Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišmiš píše:
seminární práce na VŠ?
„duše prostitutky a názor úzkého profilu populace na toto povolání“?
ale taky mě tohle napadlo proto se ptám ![]()
@Mišmiš píše:
no já se učím tak jsem nečetla úplně všechno, ono taky upřímně není zase až tak o co stát (ha ha to je vtipný dvojsmysl..) no tak dohledávat to nebudu, nemám na to čas a především náladu.
jen jsem zahlédla něco o rodinných obědech nebo co tak jsem si představila jak řešíte lactobacily v unavený pipce a soukromé stripy no…to je tou mou bujnou představivostí
No to je. Vï to, ale nemusí mi doporučovat péči.. Oni to nezmění. Já se tak rozhodla a oni to nezměnï.. Nebo teď už né.. Zavrhnout? To nenï řešením a ani nutné.. Máme jiná témata, klasika rodinné.. Prostě si počkajï až s tím sama přestanu..
@Veveruska87 píše:
@Sim24 mě je to jedno.Jen nějak nechápu proč prostitutka píše na server o rodičovství co tě k tomu vede tohle celou dobu nějak nechápu
V tom máš pravdu.. Deníček se jmenuje Přítel a Privát.. Takže to není úplně od tématu..
Většina se dohadovala kdo za to můże - chlap nebo sexuální pracovnice??
Mě to něco dalo… Asi nejsem ta prostitutka " co se nezajímá "
Manželky zkušenosti jak doma zjistí, že manžel zahnul.. Nepíšou..
Scarab osvětlíl privát, já klub. Manželky svoje pocity..
Vïc se nedozvíme. Tak jo. Tak asi Sbohem ![]()
@Sim24 píše:
V tom máš pravdu.. Deníček se jmenuje Přítel a Privát.. Takže to není úplně od tématu..
Většina se dohadovala kdo za to můże - chlap nebo sexuální pracovnice??Mě to něco dalo… Asi nejsem ta prostitutka " co se nezajímá "
Manželky zkušenosti jak doma zjistí, že manžel zahnul.. Nepíšou..
Vïc se nedozvíme. Tak jo. Tak asi Sbohem
Scarab osvětlíl privát, já klub. Manželky svoje pocity..
děkuji za vysvětlení
@Sim24 hele na začátku jsem si myslela, že jsi docela v pohodě, ale to bys neměla potřebu se sem pořád vypisovat… A mimochodem, některý ty příspěvky vypadají, jako kdyby je psal někdo po lajně koksu
.
@Sim24 píše:
Rýpla jsem si a za to bych se stydět mohla…![]()
ale za práci se nestydím.. No a co?? Mám to dělat jako jiný gratis, opilá na diskotéce, či baru? Mě se nechce.. Už na začátku jsem uvedla důvody.. A plány.. Nestydím se za to.. Vaše názory, že vy by jste se teda styděly znám.. A já bych měla taky.. Ale nestydím.. Za to rýpnutí se tedy stydím
![]()
To že se za tu práci nestydíš vypovídá jen o tom, co jsi zač, o ničem jiném. Každá normální inteligentní ženská by se tím nechlubila.
@blueverve píše:
@Sim24 hele na začátku jsem si myslela, že jsi docela v pohodě, ale to bys neměla potřebu se sem pořád vypisovat… A mimochodem, některý ty příspěvky vypadají, jako kdyby je psal někdo po lajně koksu.
Tak to nedokážu posoudit. Kokain neberu a tak nevím, jak někdo píše po lajně koksu. Ty asi víš jak, to vypadá po lajně koksu…
Mě zajímá ten Svobodný vs. Zadaný Scarab. A zkušenosti manželek doma.. Viz. zjištění..
Nikdo to neřekl..nebo zatím.. Takže jako lajna kokainu.. Chápu psala jsem hodně.. Už to řekly.. Ale s tvým dojmem ti taky nepomůžu..
Takže mizim. Čau..
@Mišmiš píše: Ženský hlavně to nevyplašte, ta filozofiespojená se zpovědí něšťastnice…to je unikát!!mě by tedy zajímalo jestli to ví rodina. Maminka s tatínkem musí být strašně pyšní…na vysokoškolačku
![]()
![]()
Od mamy ma podporu a tata to nezkousl co sem cetla ![]()
A ještě bych se chtěla zeptat, jestli tu píšeš při souloži se zákazníky, nebo kdy na to bereš čas.
![]()
@Dojcanis píše:
Od mamy ma podporu a tata to nezkousl co sem cetla
no nejdřív mi bylo líto jí, ale po těch pár příspěvcích co jsem četla už není. Tak teď je mi tedy vážně líto těch rodičů…jsem myslela, že to alespoň tutlá..no tak chudáci rodiče. Smutné toto…
@Mišmiš píše:
no nejdřív mi bylo líto jí, ale po těch pár příspěvcích co jsem četla už není. Tak teď je mi tedy vážně líto těch rodičů…jsem myslela, že to alespoň tutlá..no tak chudáci rodiče. Smutné toto…
Ale já jsem tam vysvětlila, proč jsem jim to řekla.. Nejsou stupidní.. Otázkou je, kde beru peníze.. Lhát je blbost.. Když děláš v práci, máš výplatní pásku.. Máš tel.na zaměstnavatele.. Lhát a dělat z rodičů idioty?? To si snad nezasloužï.. Jako trápit je tápáním? Co asi tak dělá?? Co když je na drogách? Chytla se party kluků co kradou auta? Nebo XY jiných asi horśïch věcí, který by si mohli myslet.. Nejsou nadšení.., ale netrpï tápáním.. Tereza Pergnerová je celoživotnï feťačka.. V TV v pořadech.. Vï to celá republika.. No a co? Je to její cesta.. Já si na čas vybrala tohle.. Jsem prostitutka.. Ale nelžu rodičům.. Vybïram, co je horší.. A nedělám jim to horší.. Proč bych jim měla lhát?? Aby trpěli tápáním?? Stresem? Oni hlavně vï kde jsem a co dělám.. Asi lepšï, než vypnout tel. a nereagovat.. Nebýt.. To by chudáci nebyli?? A kde beru peníze bez dokladu.. Vysvětlím jak?? Jako to je MišMiš prostě realita… No tak to není pěkný.. Každý si vybral svůj postoj.. Někdo zavrhl někdo drżï podporu a čeká aż si to rozmyslím a přestánu.. Asi nejsou padavky.. A vydržï to.. Litovat je nemusïš.. Ty cizï člověk.. Nevím, proč se hlásïš k lítosti.. Jako rodiče nejsou tvá věc a nekomunikuješ zde s nimi.. Nemusíš je litovat.. Já jsem za podporu ráda.. A vydržíme to spolu dál i bez tvè lïtosti.. Děkuji, ale zvládáme to spolu i bez tvé lïtostivé emoce…
A mne by zase zajímalo, jak si to představuje s tou legalizaci prostituce. Nezamestnana žena nebo muz přijde na pracák, ptá se po práci a zaměstnanec pracáku odpovi:Jo, ulice Jánevímjaka je volna, tam můžete šlapat, ale nezapomeňte platit Daně. Nebo jak?
@Mišmiš píše:
Ale vlastně jo.. Cháu tvoji emocí.. Mám podobnou, když mi krásnej kluk Brit řekne, že dobrovolně vstoupil do legie.. Máma ho vychovala a on se nechá dobrovolně odstřelit.. Nebo to riskuje.. Pro svou zemi.. Ale odstřelit.. Mámě ho vrátí v rakví.. Mám podobnou emocí.. Takže tvoji chápu.. Tak vidïš člověk mïní a život mění.. No tak jednou je potěším a přestánu. Żivá.. Lepší? ![]()
@stock píše:
A mne by zase zajímalo, jak si to představuje s tou legalizaci prostituce. Nezamestnana žena nebo muz přijde na pracák, ptá se po práci a zaměstnanec pracáku odpovi:Jo, ulice Jánevímjaka je volna, tam můžete šlapat, ale nezapomeňte platit Daně. Nebo jak?
Já nejsem zákonodárce zlato.. Na to se ptej v poslanecké sněmovně, v senátu a nebo rovnou Babiše.. Ten vybírá daně… Zákonodárci a poslanci určují místa a podmínky.. Jak já si to představují pro senát a jejich volby opravdu nehraje roli… ![]()
@Sim24 píše:
Ale vlastně jo.. Cháu tvoji emocí.. Mám podobnou, když mi krásnej kluk Brit řekne, že dobrovolně vstoupil do legie.. Máma ho vychovala a on se nechá dobrovolně odstřelit.. Nebo to riskuje.. Pro svou zemi.. Ale odstřelit.. Mámě ho vrátí v rakví.. Mám podobnou emocí.. Takže tvoji chápu.. Tak vidïš člověk mïní a život mění.. No tak jednou je potěším a přestánu. Żivá.. Lepší?
Tak ze Ty si vlastně zasloužíš medaile za zásluhy? Nedělej z nouze ctnost. A stejne to neospravedlnis, ani sama před sebou.