Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ty kráso no to je hnus.. Boooože proč to ty chlapy dělaj?? Začínám mít na ně pěknýho vzteka.. na všechny… asi se začnu modlit, aby konečně přestali myslet ptákem a začali používat mozek!!! Pak jak má ženská jet v klidu někam pryč, když toho hned takhle využívaj..
Když to je těžké.. většina žen ty své muže právě dostala kvůli tomu „myšlení ptákem“. Bez toho by pro mnoho mužů ženy hodně ztratily na svém významu, pro některé úplně..
@Heinich píše:
Když to je těžké.. většina žen ty své muže právě dostala kvůli tomu „myšlení ptákem“. Bez toho by pro mnoho mužů ženy hodně ztratily na svém významu, pro některé úplně..
Proč jdu cestou ničení vztahu a zdraví? Protože mi něco schází a hledám to.
Protože nebezpečí podceňuju a přehlížím ho v té míře, v které mi právě něco schází.
Nebo jsem nemocný, když chci více sexu, a potřebuju, jak někdo psal, psychologa, aby mě přesvědčil, že tou správnou mírou touhy po sexu je moje žena?
Toto to asi nebude, i když kdo ví.
Za kurvy jsem dal už dost. Nikdy jsem nenašel, co jsem hledal. Přesto je nepřestávám vyhledávat. Hloupé? Stupidní? Ubohé? Zoufalé?
Nemáme s mojí ženou společný orgasmus. Říká, že jí to nevadí. Mi to vadí moc, ale ani divadlo mi nezahraje. Uspokojím ji asi jednou do měsíce vybrátorem. Já masturbuju skoro deně. Naléhám na ni, ale odmítá mě, vůbec po mě sexuálně netouží. Neuspokojím ji. Mám pro ní malý penis. Připadám si jako beznohý invalida a žena mi říká, že sex není všechno. Mi připadá dost důležitý.
Ví, že jsem byl v bordelu, ale neví kolikrát. Nedůvěřuje mi, ale ani jiným chlapům. Zůstává se mnou a já s ní.
@kazimír napíšu jen můj názor nic víc. Chodit můj chlap do bordelu a já o tom vědět tak bych po něm taky netoužila a sex by bylo u nás sprostě slovo.Ale jak píšu jen můj názor. A řešit problém v sexu bordelem je teda taky řešení ![]()
@kazimír píše:
Proč jdu cestou ničení vztahu a zdraví? Protože mi něco schází a hledám to.Protože nebezpečí podceňuju a přehlížím ho v té míře, v které mi právě něco schází.
Nebo jsem nemocný, když chci více sexu, a potřebuju, jak někdo psal, psychologa, aby mě přesvědčil, že tou správnou mírou touhy po sexu je moje žena?
![]()
![]()
Toto to asi nebude, i když kdo ví.
Za kurvy jsem dal už dost. Nikdy jsem nenašel, co jsem hledal. Přesto je nepřestávám vyhledávat. Hloupé? Stupidní? Ubohé? Zoufalé?
Nemáme s mojí ženou společný orgasmus. Říká, že jí to nevadí. Mi to vadí moc, ale ani divadlo mi nezahraje. Uspokojím ji asi jednou do měsíce vybrátorem. Já masturbuju skoro deně. Naléhám na ni, ale odmítá mě, vůbec po mě sexuálně netouží. Neuspokojím ji. Mám pro ní malý penis. Připadám si jako beznohý invalida a žena mi říká, že sex není všechno. Mi připadá dost důležitý.
Ví, že jsem byl v bordelu, ale neví kolikrát. Nedůvěřuje mi, ale ani jiným chlapům. Zůstává se mnou a já s ní.
společný orgasmus s tebou nemají ani ty prostitutky, jen ti ho za prachy zahrají…
@Heinich píše:
Ale to holky velmi dobře ví. Proto jsou z existence „odskočení“ si chlapa do privátu některé „hospodyňky“ úplně odvařené a hledají spolu, jak ho co nejlépe potrestat ![]()
Představa, že už nemanipulují skrze „myšlení ptákem“, je prostě nesnesitelná.. (stejně jako výměna slovíček: lustrování výpisů z mobilu a náhodná intuice) ![]()
Vždy, když čtu tyto typy komentářů a jim podobné, musím se opravdu smát..
Pracují v nočním klubu…
A vaši manželé se záněty předkožek, záněty močových trubic, zapáchající pohlaví, zapařenou žádající, krvácejícími hemoroidy, plesnivými zuby, a zapáchajícími plísněmi na nohou posíláme všechny do jednoho zpět domů k manželkám…
„ani za ty prachy…“ A víte proč? Protože hned za takovým smraďochem stojí „pěknej fešák..“ My si máme z čeho vybrat… Ale právě akorát ten smraďoch pak řekne „jsou to výhodné peníze“ a s tím smraďochem doma spíte vy, né my… My si od něj vezmeme ty peníze za „drzost…“ Oni totiž smraďoši si myslí, že slečny v klubu musí všechno… Odchází rozčarování.. Moc se dívají na TV.. No a jejich manželky pak v takovýchto diskusích kňákají, že by se slečen z klubu, nebo chlapa a pod. nedotkly.. Celá tato stránka je směšná… Protože v klubu se vždy souloží s kondomem..i všechny ostatní praktiky jsou s kondomem a nelíbá se.. Tzn. totální ochrana.. Ale u vás doma manžel zasouvá naostro… Takže představa, co vy musíte mít dole.. S takovým rozvinutým infekčním zanětem předkožky a podobně… Dost nechutný… A zde si přečtu, že prostitutky jsou špíny.. Tak to mám záchvat smíchu..! Milé dámy.. Primáři staletí říkají, že „prostitutky jsou nejčastější ženy“ My totiž nemáme zapotřebí obchodovat s vašimi muži s plísněmi na nohou… Proč bychom měly, když v klubu je 50 hokejistů, podnikatelů v obleku a pod…
Sexu máme tolik, že dokonce ani nepotřebujeme tvořit manželské trojůhelníky, jako máte vy, respekt. vaši manželé s vašimi sousedkami a kolegyněmi z práce… A nemusíme se jako milenecký trojůhelník chodit přeléčovat na chlamydie k lékaři.. Netrpíme komplexy a nejsme tlusté a zanedbané.. Každý večer dokonale upravené a každý večer klub plný šviháků a občas nějaký ten pán manžel plesnivec, kterého přejdem.. Když moc lže, dostane se na pokoj a tam vysype své infekční skvosty, nebo 2 cm…, nebo výlev…, nebo mrtvý pták.. Nestojí a nestojí.. Je odejít…" okamžitě a bez nároku na vrácení peněz… a venku pak řekne, že to za ty peníze nestojí.. Jsou to špinavci a nejsou tolerováni! Fešák, vonavý, vysportovaný toto nikdy neřekne a vrací se k nám.. Takže my máme fešáky, vy manželé… A bylo by dobré méně koukat na TV a začít používat mozek, kde 1+1=2 Sexem se živí 19 miliónů lidí… Tak to asi nebude taková špína, co myslíte? Právě naopak… Předsudky - divná nemoc..
Pak toho manžela s holkama potkáme venku…, projdeme kolem něj i vás.. On vedle sebe 80 kg ženu - nadváhy.., neupravenou… Ale jsme špinavé?? Ani v tu chvíli, když kolem vás procházíme..
A váš manžel se kouká do země a stydí se.. Večer haur, milionář a ráno s manželkou co vypadá, jako vodník.. Ostuda! A ta manželka pak píše sem, že slečny v klubu jsou špíny..
Svatá prosto.. Nebo prostato? - pro manžele a manželky…
![]()
Přejí příjemný večer a zvažte ty předsudky.. Vaši manželé chodí fňukat a platit k nám… Né naopak… ![]()
Příspěvek upraven 29.10.15 v 22:49
![]()
A to ses přišla pochlubit, žes musela obnovit téma? No, tak to teda gratuluji k vzrušující práci ![]()
@Sim24 nevim jestly se smat nebo brecet
myslim ze na filmy koukas hodne ty
![]()
@JayLee píše:
@Sim24 - znam minimalne dva kluby, kde se to sakra lisi v tom co pisesa to nejen po strance kondomu versus nekondomu
Tak, každého v práci naplňuje něco jiného ![]()
@Sim24
Blednu zavisti nad vasim krasnym a cistym zivotem a jdu oliznout manzelovi plisen z nohou. Nebo sousedovi, to je fuk ![]()