Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anka1313 píše:
Tak už se přítel umoudřil? Nedávno jsi psala, že jste se rozešli a chtělas odjet s malou do Anglie
Spis ja se umoudrila
..jsme v pohode
dekuju za optani
@00n píše:?? Nic takového jsem zde napsala.. Drogy jdou mimo mě.. Sorry, že tě zklamu
Vám stačí k odvazu drogy, jak jsi psala dříve, že?
Příspěvek upraven 05.11.15 v 14:39
@00n píše:
Tak sorry, se odtajním, jestli ti to k něčemu bude, beztak mě tu nikdo nezná.
Ale přijde mi vážně směšné, když se (bývalá?) feťačka naváží do ku*vy, která ještě ke všemu ani nevychovává dítě, pro které nemá dostatek financí…Když pominu, že si opravdu nemyslím, že by trávu zkusil KAŽDÝ, tak co si vybavuji, tak se tam nejednalo o trávu, ale cajk, když jsem viděla, že se v této pseudodiskuzi více cení urážky, než z reálného základu vycházející ARGUKENTY, tak jsem se neudržela a také to zkusila „po tvém,“ třeba se tak konečně pochopíme, když se budeme všichni vzájemně nazývat hovězím dobytkem, apod.
Pockej kdo nevychovava dite a kdo nema finance? jako MY? a to jsi vzala kde?? O malou se starame dobre a ma vsechno. A ano jednalo se o travu takze, kdyz neco nevis na 100% tak si komentare odpust. A jestli jsou fetaci lidi co kouri travu, tak to je plnej svet fetaku. Sorry
@Sim24 píše: ?? Nic takového jsem zde napsala.. Drogy jdou mimo mě.. Sorry, že tě zklamuPříspěvek upraven 05.11.15 v 14:39
To bylo na me ![]()
@Dojcanis píše:
Pockej kdo nevychovava dite a kdo nema finance? jako MY? a to jsi vzala kde?? O malou se starame dobre a ma vsechno. A ano jednalo se o travu takze, kdyz neco nevis na 100% tak si komentare odpust. A jestli jsou fetaci lidi co kouri travu, tak to je plnej svet fetaku. Sorry
Nejsem takový psychopat, abych tady vylepila diskuze z tvého bývalého nicku, jak zde bývá dobrým zvykem, takže ti budu věřit a i za tvou malou jsem moooc ráda, že jste jí z porodného pořídili vše, co potřebuje, že už přítel pracuje a že ty už nemáš dluhy… ![]()
@00n píše:
Nejsem takový psychopat, abych tady vylepila diskuze z tvého bývalého nicku, jak zde bývá dobrým zvykem, takže ti budu věřit a i za tvou malou jsem moooc ráda, že jste jí z porodného pořídili vše, co potřebuje, že už přítel pracuje a že ty už nemáš dluhy…
Nejsi psychopat a rozvadis tu co bylo. Pritel pracuje. Porodny jsme nedostali. A kdyz me takhle sledujes, tak si taky mohla vedet ze na zdravce uz splacim.Ale to je jedno. Mas o vsem lepsi prehled nez ja.
@Dojcanis píše:
Spis ja se umoudrila..jsme v pohode
dekuju za optani
Tak ať vám to vydrží
@Dojcanis píše:
Nejsi psychopat a rozvadis tu co bylo. Pritel pracuje. Porodny jsme nedostali. A kdyz me takhle sledujes, tak si taky mohla vedet ze na zdravce uz splacim.Ale to je jedno. Mas o vsem lepsi prehled nez ja.
Je to nepříjemné, když se někdo (diskuzi) chová stejně jako ty, že?
@00n píše:
Je to nepříjemné, když se někdo (diskuzi) chová stejně jako ty, že?
Kdybys rikala pravdu, bylo by to neprijemnejsi ![]()
@Dojcanis píše:
@00n si speciálně kvůli tobě vytvořil/a nový nick a účet
že by to bylo druhé já Sim?
@Maria37 píše:
@00n si speciálně kvůli tobě vytvořil/a nový nick a účetže by to bylo druhé já Sim?
@Maria37 píše:
@00n si speciálně kvůli tobě vytvořil/a nový nick a účetže by to bylo druhé já Sim?
Nerikej mi, ze by mela malo prace ![]()
@Dojcanis píše:
Nerikej mi, ze by mela malo prace
Dámy. Vaše paranoia na můj Nick??
Prosím vás, netuším, co je zde ohledně dvoj Nicků zvykem, ale se svým 1 stálým Nickem jsem se vyjádřila k příjemným i nepříjemným příspěvkům v diskuzí.. Takže je li na emiminu zvykem doble Nick, tak díky za informaci. Je dobré to vědět. Ačkoli žíly mi to netrhá. Nic méně podezřívat Sim z double Nick.. Je opravdu směšné.. U mě je to naopak.. Řeknu cílené za Sim, aby jsi věděla, jak se bavit…
S někým si člověk sedne, s někým ne.. Ovšem šroubovat double Nick na Sim.., nebo zrovna na Sim.., tak to je opravdu směšné.. Promiň.., ale to je víc než „netrefil“ včera..