Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sim24 píše:
Dámy. Vaše paranoia na můj Nick??
Prosím vás, netuším, co je zde ohledně dvoj Nicků zvykem, ale se svým 1 stálým Nickem jsem se vyjádřila k příjemným i nepříjemným příspěvkům v diskuzí.. Takže je li na emiminu zvykem doble Nick, tak díky za informaci. Je dobré to vědět. Ačkoli žíly mi to netrhá. Nic méně podezřívat Sim z double Nick.. Je opravdu směšné.. U mě je to naopak.. Řeknu cílené za Sim, aby jsi věděla, jak se bavit…S někým si člověk sedne, s někým ne.. Ovšem šroubovat double Nick na Sim.., nebo zrovna na Sim.., tak to je opravdu směšné.. Promiň.., ale to je víc než „netrefil“ včera..
Ja nechapu tvoje psani. Pises nejak divne. A zrejme si to nepochopila
a ze ti to zily netrha?
tos cetla par radku vejš viď ![]()
@Dojcanis píše:
Nerikej mi, ze by mela malo prace
A ty by jsi možná opravdu mohla omezit tu trávu, jak bylo uvedeno.. Protože jsi včera „veřejně“ na zeď diskuze napsal nelichotivou hlášku.. Poté co jsem si já rýpla.. Opětovala jsi to.. Ale já se přiznala veřejně pod nickem „SIM“ Pak jsi mi poslala „soukromou zprávu, že se omlouváš“, já odvětila easy „beru“ a ty znovu nelichotvě a do soukromé pošty opět tvá omluva.. Otevřït poštu, ofotit screen a zaslat veřejně scan není problém.. Tak si nedělej ostudu… S Marií si to říkáme po svým veřejně.. No trošku jsme se zlepšily.. Ale ty se umíš veřejně chvástat a v privátní poště omlouvat… Takže asi opravdu méně trávy…
@Dojcanis píše:
Kdybys rikala pravdu, bylo by to neprijemnejsi
To snad ne. ![]()
@Maria37 píše:
@00n si speciálně kvůli tobě vytvořil/a nový nick a účetže by to bylo druhé já Sim?
Ale no tak, to jsem já, ta anonymní šlapka a nemohu za to, že jsem zdejší stránky půl roku pouze pročítala a až nedávno (kdy mi něco doopravdy nedalo a chtěla jsem reagovat) jsem se rozhodla zaregistrovat.
Ale už toho nechám, mám opravdu zcestný pohled na svět, jak jste poznamenala, jelikož jsem se MYLNĚ domnívala, že když už někdo vstoupí do takovéhoto tématu, tak ho to nejspíš (z nějakého důvodu) zajímá a tím pádem „ocení“ názor někoho „zasvěceného,“ tudíž jsem takovým lidem chtěla poskytnout trochu jiný pohled na věc (např. objasnit to, že ku*va odděluje sex od citů = prodává své SLUŽBY jako kdokoliv jiný a ne samu SEBE a tím pádem nevidím důvod, proč by měla ztratit hrdost) a nebo alespoň vyvrátit ty zvrácené mýty, co tu neustále někdo vypouští, jako že KAŽDÁ samice od štětce poskytuje služby bez ochrany, že VŠICHNI klienti jsou prasata a ona je nemůže odmítnout, že si nemůže najít normálního chlapa, případně, že se nedokáže vrátit do normální práce, apod., nicméně vidím, že tady toho ví většina lidí o tomto tématu více než já (asi z Pretty Woman nebo od nějakého kamioňáka, který ojel nějakou starou, bezzubou, opálenou příslušnici tohoto řemesla naposledy někdy před 10 lety, odkud taky od jinud, když prostituce je přece fuj a nikdo z vás nezná NIKOHO, kdo by těch služeb využíval, či s tím měl dokonce cokoliv společného, že?) a toto bude neustále opakovat a odmítat si vyslechnout, nedej bože se zamyslet, nebo si dokonce připustit, že by mohl být pravdivý jakýkoliv jiný názor.
A aby tito lidé SVOU JEDINOU SPRÁVNOU PRAVDU ještě umocnili, tak když dojdou argumenty (které zde dle mého skoro ani nebyly), tak začnou nadávat a posmívat se, tudíž usuzuji, že si sem většina lidí přišla (z mně neznámého důvodu, když jste všechny se svými životy tak spokojené, štětky jsou vám v lepším případě ukradené, vy byste to v životě nedělaly a váš manžel by do bordelu zaručeně nikdy nešel) pouze kopnout a tato pseudodiskuze nemá smysl.
A pokud by vás zajímalo, co dělá šlapka na emiminu, tak si představte, že i ta, ačkoliv vám to možná bude znít neuvěřitelně, je žena, tudíž může mít/chtít mít dítě a toto téma se týká privátu, a konkrétně já mám ve zvyku se vyjadřovat pouze k tomu, o čem něco vím, proto tedy mé reakce zde.
@00n píše:
Ale no tak, to jsem já, ta anonymní šlapka a nemohu za to, že jsem zdejší stránky půl roku pouze pročítala a až nedávno (kdy mi něco doopravdy nedalo a chtěla jsem reagovat) jsem se rozhodla zaregistrovat.
nečtu celé - vyjádřím se jen k prvnímu odstavci, ty a Sim máte občas extrémně dlouhé příspěvky, které prostě nezvládám přečíst celé. Sim se omlouvám. Ty jsi to, co jsi psala @Dojcanis mohla klidně napsat pod oním anonymem a ne si zakládat nový profil. Bylo víceméně jasné, že je to jedna z vás.
@00n píše:
Ale no tak, to jsem já, ta anonymní šlapka a nemohu za to, že jsem zdejší stránky půl roku pouze pročítala a až nedávno (kdy mi něco doopravdy nedalo a chtěla jsem reagovat) jsem se rozhodla zaregistrovat.Ale už toho nechám, mám opravdu zcestný pohled na svět, jak jste poznamenala, jelikož jsem se MYLNĚ domnívala, že když už někdo vstoupí do takovéhoto tématu, tak ho to nejspíš (z nějakého důvodu) zajímá a tím pádem „ocení“ názor někoho „zasvěceného,“ tudíž jsem takovým lidem chtěla poskytnout trochu jiný pohled na věc (např. objasnit to, že ku*va odděluje sex od citů = prodává své SLUŽBY jako kdokoliv jiný a ne samu SEBE a tím pádem nevidím důvod, proč by měla ztratit hrdost) a nebo alespoň vyvrátit ty zvrácené mýty, co tu neustále někdo vypouští, jako že KAŽDÁ samice od štětce poskytuje služby bez ochrany, že VŠICHNI klienti jsou prasata a ona je nemůže odmítnout, že si nemůže najít normálního chlapa, případně, že se nedokáže vrátit do normální práce, apod., nicméně vidím, že tady toho ví většina lidí o tomto tématu více než já (asi z Pretty Woman nebo od nějakého kamioňáka, který ojel nějakou starou, bezzubou, opálenou příslušnici tohoto řemesla naposledy někdy před 10 lety, odkud taky od jinud, když prostituce je přece fuj a nikdo z vás nezná NIKOHO, kdo by těch služeb využíval, či s tím měl dokonce cokoliv společného, že?) a toto bude neustále opakovat a odmítat si vyslechnout, nedej bože se zamyslet, nebo si dokonce připustit, že by mohl být pravdivý jakýkoliv jiný názor.
A pokud by vás zajímalo, co dělá šlapka na emiminu, tak si představte, že i ta, ačkoliv vám to možná bude znít neuvěřitelně, je žena, tudíž může mít/chtít mít dítě a toto téma se týká privátu, a konkrétně já mám ve zvyku se vyjadřovat pouze k tomu, o čem něco vím, proto tedy mé reakce zde.
A aby tito lidé SVOU JEDINOU SPRÁVNOU PRAVDU ještě umocnili, tak když dojdou argumenty (které zde dle mého skoro ani nebyly), tak začnou nadávat a posmívat se, tudíž usuzuji, že si sem většina lidí přišla (z mně neznámého důvodu, když jste všechny se svými životy tak spokojené, štětky jsou vám v lepším případě ukradené, vy byste to v životě nedělaly a váš manžel by do bordelu zaručeně nikdy nešel) pouze kopnout a tato pseudodiskuze nemá smysl.
Jsou prostě tzv. matky aneb pseudohvězdy, které se snïží k čemukoliv… Jako má ti ho"no na hlavu nedala.. Dala sis ho tam sama..
Já ti to potvrdila, ale až poté, co jsem si vyslechla palbu přïvlastků..
Ve finále „S Marií jsme se zlepšily“ a přisviští tohle?? Já se ani nemůžu zlobit.. To je prostě prohladit, dát lízátko a nezlobit se..
Matka Pluku nejsi a nebudeš.. Takže dovol, abych věnovala pozornost jiným, těm příjemným a vtipným..
Děkuji.
@Maria37 píše:
nečtu celé - vyjádřím se jen k prvnímu odstavci, ty a Sim máte občas extrémně dlouhé příspěvky, které prostě nezvládám přečíst celé. Sim se omlouvám. Ty jsi to, co jsi psala @Dojcanis mohla klidně napsat pod oním anonymem a ne si zakládat nový profil. Bylo víceméně jasné, že je to jedna z vás.
Děkuji Marie. Jedeme dál v klidu..
@Maria37 píše:
Pod jakým NOVÝM nickem?
Mám tu pouze jeden, což jsem zrovna v tom jediném odstavci, který jsi přečetla, psala. ![]()
@Sim24 píše:
Děkuji Marie. Jedeme dál v klidu..
Marie neřeš to.. Viděla jsi ten příspěvek u článku dnes.. Na téma Matka Pluku.. To nebylo nic proti Manželkám.. Naopak.. Příspěvek pod ním.. Vypovídá sám o sobě.. A teď 00 trapný pokus.. Včera nelichotivě veřejně, soukromě omluvně.. Nereguj na to, ani já nebudu.. Zbytečný…
@Sim24 píše:
A ty by jsi možná opravdu mohla omezit tu trávu, jak bylo uvedeno.. Protože jsi včera „veřejně“ na zeď diskuze napsal nelichotivou hlášku.. Poté co jsem si já rýpla.. Opětovala jsi to.. Ale já se přiznala veřejně pod nickem „SIM“ Pak jsi mi poslala „soukromou zprávu, že se omlouváš“, já odvětila easy „beru“ a ty znovu nelichotvě a do soukromé pošty opět tvá omluva.. Otevřït poštu, ofotit screen a zaslat veřejně scan není problém.. Tak si nedělej ostudu… S Marií si to říkáme po svým veřejně.. No trošku jsme se zlepšily.. Ale ty se umíš veřejně chvástat a v privátní poště omlouvat… Takže asi opravdu méně trávy…
Opet moje omluva?? Ja se ti omluvila 1×. tak nevim co pises ze sem se omluvila znova. Omluvila jswm se, za to nelichotive.Nic vic. Tak si nevymejslej, ze sem se ti omlouvala 2×.Dik!
@Dojcanis píše:
Opet moje omluva?? Ja se ti omluvila 1×. tak nevim co pises ze sem se omluvila znova. Omluvila jswm se, za to nelichotive.Nic vic. Tak si nevymejslej, ze sem se ti omlouvala 2×.Dik!
Bez komentáře..
@Dojcanis píše:
Tak si nevymejslej
Nic si z toho nedělej, mě by teda žádná šlapka rozhodit nemohla.
![]()
@mowla píše:
Nic si z toho nedělej, mě by teda žádná šlapka rozhodit nemohla.![]()
![]()
![]()
![]()
No rozhodila me. Jako omluvila sem se ji v SZ za nevhodny komentar.Az hanlivy. A ona ze Oukej Ze to bere…a tim to skoncilo. A ona tu pise ze pak pisu neco hnusnyho dal (coz je pravda, pisu, ale nic hroznyho za co bych se mela potrebu omluvit) a ona tu pise, ze se ji v SZ omlouvam znova. Coz je kravina…Sem nervacek trosicku, ale kdyz nekdo lze, tak to nesnesu proste
a ona je slapka, a jeste ke vsemu prolhana.Buh vi, jestli je vse pravda co tu pise. Myslim si, ze na 90% neni vysokoskolacka. Usuzuju podle toho, jak se vyjadruje, jak pise.Sice nepise chyby, ale text proste v nejakych castech nechapu..Je to zajimava osobnost. A prijde mi, ze si tu chce spis vylejt „co ona dela“ a pochlubit se jak to u ni chodi..
K těm dvojitým nickům. Jako nestranný pozorovatel musím říci, že písemný projev @00n je daleko srozumitelnější než projev @Sim24, takže dvojí identitu bych tam nehledal.
A jinak se ta diskuse hodně odchýlila od tématu a převažuje napadání.
@Sim24 Fakt by mě zajímal tvůj studijní obor, ber to, prosím, jako dotaz, ne jako impertinenci.
@Pedro 00 píše:
K těm dvojitým nickům. Jako nestranný pozorovatel musím říci, že písemný projev @00n je daleko srozumitelnější než projev @Sim24, takže dvojí identitu bych tam nehledal.
A jinak se ta diskuse hodně odchýlila od tématu a převažuje napadání.
@Sim24 Fakt by mě zajímal tvůj studijní obor, ber to, prosím, jako dotaz, ne jako impertinenci.
Přesně jsi to zde vypíchnul. Co zde SIM řekne je napadeno nikoli na základě primární „podstatě“ k tématu, ale pro pocit „oprávnění“ ze strany všech, kteří se veřejně nepřiznaly, že šlapky nejsou. Čímž neprovokuji ve smyslu, „ve jste také šlapky“, ale ve smyslu, jak vy ostatní víte, že třeba Donc. šlapka není? Protože to nenapsala? Atd.atd. Vzhledem k tomu, že upřednostňují „odpovědnost“ vůči rodičům a řeknu jim pravdu.. Nelźu, protože cokoli by se stalo, oni by nevěděli, kde jsem, co se stalo, atd. A navrch znám aktuální situaci a stav k tématu legalizace - návrhu prostituce.. Jako pozorovatel jsi jistê zaznamenal, že „hloupá“ šlapka uvedla, kdo tvoří zákony.. Pro madam ve Švédsku, co se dotazovala, „jak já si to dál představují…“
Tak náznaků už máš víc než dost. Záměrně jsem se zde vyhla toho jediného klíčového slova… Ale uhádnout už by jsi to mohl
Nemám zájem dále příliš komunikovat, natož sdílet informace, protože jak výše uvedeno.. Napadání tedy argumenty nikoli pro fakta, ale šlapka.. Sám jsi napadání uvedl, proč po mě žádáš uvedení VŠ, když víš, že to Dámy opět nápadnou..? Protože šlapka…