňuj prostituci studiem. Já jsem výšku studovala, člověk kvůli výšce nemusí dělat k.rvu, to, že děláš k.rvu je o tvé lenosti.
Prostitutky mi nevadí, ráda shlédnu film nebo přečtu zajímavou knihu o jejich životech.
Vlastně ani nechápu, proč vadí ostatním ženám. Vždyť ony nikomu neubližují, nikomu nepřebírají chlapy, pouze nabízí své služby. ![]()
Jestli si tyto služby chlap koupí nebo ne, tak to je už čistě jenom jeho volba. Na něho by se měla jeho partnerka zlobit.
Tak opravdu nevím proč tolik pohrdání.
Ony jsou dva tábory prostitutek, ty špinavé, fetující, laciné a pak jsou ty lepší, zdravé, čisté, mající svou cenu, prostě takové ty dražší.
Na ty první se také dívám skrz prsty a lituji je, na ty druhé se dívám normálně, jako na ženy, které to dělají dobrovolně a je to jejich věc. ![]()
@Maria37 píše:
ty házíš na všechny kolem jen špínu, z prostitutek děláš pomalu jeptišky… stojí ti ty peníze za to, že si tě neváží ani vlastní rodina? že tě chlapi ponižují a ženský tě nemají rády? seš hustá, že pro pár peněz děláš takový věci
Pro pár peněz to není.. Nikoho nekrádám.. A nevím na kolik si mě považovala rodina před prostitucí a teď a ty to nemůżeš vědět tuplem.. Otec je jasný.. Ostatní? Vycházíme… Hustá jsem. A vždycky jsem byla. Já netrvdím, že jsem třeba jako Vy… Mám svoji cestu a své způsoby. Chápu, že vám se to nelíbí.. A beru váš názor. Fakt paní Marie je ten, že už jsem na tom postavila systém… Rozhodla jsem se a začala chtít využít max.toho, co klub vs. finance z něj nabízí… To je pravda a né snadno se z toho slevuje… V tom máte pravdu… Někdo už se mě zde ptal jak ponesu po dostudování v normálním zaměstnání plat… Špatně a vím to už teď.. Pak dojde na zadostiučinění k vaší potěše.. A jsem si toho vědoma… I toho, že jsem si čuchla k penězům a nechci se možnosti zázemí vzdát… Já to přiznávám… Lze vytřískat peníze na roky dopředu, studovat a nešlapat… To má smysl… Ale „pro mě“ jen do té doby, než jsem chlapy poznala v noci jinak… Já nechci jít do vztahu, závazku, manželství a dítěte bez „svého“ zázemí!! Vzhledem k tomu, co vidím u chlapů v noci, jsem pos*aná až za ušima.. Do manželství bez předmanželské smlouvy nikdy… V tomto ohledu mají co se odvahy týče manželky jednoznačně navrch… Takže jsem hustá a mám své motivace… Netvrdím, že správné pro vás, ale své… Váš postoj ale beru.. Možná, že až s tím skončím a budu se vyrovnávat…, ráda vás vyslechnu a budu si to brát k srdci.. Teď to beru na vědomí..
@Sim24 píše:
Děkuji. Ono ty úhly pohledu nejsou jen o tom, že se tady člověk dohaduje kdo je slepice a kdo kuva…
Slepice si obhajuje, že je to matka od dítěte… Kuva si obhajuje, že není špína, jak matka slepice výkřiků je
Páč dodržuje pravidla.. Viz. Nanynka na diskotéce z velké vášně bez kondomů…
Pátek v chodbě… To snad netřeba komentovat. Za tuto paní opravdu udělat čárku…, ale zas tak moc jich není..
No a mezi tím pánové ku*evníci běhají spokojené od vás k nám a naopak…![]()
Co je zajímavé a čekala jsem „nějakou“ reakci, ale nikdo krom jedné „anonym“ tam od nich z klubu nereagoval…
Je docela dobře skrytá vysoká agresivita mužů…
Ten Scarab… To doslovně napsal: „holka v klubu musí“ „MUSÍ“ je toho plný internet viz. diskuze Masher a pod.
Scarab.to napsal doslovně „holka musí a když né, tak ji pasák z klubu vyhodï, jak jednoduché…“
Přičemž žádná z manželek se nepozastavila nad faktem, že celou tu dobu u takové situace stojí ten manžel, či přítel,
Který si vybral tu slečnu a v klubu který vede, nebo v něm šlape anonymka a privát kam chodí Scarab. a ve kterém nepracuji já,
elá věc dostane jiný rozměr… Manžel ví, že ho ta holka nechce…, vynutí si ji pod hrozbou stížnosti a tedy nátlaku - aneb vyhazov,
„Jak jednoduché“… Na tom pokoji tu holku manžel potom drtí, vydírá a vyhrožuje.. Zneužívá plně možnosti „stížnosti“ přičemž
Celou dobu ví, že ta holka ho nechce… Není takový každý.. Ale je jich dost… Masher, Norník…Alarmující je, že žádná z manželek se nepozastavuje nad faktem: „tohle je temná stránka mého manžela?“
Tohle dělá, nebo může dělat v noci?? Takhle se chová?? Protože to „musí“ není otázkou „nabídky“, ale „povahy“ toho manžela…
Stává se, že přijdou dva kamarádi, jeden řekne, že chce pokoj a druhý řekne „Ne děkuji, sluší ti to, ale jsem zde jen jako doprovod a
Podpora kamaráda. Jsem ženatý a spokojený a nehledám pokoj…“ Úplně stejně jsou zákazníci s pocitem, že holka „musí“
Ale tento přístup je „povaha“ na pokoji facky a napadání versus obrana není vyjímkou…proto mají kluby ochranky…aby pacifikovali agresory a psychopaty, co mají pocit, že holka na privátě, v klubu atd.„musí“ a vychází jim to díky pasákům… Pasák vyvine nátlak a na to manžel čeká.
Pak se velmi lehce stane, že po pár letech terorizování holek v klubu manžel zhodnotí, že už to není ono… Už to nemá ten drive a začne doma mlátit manželku… Ta po 3 letech manželství s pláčem na diskuzí, „že se její manžel změnil a začal ji a děti bít a mlátit“… Rozčarování..Jenže on se „nezměnil“, on se doma „jen“ a nebo „konečně“ PROJEVIL… Projevil svoji temnou stránku… Do té doby to totiž dělal po nocích venku, protože si vykalkuloval, že mlátit, a držet holky pod tlakem a vydíráním v noci (ó jak slastný pocit nadvlády…) a na privátě " jen" za 1.000 kč…a pod záštou pasáka vlastně i anonymně, protože tý holce neukáže OP jak se jmenuje, aby se mohla bránit…, výhodnější, než to dělat doma a hádat se s tchánem, rodinou a přáteli, jaký je to deviant a agresor…
Za litr a bez následků - výhoda ne??? Kolik prostitutek bylo ztřískáno do bezvědomí a usmrceno???
Kdo jiný, než ti co mají pocit, že holka „musí“ a když né, tak pasák to zařídí… Manžel si to vydupe a počká si, aby tu holku pak mohl na
Pokoji terorizovat… A když je jí 18 a bez rodiny… Třeba z děcáku, co zakotvila v bordelu… Manžel „plesá…“ Jenže s jídlem roste chuť…, úž napadl, zmlátil a terorizoval 100vky holek v klubu… Narostlo mu sebevědomí a pocit slasti z nadvlády… Ale ta jeho manželka je teda doma na jeho vkus nějaká příliš sebevědomá… Tím jak s jídlem roste chuť…se krátí most mezi „doma a v klubu…“ On je přece ten lev… Před 3 lety, když s tím začal byl kočka…, ale teď po 100 zmlácených prostitutkách už je to lev…a i ta manželka „bude poslušná a poslouchat!“ I přes to, že jí to nevyhovuje, právě tak, jako těm holkám v klubu (ale pasák to zařídí…) To je rozdíl mezi přístupem v klubu, ve kterém pracují já a ve kterém pracuje Anonymka, nebo kam chodí Scarab… (Nebo privátní byt…, to je jedno, jde o princip…) Ten přístup pasáků a manželů je základní kámen „obchodu s lidmi…“ Já jsem Češka a tuto práci, či přivýdělek jsem se rozhodla. Zkusila si 2 kluby, kde byl tento přístup.. Okamžitě zkonstatovala, „tak to v žádném případě!“ a našla si selektivně klub, kde to tak nefunguje.. Kde neexistuje „musíš“, ale vyberu si zákazníka a zákazník si vybere mě a když shoda i v pravidlech, jde se na pokoj.. Není pravda, že si pro selekci vydělám málo… Hodina 5.000 1/3 klubu, zbytek mě.. To není málo peněz… Na privátku hodina 1.500 a holka z toho má polovinu a za plný servis a pod hrozbou… Bez výběru! S rizikem, že nakazí sebe a další zákazníky… Za 750,– kč… Né každá holka je průbojný rváč, jako já. A na ty jemější čekají právě zákaznící - manželé a pasáci… Tohle je princip " obchodu s lidmi.."Ptáte se „proč má se obhajují, nebo důvod o co mi vlastně jde?“ Ve své podstatě je to dobrý dotaz…
Vynecháme tedy Slrpice vs.Ku"vy… Maminky vs. Slečny..
Důvod, proč jak říkáte se obhajuji… Ano, svým způsobem obhajují.. Na úrovni matka vs. prostitutka samozřejmě chápu vaše rozhořčení a nedělám si čárky za rozčílené.. Krom Madam s Párkem v chodbě… To je spíš ale na měření intelektuálního kapitálu…
Je ten, že mě samotnou zajímalo, jak je možné, že lidé „plošně“ křičí „ku“ vy" včetně manželů v 16.hod.odpoledne, ale v 1 ráno za ní jede uplatnit doma dobře skrývanou „povahu“ agresora (né všichni muži, ale velká část…) a manželky křičí ku*vy a manželé obhajují…V této diskuzí jsem pobrala, že né vždy je obhajují.. Venku zcela jistě, aby neztratila tvář.. Ta ostuda, její starej chodí za prachy píat… A prostitutka se jí vysměje do xichtu…, přičemž ona se tahá s pleny a děckem… Křik kuvy že zoufalství chápu…
Skutečný důvod, proč se obhajují je, že mě zarážï, že nikdo nereaguje na Scarabovo „holka musí!“ a nikdo si neuvědomuje, že ve své podstatě na úrovni „obchodu s lidmi“ je ten zákazník s jeho „musí! Jinak pasák a stížnost a vyhazov a jak jednoduché!!“ v tom procesu obchodu s lidmi na rovni pasáka a ještě vïc…
Nikoho to tady nezarazilo. Nikdo na to nereaguje.. Je to dnes a denně ve zprávách.. Zavřeli jsme kuplíře, kteřï prodávali holky… Nikdy v těch zprávách není „prodávali ženy poptávajícím - ženatým mužům, přítelům a pod.“ Jen ta jedna část - prodávali lidí… Obchod s lidmi…
Já se proto rozhodla, jsem průbojná, znám svá práva, Česka v Česku a pasák a ani klub, či privát s pravidly „musíš“ si na mě nepříjdou…
Ale je spousta holek padáky držených na drogách, pasáky a zákazníky - manželem..ubitých…a ty manželky to nevidí..
Teď můžu říct, že nevidï.. Do této diskuze jsem tápala… Jasně, že manžel lže „na pivo vs.do klubu…“, ale to „pro mě“ není ta nejhorší verze.. „Pro maminky“ ano… Pro mě je horší verze to „neuvědomění“ manželek, „komu ti kuplíři ty holky prodávali…“ Kdo je poptávající…a kdo čeká na ten kus masa, se kterým si může pod tlakem „dělat co chce!“ a jaká je tedy jeho povaha! Otázka zní: „je opravdu možné, že manžel doma zahraje jednoduché divadlo… Zalže… Určitou dobu úspěšně tajï své temné stránky povahy… A ta manželka nic nepozná a proto křičí " ku“vy?? Je to dnes a denně ve zprávách… Ženy manželky jsou v rozčarování, když ji manžel začne po 3 letech soužití bít… Ale on se nezměnil, jen projevil! Vždyť oni to dělají noci v klubech.. Proto jsou na pokojích skryté tlačítka na security…Tohle mi vrtalo hlavou… Ty manželky opravdu nic nepoznají?? U zpráv jim nedochází, že kuplïři prodávali holky těm manželům?? Přes den taťka, v noci zrůda?? A otázka času, kdy se projeví…doma? Jsou to potom šoky… Ta žena je zaháčkovaná..s dítětem v jedné domácnosti… Strašná situace…
Manželky vůbec nevěnují pozornost té „podstatě“ obchodu s lidmi… Rozdělení moci, vlivu a tlaku a povaze…
Na to, abych mohla dělat prostitutku, tak jak ji dělám musím mít průbojnou povahu. A „já“ ji mám. Já ano, ale okolo je spousta
Holek, které nemají a to jsou ty pod vlivem padáků…a ty jsou v jiné situaci… To je ten „obchod s lidmi v pravém slova smyslu“ a nikdo tady na Scarabovo „musí!“ nereaguje…Odpověď jsem dostala. Manželky tu podstatu „skutečně nevidï, nevnímají“ Neuvědomujï si, že poptávající poptává oral bez… A taky bez ohledu na tu manżelku i děcko doma.. viz. přenášení nákaz.. Bez ohledu na tu holku na privátku.. A když je to agresor a dlouhodobě úspěšně tajï a uplatňuje svoji agresi v noci mimo domov… Do doby „až jednou doma…“ Żeny manželky si toto všechno neuvědomují… „Protože z lásky, nebo žarlivosti“ vidí jen ty kuvy… Ve skutečnosti je ale ta nejagresivnějšï a nejzáludnější kuva vedle manželek doma. (Né všech samozřejmě!) Pády zz jednostranných předsudků, nebo nevědomí poté jsou hororové. Protože, když se pan manžel, aliaz noční zrůdka pedofil, agresor, víkendový příležitosný feťak po čase doma projeví…, tak manželka během toho co ji mlátí v tom bytě namá tlačítko na security… „KTEŘÏ UŻ TYTO TYPY ZAKUKLENÝCH AGRESORŮ ZNAJÍ..“ Manželka může zavolat PČR a pak složitě dokazovat… Soudy, před, hádky a bitvy o děti… Ale ten chlap byl a je agresor celou dobu… Vychází to totiž z jeho povahy a přístupu, který je horší než pasák.. „Musí…“ ale ty ženy to nerespektují, nerefkektují, nezaregistrují… Tohle jsou ty „první signály…“ Kolik takových mužů je?? Lze vidět na Mascher a Norník… Nedělám si čárky za rozčílené manželky… Čárky si lze dělat pouze za zmlácené a týrané manželky. Smutné čárky a není jich málo..
Pro mě není jednoduchý najït „slušného partnera“ s tím, co v noci vidím a vím a poznala jsem detekovat… Se umím obratně zeptat… Zprava zleva.. Tak dlouho, až z chlapa dostanu jestli byl na privátě, v klubu atd. když byl ženatý, ve vztahu, nebo sám.. A neřeším formu vztahu.. Jdu v otázkách tak daleko až z něj dostanu „jak se tam zachoval… Jaká byla jeho volba.. Jaká byla jeho poptávka… Na čem si trval… Popřípadě jak koho potrestal…“ že své pozice zákazníka… Jednoduše: „a jaký to bylo?“ + doplňující otázky… Když mi odpoví: „nó, jel jsem na privátní, slíbili mi tam možný oral bez (pasák slíbil, ten to vede…) no a ona holka nechtěla, tak jsem se naštval! Holku vyhodili!“ No privátní není pro mě! Jsou to prostě ku*vy špinavý… Tak dopiju kávu, rozloučím se, odcházím a nevracím se… Seděla jšem totiž u stolu s povahou agresora… A bylo by otázkou, kdy se takto zachová i ke mě… To totiż není „byla možnost…, tak jsem si kopl…“ Kopnout si.. Na to musí být povaha.. Kopne do holky na privátě a za 2 roky kopne i do vás…
A má chtěla vědět, jestli tohle manželky vnímání… „JAKOU POVAHU MAJÍ POPTAVAJÏCÍ“
Nedávám ale plnou odpovědnost manželkám. Ty za to nemůžou.. Lítají s děckem, sunarem a není zřejmě čas věnovat víc „pozornosti“ To už by musely být Supermanky… No a mezi tím to pasáci a Manžel Poptávající vyhrávají na všechny strany… Protože „na pívo a ku*vy špiný..“ Jak je ta „iluze“ snadná… Až jednou doma…a to tlačítko na security v tom bytě není…
![]()
![]()
Dobrá povaha není v zásadě ta, která do klubu nikdy nejde! To je blbost! Chlapi jsou vyhánění pytlem a ten má svoji produkci a ta tlačí na mozek… Otázkou je, jak se tam chová… Uż to, že se může jít do klubu doslova „vycákat“ je dar z nebes.. Kam si může zajít manżelka matka, když frajer doma selhává? Do sexshopu… Pro vibrátor.. Šmitec… A on bude ještě raněn na egu.. (Opět né všichni…) Ale chlapi jako Scarab „musí!!!“ a bezohlednost vůči holce i manżelce, tedy vynucování si poptávky oral bez a pod. jinak pasák nástup a holka letí… To je tedy povaha, kterou bych doma nechtěla… To je kterén…
A nikoho tady jeho myšlení a myšlení kreténů na Masher a Norník nezarážï… Jemné signály nealarmují… Manželkám to zřejmě vytknout nelze.. Příliš zaneprázdněnē a zmanipulované.. Jsme přeci ty ku*vy… Jak snadné.. Ale jen aż do chvíle až jednou doma…
![]()
![]()
Ve Skandfinávii mají zákon.. Prostituce nenï trestná.. Trestná je Poptávka.. Protože tam pochopili, že Zákazník je na úrovni Pasáka a ještě hůř… On to poptá a pasák to „zařídí!“ Pod tlakem donutí… Neprůbojná holka to prostě neustojí..
Ve Skandinávii toto pochopili..a dali podle toho zákon.. V ČR to je pochopí zřejmě nikdy… A pořád se budou mlátit holky v klubu i maželky doma s 3 letým odstupem a za mnohem horších podmínek (pro madam s párkem v chodbě a její kámošky.. Speciálně: Né všechny manželky…a taky né zanedbatelný počet..“
Takže já své odpovědi dostala. Sáhla si na to a utvrdila v tom v čem jsem tápala.. Večer letím do klubu „kde si můžu vybrat“ vytřískat maximu.. A rychle postavit dům a nikdy se nedostat do situace „nemám svůj dům…“ Jsem v úzkých…s agresdorem pod jednou střechou.. To jsou totiž tvrdý situace a nedělám si za tyto ženy čárky… To není vtipný.. To je smutný..
Nemusím rozpoznat zakuklenýho zmetka… Těch forem je nepřeberně.. Ale musím mít jistoty, jak se ho zbavit a zůstat zajištěná…![]()
ja osobne nemam nic proti prostituci, kazdeho vec.
ale tento, vyse uvedeny prispevek, mi prijde jako elaborat hodne nevyrovnaneho a nespokojeneho cloveka.