Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sim24 píše:
Ta fotka je tvoje?? To jsi ty?? Máš nepovedenou plastiku, nebo tobě dal někdo přes tlamu a už se ti to nespravilo??
Jsi ubohá a nedivím se, že děláš co děláš, na víc nemáš. Umíš jen urážet a napadat. Dál si šlapej, je to tvůj život. Ale kromě tobě podobných, si nikdo nebude myslet, jaká je to cool práce. Vyjadřuješ se hůř jak 15tiletá pubertačka, děláš fakt úžasný jméno svým kolegyním, pak se nediv, jaké je o nich mínění ![]()
@Dojcanis píše:
Sim, zaslouzila by sis pres tlamu, vis to? a mimochodem kdyz neco pises, cti po sobe. Nedava to smysl. Pochybuju ze delas vejšku.
Ačkoli beru zpět.. Je fakt, že já nejsem u vás doma a nevidím, jak se manžel chová popřípadě věnuje, nebo nevěnuje vám a k vám…
A vy zase nejste v klubu, aby jste viděly, že do klubu chodí celá škála zákazníků.. I ten z provátku za 3 koruny.. Ale jenom jednou… Jednou si na to ušetří.. Protože to chce aspoň jednou vidět.. A pak se zase vrátí na privátek za 3 kačky… A je jich málo.. Proto ho tam jednou potkám.. A vám to nedává smysl, když tam chodí ty za 30.000,– Rozumím..
Já nejsem u vás, vy nejste u mě.. Ten kdo je tam i tam, je ten manžel..
Myslím, že hádky i diskuze jsou zbytečné.. Máme tak rozdílné prostředí a situace, že není možné si informace předat..
Navíc jsou zde emoce.. Manželky - manžel v klubu..
Prostitutka vs.Ku*va
A manželka vs. Slepice..
Ta diskuze je zbytečná a to tak asi bude navždy..
Bez ironie ale: Jestli a nebo až: Se prostituce uzakoní, prostitutky budou platit daně, prostituce bude „oficiálně státem uznána pracovní pozice“ a prostitutky získají svá práva a k tomu i jistý druh ochrany, ale i povinností (zejména zdravotních za které budu s ohledem na priváty osobně ráda…) tak pak to pro manželky bude horší.. Pak už nebude tak snadné hodit si kamenem… A kritizovat, že se prostitutky podílí na rozvracení rodiny.. Kdyby to tak bylo…, tak by návrh na regulaci a legalizaci náležel v Senátu…, ale on tam leží.. Hledá se akorát formulace.. Kdyby prostitutky byly rozvracečky manželství…, těžko by to stát legalizoval.. Protože „rodina je základem státu“ Pak-li že má stát snahu prostituci legalizovat… Je to asi důkaz o tom, že prostitutky manželství tím, že jsou nerozvracejí.. Je to na manželovi.. On váží cestu do klubu.. A stát to ví.. Až prostitutky získají svá práva.. Pak to budete mít mnohem těžší.. To už nebude „špína“, ale pracovní pozice… A na tu vcelku zbytečně kydá…
Nebudeme se tedy dohadovat.. Je to zbytečný.. ![]()
@Sim24 Ptám se už po třetí, kde je ta citace, kde píšu, že ku*vy jsou horší
, prosím PROSÍM hoď mi to sem
@Sim24 prosim te najdi, kdo tu napsal, ze prostitutky jsou rozvracecky manzelstvi nebo ktera bude obvinovat prostitutku, kdyz zjisti, ze ten jeji chodi do bordelu. O tom tady celou dobu, stale a stale dokola mluvis jen ty.
@Crystal87 píše:
Jsi ubohá a nedivím se, že děláš co děláš, na víc nemáš. Umíš jen urážet a napadat. Dál si šlapej, je to tvůj život. Ale kromě tobě podobných, si nikdo nebude myslet, jaká je to cool práce. Vyjadřuješ se hůř jak 15tiletá pubertačka, děláš fakt úžasný jméno svým kolegyním, pak se nediv, jaké je o nich mínění
No tak aspoň vidíš, že vaše černé scénáře o tom, jak vám takovej „troll“
těžko přebere manžela.. Leda, že manžel by byl taky troll..a pasují k sobě.. Ale vaši manželé, jak se zde dozvídám trollové nejsou že..a nemajï ani plesnivý nohy.. To mají všichni ostatní ale manželé ne, takže jen svobodní..
a to vás nemusí mrzet.. Takže není důvod, aby se zde dámy vyjadřovaly, že prostitutky rozvracejí manželství.. Nebo se na tom podílí.. Dlaždič a Troll v atraktivitě oproti manželství přepere manželku?? No to snad né!!
Co je potom manželka?? Když Troll rozvrátí manželství?? „Kraken??“
![]()
@Eemii píše:
@Sim24 prosim te najdi, kdo tu napsal, ze prostitutky jsou rozvracecky manzelstvi nebo ktera bude obvinovat prostitutku, kdyz zjisti, ze ten jeji chodi do bordelu. O tom tady celou dobu, stale a stale dokola mluvis jen ty.
Teď si nejsem jistá ale Marie..? Bylo to v diskuzí s ex prostitutkou Anonymkou.. Najdeš to ve stránkování.. Ta co komunikovala s Anonymkou řekla, že rozvracíme.., anonymka to vyargumentovala a manželka řekla, že se na rozvrácenï podílíme.. Hledej Anonymku.. Tam to bude..
@Sim24 netrávíš tady až moc času? To zbytečně přicházíš o peníze
. nějak mě uniká proč jsi sem vůbec přišla něco vypisovat? Co od toho očekáváš nebo jen pro zábavu? a jak se sama popisuješ? Prostitutka ale jsi ne nebo se tomu jen říká jinak? fakt jsme nepochopila ten důvod, přijde mě to jako ztráta času a v tvém případě i peněz ![]()
@Sim24 fakt? Aha no..hledat nebudu, verim ti
..osobne by me nikdy nenapadlo, obvinovat prostitutku nebo i jinou zenskou, za kterou by chlap chodil.Je to jeho rozhodnuti, ma vlastni rozum.
@Sim24 Ehm…tak ty ani neznáš význam slova „troll“ v diskuzy? Tak abys tolik netápala https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
![]()
a předpokládam, že ani nevíš jak se vkládá citace, tak to dole pod příspěvkem člověka kterého chceš citovat klikneš na „citovat“, je to mezi „nahlásit“ a „zmínit“ ![]()
@štěpánka11 píše:
@Sim24 Ptám se už po třetí, kde je ta citace, kde píšu, že ku*vy jsou horší![]()
, prosím PROSÍM hoď mi to sem
Proč? Viděla jsem jak obracíš doporučení na smyku známému a doporučení na mini na " nadsázku" Proč bych měla věnovat tolik pozornosti osobnosti tvého typu? Pro mě jsi prolhaná, nečestná a schizofrenik.. Už jsem ti to řekla.. Věnovat ti pozornost.. Znamená „házet perly sviním“ Obrátila jsi výše uvedené téma.. A to stačí.. Pro mě nemáš hodnotu soupeřky.. Ale schizofrenik… ![]()
@Sim24 píše:
Ačkoli beru zpět.. Je fakt, že já nejsem u vás doma a nevidím, jak se manžel chová popřípadě věnuje, nebo nevěnuje vám a k vám…
A vy zase nejste v klubu, aby jste viděly, že do klubu chodí celá škála zákazníků.. I ten z provátku za 3 koruny.. Ale jenom jednou… Jednou si na to ušetří.. Protože to chce aspoň jednou vidět.. A pak se zase vrátí na privátek za 3 kačky… A je jich málo.. Proto ho tam jednou potkám.. A vám to nedává smysl, když tam chodí ty za 30.000,– Rozumím..
Já nejsem u vás, vy nejste u mě.. Ten kdo je tam i tam, je ten manžel..
Myslím, že hádky i diskuze jsou zbytečné.. Máme tak rozdílné prostředí a situace, že není možné si informace předat..
Navíc jsou zde emoce.. Manželky - manžel v klubu..
Prostitutka vs.Ku*va
A manželka vs. Slepice..Ta diskuze je zbytečná a to tak asi bude navždy..
Bez ironie ale: Jestli a nebo až: Se prostituce uzakoní, prostitutky budou platit daně, prostituce bude „oficiálně státem uznána pracovní pozice“ a prostitutky získají svá práva a k tomu i jistý druh ochrany, ale i povinností (zejména zdravotních za které budu s ohledem na priváty osobně ráda…) tak pak to pro manželky bude horší.. Pak už nebude tak snadné hodit si kamenem… A kritizovat, že se prostitutky podílí na rozvracení rodiny.. Kdyby to tak bylo…, tak by návrh na regulaci a legalizaci náležel v Senátu…, ale on tam leží.. Hledá se akorát formulace.. Kdyby prostitutky byly rozvracečky manželství…, těžko by to stát legalizoval.. Protože „rodina je základem státu“ Pak-li že má stát snahu prostituci legalizovat… Je to asi důkaz o tom, že prostitutky manželství tím, že jsou nerozvracejí.. Je to na manželovi.. On váží cestu do klubu.. A stát to ví.. Až prostitutky získají svá práva.. Pak to budete mít mnohem těžší.. To už nebude „špína“, ale pracovní pozice… A na tu vcelku zbytečně kydá…
Nebudeme se tedy dohadovat.. Je to zbytečný..
http://www.rozkosbezrizika.cz/…u-postizenym myslela jsi tohle?
@Sim24 Na co mi odpovídáš, já tě ŽÁDÁM o citaci na které jsi založila mou schizofrenii, to že nechápeš ironii a nadsázku jsem už pochopila, dej mi sem tu citaci PROSÍM.
@Markéta80 píše:
@Sim24 netrávíš tady až moc času? To zbytečně přicházíš o peníze. nějak mě uniká proč jsi sem vůbec přišla něco vypisovat? Co od toho očekáváš nebo jen pro zábavu? a jak se sama popisuješ? Prostitutka ale jsi ne nebo se tomu jen říká jinak? fakt jsme nepochopila ten důvod, přijde mě to jako ztráta času a v tvém případě i peněz
Tak se k tématu nehlaš. Jednoduchý.. ![]()
@Veveruska87 píše:
http://www.rozkosbezrizika.cz/…u-postizenym myslela jsi tohle?
Zde je datum 4.11.2015… A evidentně se to netýká prostitutek plošně.. Vybrány konkrétní.. Vybrány na základě jejich souhlasu. Nevadí jim to. No a co je na tom k udivení?? - toto není plošná legalizace…
Já mluvím o návrhu 2014
Sněmovní výtisk 115
http://www.psp.cz/…historie.sqw?…
Rozkoš bez rizika:
http://www.rozkosbezrizika.cz/…lem-nevyresi
http://www.rozkosbezrizika.cz/…i-prostituce
http://www.rozkosbezrizika.cz/…ni-asistenci
http://www.charita.cz/…-prostituce/
V Německu je prostituce legalizovaná, ve Skandinávii taky.. Všude jinak.. Každá země má své pravidla..
Prostitutka pro postižený.. A co je na tom divnýho? Postižení nemají koule??
Nebo postižení mají velké šance, když přijde do baru a potká tam tu manželku v mini..?
Ona ho bude chtít?? Vyloženě na něj čeká?? Asi né že.. Takže vybané prostitutky pro postižený??
Docela dost dobrý ne? Myslím, že záslužný..