Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
30.10.15 10:57
@Dojcanis píše: :palec:

Vrať se k původnímu článku.. Ty komentáře pod tím: kuvy, šlapky, špíny.. A alibismus… Třeba chtěl jen zkusit, slevu, popovídat… A hlavně s tou kuvoj.. A tady vidíš, proč návazně na další komentáře.. U prvního článku.. Proč se ten chlap nikdy nepřizná.. Protože ta jeho agresivní slepice začne křičet „kuvy“ místo toho, aby řekla: „mrzí mě, že se toto děje. Co ti chybí, že to hledáš jinde??“ Dovědět se to a „nakopnout“ nebo-li oživit.. sexuální vztah.. Jenže co může člověk očekávat od slepice?? Kňákání „kuvy..“ Ve výsledku se paní manželka nic nedozví..a řeší to s cizími a úplně blbě.. A když se naskytne možnost se zeptat tý takzvaný „ku*vy“ jak to u vás chodí?? Tak opět nic.. Sesype se snůžka komentářů viz. u prvního článku a vaše… Prostě zbytečný… „Slepice..“

Příspěvek upraven 30.10.15 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 11:04
@radkka píše:
Také pár takových znám a je mi z nic na :poblion: Strčit ho do ženský, na které se to střídá každou půlhodinu, může jenom prase. To už mi přijde lepší oject nějakou nanynku na diskotéce.

No a to je právě ta stupidita.. Nanynka na diskotéce se líbá - prostitutka ne… Prostitutka má kondomy, pravidla, hygienu… Nanynka na diskotéce ne… A prostitutka si klienty vybírá.. Nanynka pro tupost bere všechno.. Ve výsledku je nanynka víc projetá a infekční, než by mohla být prostitutka… Co na tyhle názory říct?? Ano pomozte si, ať se vám tady na tom světě lépe žije… A až vám domů starej " z diskotéky " dosáhne žloutenky a streptokoky + bičíkovce a chlamydie od „ožralé nanynky na diskotéce“ tak jste dostala přesně to, co vám patří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 11:05
@veronika67 píše:
@Sim24 to má být nějaká slohovka na téma já jsem k*rva a kdo je víc? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne to je slohovkaa na " tvůj stůj manžel je ku"va tak to neházej to na ostatní.." :mavam:

Příspěvek upraven 30.10.15 v 11:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 11:07
@Terina89 píše:
To mě pobavilo. :D Běhna moralizuje :D

A proč ne? Běhna versus idiot?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 11:09
@Sim24 píše:
No a to je právě ta stupidita.. Nanynka na diskotéce se líbá - prostitutka ne… Prostitutka má kondomy, pravidla, hygienu… Nanynka na diskotéce ne… A prostitutka si klienty vybírá.. Nanynka pro tupost bere všechno.. Ve výsledku je nanynka víc projetá a infekční, než by mohla být prostitutka… Co na tyhle názory říct?? Ano pomozte si, ať se vám tady na tom světě lépe žije… A až vám domů starej " z diskotéky " dosáhne žloutenky a streptokoky + bičíkovce a chlamydie od „ožralé nanynky na diskotéce“ tak jste dostala přesně to, co vám patří. :)

Já teda vím o šlapkách, které to dělají bez gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.15 11:14

@Sim24 A jestli se můžu zeptat, máš děti nebo partnera? Nemyslím na sex, ale přítele či manžela? Máš se ke komu přitulit a probírat, jaký jsi měla den? Nemyslím to zle, jen by mě to zajímalo, jak se ten partner prostitutky dívá na svoji partnerku, jestli si jí váží jako člověka, jak se staví k tomu s ní souložit… Případně jak dětem vysvětluješ svoji profesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.10.15 11:15

@Sim24 nerozumim řeči tvého kmene :mrgreen:, ani ten pravopis ti moc nejde, tak se pak nedivím, že děláš co děláš…a jen tak pro info i ti fešáci, kteří za tebou lezou tě mají jen za šlápotu :mrgreen: a je jedno zda seš pěkná, hubená a zdravá..prostě i pro ně jsi jen otvor na uspokojení jejich potřeb :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 11:15
@radkka píše:
Já teda vím o šlapkách, které to dělají bez gumy.

No tak u takové aktivity musíš být osobně, aby jsi to věděla… Takže by jsi byla šlapka taky?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.10.15 11:19

@Sim24 ten to nemá za potřebí, má doma upravenou, slušnou ženu, která se o sebe umí postarat i když má miminko a sexu má i měl dostatek, takže asi tak :dance: a znám jednoho, kterej chodí do bordelu, pěknej bohatej, ale co o vás vykládá, to nechtěj vědět :D :D a že by jste byly všechny zdravý a pěkný, to teda taky nee :D Asi jsi neštastná sama ze sebe, když se tady musíš obhajovat a plivat kolem sebe na ostatní. Zkus si najít přítele, založit rodinu a být štastná, tahle práce tě štastnou očividně nedělá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.10.15 11:20

@Sim24 btw. o těch pohlavních nemocech víš nějak moc, že by osobní zkušenost? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 11:22
@Sim24 píše:
No tak u takové aktivity musíš být osobně, aby jsi to věděla… Takže by jsi byla šlapka taky?? :lol:

Ne, moje příbuzná.

Jinak gratuluji k výnosné práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.10.15 11:35

Tak zrovna já v tom mám jasno. Studií Vysokou školu. Pracuji v klubu a přítele ani děti nemám. Jsem vytížená. Mužská společnost mi nechybí. Mám pravidelné dovolené. A člověk si nemusí, ale může vybrat.. A já si vybrala být následující 3 roky v klubu, dostudovat VŠ a koupit dům. No a ono se to plní :) Vedle toho poznáváme muže v noci… Ženy si kupují knihy 50 odstínů šedi a chodí na to do kina a dychtí potom to prožít a já má to mám v reálu.. Až dokončím studia, budu zaopatřená a znalá…

Nemám potřebu mít " teď" vztah a vysvětlovat svoji profesi.. Spousta žen nemá vztah… Já ten čas zužitkuji na škole a v klubu a kdyby na to přišlo, nebudu v situaci, „chtěla bych se rozvést, ale nemám kam jít“.. Vyhovuje mi to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 11:36
@Sim24 píše:
Tak zrovna já v tom mám jasno. Studií Vysokou školu. Pracuji v klubu a přítele ani děti nemám. Jsem vytížená. Mužská společnost mi nechybí. Mám pravidelné dovolené. A člověk si nemusí, ale může vybrat.. A já si vybrala být následující 3 roky v klubu, dostudovat VŠ a koupit dům. No a ono se to plní :) Vedle toho poznáváme muže v noci… Ženy si kupují knihy 50 odstínů šedi a chodí na to do kina a dychtí potom to prožít a já má to mám v reálu..Až dokončím studia, budu zaopatřená a znalá…Nemám potřebu mít " teď" vztah a vysvětlovat svoji profesi.. Spousta žen nemá vztah… Já ten čas zužitkuji na škole a v klubu a kdyby na to přišlo, nebudu v situaci, „chtěla bych se rozvést, ale nemám kam jít“.. Vyhovuje mi to tak…

A taková vytahná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.10.15 11:43
@Sim24 píše:
Tak zrovna já v tom mám jasno. Studií Vysokou školu. Pracuji v klubu a přítele ani děti nemám. Jsem vytížená. Mužská společnost mi nechybí. Mám pravidelné dovolené. A člověk si nemusí, ale může vybrat.. A já si vybrala být následující 3 roky v klubu, dostudovat VŠ a koupit dům. No a ono se to plní :) Vedle toho poznáváme muže v noci… Ženy si kupují knihy 50 odstínů šedi a chodí na to do kina a dychtí potom to prožít a já má to mám v reálu.. Až dokončím studia, budu zaopatřená a znalá…Nemám potřebu mít " teď" vztah a vysvětlovat svoji profesi.. Spousta žen nemá vztah… Já ten čas zužitkuji na škole a v klubu a kdyby na to přišlo, nebudu v situaci, „chtěla bych se rozvést, ale nemám kam jít“.. Vyhovuje mi to tak…

To je moc dobře, že ti to vyhovuje…není nad to, když je člověk spokojený. ;)
Ad - dodělat VŠ a koupit dům se dá zvládnout i pomocí jiné profese.
A to, že prožíváš v reálu to, po čem ženy touží - to mi přijde jako hooooodně zkreslená představa :mrgreen:
Každý to máme nastaveno jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.10.15 11:43
@radkka píše:
A taková vytahná.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit