Přítel a privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24742
4.11.15 20:15
@Sim24 píše:
Já nejsem zákonodárce zlato.. Na to se ptej v poslanecké sněmovně, v senátu a nebo rovnou Babiše.. Ten vybírá daně… Zákonodárci a poslanci určují místa a podmínky.. Jak já si to představují pro senát a jejich volby opravdu nehraje roli… :)

Holka zlata, jde o Tvoji obživu, ne moji.Tak by ses o to mela zajímat. A zeptat se Babise? To je pro mne dost složíte, nemam to při cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 20:22
@stock píše:
Tak ze Ty si vlastně zasloužíš medaile za zásluhy? Nedělej z nouze ctnost. A stejne to neospravedlnis, ani sama před sebou.
??? Cože??? Co to meleš?? Říkám, že chápu, že někdo jiný můże pociťovat lítostivou emocí nad rodiči kterých dítě se rozhodne jinak, neż by si oni asi představovali.. Że v klubu se občas zjevï chlap Anglán z legie.. A jejich rodiče taky nejsou nadšenï.. Vím to páč jsem se ho na to ptala.. Řek mi taky, že to bylo jeho rozhodnutï..

Nenapsala jsem nic o tom, że se rovnám na jeho ûroveň co se zásluh týče.. Mluvili jsme o pochopení emoce lítosti vůči rodičům.. Jim on bude líto, ale budou hrdï…

A ty na mě s tímto blábolem?? Nějak jsi asi nezvládl/a emocí moralizovat… Trochu střelba mimo…
Já si své jednání umím obhájit doma, tady i sama před sebou.. Takže tě zklamu…
No nevadï.. Asi se bavím s paní/pánem „netrefil..“
A je na čase zvednout kotvy.. Bláboly ne… Čau…

Příspěvek upraven 04.11.15 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.11.15 20:24
@Sim24 píše:
Tak to nedokážu posoudit. Kokain neberu a tak nevím, jak někdo píše po lajně koksu. Ty asi víš jak, to vypadá po lajně koksu…
Mě zajímá ten Svobodný vs. Zadaný Scarab. A zkušenosti manželek doma.. Viz. zjištění..
Nikdo to neřekl..nebo zatím.. Takže jako lajna kokainu.. Chápu psala jsem hodně.. Už to řekly.. Ale s tvým dojmem ti taky nepomůžu..Takže mizim. Čau..

já to vím moc dobře s tím kokainem, bralo ho pár známých - vždycky vylezli ze záchodu a žvanili, žvanili, nejvíc o sobě, nemělo to hlavu ani patu a nedalo se to moc dlouho vydržet. Pokud pracuješ opravdu v nějakým luxusním klubu, musíš to znát velmi dobře. A že tě zajímá Scarabeus?? no vidíš, to jsi asi sama. No užij si večer, hodně kšeftů :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 20:40
@blueverve píše:
já to vím moc dobře s tím kokainem, bralo ho pár známých - vždycky vylezli ze záchodu a žvanili, žvanili, nejvíc o sobě, nemělo to hlavu ani patu a nedalo se to moc dlouho vydržet. Pokud pracuješ opravdu v nějakým luxusním klubu, musíš to znát velmi dobře. A že tě zajímá Scarabeus?? no vidíš, to jsi asi sama. No užij si večer, hodně kšeftů :mavam:.

No spíš mě překvapuje, že manželky nezajímá Scarabeus.. Psal sem.. Zkušený opráskaný Privátník a z manželek nikdo ani nepíp.. Tak asi je jako ženatý a nebo i svobodný ale pořad sexuální zákazník uznávaný… Takže je to asi v pořádku… Takhle tady ta diskuze běží.. A přesně to jsem psala na začátku.. Chlap je světec a za všechno můžou holky v klubu a proto chlapi chodï dál.. A ty to jenom potvrzujeś.. Jsem jediná koho zaujal ženatý vs. svobodný Scarab. a návštěva na ptivátu with full service… Však ano.. To je přesně pointa těch přestřelky, co zde bylo.. Nic v pořádku.. Tak to je.. On světec.. Uznávaný.. A třeba zrovna podrážï manželku, ale atd.. Paráda.. Vyřešeno.. Chlapi budou chodit dál..

No nic. Mě ta diskuze něco dala.. Děkuji za trpělivost…
Děkuji za přánï věčera.. A rovněž přejí pěkný večer doma s polovičkami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.11.15 20:56
@Sim24 píše:
No spíš mě překvapuje, že manželky nezajímá Scarabeus.. Psal sem.. Zkušený opráskaný Privátník a z manželek nikdo ani nepíp.. Tak asi je jako ženatý a nebo i svobodný ale pořad sexuální zákazník uznávaný… Takže je to asi v pořádku… Takhle tady ta diskuze běží.. A přesně to jsem psala na začátku.. Chlap je světec a za všechno můžou holky v klubu a proto chlapi chodï dál.. A ty to jenom potvrzujeś.. Jsem jediná koho zaujal ženatý vs. svobodný Scarab. a návštěva na ptivátu with full service… Však ano.. To je přesně pointa těch přestřelky, co zde bylo.. Nic v pořádku.. Tak to je.. On světec.. Uznávaný.. A třeba zrovna podrážï manželku, ale atd.. Paráda.. Vyřešeno.. Chlapi budou chodit dál..No nic. Mě ta diskuze něco dala.. Děkuji za trpělivost…
Děkuji za přánï věčera.. A rovněž přejí pěkný večer doma s polovičkami..

ale to fakt tak není, Scarabea prostě nikdo moc vážně nebere, to není tím, že je chlap :lol: pořád si tu honí triko a všichni ví, že kecá a o normální ženskou ještě nezavadil (nebo ona o něj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.15 21:02
@blueverve píše:
ale to fakt tak není, Scarabea prostě nikdo moc vážně nebere, to není tím, že je chlap :lol: pořád si tu honí triko a všichni ví, že kecá a o normální ženskou ještě nezavadil (nebo ona o něj).

OK. Beru to.. Už taky škálu na zmizík.. Pádím.. Pěkný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
4.11.15 21:03
@Sim24 píše: ??? Cože??? Co to meleš?? Říkám, že chápu, že někdo jiný můże pociťovat lítostivou emocí nad rodiči kterých dítě se rozhodne jinak, neż by si oni asi představovali.. Że v klubu se občas zjevï chlap Anglán z legie.. A jejich rodiče taky nejsou nadšenï.. Vím to páč jsem se ho na to ptala.. Řek mi taky, že to bylo jeho rozhodnutï..

Nenapsala jsem nic o tom, że se rovnám na jeho ûroveň co se zásluh týče.. Mluvili jsme o pochopení emoce lítosti vůči rodičům.. Jim on bude líto, ale budou hrdï…

A ty na mě s tímto blábolem?? Nějak jsi asi nezvládl/a emocí moralizovat… Trochu střelba mimo…
Já si své jednání umím obhájit doma, tady i sama před sebou.. Takže tě zklamu…
No nevadï.. Asi se bavím s paní/pánem „netrefil..“
A je na čase zvednout kotvy.. Bláboly ne… Čau…

Příspěvek upraven 04.11.15 v 20:43

Nevím, jestli má cenu Ti na tohle odpovidat.Ale budiž. Už to je průšvih, holka zlata, že sve „zamestnani“ musíš obhajovat doma, tady a sama před sebou. Zklamala si mne, svým naprosty nedostatkem humoru a neschopnosti, čist mezi radky :mrgreen: Urážet Te nebudu, to zvládneš skvěle sama.Jdu koukat na TV, daleko napinavejsi seriál než diskuze? s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.11.15 22:05

@Sim24 hale mám děti. holky. tak asi proto, spíš už více z pozice matky než hezké slečny mě logicky více „zajímá“ co na to tvoji rodiče než to za kolik, kde s kým, to je mi upřímně zcela šumák. A tvoje rodiče samozřejmě neznám a žíly mi vaše vztahy fakt netrhají.
no holka hodně štěstí, budeš ho potřebovat obzvlášť v hledání normálního hodného chlapa, kterému tvá minulost nebude vadit.
a až k tobě přijde chlap bez plísní a zánětů, který voní, je vtipný, úspěšný a úžasný tak ho prosím tě pošli domu - bude asi můj :lol: :lol:

p. s. to byl vtip - mů by TAM NIKDY NEŠEL… :lol: opět vtip - narážka na místní folklor - můj by nikdy…
p. s.s. ale můj by tam FAKT nešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
5.11.15 11:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.11.15 13:19
@Mišmiš píše:
@Sim24 hale mám děti. holky. tak asi proto, spíš už více z pozice matky než hezké slečny mě logicky více „zajímá“ co na to tvoji rodiče než to za kolik, kde s kým, to je mi upřímně zcela šumák. A tvoje rodiče samozřejmě neznám a žíly mi vaše vztahy fakt netrhají.
no holka hodně štěstí, budeš ho potřebovat obzvlášť v hledání normálního hodného chlapa, kterému tvá minulost nebude vadit.
a až k tobě přijde chlap bez plísní a zánětů, který voní, je vtipný, úspěšný a úžasný tak ho prosím tě pošli domu - bude asi můj :lol: :lol:p. s. to byl vtip - mů by TAM NIKDY NEŠEL… :lol: opět vtip - narážka na místní folklor - můj by nikdy…
p. s.s. ale můj by tam FAKT nešel :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Hezký… Tak tvůj tam včera nebyl..Vtipní u úspěšní ano, (zejména vtipní svojí podstatou…), ale úžasní tedy ne.. To je jenom ten tvůj a podle toho by se poznal.. Takže ten tam nebyl.. Předpokládám, že byl doma, páč jak víme, on by Nikdy…, no a že doma se vynasnaži a ruku v ruce s věrností.., nasadil i spokojenost a tvůj večer stál tedy za to… :) Voňavý a úžasný… :)

Můj tam taky Nikdy nepůjde. (Sám) Protože kdyby tam náhodou, omylem, nedopatřením zabloudil…, tak to udělá tak, aby to bylo jednoznačně „Nikdy“ Tzn. žádné třpytky, žádné vizitky, žádné smsky… Takže Nikdy… No a „Sám“ by tam nešel, páč až na to přijde.. Po 10 letech.. Miluje, ale..stále to stejný… Udělám to, co mě v klubu naučily „MANŽELKY“ Bez keců a bez nadsázky a úplně vážně.. :)

Přišly do klubu s manželem. Manželka vybrala tu nejhezčí slečnu.. A zavelela „Na pokoj ve 3 a jenom strip!“, ale pořadný strip, ať všechno vidím! Manžel na pokoji sedí, zírá, začíná mu stoupat tlak, tepat, vařit krev… Manželka sedí, poklepává si prstíčky, potutelně a rozverně se usmívá a pozoruje svého manžela… „Jak se žhaví“ Manželka čeká a nadšeně se směje, protože ví, co bude následovat… :) Sebevědomá Matka Pluku.. A když je pořádný strip u konce… Manžel pára z nosu, pára z uší…, Manželka zavelí: „utíkej“ Čapnu věci a pádím.. Zabouchnu dveře od pokoje a za dveřmi se ozve Randál, že to neslyšíš ani v nejžhavějším péčku… „Manžel na to vlítnul..“ A pořádně! :lol: :lol: :lol: :lol:
Po hodině, nebo dvou, nebo třech vyjdou manželé z pokoje a ty výrazy… :lol: :lol: :lol: :lol: Zchvácení, spokojení.. Jsou vyjímečné Matky Pluku, které z toho i v tom borelu umí vyjít, jako „Královny…“ Její manžel nikdy nepůjde bokem a sám. Proč by to dělal? Doma má ženu co uvařï, uklidí, porodí a vychová děcka a jednou za čas nikoli „jemu“, ale " jim" dokáže na páteční večer připravit takový odvaz… Umí být dračice.. A ani jí nezahnul.. Prostě Královna… Nesekýruje…, nepeskuje.., nezakazuje.., ovládne situaci a s úsměvem si počká a je to ona, kdo to vyhraje a napořád… :) Ten chlap nemusí lhát, maskovat, bát se, spěchat… Má ve své ženě všechno i tu rozdováděnou „dě*ku“… Proč by chodil k jiné?? Ona je ta Královna… :)

Na takovou nakopávací akci po x letech manželství vedle sebe musí mít manželka pochopitelně muže stále s velkým M… Akorát na sebe doma koukají moc dlouho.. 10 - 20 let… Láska? Ano…, ale furt to stejný :( Chlap - pátek, pivo, kanape..? Vemeno..a postrach všech žen plošně.. Prostitutkám i Manželkám. Vemeno… Co s ním.. A ještě si to vysvětlï „chce, abych to tady všechno přeoral..?“ Blbec..:( Ale muż s velkým M…? Zkrátka muž je úžasný tak, jak je ûžasná jeho žena… :lol: :lol: :lol: :lol:

Naučily mě to Manželky Královny. Není jich moc, ale zaplať pánbůh jsou… A tohle prozíravé Matky Pluku učí v klubu zase nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.11.15 13:46
@Sim24 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: Hezký… Tak tvůj tam včera nebyl..Vtipní u úspěšní ano, (zejména vtipní svojí podstatou…), ale úžasní tedy ne.. To je jenom ten tvůj a podle toho by se poznal.. Takže ten tam nebyl.. Předpokládám, že byl doma, páč jak víme, on by Nikdy…, no a že doma se vynasnaži a ruku v ruce s věrností.., nasadil i spokojenost a tvůj večer stál tedy za to… :) Voňavý a úžasný… :)

Můj tam taky Nikdy nepůjde. (Sám) Protože kdyby tam náhodou, omylem, nedopatřením zabloudil…, tak to udělá tak, aby to bylo jednoznačně „Nikdy“ Tzn. žádné třpytky, žádné vizitky, žádné smsky… Takže Nikdy… No a „Sám“ by tam nešel, páč až na to přijde.. Po 10 letech.. Miluje, ale..stále to stejný… Udělám to, co mě v klubu naučily „MANŽELKY“ Bez keců a bez nadsázky a úplně vážně.. :)

Přišly do klubu s manželem. Manželka vybrala tu nejhezčí slečnu.. A zavelela „Na pokoj ve 3 a jenom strip!“, ale pořadný strip, ať všechno vidím! Manžel na pokoji sedí, zírá, začíná mu stoupat tlak, tepat, vařit krev… Manželka sedí, poklepává si prstíčky, potutelně a rozverně se usmívá a pozoruje svého manžela… „Jak se žhaví“ Manželka čeká a nadšeně se směje, protože ví, co bude následovat… :) Sebevědomá Matka Pluku.. A když je pořádný strip u konce… Manžel pára z nosu, pára z uší…, Manželka zavelí: „utíkej“ Čapnu věci a pádím.. Zabouchnu dveře od pokoje a za dveřmi se ozve Randál, že to neslyšíš ani v nejžhavějším péčku… „Manžel na to vlítnul..“ A pořádně! :lol: :lol: :lol: :lol:
Po hodině, nebo dvou, nebo třech vyjdou manželé z pokoje a ty výrazy… :lol: :lol: :lol: :lol: Zchvácení, spokojení.. Jsou vyjímečné Matky Pluku, které z toho i v tom borelu umí vyjít, jako „Královny…“ Její manžel nikdy nepůjde bokem a sám. Proč by to dělal? Doma má ženu co uvařï, uklidí, porodí a vychová děcka a jednou za čas nikoli „jemu“, ale " jim" dokáže na páteční večer připravit takový odvaz… Umí být dračice.. A ani jí nezahnul.. Prostě Královna… Nesekýruje…, nepeskuje.., nezakazuje.., ovládne situaci a s úsměvem si počká a je to ona, kdo to vyhraje a napořád… :) Ten chlap nemusí lhát, maskovat, bát se, spěchat… Má ve své ženě všechno i tu rozdováděnou „dě*ku“… Proč by chodil k jiné?? Ona je ta Královna… :)

Na takovou nakopávací akci po x letech manželství vedle sebe musí mít manželka pochopitelně muže stále s velkým M… Akorát na sebe doma koukají moc dlouho.. 10 - 20 let… Láska? Ano…, ale furt to stejný :( Chlap - pátek, pivo, kanape..? Vemeno..a postrach všech žen plošně.. Prostitutkám i Manželkám. Vemeno… Co s ním.. A ještě si to vysvětlï „chce, abych to tady všechno přeoral..?“ Blbec..:( Ale muż s velkým M…? Zkrátka muž je úžasný tak, jak je ûžasná jeho žena… :lol: :lol: :lol: :lol:

Naučily mě to Manželky Královny. Není jich moc, ale zaplať pánbůh jsou… A tohle prozíravé Matky Pluku učí v klubu zase nás. :)

Nemusime s pritelem chodit do bordelu, aby se mu postavil :D..a poradnej vodvaz jak ty pises si taky umime udelat doma. Nepotrebujem k tomu bordel a stetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
00n
16
5.11.15 13:55
@Dojcanis píše:
Nemusime s pritelem chodit do bordelu, aby se mu postavil :D..a poradnej vodvaz jak ty pises si taky umime udelat doma. Nepotrebujem k tomu bordel a stetky.

Vám stačí k odvazu drogy, jak jsi psala dříve, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.11.15 13:56
@Anonymní píše:
Vám stačí k odvazu drogy, jak jsi psala dříve, že? ;)

Prosim? Ja si myslim, ze kazdy driv zkusil tu trávu tak nevim o co ti jde. A jeste ke vsemu ANONYMNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
00n
16
5.11.15 14:06
@Dojcanis píše:
Prosim? Ja si myslim, ze kazdy driv zkusil tu trávu tak nevim o co ti jde. A jeste ke vsemu ANONYMNĚ.

Tak sorry, se odtajním, jestli ti to k něčemu bude, beztak mě tu nikdo nezná.
Ale přijde mi vážně směšné, když se (bývalá?) feťačka naváží do ku*vy, která ještě ke všemu ani nevychovává dítě, pro které nemá dostatek financí… ;)

Když pominu, že si opravdu nemyslím, že by trávu zkusil KAŽDÝ, tak co si vybavuji, tak se tam nejednalo o trávu, ale cajk, když jsem viděla, že se v této pseudodiskuzi více cení urážky, než z reálného základu vycházející ARGUKENTY, tak jsem se neudržela a také to zkusila „po tvém,“ třeba se tak konečně pochopíme, když se budeme všichni vzájemně nazývat hovězím dobytkem, apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
5.11.15 14:25
@Dojcanis píše:

Tak už se přítel umoudřil? Nedávno jsi psala, že jste se rozešli a chtělas odjet s malou do Anglie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí