Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lynette píše:
@Crystal87 Stačí napsat SMSku známému.
Myslíš že u všech chlapů stačí jen sms? ![]()
@Crystal87 píše:
Myslíš že u všech chlapů stačí jen sms?
Jo. ![]()
@Lynette píše:
Jo.
Ale to tak u svobodných ne? U zadaných nebo ženáčů to tak snadné nebude ![]()
@Crystal87 píše:
Ale to tak u svobodných ne? U zadaných nebo ženáčů to tak snadné nebude
jéje co řešíš?
vždycky je to podle konkrétního chlapa… prostě to odhadneš a někdy to překvapivě vyjde u zadanýho ![]()
@Crystal87 píše:
Ale to tak u svobodných ne? U zadaných nebo ženáčů to tak snadné nebude
Ženáči jsou většinou nešťastní neboť nemůžou hned přiběhnout ale v nejbližší možný termín se dostaví. Ovšem musí se jednat o ženáče co nejsou spokojení se svým sexuálním životem v manželství. A nebo o sukničkáře.
@Maria37 píše:
jéje co řešíš?vždycky je to podle konkrétního chlapa… prostě to odhadneš a někdy to překvapivě vyjde u zadanýho
jo to mi je jasný
ále to tu přece psát nebudu
![]()
@Crystal87 píše:
Fakt?a nějaký typy jak sbalit chlapa jen na sex by nebyly?
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to neporadím, já od nich ty nabídky většinou dostávala sama
Ale myslím, že to nebude nic složitého, stačí nahodit kukuč a říct, že jsi v manželství spokojená, jen ten sex ti chybí… a je vymalováno ![]()
@Crystal87 píše:
jo to mi je jasnýále to tu přece psát nebudu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No vidíš, já toho andĕlskýho smajla pochopila tak, že nemáš problém kontaktovat a svést zadanýho chlapa.
Zrovna tohle je odsouzení hodné. Taková prostitutka je v tom nevinnĕ.
Zaráží mĕ, že tohle ženský tady tolerují?
![]()
Nebo v čem je zakopaný pes? ![]()
@Caitlyn píše:
No vidíš, já toho andĕlskýho smajla pochopila tak, že nemáš problém kontaktovat a svést zadanýho chlapa.Zrovna tohle je odsouzení hodné. Taková prostitutka je v tom nevinnĕ.
Zaráží mĕ, že tohle ženský tady tolerují?
Nebo v čem je zakopaný pes?![]()
Ježíš to neee já jsem vdana, a tady se tohle sakra pranyruje.. Už jsem tu nějakou takovou diskusi četla…
@Caitlyn Noo nevím, prostitutka a nevinně? Spíš se prostitutka nezajímá než že je v tom nevinně, pro ni je to kšeft, zase z nich nedělej chuděry. Stejně jako může odmítnout obsloužit chlapa co se ji hnusí může odmítnout i ty zadaný, ale to už by si tolik nevydělala (nebo možná vůbec nic ) ![]()
@Caitlyn Tak já třeba nemám problém svést ženatýho nebo zadanýho chlapa. Teda pokud není mé kamarádky - to bych neudělala, protože tím by taky mohlo jednou skončit naše přátelství. Ale proč bych měla brát ohled na ženskou kterou jsem ani v životě neviděla, to teda netuším.
@štěpánka11 píše:
@Caitlyn Noo nevím, prostitutka a nevinně? Spíš se prostitutka nezajímá než že je v tom nevinně, pro ni je to kšeft, zase z nich nedělej chuděry. Stejně jako může odmítnout obsloužit chlapa co se ji hnusí může odmítnout i ty zadaný, ale to už by si tolik nevydělala (nebo možná vůbec nic )
A jak zjistí jestli je ten chlap zadanej? ![]()
@Lynette píše:
@Caitlyn Tak já třeba nemám problém svést ženatýho nebo zadanýho chlapa. Teda pokud není mé kamarádky - to bych neudělala, protože tím by taky mohlo jednou skončit naše přátelství. Ale proč bych měla brát ohled na ženskou kterou jsem ani v životě neviděla, to teda netuším.
Protože např. nedělej druhým to co nechceš aby oni dělali tobě.
Pro mě jsou zadaní chlapi tabu, nebylo by mi příjemné aby se kvůli mě nějaká slečna/žena trápila a plakala.