Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
4.11.15 14:08
@Crystal87 píše:
No nevím, asi žádná normální ženská by nevlezla na chlapa co má kdovíco, stejně tak normální chlap nechodí do bordelu. Pokud už chtějí podvádět, tak za to nemusí platit že…znám chlapi co byli na privátu. Jeden šel pak na testy, prý to za to nestálo. Druhý si tam chodil povídat(na ženský měl smůlu, nemohl dlouho žádnou normální najít, byl to takový hodný tunta),třetí jede ve velkém ale ne v čr ale v cizině a dělá to čistě pro zábavu, má na rozhazování(rodinu nemá, partnerky střídá).
Můj nic takového nenavštěvuje, nemá důvod :jazyk:
Jo a jak se tu psalo, vina těch ženských to není, je to vina chlapa, nicméně i když to berou jako snadný výdělek, asi morálku moc neznají. :nevim:
Jinak holky co se tím teda živíte, zajímalo by mě, jak byste reagovaly, kdyby váš manžel chodil na privát i během vašeho manželství :think:
Jo a ne každý vozíčkář je ochrnutý a nemůže sexovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To je jasný.. Některý můžou.. Já potkala ty co jsou mrtví na spodek a o těch taky mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.11.15 14:16

@Sim24 co je špatně? Já jsem prostě nepochopila proč se takhle vypisovat na emiminu, co od toho očekáváš :roll: Tahle profese nikdy nebyla kladně ohodnocena, neni a asi ani nebude ;). ale zájemců je dost takže kšeft to je, nevim co na tom víc řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 14:23
@Veveruska87 píše:
@Sim24 věříš vůbec na věrnost ve vztahu? Zatím to s tvých příspěvků vypadá že slovo"věrnost" je

věrnost především není prokazatelná. Věřím především na „spokojenost“ Ta prokazatelná je.. Jsem li s přítelem, miláčkem a je mi s ním dobře a jsem li spokojená, pak prokazatelně slovem řeknu „jsem spokojená“ Vy počítáte na úrovni „věrnost/nevěra“ já na „spokojenost/nespokojenost“ Jako uvědom si, že v klubu vidím co noc 300 chlapů a každý den jiných… Věrnost?? A oni jsou co?? Přelud?? Já ale netrpím tím, že neřeším „jestli mi bude věrný..“ Mě záleží na tom, aby mě respektoval, nelízal a pod. buchty v baru.. Netahal mi domů sperma z jinýho chlapa v puse..a hlavně aby se o mě staral tak, abych byla spokojená.. I sexuálně.. Vzhledem k tomu, že tu práci dělám sama a vím jak ji dělám… Řekla bych mu „pokud by jsi chtěl moc bokem.., bež do klubu, vyber si klasiku s ochranou, né privát s líbáním atd..“ když už by to muselo být.. O to bych ho požádala.. To jestli to udělá, nebo ne, je na něm.. Je to půl hodina.. Nebo do půl hodiny, když spěchá.. Kdykoli.. I místo oběda.. Prostě to je opravdu na něm… Já ve vztahu potřebují být primárně „SPOKOJENÁ“ když jsi, tak se na něj těšís a nehledáš.. :)

Příspěvek upraven 04.11.15 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 14:25
@Pedro 00 píše:
@Sim24 Poklade, nějak se mi přestáváš líbit. Od špičkové prostitutky bych očekával alespoň náznak noblesy. Z tebe leze ublíženost, ukřivděnost, což je celkem v rozporu s tím, jak ses prezentovala na začátku. Mi jako chlapovi je fakt jedno, kolik zánětů předkožky a plísňových onemocnění denně diagnostikuješ, prostitutky a priori neodsuzuju.
Máš pokřivený vztah k lidem, k normálním ženským, do kterých se celkem zbytečně navážíš. Máš pokřivený vztah i k chlapům, protože je znáš jenom jako matroš, který tě klátí na cestě k tvým vyšším cílům, vztah nemáš (i to se člověk musí učit), s otcem se nebavíš…
Ty výkřiky o tom, kolik taťků z e-mimina dneska oškubeš jsou zcela iracionální, oškubat můžeš jenom ty, co přijdou, co chtějí, a pokud nekecáš o tom, jak budeš skvělá, víc než desítku za šichtu stejně nestihneš.
Taky by mě zajímalo, jaký obor studuješ. Na technický je v tvých příspěvcích málo racionality, na humanitní (vlastně na jakýkoli) opravdu zoufalý projev i myšlenkovou skladbu.

Tak to je snad jasný, že jen ty co příjdou.. Těžko budu škubat ty co nejsou přítomní :):) Racionálně i Logicky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 14:31
@Pedro 00 píše:
@Sim24 Poklade, nějak se mi přestáváš líbit. Od špičkové prostitutky bych očekával alespoň náznak noblesy. Z tebe leze ublíženost, ukřivděnost, což je celkem v rozporu s tím, jak ses prezentovala na začátku. Mi jako chlapovi je fakt jedno, kolik zánětů předkožky a plísňových onemocnění denně diagnostikuješ, prostitutky a priori neodsuzuju.
Máš pokřivený vztah k lidem, k normálním ženským, do kterých se celkem zbytečně navážíš. Máš pokřivený vztah i k chlapům, protože je znáš jenom jako matroš, který tě klátí na cestě k tvým vyšším cílům, vztah nemáš (i to se člověk musí učit), s otcem se nebavíš…
Ty výkřiky o tom, kolik taťků z e-mimina dneska oškubeš jsou zcela iracionální, oškubat můžeš jenom ty, co přijdou, co chtějí, a pokud nekecáš o tom, jak budeš skvělá, víc než desítku za šichtu stejně nestihneš.
Taky by mě zajímalo, jaký obor studuješ. Na technický je v tvých příspěvcích málo racionality, na humanitní (vlastně na jakýkoli) opravdu zoufalý projev i myšlenkovou skladbu.

No ona ani ta 10tka není špatná.. Nebo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
4.11.15 14:33

@Sim24 muzu se zeptat, kolikrat tydne jdi v klubu a kolik chlapu prumerne za tu smenu mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
4.11.15 14:34
@Sim24 píše:
@Veveruska87 píše:
@Sim24 věříš vůbec na věrnost ve vztahu? Zatím to s tvých příspěvků vypadá že slovo"věrnost" je

věrnost především není prokazatelná. Věřím především na „spokojenost“ Ta prokazatelná je.. Jsem li s přítelem, miláčkem a je mi s ním dobře a jsem li spokojená, pak prokazatelně slovem řeknu „jsem spokojená“ Vy počítáte na úrovni „věrnost/nevěra“ já na „spokojenost/nespokojenost“ Jako uvědom si, že v klubu vidím co noc 300 chlapů a každý den jiných… Věrnost?? A oni jsou co?? Přelud?? Já ale netrpím tím, že neřeším „jestli mi bude věrný..“ Mě záleží na tom, aby mě respektoval, nelízal a pod. buchty v baru.. Netahal mi domů sperma z jinýho chlapa v puse..a hlavně aby se o mě staral tak, abych byla spokojená.. I sexuálně.. Vzhledem k tomu, že tu práci dělám sama a vím jak ji dělám… Řekla bych mu „pokud by jsi chtěl moc bokem.., bež do klubu, vyber si klasiku s ochranou, né privát s líbáním atd..“ když už by to muselo být.. O to bych ho požádala.. To jestli to udělá, nebo ne, je na něm.. Je to půl hodina.. Nebo do půl hodiny, když spěchá.. Kdykoli.. I místo oběda.. Prostě to je opravdu na něm… Já ve vztahu potřebují být primárně „SPOKOJENÁ“ když jsi, tak se na něj těšís a nehledáš.. :)

Příspěvek upraven 04.11.15 v 14:28

Já potřebuji ke spokojenosti věrnost a tak asi to proč mám na prostitutky názor jaký mám. Ale v tom je to kouzle, že jsme každý jiný co se líbí a vyhovuje jednomu nemusí vyhovovat druhému. Jsem rada, že mám po boku chlapa co na tuhle věc kouká jako já takže jsme spokojení jsme si věrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 14:52
@Eemii píše:
@Sim24 muzu se zeptat, kolikrat tydne jdi v klubu a kolik chlapu prumerne za tu smenu mas?

Eemii zeptat se můžeš, ale je to sporadická odpověď.. Někdy je to 8 někdy 12 a někdy 6 zůstanou na 2 hodiny a k tomu mám 4 privátní stripy, což jsou opět peníze.. Jindy 5 z toho 4 na tři hodiny a 1 na půl hodiny + stripy a jindy příjde 1 - ten v balíku. Objedná šampaňský a od večera do rána jsem s ním celou noc na pokoji. Sexuje se, pokecáme, prostě pohoda.. Je to klub.. Jindy to frčí po půl hodinách, které ale končí dřív.. Kluk chce…aa hned po akci utíká za kamarády a ti už mají objednany table dance - strip na stole a on to chce taky vidět. takových 20 ti minutovek se sprchou je klidně i 12-15 celkový sexuální čas součtu ale narveš na 2 hodiny za noc.. Je to práce s lidmi a každý je jiný.. Klub má narváno, někdy letï víc stripy a jindy pokoje a jindy jsi celou noc na pokoji.. Když mám svůj den a motivaci vyliskám to i na 20 stripů a 15 pokojů.. Každý den je jiný.. Jindy je narváno, ale přijde mi stálý zákazník. Ten mi dá dvacku za noc, k tomu koupí láhev šampaňského, holkám zaplatí stripy, tak nemám co řešit a jsem s ním. Celou noc se bavíme v baru a k ránu na pokoj. Každá hodina je za 5tis. Se stalákem neběhám, peníze mám jistý, peníze že šampaňskýho a ten člověk se vrací.. Takže tak. Každá holka má své stálaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
4.11.15 15:36

@Sim24 no pane jo..nevim, v kterym klubu jsi, kazdopadne pocet zakazniku je vic, nez prumerny, co jsem kdy cetla od jinych. Pokud si tedy nevymyslis. Kolik hodin ma ta smena? A neboli te pak? :mrgreen: To jsi tam kazdou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.11.15 15:42
@Sim24 píše: :):):):) tak tebe to ale nemusí trápit.. Pátek, bar a mini… Víš jak.. :)

pátek, bar a mini je tvoje práce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 15:50
@Maria37 píše:
pátek, bar a mini je tvoje práce :lol: :lol:

Moje práce a tvoje zábava.. Neřešme to.. Já mám svůj názor na tebe, ty na mě. Nemusíme tím zatěžovat ostatní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.11.15 15:53
@Sim24 píše:
Moje práce a tvoje zábava.. Neřešme to.. Já mám svůj názor na tebe, ty na mě. Nemusíme tím zatěžovat ostatní..
??? jak ty víš, co je moje zábava? mě to jako zábava nepřijde, já tohle nemám na rozdíl od tebe zapotřebí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.11.15 15:53
@Eemii píše:
@Sim24 no pane jo..nevim, v kterym klubu jsi, kazdopadne pocet zakazniku je vic, nez prumerny, co jsem kdy cetla od jinych. Pokud si tedy nevymyslis. Kolik hodin ma ta smena? A neboli te pak? :mrgreen: To jsi tam kazdou noc?

každou noc a přes den píše elaboráty na emimino a studuje VŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 16:13
@Eemii píše:
@Sim24 no pane jo..nevim, v kterym klubu jsi, kazdopadne pocet zakazniku je vic, nez prumerny, co jsem kdy cetla od jinych. Pokud si tedy nevymyslis. Kolik hodin ma ta smena? A neboli te pak? :mrgreen: To jsi tam kazdou noc?

Každou noc ne. Máme tady menstruační týden mimo klub.. Pak škola, zkouskové, k tomu taky přatelé, rodina, Průměrně 15 nejvíc však 20 dní v měsíci.. To záležï.. Taky dovolené, lyže.. Pravidelně péče o tělo, sport, masáže.. Takže někdy 15 dní za měsíc.. Jindy nejsou svátky, rodinné akce.. Rodinný oběd dáš odpol. a večer klub. Učíš se přes den..proložíme sportem.. Zkrátka, když ty spíš já pracují.., když ty pracuješ já spím a odpol.je stejné + studium.. Ty s přítelem, já s učebnicemi :) Směna 21.-05 hod.,tak jako většina..

Fičák to je.. Tý práci pokoje, strip..přičti sprcha vydrhnout, nakrémovat, po každém polní.. Učesat, navonět, obléct, upravit a pilu zpět.. K tomu svačina.. Pác mi jíme i v noci pochopitelně.. No a každý pokoj i strip domluvit a upřesnit pravidla.. Anglicky, Německy, Italsky, Francouzsy, Česky.. Takže pořád pracuješ.. Pořád v kurzu… Akorát 20min -1/2 hod. svačina.., nebo dvě svačiny. :)

No na to bolí…? Jednak jsou gely lubrikační… Bez gelu ani rána.. Je to jistota.. Klouže to a nepraskne kondom.. Tedy pokud je kvalitní.. Durex kvalitní je.. Durex - London.. Tyhle a žádné jiné… Vynikající věc je po práci sprcha.. Popř výplach gelu..když moc..a každý den zavést Lactobacily, probitika. Swiss 5 a nebo ještě lépe Biopron Premium 9 - Probiotikum s prebiotiky 20 miliard a 9 kmenů bakterií v denní dávce.. Jednu sním, páč žiju v noci.. Posílit tělo a 1-2 zavedu… A nic nebolí… Jestli to myslíš jako odřený a pod.. Tak to není.. Je tam ten gel.. Ale jakoby nějak použitý.. Pochopitelně.. Ty probiotika mají okamžitý účinek.. Okažitě vážící.. Jsou to živý kultury.. A dole úplně všechno vyživí.. „Bolí“ neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 16:25
@Maria37 píše: ??? jak ty víš, co je moje zábava? mě to jako zábava nepřijde, já tohle nemám na rozdíl od tebe zapotřebí

Zlato, už jsem ti řekla, že mám svůj názor. Jakoby můj názor je, že vdaná ženská bude žádat holky o tip na pátek na zrušující zábavu pro sebe a pro manžela… Tady padlo tip na míní, bar a milence a psát chlapům známým… S tím, že nadsázka.. Fááájn.. Ty máš svůj názor.. Já mám svůj názor.. Klub je moje práce.. Jako nevím, proč mi vnucuješ svoje názory.. Já reagovala na to co se napsalo.. Nelíbí se ti to? Tak to neřeš.. Co po mě chceš? Abych řekla, že si to o tobě nemyslím? Ale já si to myslím.. Rypeš a já ti to vracím.. Proč máš pocit, že ty ano a já ne?? Tak o tom nemluví.. A neřeš to.. Co po mě chceš? Mám prostě svůj názor.. Ty taky.. Navrhnu neřesit a jedeš dál.. Tak leda tě ignorovat.. No..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí