Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Sim24 V 7 ráno a ty po šichtě ještě (nebo už) nespíš? Tak to sis asi balík nevydělalaKaždá chytrá prostitutka v pátek a sobotu maká
nesedí na emiminu
Myslím, že tady nejsou splněny podmínky pro anonymitu ![]()
@free333 píše:
Myslím, že tady nejsou splněny podmínky pro anonymitu
anonym asi pracuje v podniku ne
@Tidlinka píše:
anonym asi pracuje v podniku ne
asi máš pravdu, možná tam hostům čistí boty a vysypává popelníky ![]()
@Scarabeuss píše:
Ss nejak rozcilujem, ne? To je tak vzdycky kdyz dochazej argumenty.Tupa a vadna jses evidentne ty. Majitel nemusi nikoho nutit do sexu s klientem, ale kdyz uvidi uslysi spatny chovani, tak ji proste vyrazi ze sveho podniku, jak jednoduche, ze?
Vazne si myslim, ze tu jen placas a nudis se a snazis se sokovat maminy na materske.
@Anonymní píše:
@Sim24 A ještě něco. Klub není diskotéka tam si nevybíráš ty svalnáče, ale zákazník si vybírá. A holka se snaží, aby si všimnul zrovna jí. I pupkáčProtože je profík a vidí jen peníze ne pupkáče. A pokud tvrdíš, že jsi profík, city jsou pryč v práci (což je v pořádku, ano funguješ jako stroj) pak nehledíš zda je tlustej nebo vymakanej. Jediný co si chytrý holky hlídaly, byla společná sprcha. Chlapy byli nadšení, ale holka si ho,,osahala,, zda není nemocný, zda nemá vřed či nějakou podobnou lahůdku
@Sim24 můžu se jenom zeptat co tu vlastně hledáš? Pochopeni? Pochvalu? Nějak nerozumím tomu, proč zřejmě prudce inteligentní slečna z luxusního klubu chodi obhajovat sve zaměstnání mezi ty slipky, kterýma tak pohrdá…
chodi te hodně takových do klubu seřvat nebo co máš za mindrák? Mě kdyby partner chodil za prostitutkou, tak si to vyridim s nim, rozhodně nepůjdu hledat tu paní, abych ji sjela, že mi svedla chlapa a takhle to udělá 90% tech slepic tady. Příště, az budeš chtít poučit ty slepice (který mimochodem mají často VŠ už dostudovanou a mají ty baráky) o tom, že jsou vlastně hrozně tupý, tlustý a nepečují o sebe, zkus volit trochu míň útočný způsob psaní. Ne všechny vypadáme jako Škopková a chlapi mají infekční choroby.
![]()
Nic za tím nehledej. Chce jen přiblížit svět, kam chodí muži (možná i vaši). Tím, že před tím zavřete oči, nic nezmizí. Je to svět, o kterém mnoho nevíme, ale je to nejstarší řemeslo na světě. Kdyby nebylo chlapů, kteří si za sex platí, nebudou ani prostitutky. Každý chce vydělat. Proč k tomu nevyužít ty chudáčky, kterým chtíč zaslepí mozek a ještě za to platí, případně tím okrádají rodinu. Jeden z důvodů, proč jsou muslimové tak agresivní, je absolutní nedostatek sexu, protože jim to jejich náboženství nedovoluje před svatbou. Oni chlapi za to nemůžou, po této stránce se z nich stanou zvířátka. A to všude na světě.
@Kobliha51 ale ja tohle chápu, taky jsem tady chodila do jedné diskuze, myslím že se jmenovala "pracuje tady někdo jako prostitutka/společnice ", kam takove paní, slečny psali, ostatní se normalne ptali a nebyl problém. Osobně si nemyslím, že by tu před tim někdo zavíral oči. ALE když sem přijde nějaká slečna, co začne psát, že jsme banda tlustých slepic a ona je slečna vysokoskolačka co ji klátí nejlepší samci široko daleko a ty Manžele mají přece ty záněty předkožky a bůhví co ještě za kekel z pekel, asi se není moc čemu divit, když se ji tady ty tlustokožnice nebudou tleskat
takhle se fakt daná problematika nepriblizuje ![]()
@štěpánka11 píše:
@Kobliha51 ale ja tohle chápu, taky jsem tady chodila do jedné diskuze, myslím že se jmenovala "pracuje tady někdo jako prostitutka/společnice ", kam takove paní, slečny psali, ostatní se normalne ptali a nebyl problém. Osobně si nemyslím, že by tu před tim někdo zavíral oči. ALE když sem přijde nějaká slečna, co začne psát, že jsme banda tlustých slepic a ona je slečna vysokoskolačka co ji klátí nejlepší samci široko daleko a ty Manžele mají přece ty záněty předkožky a bůhví co ještě za kekel z pekel, asi se není moc čemu divit, když se ji tady ty tlustokožnice nebudou tleskattakhle se fakt daná problematika nepriblizuje
Každý má jiný způsob vyjadřování, co naděláš. Ona chce tady udělat prostě průvan a jít. A má samosebou radost, že se jí to vede. Třeba si za ty rozčilené dělá čárky. ![]()
@Kobliha51 taky si říkám, že to bude tak trochu troll
ale jestli ne, tak se tady reakcím fakt divit nemůže ![]()
@radkka píše:
@Sim24 Ostudu si tu dělá někdo jiný. Já tě neurážím a urážet nebudu, proč se snižovat na úrovneň děvky, že.Ale nechápu, proč se pořád tak bráníš, ono to tak super asi nebude, když máš potřebu o tom všechny kolem přesvědčovat.
Já bych ten párek do chodby jako urážku brala.
Sim24 má pravdu v tom, že vagina je pružná a nevytahá se ![]()
@Caitlyn a to ja bych ten párek taky brala jako urážku, ale ty slepice teda taky ![]()
@štěpánka11 píše:
@Caitlyn a to ja bych ten párek taky brala jako urážku, ale ty slepice teda taky
To jo, to taky.
Ale já si to neberu osobně, však ona to nemyslela na všechny manželky a maminky s dětmi ![]()
@Sim24
Já ti fandím, líbí se mi jak to máš dobře naplánovaný, víš co chceš a jdeš si za tím ![]()
Jsi mladá, krásná, chytrá, bezdětná tak toho využij.
Je to výborný tah, našetřit si na byt nebo dům, případně nějaký kapitál na firmu.
Za deset - dvacet let budeš zajištěná a samostatná a hlavně nebudeš závislá na muži nebo na výplatě z práce. ![]()
Přeji ti, ať ti tvá vize vyjde a hlavně ať nikdy nepraskne guma ![]()
A i tak i trochu toho štěstí, člověk míní a osud mění.
@Caitlyn píše:
@Sim24
Já ti fandím, líbí se mi jak to máš dobře naplánovaný, víš co chceš a jdeš si za tím
Jsi mladá, krásná, chytrá, bezdětná tak toho využij.
Je to výborný tah, našetřit si na byt nebo dům, případně nějaký kapitál na firmu.
Za deset - dvacet let budeš zajištěná a samostatná a hlavně nebudeš závislá na muži nebo na výplatě z práce.Přeji ti, ať ti tvá vize vyjde a hlavně ať nikdy nepraskne guma
A i tak i trochu toho štěstí, člověk míní a osud mění.
Jak vis ze je krasna?
@Caitlyn Pokud si vybírá a hledá jen svalnaté podnikatele, tak si asi na barák nebo firmu neušetří