Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii píše:
@Sim24 ty hele, proc jsi furt tak utocna?Ozivis diskuzi a zacnes urazlive vyrypovat, za jakym cilem?
Delej, co delas, ja myslim, ze vsem tu, je to celkem fuk, za sebe muzu rict, ze ti ten uspech preju a ostatní, co mají tu VS a ten dům i bez roztahovani noh, jiste taky.
Děkuji.. Je to jiný svět.. Hlavně je tvořeny těmi manžely a zde platí, zejména pro manželky, kterým manžel tvrdï, že na privátek ve 2 ráno " jenom volal"..
platí, „že kolem vás je tolik lží, že pravda je urážkou“
V pořádku, já vaše názory slyším. Já nikomu nezahýbám, neutrácí rodinné peníze, netvářím se jako anděl, ale přitom jsem krypl, který své ženě lže., v klubu je denně 200-300 mužů a 30 slečen.. A do klubu nechodí každý den ti stejní muži.. Takže 300 mužů x 7 jako dní v týdnu když budu z laskavosti počítat 200 mužů na den, tak je to 1.400 za týden a 5.600 mužů za měsíc a to se bavíme o 1 klubu! V Praze 10 klubů takto frčí určitě. Tzn.56.000 mužů měsíčně.. K tomu priváty, eskorty, masážní studia o kterých si muži hojně povídají, jak jedna účastnice uvrdla www.masher.cz, nebo norník. net a uvedla to jak oni o nás mluví…, přičemž zcela opomíjí, že já si od toho hovada vězmu peníze, ale ona s tím hovadem žije… Takže zpět k počtům 56.000 měsíčně v 10ti klubech a priváty a eskorty se dá říct je polovina, tzn.28.000 mužů za měsíc mimo klub… Tzn.84.000 mužů za měsíc, přičemž pokryjí li celou Prahu a okolí, klidně můžu vzít dvojnásobek počtu. Tzn.168.000 mužů měsíčně vyhledává a platí za sexuální služby… A pořad zde nejsou stripové bary, kde platí za strip a konzumaci a protože tanečnice mají z tance krásna, svalnatá těla, tak manželé řádu poprosí a zaplatí za bokovku.. Takže to číslo je mnohem vyšší…
Takže tvrdit, že holky jsou krvy a házet na ne špínu… Ano ano, právě takové slepice co obhajují své manželé a špiní slečny v klubech (protože manželky pravdu o svých manželech neunesou.., a někdo to odnést musí že..) nám zajišťují ten přísun peněz, protože ten chlap nikdy nepřestane chodit. Proč by měl? Manželka je blbka a místo jeho samotnýho špiní holky, sám si doma ještě přihodí polínko..
a hned jak manželka usne jde na pivo… Do klubu…, nebo jak odjede… Už volá a jede do klubu… A proč né?? Špatný jsou tady ty kuvy, né on…
takže stačí malá lež „já na privát jenom volal..
" a je to… On ví, že manželka je slepice, co bude křičet, že ty holky jsou kuvy… On to zamaskuje za to "pívo..“
Spočítate-li si uvedené číslo…a propočítáte kolik je nejen v ČR ale v Evropě tedy i Německu, Rakousku, Amstru zejména…atd.atd.klubů, call girls, privatů a všechny jednou! Ve všech je 10-15ti násobek mužů víc než slečen…
Závěrem tedy… Prostituce je nejstarší řemeslo a vždycky bude, protože muži nikdy nebudou věrní.. To nejde… Útěchou vám může být „zamilovaní“ ale věrní?? Je to proti jejich přirozenosti…
Klub ani privátní bych nebrala dramaticky.. Prostě tam chodí všechny sociální vrstvy…
Mnohem horší je pro vás kolegyně v práci, sousedka a kamarádka… Tam si to totiž nezaplatí a nebude limitovaný časem vs. finance, tedy hodina, nebo půl… Tam bude mít dny a měsíce… V klubu omezený servis, nelíbat, neolizovat, nelí*at a vše s kondomem…
Sousedka, kolegyně, kamarádka (nejlépe vaše..) Večeře…, vínečko.., veřejně vám nasadí parohy.., z domu nebude hodinu a půl jako v klubu.. Hodina na pokoji a půl hod. cestování…, ale celý víkend..(pracovní cesta) a co dělával vám, bude dělat kolegyní.., kamarádce, sousedce.. Takže privátek, je nejlepší volba… Stará se o vás? Pak to přejděte… Mlčte a buďte ráda, za to že je natolik rozumný, že to dělá, když odejdete… Mohlo by to být mnohem, mnohem horší… Kamarádky, sousedky, kolegyně…
Na světě existuje jediný typ muže, který si neodskočí: „impotent..“
Chtít po muži, aby byl „kamarádka…“ je prostě iluze… A rozčarování při vytočení čísla na privátek… Tam můj přítel volal…je to úplně poslední… Kdyby to tak nebylo…, tak by ty kluby a priváty, nejely.. „Staletí…“
On to dělal, než jste na to přišla a bude to dělat dál… Vadilo vám jak se choval, než jste mu projela telefonní výpis??
Pokud né, tak to hoďte za hlavu…
Protože mużi, na rozdíl od žen zahnout umí… Žena zahne pro city a vášeň… A často už se nevrací…
A muž oproti tomu pro „vyprázdnit“ 100-500× za život…ale vždycky se vrátí a je nepoznáte to…
Pokud mu neprojíždíte tel. výpisy…
Neřešte to. Je to zbytečné a úzkoprse… ![]()
@Sim24 píše:
No a to je právě ta stupidita.. Nanynka na diskotéce se líbá - prostitutka ne… Prostitutka má kondomy, pravidla, hygienu… Nanynka na diskotéce ne… A prostitutka si klienty vybírá.. Nanynka pro tupost bere všechno.. Ve výsledku je nanynka víc projetá a infekční, než by mohla být prostitutka… Co na tyhle názory říct?? Ano pomozte si, ať se vám tady na tom světě lépe žije… A až vám domů starej " z diskotéky " dosáhne žloutenky a streptokoky + bičíkovce a chlamydie od „ožralé nanynky na diskotéce“ tak jste dostala přesně to, co vám patří.
Cetl jsem par tvych prispevku a pises totalni hovadiny, takhle vubec nevypada placeny sex dneska u nas. Za to vybirani by sis ani neskrtla, fora jako nornik by te zavalily takovyma negativnima recenzema, ze by te sef/bordelmama hned vyhodili.
A ze se dela vse s kondomem? No nevim, ale snad jsme neslysel o podniku, kde by nenabizeli oral bez.
A navic nocni kluby uz davno neleti, ty byly moc drahy a ted leti privaty. Fakt same hovadiny smyslene.
@Uzo píše:
Mě by zajímalo zda se slečna v budoucnu bude taky tak hrdě hlásit ke své vysokoškolské brigádě. Jestli bude popisovat svému budoucímu manželovi, jak to byla skvělá práce, vynosná, se spoustou bohatých krasavců, té vášně u toho, ááách… Jestli tuhle část svého života, kterou tady tak vychvaluje, příjme za svou součást a nebude se stydět
Ale on teď není součástí… „Jak by a kdyby a jednou až“ Kdyby byl součástí teď, má se k čemu hlásit, ale není… Proč by se měl hlásit k něčemu s čím není spjat?? Až budu ve vztahu - po klubu, partner se bude hlásit k domu a ke mě… Nevím, proč by se měl hlásit k času minulému. Nebo váš partner se hlásí k vaší minulosti? Jiný čas, jiný věk, jiní lidé, chodila jste s jiným mužem a o XY let později se k tomu hlásí muž, který s tím nemá vůbec nic společného?? To je teda dost úchylárna..
No tak to aby jste si už dnes dávala majzla, s ohledem na to, že za deset let potkáte chlapa, který se bude hlásit do vašeho osobního života před 10ti lety… To je jako poměrně dost hustý psychopatismus.. No Uzo, máte to se svou hlavou těžký. Vůbec vám to nezávidím…
![]()
@Scarabeuss píše:
Cetl jsem par tvych prispevku a pises totalni hovadiny, takhle vubec nevypada placeny sex dneska u nas. Za to vybirani by sis ani neskrtla, fora jako nornik by te zavalily takovyma negativnima recenzema, ze by te sef/bordelmama hned vyhodili.A ze se dela vse s kondomem? No nevim, ale snad jsme neslysel o podniku, kde by nenabizeli oral bez.
A navic nocni kluby uz davno neleti, ty byly moc drahy a ted leti privaty. Fakt same hovadiny smyslene.
No to bych netrvdila… Na privátky chodí zoufalci za 3 koruny… A chtějí nadstandardní služby, to máš pravdu. Pak se potkají s přítelkyní a manželkou a všechno co si nalízali na privátě jí z lásky a ve lži předají.. Největší ubožáci a za 3 koruny… V tomhle tě tedy lituji…
Praha 1 Ve Smečkách? Hodina za 5.000,– a na líbání a pod. zapomeň, ale to ty nemůžeš znát.. Ty frčíš na všechno i pro manželku sebou domů a za 3 koruny… Tak Dámy, tito Zoufalci jsou nejhorší hovádka… Milý Scarabeuss, s tebou je to marný.. Chce to trošku stylu.. ![]()
@Sim24 píše:
No to bych netrvdila… Na privátky chodí zoufalci za 3 koruny… A chtějí nadstandardní služby, to máš pravdu. Pak se potkají s přítelkyní a manželkou a všechno co si nalízali na privátě jí z lásky a ve lži předají.. Největší ubožáci a za 3 koruny… V tomhle tě tedy lituji…
Praha 1 Ve Smečkách? Hodina za 5.000,– a na líbání a pod. zapomeň, ale to ty nemůžeš znát.. Ty frčíš na všechno i pro manželku sebou domů a za 3 koruny… Tak Dámy, tito Zoufalci jsou nejhorší hovádka… Milý Scarabeuss, s tebou je to marný.. Chce to trošku stylu..
Pracovat v nocnim klubu se nevyplati, to jsem slysel od holek co tam delaly, maximalne tak pres vikend, kdyz jsou na vylete cizinci atd. Cenu si muzes dat jakou chces, ale co ti to je platny, kdyz budes tezko schanet klienty, navic pulku das majiteli. To holky vyjde levneji si pronajmout privat a delat za min na klienta, ale mit jistotu vydelku a v souctu i vydelat vice.
Proste jen placas a nejspis si to ani nikde nedelal/a. ![]()
@Sim24 píše:
Děkuji.. Je to jiný svět.. Hlavně je tvořeny těmi manžely a zde platí, zejména pro manželky, kterým manžel tvrdï, že na privátek ve 2 ráno " jenom volal"..platí, „že kolem vás je tolik lží, že pravda je urážkou“
V pořádku, já vaše názory slyším. Já nikomu nezahýbám, neutrácí rodinné peníze, netvářím se jako anděl, ale přitom jsem krypl, který své ženě lže., v klubu je denně 200-300 mužů a 30 slečen.. A do klubu nechodí každý den ti stejní muži.. Takže 300 mužů x 7 jako dní v týdnu když budu z laskavosti počítat 200 mužů na den, tak je to 1.400 za týden a 5.600 mužů za měsíc a to se bavíme o 1 klubu! V Praze 10 klubů takto frčí určitě. Tzn.56.000 mužů měsíčně.. K tomu priváty, eskorty, masážní studia o kterých si muži hojně povídají, jak jedna účastnice uvrdla www.masher.cz, nebo norník. net a uvedla to jak oni o nás mluví…, přičemž zcela opomíjí, že já si od toho hovada vězmu peníze, ale ona s tím hovadem žije… Takže zpět k počtům 56.000 měsíčně v 10ti klubech a priváty a eskorty se dá říct je polovina, tzn.28.000 mužů za měsíc mimo klub… Tzn.84.000 mužů za měsíc, přičemž pokryjí li celou Prahu a okolí, klidně můžu vzít dvojnásobek počtu. Tzn.168.000 mužů měsíčně vyhledává a platí za sexuální služby… A pořad zde nejsou stripové bary, kde platí za strip a konzumaci a protože tanečnice mají z tance krásna, svalnatá těla, tak manželé řádu poprosí a zaplatí za bokovku.. Takže to číslo je mnohem vyšší…
Takže tvrdit, že holky jsou krvy a házet na ne špínu… Ano ano, právě takové slepice co obhajují své manželé a špiní slečny v klubech (protože manželky pravdu o svých manželech neunesou.., a někdo to odnést musí že..) nám zajišťují ten přísun peněz, protože ten chlap nikdy nepřestane chodit. Proč by měl? Manželka je blbka a místo jeho samotnýho špiní holky, sám si doma ještě přihodí polínko..
a hned jak manželka usne jde na pivo… Do klubu…, nebo jak odjede… Už volá a jede do klubu… A proč né?? Špatný jsou tady ty kuvy, né on…
![]()
takže stačí malá lež „já na privát jenom volal..
![]()
" a je to… On ví, že manželka je slepice, co bude křičet, že ty holky jsou kuvy… On to zamaskuje za to "pívo..“
Spočítate-li si uvedené číslo…a propočítáte kolik je nejen v ČR ale v Evropě tedy i Německu, Rakousku, Amstru zejména…atd.atd.klubů, call girls, privatů a všechny jednou! Ve všech je 10-15ti násobek mužů víc než slečen…
Závěrem tedy… Prostituce je nejstarší řemeslo a vždycky bude, protože muži nikdy nebudou věrní.. To nejde… Útěchou vám může být „zamilovaní“ ale věrní?? Je to proti jejich přirozenosti…
Klub ani privátní bych nebrala dramaticky.. Prostě tam chodí všechny sociální vrstvy…
Mnohem horší je pro vás kolegyně v práci, sousedka a kamarádka… Tam si to totiž nezaplatí a nebude limitovaný časem vs. finance, tedy hodina, nebo půl… Tam bude mít dny a měsíce… V klubu omezený servis, nelíbat, neolizovat, nelí*at a vše s kondomem…
Sousedka, kolegyně, kamarádka (nejlépe vaše..) Večeře…, vínečko.., veřejně vám nasadí parohy.., z domu nebude hodinu a půl jako v klubu.. Hodina na pokoji a půl hod. cestování…, ale celý víkend..(pracovní cesta) a co dělával vám, bude dělat kolegyní.., kamarádce, sousedce.. Takže privátek, je nejlepší volba… Stará se o vás? Pak to přejděte… Mlčte a buďte ráda, za to že je natolik rozumný, že to dělá, když odejdete… Mohlo by to být mnohem, mnohem horší… Kamarádky, sousedky, kolegyně…Na světě existuje jediný typ muže, který si neodskočí: „impotent..“
Chtít po muži, aby byl „kamarádka…“ je prostě iluze… A rozčarování při vytočení čísla na privátek… Tam můj přítel volal…je to úplně poslední… Kdyby to tak nebylo…, tak by ty kluby a priváty, nejely.. „Staletí…“
On to dělal, než jste na to přišla a bude to dělat dál… Vadilo vám jak se choval, než jste mu projela telefonní výpis??
Pokud né, tak to hoďte za hlavu…Protože mużi, na rozdíl od žen zahnout umí… Žena zahne pro city a vášeň… A často už se nevrací…
Neřešte to. Je to zbytečné a úzkoprse…
A muž oproti tomu pro „vyprázdnit“ 100-500× za život…ale vždycky se vrátí a je nepoznáte to…
Pokud mu neprojíždíte tel. výpisy…
No ja to neresim, ty to tu siroce rozepisujes
Jasne, chlapi chodej a chodit budou a ano, ty co mají manželky, o tom logicky lzou.Me je to uplne jasny. ![]()
Ale nesouhlasim, ze ten „jiny svet“ je tvoren manzely.Kde není nabídka, neni poptávka ze ano.
A zkus se nevyjadřovat o tech nestastnych manželkách, jako o slepicich. Jednou i ty muzes byt manželkou nebo pritelkyni a muze te potkat uplne to stejne, prestoze budes sexualni bohyne
![]()
@Sim24 musím říct, že se zvědavostí čtu tvůj úhel pohledu. Rozhodně neodsuzuju, nic není černobílé. Myslím že ne každý manžel musí být nutně humusák, ne každý ženatý muž co si k vám odskočí musí mít manželku neupravenou cuchtu (třeba sem často píšou podváděné manželky, že o sebe pečuí, jsou atraktivní, a stejně je podvádí…), a ne každá prostitutka musí být nutně hloupoučká, ty dokazuješ že v hlavě to máš srovnané a hloupá rozhodně nejsi.
A tak se ptám čistě jen ze zvědavosti na to co mě napadlo při čtení tvých příspěvků - neber to jako rýpání prosím.
Jak si představuješ dál svůj život potom, co dostuduješ, budeš zaopatřená a koupíš dům atd…? Umíš si představit, že si třeba najdeš jednoho chlapa, vdáš se, budeš mu věrná…?
Přijde mi, že po tom, jak pestrý život ted vedeš, ti pak „normální“ život s jedním chlapem může připadat jako nuda.
@Sim24 píše:
Praha 1 Ve Smečkách? Hodina za 5.000,– a na líbání a pod. zapomeň, ale to ty nemůžeš znát.. Ty frčíš na všechno i pro manželku sebou domů a za 3 koruny… Tak Dámy, tito Zoufalci jsou nejhorší hovádka… Milý Scarabeuss, s tebou je to marný.. Chce to trošku stylu..
K tomu rovnou dodávám, že Ve Smečkách je na noc x set mužů a o víkendu se dostaneš i na tisíc… Takže líbat, lízat, a oral bez kondomu v klubu? Není nutný.. Na privátek za 1.000 kč a Norník…? Poznal jsi někdy pána, co obchází kluby a priváty a dělá pro Norník tzv. recenze?? Já ano. Smály jsme se mu všechny.. Je malej, ošklivej, tlustej, má panděro 7 měsíc těhotenství, ošklivej dvojitej zadek a Norník založil proto, že ho žádná žena nechtěla. On to v rozhovoru přiznal. Chtěl s námi mluvit. Fajn, kup láhev šampaňského a můžeme si u stolu popovídat.. Neudělal pro sebe nic kloudného.. Holky ho nechtěly, stál v depresy na Nuseláku, že skočí.. Nakonec mu dal lékař antidepresiva a on se vzhlédl v Norníku.. Založil norník a tam si honí ego na „na zveřejňování slečen“ Ovšem jednostranně… Všichni manželé a přítelé jsou tam anonymně.. Proč oni se nezveřejní?? „Jsem prase, ubožák co to vyžaduje za 3 koruny a pak to dotahnu domů a manželka líta na gyndu se zánětem, ale mě to nevadí, protože jsem krypl a takhle vypadám…“ No takže na Norníku dokonale vidíš „Mužskou ubohost..“ A ty manželky Vám To Věřï!!! Ony Vám Věří, že nejste takoví hovada… Hovada přesně takoví, jako je zakladatel Norníku sám… Nikdo z nás s ním v klubu na pokoj nešel a ani nezatančil strip. Protože idiotovi, který že zoufalosti a nízkého sebevědomí zveřejňuje holky… Privát za 3 koruny… Ano to je jeho a tvůj level…
Klub co má úroveň dokáže nabídnout čistý servis za dobrý peníze a manželky zůstanou čistý…, to si ovšem ale nesmí vzít hovado tvého kalibru… Takže v tomto lze manželky s dětma opravdu politovat… Mít za manžela debila… Je smutný příběh a nezaslouží si ho…
Jsi li tedy přeborník v Norníku…, tak tam zůstaň, prokáž mi laskavost a do klubu nelez.. Díky ![]()
Příspěvek upraven 31.10.15 v 17:36
@Sim24 píše:
Navic s tim pristupem co popisujes, by o to tebe nebyl vubec zajem, to by se k tobe uz nikdo nevracel. Prave kvuli tomuhle jsou fora jako nornik.
Ale hlavne profesionalka si nikdy nevybira, to je tabu. Klienta odmitne jen z vaznych duvodu. Kdyby holka odmitla kazdyho, kdo je ji nesympaticky, nebo kvuli nejakymu detailu, tak ji rychle vyrazi z podniku. Navic v nocnich klubech se pije, takze musej do postele i s opilym, coz v privatu vetsinou nehrozi… ![]()
Proste nevis o cem mluvis. ![]()
@Eemii píše:
No ja to neresim, ty to tu siroce rozepisujesJasne, chlapi chodej a chodit budou a ano, ty co mají manželky, o tom logicky lzou.Me je to uplne jasny.
Ale nesouhlasim, ze ten „jiny svet“ je tvoren manzely.Kde není nabídka, neni poptávka ze ano.
A zkus se nevyjadřovat o tech nestastnych manželkách, jako o slepicich. Jednou i ty muzes byt manželkou nebo pritelkyni a muze te potkat uplne to stejne, prestoze budes sexualni bohyne![]()
Beru na vědomí. Za Slepice se tedy Dámám Manželkám omlouvám. Upřímně.. ![]()
Mě nepřináší potěšení, že muži ženám lžou, ačkoli je to v podstatě v celém komplexu výhodné..
Je nepříjemný, že Manželky vidí jen ty k"rvy, ale manžel je světec… Ale on není…!
To je celý, ale dokážu pochopit, že máma od dítěte, doma 3 roky na mateřské…
Prostě trpí a je to pro ni „neuvěřitelné“ Ono je to velmi tvrdá konfrontace s pravdou..
Ale tvoje napomentí beru. Žádné Slepice.
Ale Maminky ![]()
@Scarabeuss píše:
Navic s tim pristupem co popisujes, by o to tebe nebyl vubec zajem, to by se k tobe uz nikdo nevracel. Prave kvuli tomuhle jsou fora jako nornik.
Ale hlavne profesionalka si nikdy nevybira, to je tabu. Klienta odmitne jen z vaznych duvodu. Kdyby holka odmitla kazdyho, kdo je ji nesympaticky, nebo kvuli nejakymu detailu, tak ji rychle vyrazi z podniku. Navic v nocnich klubech se pije, takze musej do postele i s opilym, coz v privatu vetsinou nehrozi…
Proste nevis o cem mluvis.
Tak to jsi vedle, ale ûplně! Odkud jsi vylezl???!!! Seš vadnej???!!! Ty jsi asi úplně mimo!! V ČR je kuplířství trestná činnost.. Žádný majitel, nebo manažer klubu si nedovolí říct slečně, za jakým zákazníkem má jít! Nebo ji dokonce nutit! Protože kdyby tohle kdokoli nahrál, nebo potvrdil u soudu, tak si jde frajer sednout na 8 let ihned! Je to dnes a denně ve zprávách! Takže se proher!!! Mě se nikdy nestalo, že by mi šéf klubu řekl „musíš“ takový klub existuje 1 v Praze. K5 plný feťaček a alkoholiček… K5 je mafie a je to vyjímka snad v celé republice… Pokud znáš kluby, kde jsou holky nucené…, tak je to otázka času, než ho kriminálka zavře.. A pokud chodíš do míst, kde je situace, že s tím holka nesouhlasí ale musí, protože pasák a ty nadrženě čekáš na maso, „Tak jsi lidský odpad!!“ A už mi nepiš, protože hovado tohoto typu… To jako kanál hadra. Chudáku…
@Sim24 Milá zlatá holky nikdo nenutí, ale pokud si chce vydělat, nečeká na krasavce
Jinak podnik má stanovenou cenu, tu vybere děvče od klienta, ale vzápětí peníze donese,,barmance,, a ráno dostane polovinu. Za to jí,,zapůjčí,, zázemí baru, pokoj, povlečení, prezervativy (ty pochopitelně dají, obvykle 2 ks na hodinu) Ano je fakt, že se najdou i ucházející kousky, nechodí jen zoufalci, mnohdy se ani nenadřeš
ale to už je věcí šikovnosti. Nicméně ještě jsem nepotkala holku co by napřímo odmítla klienta.
@Sim24 hele svetec, ja myslim, ze v okamziku provaleni se, manzel svetcem prestava byt. A myslim, ze v tu chvili resi zenska jen toho chlapa,kure.vnika.Ne ze nadava na kur.vu.Tak bych to mela ja, kdybych se to dozvěděla. A ještě si myslim, ze nektera zenska dokaze ustat neveru, jak jednorazovej ulet, tak i se zamilovanim se, ale chozeni do bor.delu,by pro me bylo tak silny kafe, ze bych ani na okamzik neuvazovala o odpusteni
a milého okamzite vypakovala. Brala bych to jako největší potupu a ponizeni.
A muzu se zeptat? Co tvůj soukromy život? Rodina, pratele, vedi, co delas? Co tomu rikaji? Nerypu, fakt me to zajima. A co sex? Je to proste jen práce nebo si to dovedes i uzit?
Klidne do SZ nebo neodpovídej vubec ![]()
@Elenentka píše:
@Sim24 musím říct, že se zvědavostí čtu tvůj úhel pohledu. Rozhodně neodsuzuju, nic není černobílé. Myslím že ne každý manžel musí být nutně humusák, ne každý ženatý muž co si k vám odskočí musí mít manželku neupravenou cuchtu (třeba sem často píšou podváděné manželky, že o sebe pečuí, jsou atraktivní, a stejně je podvádí…), a ne každá prostitutka musí být nutně hloupoučká, ty dokazuješ že v hlavě to máš srovnané a hloupá rozhodně nejsi.
A tak se ptám čistě jen ze zvědavosti na to co mě napadlo při čtení tvých příspěvků - neber to jako rýpání prosím.
Jak si představuješ dál svůj život potom, co dostuduješ, budeš zaopatřená a koupíš dům atd…? Umíš si představit, že si třeba najdeš jednoho chlapa, vdáš se, budeš mu věrná…?
Přijde mi, že po tom, jak pestrý život ted vedeš, ti pak „normální“ život s jedním chlapem může připadat jako nuda.
Rozumím ti a vůbec nerýpeš.. Naopak, máš velmi zdvořilý a inteligentní dotaz.
Podívej, pracují v klubu a ctím pravidla. Žádné líbání, lízání, oral bez a sex bez ani ve snu… Nemám přítele. Jednak jsem vytížená a byla bych i bez klubu. Po příteli teď netoužím… Ale pochopitelně to neznamená, že netoužím po „plnohodnotném sexu“
Místě víme, kam tím mířím… Sex mám, to nejzákladnější, jako zásun je… Ale to ostatní?? Nemám.. Vždycky je něco za něco… Rozhodla jsem se dostudovat a vydělat. Zaopatřit atd. Mít vedle toho přítele? Jednak na to není čas, ale hlavně Právě nechci, aby on byl teď součástí. Lhát mu?? Nemám ve zvyků lhát. Nechci lhát svému partnerovi, ačkoli vím, že on mi jednou lhát bude… Až bude chodit „do klubu“ a doufám, že si vyberu tak dobře, že to bude klub - bezpečně a s ochranou a bez líbání a lízání… Tím, že tím sama procházím, vím, že klub je mechanika.. Ale až budu mít přítele a jestli mu budu věrná?? No jestli bude dobrý v posteli, tak zcela určitě.. Prostitutky to mají dávno za sebou… Jsou vzbouřené a nehledají vzrůšo.. Kromě toho doma..
jestli bude dobrý v posteli znamená, jestli se bude umět dobře postarat…
nikoli naš*kat kilometry.. Takže vždy je něco za něco. Když založím firmy první 3 roky nebudu mít čas na vztah. A nebo dostuduji a vydělám a láska domácí potom.. Tak jsem si to vybrala. Dodržování pravidel, odpírání si má své kouzlo.. Ale hlavně: Já ani nechci, aby mě uspokojoval cizí pán.. Neoddávám se mu důvěrně jako city a prožitek.. Je to obchod.. Peníze vs.sex.. Platí za to, že jde o jeho vyprázdnění.. Až dokončím a budu mít přítele…, má se chlapec na co těšit… Budu si to chtít vynahradit..
Pochopitelně na něm a doma… Ostatní muže k tomu nepotřebuji. ![]()
Tvl to je zase diskuze, šlapka se tady obhajuje jakej má super job a přítelkyně a manželky frajerů jsou hnusný blbý tlustý slepice
. Co na to říct jsi ku rva sama jsi se tak rozhodla, proto vážně nechápu proč se tu obhajuješ, když jsi s tím vyrovnaná
. Nic proti tobě je to tvoje věc, každý ať dělá na co má žaludek jen být tebou mám do budoucna staženou prdel, protože přijde den, kdy se to provalí a zrovna až se ti to bude nejmíň hodit. Ale jinak šlapkám zdar někdo to dělat musí a zaplať pánbůh, že to nemusím dělat já
![]()