Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 píše:
Jako ze solidni chlap si poridi bokovku?..
Solidní chlap si nepořídí bokovku a nepůjde ani do bordelu, to jen zmetci to dělají.
Tak na to jestli použil kondom bych se určitě zeptala. Nyní už manžel, mě na začátku vztahu taky podvedl s kuvou. Byla jsem hodně mladá rok vydržel čekat a pak už to nevydržel jeli s kamarádem do bordelu. Přiznal se mi až po delší době, kdy už jsem spolu spali. Samozřejmě je to něco jiného než tvůj případ, vy jste už manželé a máte dítě. Já jsem mu to tenkrát odpustila. Jsme spolu 16 let vzali jsme se, máme dítě, teď čekám druhé. Ano občas si na to vzpomenu. Občas ho tím popíchnu, ale myslím, že to máme mezi sebou srovnané. Věřím tomu, že podruhé a teď když už máme děti by si to nelajznul. Samozřejmě jsem ostražitější, ale do mobilu a ni do mailu mu nelezu, i když bych mohla. Já to beru, tak že měl vyloženě fyzickou potřebu si ulevit. Nevěra s nějakou milenkou, kde by byly city, by mi vadila víc. Já jsem se tenkrát i ptala, jak vypadala a na podrobnosti, ale na to musí být taky žaludek. Pokud v tom neměl city, bylo to jen fyzické, mrzí ho to, stará se, slíbil, že už to neudělá. Mosty bych nepálila. Ale chce to čas, aby sis to v sobě srovnala. Nějaký čas bych udělala pořádné dusno, aby si to vyžral, musel by se snažit, víc se zapojil v péči o děti. A nechala bych pracovat čas, aby se to postupně nějak srovnávalo. Nakonec bych mu na tvém místě ještě asi řekla, že podruhé už bych mu neodpustila, tak ať už se to neopakuje. Já sama za sebe, bych ještě dodala, aby si to případně pohlídal, když už, tak ať se to nedozvím a ať domů nedotáhne žádnou nemoc. Ale já jsem v tomhle asi trochu jiná. Manžel se také stará, vycházíme spolu skvěle, taky je ideál, hodně lidí by to do něj neřeklo…na rovinu ti řeknu, že bych mu to nejspíš odpustila i po druhé, kdyby to bylo jen fyzické.
Rodinu bych kvůli kuvě neničila, ale já bych pak asi zas měla tendenci mu to opalatit, takže kdoví, jak by to s námi pak dopadlo…
Drž se chce to čas.
Me teda napada jestli takovej existuje..takovej co nezahne.Ale to je tema do jine diskuze ![]()
@Andy27 píše:
Me teda napada jestli takovej existuje..takovej co nezahne.Ale to je tema do jine diskuze
A proč by měl každý zahýbat…
Bohuzel neznam chlapa co byl celej zivot zene vernej..Ale tim tady nechci narusovat diskuzy..
@Andy27 píše:
Bohuzel neznam chlapa co byl celej zivot zene vernej..Ale tim tady nechci narusovat diskuzy..
Já jich znám hodně. Každý nemá potřebu být nevěrný. Nejsou všichni šmejdi. Naštěstí.
@Anonymní píše:
Tak na to jestli použil kondom bych se určitě zeptala. Nyní už manžel, mě na začátku vztahu taky podvedl s kuvou. Byla jsem hodně mladá rok vydržel čekat a pak už to nevydržel jeli s kamarádem do bordelu. Přiznal se mi až po delší době, kdy už jsem spolu spali. Samozřejmě je to něco jiného než tvůj případ, vy jste už manželé a máte dítě. Já jsem mu to tenkrát odpustila. Jsme spolu 16 let vzali jsme se, máme dítě, teď čekám druhé. Ano občas si na to vzpomenu. Občas ho tím popíchnu, ale myslím, že to máme mezi sebou srovnané. Věřím tomu, že podruhé a teď když už máme děti by si to nelajznul. Samozřejmě jsem ostražitější, ale do mobilu a ni do mailu mu nelezu, i když bych mohla. Já to beru, tak že měl vyloženě fyzickou potřebu si ulevit. Nevěra s nějakou milenkou, kde by byly city, by mi vadila víc. Já jsem se tenkrát i ptala, jak vypadala a na podrobnosti, ale na to musí být taky žaludek. Pokud v tom neměl city, bylo to jen fyzické, mrzí ho to, stará se, slíbil, že už to neudělá. Mosty bych nepálila. Ale chce to čas, aby sis to v sobě srovnala. Nějaký čas bych udělala pořádné dusno, aby si to vyžral, musel by se snažit, víc se zapojil v péči o děti. A nechala bych pracovat čas, aby se to postupně nějak srovnávalo. Nakonec bych mu na tvém místě ještě asi řekla, že podruhé už bych mu neodpustila, tak ať už se to neopakuje. Já sama za sebe, bych ještě dodala, aby si to případně pohlídal, když už, tak ať se to nedozvím a ať domů nedotáhne žádnou nemoc. Ale já jsem v tomhle asi trochu jiná. Manžel se také stará, vycházíme spolu skvěle, taky je ideál, hodně lidí by to do něj neřeklo…na rovinu ti řeknu, že bych mu to nejspíš odpustila i po druhé, kdyby to bylo jen fyzické.![]()
Rodinu bych kvůli kuvě neničila, ale já bych pak asi zas měla tendenci mu to opalatit, takže kdoví, jak by to s námi pak dopadlo…
Drž se chce to čas.
To co čtu od tebe mi dodává naději… Mám i husí kůži… Jak dlouho Ti trvalo, než jsi to neměla v mysli denně, každou hodinu, minutu… ![]()
To, že tohle je poslední šance, kterou dostal, jsem mu řekla a to dosti razantně, myslím, doufám, že pochopil…
A to, že to má dělat tak, abych to já nevěděla bych mu neříkala, ptž tohle jsem celou dobu říkala ze vtipu já a podívej.. Dělal to tak, abych to nevěděla, až na to, že jsem se to dozvěděla…
Co vím určitě, ale nikdy neříkám nikdy, že kdybych s ním také zůstaka, druhé dítě už mít nebudu a to jsme ho v budoucnu plánovali… Ale s těmahle vyhlídkama jsem si to v sobě zakázala… Tak Tě i tak trochu obdivuji.
Podrobnosti vědět nechci, ptž to co jsem viděla na tablatu, že vyhledává, musela bych se poblejt, pardon…
Každopádně. Ti moc děkuji za ‚potěšující‘ reakci
AAA
@Andy27 myslím, źe starší ročník by se najít mohl… Jinak to také vidím spíše jako velkou výjimku
Kam ta doba spěje
Podivejte se nekdy na web nornik. Ti chlapi chodi do bordelu pac chtej zkouset porad novy maso a takto to maji bez problemu. Ten tvuj mi jeste k tomu pripada jak slaboch co se nedokaze k provalenemu pruseru postavit celem, viz ten brek. Zase na druhou stranu u kurvy bych se bala nemoci min nez u nahodnych znamosti z baru, maloktera jde bez gumy (viz ten nornik).
Tak nejdřív hlavně testy pohlavních nemocí a poté… jestli to chceš zachránit a muž se ti vysloveně nehnusí tak hlavně zjistěte příčinu…to mu tolik chyběl sex že to nemohl vydržet? když přijdete na příčinu můžete tomu příště předejít. A pokud se s tím chceš nějak srovnat a s tvým manželem zůstat může Ti odlehčit že je lepší jít za ku**ou než mít milenku kde jsou třeba ve hře i city…
Ja jsem taky bohuzel realista..ani nevim nejak jsem k tomu prirozene dosla..Jj, to si taky rikam a vidim nadeji v tech starsich rocnicich ![]()
@Aragua děkuju za tip, až budu mít sílu to číst, mrknu ![]()
@every.lee testy budou, jestli mi bude připadat jako slizák, to teď nevím, teď jsem dva dny nejedla, ptž bych to stejně musela… Taky z nervů samozřejmě, ale…
Příčina je chtíč… Slovo chtíč jsem za dva dny slyšela víckrát než za celý život a co ti budu povídat,,, na konci těho jsme spolu spali sporadicky, on se bál a včera řekl, že se mu to ani nelíbilo (to jsem chápala), že už to nevydržel zbylých 6týdnů mě ani ve snu nenapadlo (když budu věřit, že tam byl pouze tehdy a tehdy)… A je mi z toho nejvíc smutno… Ujel, ujel, ale že v době, kdy ‚jsem se nemohla bránit‘, nebo nepřišel, aby jsme to vyřešili ‚jinak‘ spolu, nebo aby si to vyřešil samoruč… Ne, šel za kuvou… Hm…
Na druhou stranu s milenkou máš pravdu, ta tedy přijde asi v dalším levelu, otž odteď má zakázané kury a už to neudělá ![]()
AAA
@Aragua píše:
Podivejte se nekdy na web nornik. Ti chlapi chodi do bordelu pac chtej zkouset porad novy maso a takto to maji bez problemu. Ten tvuj mi jeste k tomu pripada jak slaboch co se nedokaze k provalenemu pruseru postavit celem, viz ten brek. Zase na druhou stranu u kurvy bych se bala nemoci min nez u nahodnych znamosti z baru, maloktera jde bez gumy (viz ten nornik).
Ten web znám a je to pěkný hnus, kolega ve vztahu také podváděl a povídal o tom webu, tak jsem tam koukla a co tam někteří chlapi píšou…
dost se jich chlubí tím, že š. kají za peníze, pro ně blb.ce je to snad nějaká čest si platit dě. vku. Asi mají tak nízké IQ, že prostě nechápou, že ty v uvozovkách slečny jdou s kýmkoliv i s tlustým hnusným, prasetem, jen když dotyčný zaplatí…