Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
30.10.15 11:45
@Malaga píše:
To je moc dobře, že ti to vyhovuje…není nad to, když je člověk spokojený. ;)
Ad - dodělat VŠ a koupit dům se dá zvládnout i pomocí jiné profese.
A to, že prožíváš v reálu to, po čem ženy touží - to mi přijde jako hooooodně zkreslená představa :mrgreen:
Každý to máme nastaveno jinak ;)

Neber jí to, kurva, to je přece povolání po kterém všechny toužíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.10.15 11:46
@Sim24 píše:
Tak zrovna já v tom mám jasno. Studií Vysokou školu. Pracuji v klubu a přítele ani děti nemám. Jsem vytížená. Mužská společnost mi nechybí. Mám pravidelné dovolené. A člověk si nemusí, ale může vybrat.. A já si vybrala být následující 3 roky v klubu, dostudovat VŠ a koupit dům. No a ono se to plní :) Vedle toho poznáváme muže v noci… Ženy si kupují knihy 50 odstínů šedi a chodí na to do kina a dychtí potom to prožít a já má to mám v reálu.. Až dokončím studia, budu zaopatřená a znalá…Nemám potřebu mít " teď" vztah a vysvětlovat svoji profesi.. Spousta žen nemá vztah… Já ten čas zužitkuji na škole a v klubu a kdyby na to přišlo, nebudu v situaci, „chtěla bych se rozvést, ale nemám kam jít“.. Vyhovuje mi to tak…

Taky zpusob, jak docilit vysneneho.Jen nejak nechapu, proc mas potrebu se tim „vytahovat“ s takovou hrdosti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.10.15 11:56
@radkka píše:
A taková vytahná.

O to lepsi bude mit porod :lol: teda jestli neakej nekdy bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:00
@Dojcanis píše:
O to lepsi bude mit porod :lol: teda jestli neakej nekdy bude :mrgreen:

No, aby se v ní vůbec pak byl někdo schopný udělat, když to tam bude mít jak když hodíš párek do chodby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.10.15 12:01
@radkka píše:
No, aby se v ní vůbec pak byl někdo schopný udělat, když to tam bude mít jak když hodíš párek do chodby :nevim:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
30.10.15 12:13
@Sim24 píše:
A proč ne? Běhna versus idiot?? :lol:

Bohužel. Jsem povoláním zdravotní sestra, takže běhna vs. sestřička. :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
30.10.15 12:17
@radkka píše:
No, aby se v ní vůbec pak byl někdo schopný udělat, když to tam bude mít jak když hodíš párek do chodby :nevim:

Tak teď jsem si cvrkla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.10.15 12:18
@radkka píše:

S tim mame tez problem monentalne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.10.15 12:18

@Sim24
Děláš dobře. Sama si řídíš svůj život a sama si svůj život žiješ. Spoustě žen život někdo řídí a žijí životy těch druhých. Některé to baví, některé to vyžadují a některým je to vnuceno. Odlišuješ se, je nutno tedy do tebe kopnout. :mrgreen: Ony to berou jako vytahování a přitom je to spíše poučné.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
3662
30.10.15 12:19
@Terina89 píše:
Bohužel. Jsem povoláním zdravotní sestra, takže běhna vs. sestřička. :-*

To vypada dost blbe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:20
@Terina89 píše:
Tak teď jsem si cvrkla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:21
@Dojcanis píše:
S tim mame tez problem monentalne :cert:

Jo, myslím, že jsem někde četla nějakou tvojí diskuzi. Neboj, to se dá zase dokupy, dej tomu čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.10.15 12:25

@Kobliha51 nemyslim,ze by tu nekdo do ni kopal proto, jake povolani dela, ale spis jak to prezentuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 12:25
@Kobliha51 píše:
@Sim24
Děláš dobře. Sama si řídíš svůj život a sama si svůj život žiješ. Spoustě žen život někdo řídí a žijí životy těch druhých. Některé to baví, některé to vyžadují a některým je to vnuceno. Odlišuješ se, je nutno tedy do tebe kopnout. :mrgreen: Ony to berou jako vytahování a přitom je to spíše poučné. :mavam:

Nevidím žádné kopání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.10.15 12:29
@Eemii píše:
@Kobliha51 nemyslim,ze by tu nekdo do ni kopal proto, jake povolani dela, ale spis jak to prezentuje.

Já ji tedy neslyším, vy jo? V psaném textu se emoce špatně vyjadřují. Já to čtu jen jako popis její situace. Posuzování toho, že se někdo vytahuje, je ryze subjektivní. Já to tak nevidím, někdo možná ano. V tomto posuzování cítím spíše emoce těch čtoucích a ty mě rozhodně nepřekvapují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky