Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sim24 píše:
Zde je datum 4.11.2015… A evidentně se to netýká prostitutek plošně.. Vybrány konkrétní.. Vybrány na základě jejich souhlasu. Nevadí jim to. No a co je na tom k udivení?? - toto není plošná legalizace…Já mluvím o návrhu 2014
Sněmovní výtisk 115
http://www.psp.cz/…historie.sqw?…
Rozkoš bez rizika:
http://www.rozkosbezrizika.cz/…lem-nevyresi
http://www.rozkosbezrizika.cz/…i-prostituce
http://www.rozkosbezrizika.cz/…ni-asistenci
http://www.charita.cz/…-prostituce/V Německu je prostituce legalizovaná, ve Skandinávii taky.. Všude jinak.. Každá země má své pravidla..
Prostitutka pro postižený.. A co je na tom divnýho? Postižení nemají koule??
Nebo postižení mají velké šance, když přijde do baru a potká tam tu manželku v mini..?
Ona ho bude chtít?? Vyloženě na něj čeká?? Asi né že.. Takže vybané prostitutky pro postižený??
Docela dost dobrý ne? Myslím, že záslužný..
já jsem proti tomu nenapsala nic špatného jsem sem se zeptala zda jsi myslela toto nic jiného jsem nenašla tak jsem asi špatně hledala.Ale stejně si myslím, že i když by se prostituce uzákonila pohled se na ní nezmění
@Markéta80 píše:
@Sim24 proč? je to diskuze tak si tady můžu psát jak chci
Neberu ti to.. Piš si, vysvětlovat ti, nebo odpovídat ti na otázky tedy nebudu.. Ptáš se.. Odpovím.. Je to špatně.. Tvé dotazy lze tedy pouze ignorovat. Tak je to správně..
@Sim24 píše:
Teď si nejsem jistá ale Marie..? Bylo to v diskuzí s ex prostitutkou Anonymkou.. Najdeš to ve stránkování.. Ta co komunikovala s Anonymkou řekla, že rozvracíme.., anonymka to vyargumentovala a manželka řekla, že se na rozvrácenï podílíme.. Hledej Anonymku.. Tam to bude..
já jsem napsala, že když se manželka dozví, že její chlap chodí do bo.delu, tak je nešťastná a mnohdy to zničí manželství - samozřejmě hlavní vina leží na manželovi a prostitutka se na tom podílí - nicméně pořád lepší varianta než milenka, která udělá aktivně vše proto, aby vztah zničila - což jsem taky psala…
navíc po přečtení příspěvků Sim si myslím, že ty ku.vy nejsou úplně špatný, pokud se Sim bude nějaký chlap chvíli mluvit, tak si řekne zaplatpanbuh za manželku
@Veveruska87 píše:
já jsem proti tomu nenapsala nic špatného jsem sem se zeptala zda jsi myslela toto nic jiného jsem nenašla tak jsem asi špatně hledala.Ale stejně si myslím, že i když by se prostituce uzákonila pohled se na ní nezmění
Jo, akorát jsem doplnila to o čem mluvím já… Je to OK. Ono s těmi vozíčkáři.. Ti k nám jezdí taky.. Většinou je přivezou kamarádi. Bývají to nejlepší party a nejlepší přátelé a miloučcí lidé.. Jako vzíčkář.. Mrtvej na spodek.. Oni nečůrají.. Oni sami sebe „cévkují“
Kamarádi ho odvezou na pokoj.. Přeloží z vozíčku na postel a on je tam s tou nahatou kočičkou. Krásný prsa, krásnej zadek.. On ji nesouloží.. Nemá čím.. Ale je tam s krásnou holkou a je šťastnej.. Bývají velice příjemní a miláčci.. Tam to není o sexu.., ale o kráse, těle, zážitku a tak..
Ani orál… Prostě není co.. Ale i vozíčkář samozřejmě touží vidět a cítit ženu sám.. Aspoň rukama a zrakem.. A ti kamarádi mu tzo splní.. Přivezou, zařídí a zaplatí.. Dárek.. ![]()
@Sim24 píše:
A o čem uvažují násilníci? O lásce? Citu a Něze? A proto jsou násilníci?? A neuvažujï o rychlém sexu?? Násilník tedy asi uvažuje o lásce, rande v parku, náklonnosti, ťuťu muťu.. Nikoli o bezcitném sexu v bordelu.. On uvažuje o něze.. A proto je „násilník“ A-HA…![]()
Dobrá matematika…
Násilník neuvažuje o ničem, ten prostě jedná čistě pudově, na nějakou hupsne a je to, co na tom nechápeš?? Nic o randeti v parku jsem nepsala
Asi špatně chápeš psaný text, přečti si to raději vícekrát, než tu začneš plácat páté přes deváté ![]()
@Maria37 píše:
já jsem napsala, že když se manželka dozví, že její chlap chodí do bo.delu, tak je nešťastná a mnohdy to zničí manželství - samozřejmě hlavní vina leží na manželovi a prostitutka se na tom podílí - nicméně pořád lepší varianta než milenka, která udělá aktivně vše proto, aby vztah zničila - což jsem taky psala…
navíc po přečtení příspěvků Sim si myslím, že ty ku.vy nejsou úplně špatný, pokud se Sim bude nějaký chlap chvíli mluvit, tak si řekne zaplatpanbuh za manželku
@Sim24 píše:
Pro mě osobně je nechtuný, když se doma olizuje s manželkou o které mi řekne, že mu zahýbala.. A v práci by se chtěl lïbat se mnou.. Je to nechutný.. Kdo ví, co všechno bych od ní přes něj mohla chytit.. No prostě „zlatá pravidla“ Odpírat si vydržet a potom svýho chlapa… Ale ti manželé a jejich manželky a takhle ještě možné výtoky.. No bez kondomu ani rána… No a úplně nejlepší jsou ty na diskotékách…s výtokem v přímém přenosu…, beze sprchy..a leckdy i kondomů..a manžel „hups…“ a je to.. „Z lásky a okouzlení“ No tak hlavně, že není v bordelu že.. A nemusím se s ním doma, jako manželka lïbat poté, co on líbal tam dole ty výtoky… Pecka!![]()
Nejlepší je asi mít věrného muže
Ono je úplně jedno jestli používáš kondom a necucáte se, furt je to stejně nechutný, ony takové kožní choroby se přenášejí kontaktem tělo na tělo, nebo z chloupků, pak ten pot z vás obou a když těch chlapů máš několik po sobě, tak je to masakr a fakt je pro mě přijatelnější představa holky z diskotéky, ten chlap alespoň ví, že nebyl ten den 20. v pořadí.
@Sonarka píše:
Násilník neuvažuje o ničem, ten prostě jedná čistě pudově, na nějakou hupsne a je to, co na tom nechápeš?? Nic o randeti v parku jsem nepsalaAsi špatně chápeš psaný text, přečti si to raději vícekrát, než tu začneš plácat páté přes deváté
Ty mě chceš poučovat o klientele v klubech?? Tak to máš asi osobní zkušenost a přehled?? Jasně, že násilník jedná pudově.. A klub je co?? Citovej, nebo obchodně pudovej?? Přečti si po sobě svoje myšlenky ty a zapoj lo-gi-ku… Násilník bude hledat i na diskotéce.. Samozřejmě.. Ale né vždy mu to vyjde.. V klubu?? Je to rychlejší.. Stejně jako zmáčkout ten spínač na přivolání security, párfacek a vyhazov.. V Showparku… - první věc, kterou manažer s každou holkou udělá je, že s ní projde pokoje.. Ukáže tlačítka.. A taky ho vyzkouší.. Secvurity běží na čas..zatím co manažer stopuje doslova na vteřiny.. A security má limit.. Má všechny klíče od všech pokojů a celým klubem zní Alarm.. Všichni ví, že je problém.. Proto jsou v každém klubu security.. Víš? Na ty násilníka.. Né na ozdobu.. ![]()
Zatím jsem se dozvěděla, že Sim je prostitutka, které přísně odděluje práci od soukromí, tedy je jako stroj ALE jde jenom s takovým co se jí líbí a a dělá jen věci co se jí líbí ![]()
A chodí tam tolik takových chlapů, co by splňovalo její parametry, že si vydělá na firmu a barák
![]()
@Sim24 píše:
Ty mě chceš poučovat o klientele v klubech?? Tak to máš asi osobní zkušenost a přehled?? Jasně, že násilník jedná pudově.. A klub je co?? Citovej, nebo obchodně pudovej?? Přečti si po sobě svoje myšlenky ty a zapoj lo-gi-ku… Násilník bude hledat i na diskotéce.. Samozřejmě.. Ale né vždy mu to vyjde.. V klubu?? Je to rychlejší.. Stejně jako zmáčkout ten spínač na přivolání security, párfacek a vyhazov.. V Showparku… - první věc, kterou manažer s každou holkou udělá je, že s ní projde pokoje.. Ukáže tlačítka.. A taky ho vyzkouší.. Secvurity běží na čas..zatím co manažer stopuje doslova na vteřiny.. A security má limit.. Má všechny klíče od všech pokojů a celým klubem zní Alarm.. Všichni ví, že je problém.. Proto jsou v každém klubu security.. Víš? Na ty násilníka.. Né na ozdobu..
Kolikrat uz jsi ho musela pouzit?
@Sim24 Poklade, nějak se mi přestáváš líbit. Od špičkové prostitutky bych očekával alespoň náznak noblesy. Z tebe leze ublíženost, ukřivděnost, což je celkem v rozporu s tím, jak ses prezentovala na začátku. Mi jako chlapovi je fakt jedno, kolik zánětů předkožky a plísňových onemocnění denně diagnostikuješ, prostitutky a priori neodsuzuju.
Máš pokřivený vztah k lidem, k normálním ženským, do kterých se celkem zbytečně navážíš. Máš pokřivený vztah i k chlapům, protože je znáš jenom jako matroš, který tě klátí na cestě k tvým vyšším cílům, vztah nemáš (i to se člověk musí učit), s otcem se nebavíš…
Ty výkřiky o tom, kolik taťků z e-mimina dneska oškubeš jsou zcela iracionální, oškubat můžeš jenom ty, co přijdou, co chtějí, a pokud nekecáš o tom, jak budeš skvělá, víc než desítku za šichtu stejně nestihneš.
Taky by mě zajímalo, jaký obor studuješ. Na technický je v tvých příspěvcích málo racionality, na humanitní (vlastně na jakýkoli) opravdu zoufalý projev i myšlenkovou skladbu.
No nevím, asi žádná normální ženská by nevlezla na chlapa co má kdovíco, stejně tak normální chlap nechodí do bordelu. Pokud už chtějí podvádět, tak za to nemusí platit že…znám chlapi co byli na privátu. Jeden šel pak na testy, prý to za to nestálo. Druhý si tam chodil povídat(na ženský měl smůlu, nemohl dlouho žádnou normální najít, byl to takový hodný tunta),třetí jede ve velkém ale ne v čr ale v cizině a dělá to čistě pro zábavu, má na rozhazování(rodinu nemá, partnerky střídá).
Můj nic takového nenavštěvuje, nemá důvod ![]()
Jo a jak se tu psalo, vina těch ženských to není, je to vina chlapa, nicméně i když to berou jako snadný výdělek, asi morálku moc neznají. ![]()
Jinak holky co se tím teda živíte, zajímalo by mě, jak byste reagovaly, kdyby váš manžel chodil na privát i během vašeho manželství ![]()
Jo a ne každý vozíčkář je ochrnutý a nemůže sexovat
![]()
@Sonarka píše:
Nejlepší je asi mít věrného mužeOno je úplně jedno jestli používáš kondom a necucáte se, furt je to stejně nechutný, ony takové kožní choroby se přenášejí kontaktem tělo na tělo, nebo z chloupků, pak ten pot z vás obou a když těch chlapů máš několik po sobě, tak je to masakr a fakt je pro mě přijatelnější představa holky z diskotéky, ten chlap alespoň ví, že nebyl ten den 20. v pořadí.
Tak to jsi přející manželka… On sice neví jestli ten den není druhý, nebo třetí.. To nevíš ani ty, ani já, ani on.. Jen ona, s kym tím den už souložila. A pokud jí nedělá problém dát frajerovi bez zabran na diskotéce, či baru.. Proč by byl problém dát před ním odpoledne na koleji studentovi, příteli, sousedovi.. Frivolná.. Prostitutka si nemůže dovolit přijít do práce se spermatem svého přítele v rozkroku.. Ale studentka, manželka?? Ona se tím neživí.. Nebude mít ostudu v klubu, že není čisťoučká… Prostitutka ano.. A jestli ti nevadí, že si manžel nalízal sperma z frajera tý holky na diskotéce.. Protože část vyteče…, část dolíže tvůj manžel a dosáhne ti to domů.. Ale má kondom, jestli ho opravdu má.. Jestli ti tohle nevadí.. Tak jsi dobrá.. Mě to třeba vadí.. No a v klubu jsou prosím tě sprchy.. Na rozdíl od baru a diskotéky.. Chlupy a pod.. Maličkost.. Sprcha.. Kožní infekce.. Jsou otázkou a proto si je kontrolujeme.. Lupénky a exémy nejsou infekční a přenosné a dají se překrýt ručníkem a nezažila jsem kladení odpotu ze strany zákazníka.. Infekční záležitosti.. To je zde prohrané téma.. U nás v klubu je zákazník odejít.. Ale třeba u Scaraba na privátě prý holky musí.. A proto tam nedělám…
![]()
@Eemii píše:
Kolikrat uz jsi ho musela pouzit?5× v jiném klubu se stejným principem. Ostatní jsem si uhájila sama..
@Sim24 věříš vůbec na věrnost ve vztahu? Zatím to s tvých příspěvků vypadá že slovo"věrnost" je pro tebe fikce