Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl na lásku nevěřím. Jen jsem chtěl říct, že většina z mých přátel alespoň někdy byli v nevěstinci, někteří i chodí pravidelně a nic se neprofláklo. A mám pět vdaných kamarádek a čtyři z nich mají stálého alespoň jednoho milence, všechny vzorné matky a manželky…Svět mi připadá zkažený ![]()
@zoidberg píše:
@Bábrdl na lásku nevěřím. Jen jsem chtěl říct, že většina z mých přátel alespoň někdy byli v nevěstinci, někteří i chodí pravidelně a nic se neprofláklo. A mám pět vdaných kamarádek a čtyři z nich mají stálého alespoň jednoho milence, všechny vzorné matky a manželky…Svět mi připadá zkažený
Já vím, že nevěříš na lásku. Většina zklamaných na ni nevěří a když ji vidí, prostě si vsugerovávají, že NĚCO NA TOM NEFUNGUJE, jen to není vidět.
A to je smutný, protože láska existuje a stojí za to ji hledat.
Ohledně těch testů, teď mi volal, že tam byl, a že na výsledky si má zavolat za týden a že pokud to chce písemně, že to stojí 2500,– Má s tím někdo zkušenost?! Bývá to tak?!
Anonym AAA
@zoidberg píše:
@Bábrdl na lásku nevěřím. Jen jsem chtěl říct, že většina z mých přátel alespoň někdy byli v nevěstinci, někteří i chodí pravidelně a nic se neprofláklo. A mám pět vdaných kamarádek a čtyři z nich mají stálého alespoň jednoho milence, všechny vzorné matky a manželky…Svět mi připadá zkažený
Asi žiju na jiné planetě.
@zoidberg píše:
Jsem mladá a po zkušenostech mám stejný názor jako ty, ale někdy když mám slabou chvilku, nebo období věřím i v to, že láska je
Je to těžký ![]()
@Anonymní píše:
@Irisa bývá to tak? Viz. předchozí příspěvek
AAA
Bohuzel v nekterych zdrav. zarizenich opravdu sedluji vysledky jen ustne bez pisemneho potvrzeni, coz uprimne receno moc nechapu, ale nezda se mi, ze by za pisemne potvrzeni chteli 2500, cena za vykon bez pojistovny se pohybuje kolem 300CZK…
Pokud chces mit jistotu, ze nekeca o vysledku, jdete tam spolu a at Vam ustne reknou vysledek obema!
Ach jo ![]()
@Irisa no to jsem mu odmítla jít do zavšivenýho centra a ještě jako kráva, brý den, jsem si přišla ověřit, zda se s tou šlapkou nenakazil
tak si to bude muset tedy zaplatit… Pry Ti daj certifikat! Vzdy jsem měla spojený certifikát s ‚dovedností‘ ![]()
Anonym AAA
No tak at si to zaplati, chapu, ze to chces mit pisemne. Ackoliv na to, ze bys tam sla s nim nevidim nic spatneho, protoze ty jses ta, kdo je v pravu a on je ten, kdo by si mel sypat popel na hlavu…ale chapu, ze se za nej stydis… Tak mnoho zdaru ![]()
@Irisa a ještě prosimtě, je možné, že mu teď dělali výtěr úst a moč s tím, že krevní se dělají dodatečně v případě potřeby… Zjistí se z výtěru a moče opravdu vše?!AAA
Doporucuju zavolat si na linku 800 800 980.
Je to totiz trochu slozite (cituju z webu bezplatneho HIV testovaciho centra):
Protilátky se obvykle vytvářejí několik týdnů po nákaze. Až přibližně po 2-3 měsících od posledního rizikového chování lze laboratorním vyšetřením nákazu HIV spolehlivě vyloučit. Do té doby nemusí být HIV infekce laboratorním vyšetřením prokazatelná, hovoříme o tzv. “imunologickém okénku”. V tomto období je ovšem infikovaná osoba nositelem velkého množství viru HIV.
Průkaz protilátek ve slinách: Na rozdíl od testů krevních tyto testy neprokazují antigen p24 a je třeba u nich počítat minimálně s tříměsíčním trváním imunologického okénka. Nevýhodou, že v případě reaktivity (pozitivity)je třeba stejně provést krevní odběr.
@Irisa no to říkal, že za měsíc (tedy 3m po tom) půjde teprve na krev, ok tedy.. Čtu také, co se dá a jsem z toho jalová.. Ovšem pokud by se případně něčím nakazil už ‚před rokem‘, je to stejně ani jedno… Mno tak uvidíme no. Děkuji moc
AAA
Snaz se se nebat, slapky ve vetsine pripadu pro vlastni chranu gumu nosi… Chapala bych te uplne, kdybys uz s nim vubec nechtela nic mit, ono to cleveku „sedi vzadu v hlave“… Drz se! ![]()
@Irisa jenže mezitím už jsem s ním samozřejmě něco měla, ale naštěstí vždy s kondomem (když jsem rok nic netušila) a já doufám, že kondom měl, jak tvrdí…
No uvidíme, jak náš vztah dopadne.
Děkuji
AAA
Ty kráso no to je hnus.. Boooože proč to ty chlapy dělaj?? Začínám mít na ně pěknýho vzteka.. na všechny… asi se začnu modlit, aby konečně přestali myslet ptákem a začali používat mozek!!! Pak jak má ženská jet v klidu někam pryč, když toho hned takhle využívaj..