Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
2.11.15 13:18
@Sim24 píše:
Pro pár peněz to není.. Nikoho nekrádám.. A nevím na kolik si mě považovala rodina před prostitucí a teď a ty to nemůżeš vědět tuplem.. Otec je jasný.. Ostatní? Vycházíme… Hustá jsem. A vždycky jsem byla. Já netrvdím, že jsem třeba jako Vy… Mám svoji cestu a své způsoby. Chápu, že vám se to nelíbí.. A beru váš názor. Fakt paní Marie je ten, že už jsem na tom postavila systém… Rozhodla jsem se a začala chtít využít max.toho, co klub vs. finance z něj nabízí… To je pravda a né snadno se z toho slevuje… V tom máte pravdu… Někdo už se mě zde ptal jak ponesu po dostudování v normálním zaměstnání plat… Špatně a vím to už teď.. Pak dojde na zadostiučinění k vaší potěše.. A jsem si toho vědoma… I toho, že jsem si čuchla k penězům a nechci se možnosti zázemí vzdát… Já to přiznávám… Lze vytřískat peníze na roky dopředu, studovat a nešlapat… To má smysl… Ale „pro mě“ jen do té doby, než jsem chlapy poznala v noci jinak… Já nechci jít do vztahu, závazku, manželství a dítěte bez „svého“ zázemí!! Vzhledem k tomu, co vidím u chlapů v noci, jsem pos*aná až za ušima.. Do manželství bez předmanželské smlouvy nikdy… V tomto ohledu mají co se odvahy týče manželky jednoznačně navrch… Takže jsem hustá a mám své motivace… Netvrdím, že správné pro vás, ale své… Váš postoj ale beru.. Možná, že až s tím skončím a budu se vyrovnávat…, ráda vás vyslechnu a budu si to brát k srdci.. Teď to beru na vědomí..

hustý je pro mě člověk, který něco dokázal talentem, prací nebo pilností - ty hustá nejsi. Otázkou je jestli vůbec někdy dostuduješ a začneš pracovat. Druhá věc je, že si myslím, že tě v soukromém životě budou chlapi zneužívat - máš prachy a jsi prostitutka, takže najít pořádného chlapa, který tohle skousne bude těžký… no je to tvůj boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.15 13:29

Tohle prece muze delat kazda zenska kdyz nema na vic. Rekla bych ale ze je to dost ponizujici i riskantni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.11.15 13:33
@Maria37 píše:
hustý je pro mě člověk, který něco dokázal talentem, prací nebo pilností - ty hustá nejsi. Otázkou je jestli vůbec někdy dostuduješ a začneš pracovat. Druhá věc je, že si myslím, že tě v soukromém životě budou chlapi zneužívat - máš prachy a jsi prostitutka, takže najít pořádného chlapa, který tohle skousne bude těžký… no je to tvůj boj…

Je to možné… To ukáže čas..a nebráním se ani tomuto názoru. Pravdou je, že se mi netvoří hodnoty takové jaké vám.., takže váš úhel pohledu dává logiku a smysl.. Druhá věc je do jaké míry si to uvědomují a beru na ten deficit ohled vs. vzdělání… Není to jednoduchý.. Aneb „lesk a bída kurtizán“ Balzac… V tomto váš názor beru a je tam nebezpečí a né malé.. Třeba mě tak z pracujete, že toho snad i nechám :) rozhodně přijatelnější způsob, než párek v chodbě.. Ve věcech „hodnot“ pravdu máte… Tak snad to nějak přežiju.. Konečně jako většina prostitutek, co už nejsou…, se vdalo, porodilo a zařadilo do společnosti…, ale jen málo která bez zázemí z financí z klubu… Bez pojistky… Je dost možný, že je to o odvaze do toho jít i poté co vidím v noci a vy ne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
2.11.15 13:48
@Sim24 píše:
Je to možné… To ukáže čas..a nebráním se ani tomuto názoru. Pravdou je, že se mi netvoří hodnoty takové jaké vám.., takže váš úhel pohledu dává logiku a smysl.. Druhá věc je do jaké míry si to uvědomují a beru na ten deficit ohled vs. vzdělání… Není to jednoduchý.. Aneb „lesk a bída kurtizán“ Balzac… V tomto váš názor beru a je tam nebezpečí a né malé.. Třeba mě tak z pracujete, že toho snad i nechám :) rozhodně přijatelnější způsob, než párek v chodbě.. Ve věcech „hodnot“ pravdu máte… Tak snad to nějak přežiju.. Konečně jako většina prostitutek, co už nejsou…, se vdalo, porodilo a zařadilo do společnosti…, ale jen málo která bez zázemí z financí z klubu… Bez pojistky… Je dost možný, že je to o odvaze do toho jít i poté co vidím v noci a vy ne… :?

budoucnost prostitutek - část se asi vdá a úspěšně to tají, část skončí na pitevně, další část v protialkoholických nebo psychiatrických léčebnách…život je nevyzpytatelný, takže jo třeba to s tebou dopadne dobře, nicméně před potenciálními partnery se moc svou „odvahou“ nechlub…
odvaha - je to spíš o závislosti na penězích a bohužel o tom, že jsi měla tak špatné rodinné zázemí, že ti uniká, že si tímhle životem víc škodíš než pomáháš. Předpokládám, že jsi mladá, takže na spoustu věcí časem přijdeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
2.11.15 13:50

@Sim24 opravdu objevné, chlap může mit dvě tváře? Dvě rodiny? Co nám dal napíšeš nového? Třeba že v zimě se může lyžovat? Jupi, nemůžu se dočkat!
Na to nebylo potřeba psát takový elaborát ;) Ne všichni chlapi žijící ve vztahu jsou agresivní hovada, co chodi mlátit lehký na privát nebo do bordelu, stejně jako všechny ženský co mají děti nejsou slepice. To, že se ti narodi dítě neznamená, že přestaneš vidět a slyšet, že se celý den vláčíš s plenama a vypadáš jako když ses týden nemyla :roll: a jsou chlapi, co nechodí pro sex jinam a stejně tak jsou takový co bez toho nemůžou byt i když mají doma sexuální bohyni. Zkus lidi neskatulkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.11.15 14:00

Ty jo nečetla jsem vše, ale teda myslíš že najdeš chlapa? Já teda nevím ale neznám jedinýho, který by chtěl žít s bývalou ku*vou :nevim: Nebo mu to neřekneš abys vůbec někoho našla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.11.15 14:06
@Sim24 píše:
Pro pár peněz to není.. Nikoho nekrádám.. A nevím na kolik si mě považovala rodina před prostitucí a teď a ty to nemůżeš vědět tuplem.. Otec je jasný.. Ostatní? Vycházíme… Hustá jsem. A vždycky jsem byla. Já netrvdím, že jsem třeba jako Vy… Mám svoji cestu a své způsoby. Chápu, že vám se to nelíbí.. A beru váš názor. Fakt paní Marie je ten, že už jsem na tom postavila systém… Rozhodla jsem se a začala chtít využít max.toho, co klub vs. finance z něj nabízí… To je pravda a né snadno se z toho slevuje… V tom máte pravdu… Někdo už se mě zde ptal jak ponesu po dostudování v normálním zaměstnání plat… Špatně a vím to už teď.. Pak dojde na zadostiučinění k vaší potěše.. A jsem si toho vědoma… I toho, že jsem si čuchla k penězům a nechci se možnosti zázemí vzdát… Já to přiznávám… Lze vytřískat peníze na roky dopředu, studovat a nešlapat… To má smysl… Ale „pro mě“ jen do té doby, než jsem chlapy poznala v noci jinak… Já nechci jít do vztahu, závazku, manželství a dítěte bez „svého“ zázemí!! Vzhledem k tomu, co vidím u chlapů v noci, jsem pos*aná až za ušima.. Do manželství bez předmanželské smlouvy nikdy… V tomto ohledu mají co se odvahy týče manželky jednoznačně navrch… Takže jsem hustá a mám své motivace… Netvrdím, že správné pro vás, ale své… Váš postoj ale beru.. Možná, že až s tím skončím a budu se vyrovnávat…, ráda vás vyslechnu a budu si to brát k srdci.. Teď to beru na vědomí..

Hustá nejsi, ani trochu…Já ti nevím, ale mít několik chlapů za jeden den a je fuk jak sebelepší chlap to je, je síla. No jo zas asi lepší než makat rukama že :mrgreen: Ale bych se musela sama před sebou propadnout…a myslíš do budoucna? Jestli někdy najdeš chlapa co řekneš dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.15 14:12
@Crystal87 píše:
Ty jo nečetla jsem vše, ale teda myslíš že najdeš chlapa? Já teda nevím ale neznám jedinýho, který by chtěl žít s bývalou ku*vou :nevim: Nebo mu to neřekneš abys vůbec někoho našla? :lol:

A nejen chlapa, ale celkově práci, kariéru, co bude dělat potom? Kde jí s touhle minulostí zaměstnají? Já vím, nikdo o tom nemusí vědět, ale myslím, že jí to už bude pronásledovat do konce života, půjde na pohovor a zjistí, že šéf je její bývalý klient, nebo třeba kolega…já bych se cítila špatně, kamkoliv bych vešla, pořád bych koukala kolem sebe…a co pak děti? Jak tohle přijmou? Protože pochybuji, že tohle se dá ututlat, rozhodně né na dlouho…je mi těch holek líto, myslím, že tohle může začít dělat jen ženská, co už fakt neví kudy kam, nebo nevím, neumím si to vysvětlit, ale až s tím skončí a bude chtít žít normální život, bude opravdu moc těžké se zařadit do normální společnosti, najít normálního chlapa, práci…a nejen to, bude to náročné i na její psychiku, já bych tohle neustála a hlavně do toho nikdy nešla, na to se mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
27008
2.11.15 14:16
@Sonarka píše:
A nejen chlapa, ale celkově práci, kariéru, co bude dělat potom? Kde jí s touhle minulostí zaměstnají? Já vím, nikdo o tom nemusí vědět, ale myslím, že jí to už bude pronásledovat do konce života, půjde na pohovor a zjistí, že šéf je její bývalý klient, nebo třeba kolega…já bych se cítila špatně, kamkoliv bych vešla, pořád bych koukala kolem sebe…a co pak děti? Jak tohle přijmou? Protože pochybuji, že tohle se dá ututlat, rozhodně né na dlouho…je mi těch holek líto, myslím, že tohle může začít dělat jen ženská, co už fakt neví kudy kam, nebo nevím, neumím si to vysvětlit, ale až s tím skončí a bude chtít žít normální život, bude opravdu moc těžké se zařadit do normální společnosti, najít normálního chlapa, práci…a nejen to, bude to náročné i na její psychiku, já bych tohle neustála a hlavně do toho nikdy nešla, na to se mám moc ráda.

Tak nějak…a v dnešní době, nevěřím, že by se k tomu nějak nedopídili :nevim: Mně by hanba fackovala, kdyby jednou děti přišly s tím, že jsem byla ku.va :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
2.11.15 14:24
@Sim24 píše:
@Eemii píše:
@Sim24 a kdybys podporu taty mela(financni),nedelala bys to?Nedělala. A nešlo mi jen o podporu finanční.. Celá ta NEnáklonnost byla divná.. Ale zvladnutelná.. To že si v prostituci lze najít klub s dobrými podmínkami, na to jsem přišla selekcí (snesitelný/nesnesitelný vs. přijatelný/nepřijatelný) a že se tam dá vytřískat na zázemí jsem zjistila za běhu.. Tu možnost studia jsem si na tom postavila..
Kdyby mi tu podporu a náklonnost dal, nehledala bych zdroj financí rychle a teď a hodně.. Pochopitelně jsou brigády atd., ale já to měla za minutu 12.. Protože do poslední chvíle říkal " uvidíme" Naděje…a pak mě normálně vylil…:(
Rozhodla jsem se okamžitě! A vlastně i na truc! A z křivdy? Brala jsem to jako naschvál a křivdu…!
Do poslední chvíle uvidíme… No tak to ať si strčï za klobouk.. Zavrhl mě OK. Podporu/Nepodpor aneb Uvidíme… :,( se špatným koncem to byl prostě škodolibej naschvál… OK.. Vystartovala jsem okamžitě! Jsem prostě taková! Nefetuji, nepiji, ne*ukám bez kondomu a podobně.. Jsem prostě akorát svá, a asi i ješitná. Tak to je.

Svym zpusobem te chapu..ale jednou, to muzes mit hodne tezke.Ono najit chlapa, ktery by prekousl tvou minulost a zaroven to bych chlap s velkym CH, nebude jednoduche. Kdyby se to dozvedely v budoucnu deti a ze to v dnesni dobe opravdu neni nerealne..zaradit se do bezneho zivota. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
2.11.15 14:27

Vypada to, ze to mas v hlave srovnane, pro ted, ale stale si myslim, ze urcite veci do budoucna, proste nemuzes domyslet, to ani nejde.Aby te ta minulost neprovazela cely zbytek zivota. Treba uz jen ve vztahu k muzum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.11.15 14:34

@Sim24, já tvůj postoj docela chápu. Nevidíš důvod, proč to nedělat, budeš mít svoje jistý, kryješ si záda proti závislosti na mužích, kterým nevěříš. Ten postoj jak je prostituce ekl je hlavně uměle vyvolanej mužskou částí populace, protože by si pak ženský mohly snadno vydělat a být nezávislý, a to se pánům nelíbilo nikdy. A ženský tu hru hrajou, protože prostitutky jim berou chlapy. A souhlasím, že nejvíc hnusný je to, co tu napsal Scarabeus, prostě ten postoj, že musíš. Že když už za to ženská bere peníze, tak prostě musí dělat všechno. A taky, velká část mužský populace má problémy s egem a nesnese ženskou, co víc vydělává a je chytřejší a prostě víc než on a musí si zchladit žáhu na privátu popř. na diskuzích na emiminu.
Jinak taky jsem o tom na studiích přemýšlela, ale nedala bych to, měla bych z toho blbej pocit, ale nikoho neodsuzuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 14:37

Já to také dělala a stejně jako spousta kolegyň jsem se na konec vdala za zákazníka, nevím proč by si nemohla najít chlapa?
Pokud tu ženu chlap MILUJE, tak to překousne, že to dělala v minulosti a kvůli němu s tím skončila, pokud to nerozdýchá, tak mu na ní nejspíš zas až tolik nezáleží a tím pádem i pro slečnu jedině dobře, že bude hledat dál.
A návrat do normální práce mi tedy také žádné problémy nedělal.

• Citovat
  • Upravit
9757
2.11.15 16:03
@Anonymní píše:
Já to také dělala a stejně jako spousta kolegyň jsem se na konec vdala za zákazníka, nevím proč by si nemohla najít chlapa?
Pokud tu ženu chlap MILUJE, tak to překousne, že to dělala v minulosti a kvůli němu s tím skončila, pokud to nerozdýchá, tak mu na ní nejspíš zas až tolik nezáleží a tím pádem i pro slečnu jedině dobře, že bude hledat dál.

tobě to možná vyšlo, ale některým to takhle nevyjde. Navíc těžko považovat za výhru svého „zákazníka“ - my jsme tady měly spíš na myslí nalezení chlapa, který to má v sobě srovnané a nechodí do bo.delu :think: ty věříš tomu, že potom co se s tebou onen zákazník oženil, že přestal chodit do bo.delu? Možná načas jo ale… Navíc pokud se to o tobě někdy dozví děti, věř tomu, že tolerantní nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
2.11.15 16:06
@Anonymní píše:

To budou dětičky jednou koukat, až na ně vybalíte jak jste se seznámili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí