Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pedro 00 píše:
K těm dvojitým nickům. Jako nestranný pozorovatel musím říci, že písemný projev @00n je daleko srozumitelnější než projev @Sim24, takže dvojí identitu bych tam nehledal.
A jinak se ta diskuse hodně odchýlila od tématu a převažuje napadání.
@Sim24 Fakt by mě zajímal tvůj studijní obor, ber to, prosím, jako dotaz, ne jako impertinenci.
Dávám za pravdu těm, co uvedly, že Šlapka nemá na diskuzí emimino co dělat.. Ta je jen pro " matky" budoucí matky.. Ale vidno pro „stávající matky - ex prostitutky né a nebo jen Anonymě“ Viz.ex kolegyně.., která rovněž přispěla argumenty.. Všechny smeteny, protože EX šlapka.. A Scarab je očištěn bleskově „honí si triko“ Nehoní.. Co popsal je na privátech pravdou.. Co jsem popsala já klubu je rovněž pravdou.. Ale jakkoli sejmout, protoże Šlapka.. Nevídané ráda bych řekla, ale opak je pravdou.. Vždyť za dob našich babiček - žena - matka s dítětem bez manžela (dnes samoživitelka) byla „běhna a její dïtě parchant“ Prostě vymezit se na něčí úkor.. Tento princip vládne i zde. Pochopitelně.. Historická záležitost.. Není podstatné zda li mám v zákonodárcích pravdu.. Podstatné je, že to napsala Šlapka a tak se to nápadně raz dva.. Zde není o čem diskutovat…
Ve finále. Já se zde neprezentovala, jako jsem šlapka a kdo je víc, jak jiní uvedly.. Ale jako, dělám to tak.. A takhle k tomu přistupují.., aby dámy, které v klubu nejsou a nikdy nebyly, čerpajï tedy z generačních předsudků pochopily, že vėtšina toho tak opravdu nemusí být. U Scaraba třeba ano. U mě ne. Ovšem souhlasím, že je to zbytečně.. I snaha osvětlit se pobīrá a napadá jako Šlapka nám bere světlo..!! Takže ráda se diskuze převahu účastnit. Nebudu přeci házet hrách na zeď a v obraně se „opakovat“ adekvátně opakujícïm se napadání, ale chyba je u SIM „pouze“ aha, tak to jo.. V tom případě vzájemným argumentům a poměrům zdar, ale beze mě.. Babičky samoživitelky to tak měly také.. Prostě „předsudky“ TO JE SÍLA…
Studijní obor odhadi.. A dál se opravdu účastnit nebudu. Koho by bavilo čelit takovým střelbám..? Češka ve Švédsku nezná ani základ Ústavy České republiky.. A kdo tvoří zákony…, ale má jsem ubožák, protože Štětka.. Štětka informuje Švédku? Ale Švédka je Madam a já Šlapka co si má chudák dávat pozor! Špatně dopadne? Děkuji o tyhle druhy napadání a nepodloženého osočování nemám zájem.. Prostě v této společnosti bez šance.. I špatná zkušenost je zkušenost.. Takže vám za ní průřezem diskuze děkuji a tím se loučím.
Příspěvek upraven 06.11.15 v 07:52
@Sim24 píše:
Dávám za pravdu těm, co uvedly, že Šlapka nemá na diskuzí emimino co dělat.. Ta je jen pro " matky" budoucí matky.. Ale vidno pro „stávající matky - ex prostitutky né a nebo jen Anonymě“ Viz.ex kolegyně.., která rovněž přispěla argumenty.. Všechny smeteny, protože EX šlapka.. A Scarab je očištěn bleskově „honí si triko“ Nehoní.. Co popsal je na privátech pravdou.. Co jsem popsala já klubu je rovněž pravdou.. Ale jakkoli sejmout, protoże Šlapka.. Nevídané ráda bych řekla, ale opak je pravdou.. Vždyť za dob našich babiček - žena - matka s dítětem bez manžela (dnes samoživitelka) byla „běhna a její dïtě parchant“ Prostě vymezit se na něčí úkor.. Tento princip vládne i zde. Pochopitelně.. Historická záležitost.. Není podstatné zda li mám v zákonodárcích pravdu.. Podstatné je, že to napsala Šlapka a tak se to nápadně raz dva.. Zde není o čem diskutovat…
Ve finále. Já se zde neprezentovala, jako jsem šlapka a kdo je víc, jak jiní uvedly.. Ale jako, dělám to tak.. A takhle k tomu přistupují.., aby dámy, které v klubu nejsou a nikdy nebyly, čerpajï tedy z generačních předsudků pochopily, že vėtšina toho tak opravdu nemusí být. U Scaraba třeba ano. U mě ne. Ovšem souhlasím, že je to zbytečně.. I snaha osvětlit se pobīrá a napadá jako Šlapka nám bere světlo..!! Takže ráda se diskuze převahu účastnit. Nebudu přeci házet hrách na zeď a v obraně se „opakovat“ adekvátně opakujícïm se napadání, ale chyba je u SIM „pouze“ aha, tak to jo.. V tom případě vzájemným argumentům a poměrům zdar, ale beze mě.. Babičky samoživitelky to tak měly také.. Prostě „předsudky“ TO JE SÍLA…
Proč se máš potřebu furt tak obhajovat? Pokud si za svojí prací stojíš jak tu píšeš tak ti může být uplně jedno co si o tobě myslí maminy z emimina ne
@Veveruska87 píše:
Proč se máš potřebu furt tak obhajovat? Pokud si za svojí prací stojíš jak tu píšeš tak ti může být uplně jedno co si o tobě myslí maminy z emimina ne
Veveruško, já si doslovně stojím za tím, že jsem prostitutka a jak k tomu přistupují a bráním se aplikovaným předsudkům.. Logicky.. Ale po zkušenosti této diskuze už je mi váżně a srdečně jedno, co né že si matky myslí.., ale neprověřeně aplikují.. Nenï co řešit.. ![]()
Mějte se krásně…
@Sim24 píše:
Veveruško, má si doslovně stojím za tím jak k tomu přistupují já bráním se aplikovaným předsudkům.. Logicky.. Ale po zkušenosti této diskuze už je mi váżně a srdečně jedno, co né že si matky myslí.., ale neprověřeně aplikují.. Nenï co řešit..
Mějte se krásně…
Tobě může být jedno jaké předsudky mají maminy na emiminu k tvé profesi podle toho co jsi tu psala klienty máš tak nějak furt nevím co řešíš. Předsudky k tvé profesi byli jsou a budou a nezměníš to ani když tu budeš psát slohovky přes dvě stránky. Takže radši tuhle energii co vkládáš do téhle diskuze vynalož do učení bude to pro tebe prospěšnější. ![]()
@Veveruska87 píše:
Tobě může být jedno jaké předsudky mají maminy na emiminu k tvé profesi podle toho co jsi tu psala klienty máš tak nějak furt nevím co řešíš. Předsudky k tvé profesi byli jsou a budou a nezměníš to ani když tu budeš psát slohovky přes dvě stránky. Takže radši tuhle energii co vkládáš do téhle diskuze vynalož do učení bude to pro tebe prospěšnější.
Naprosto souhlasí!:) Mějte se..
@Sim24 píše:
Veveruško, já si doslovně stojím za tím, že jsem prostitutka a jak k tomu přistupují a bráním se aplikovaným předsudkům.. Logicky.. Ale po zkušenosti této diskuze už je mi váżně a srdečně jedno, co né že si matky myslí.., ale neprověřeně aplikují.. Nenï co řešit..
Mějte se krásně…
Bez předsudků. Mnoho štěstí v osobním i pracovním životě, budeš ho fakt potřebovat. A musím zopakovat - nejsi v pohodě a nemyslím si, že za to mohou matky na e-miminu.
Příspěvek upraven 06.11.15 v 09:41
Ta rozlučka - kolikátá je už v řadě?
Moc nerozumím tomu, že studentka VŠ se (?stydí?? ) za svůj obor a školu, kterou studuje.
Proč? ![]()
@Pedro 00 píše:
Bez předsudků. Mnoho štěstí v osobním i pracovním životě, budeš ho fakt potřebovat. A musím zopakovat - nejsi v pohodě a nemyslím si, že za to mohou matky na e-miminu.Příspěvek upraven 06.11.15 v 09:41
Bez komentáře.. Za přání děkuji a opětuji.
@Malaga píše:
Ta rozlučka - kolikátá je už v řadě?
Moc nerozumím tomu, že studentka VŠ se (?stydí?? ) za svůj obor a školu, kterou studuje.Proč?
Bez komentáře.. Dotazy nezodpovídám. Měj se.
@Malaga Pokud jsem to pochopila správně z náznaků, tak slečna studuje práva, protože se vyzná v aktuální legislativě. Za akademickou obec můžu říci pouze: Proboha! Pokud je v Praze na fakultě, ok, úroveň jde každym rokem dolů, ani za mě to nebylo ideální, ale nebyl tam nikdo s tak mizerným projevem, absolutní absencí logiky a s tak vystrčeným nosánkem. Ta holka neumí rozumně odpovědět na položenou otázku, tři tečky za každým slovem, logická soudružnost nikde, absolutně jsem nepochopila, co to mlela o tom, že poučuje nějakou Švédku… Jestli takovýhle lidi přijímají právnický fakulty, tak se nedivim, že úroveň výkonu právnických povolání klesá. My jsme měli v ročníku hodně divnejch lidí, ale aspoň se uměli vyjádřit…
@Inaris dotazy prý nezodpovídá…
@nezoufala typ VŠ neodhadnu, ale na UK se mi to moc nepozdává ![]()
@Inaris píše:
Já bych teda s dovolením byla zvědavá a měla bych dotaz na SIM, proč tuto „práci“ dělá.
Vždycky si představuji, že bych se musela pozvracet (ze sebe), protože jistě k placeným společnicím nepřicházejí jen metrosexuálové a celkově hezcí a upravení chlapi.
Tuto „práci“ neodsuzuji, jestliže ji někdo dělá dobrovolně a rád. Mám akorát představu, že bych se pak drhla a drhla, až bych ze sebe kůži strhla.![]()
A žaludek bych měla na vodě.
Stojí to za ty peníze?
(mmch. tipuji SIM na Ostravsko).
A proto když zde píśeš o svých vlastních nechutných zvratkách neodpovím. Protože tvoje zvratky jsou tvoje zvratky, stejně jako představy a předsudky..
Veveruška to napsala jasně.. Nikdo a nic vaše představy, „předsudky“ a tvoje zvratky nezmění… Nebo neumíš číst? Pak se pozvracej..no.. Úlev si… Ale nečekej, že ti odpovím.. Nemám proč.. Je to jasný.. Předsudky vedou.. Konec diskuze…
@Inaris píše:
Já jsem ale nerejpala, já jsem se jen svěřila, co se mnou ty představy dělají a chtěla jsem od Tebe vědět, jestli třeba neuvažuji špatně. Mě by to opravdu zajímalo, bez odsudků.
A Ty umíš číst? Když sis nevšimla, že jsem psala, že to míním jako normální diskuzi bez odsudků?
Houby víš, jestli se třeba nechci k Tvé práci přidat.
Tak to máš blbý.. Zástav si „NA ULICI“ nějakou „ŠLAPKU“ bez vzdělání. Třeba ti odpoví.. Ale pokud na ní nastoupíš po vzoru zdejší pseudodiskuze, tak pravděpodobně nastane jiná reakce, tedy odpověď… Jak zde někdo napsal.. V této pseudodiskuzi se cení urážky a pod.nad fakty.. Takže tvoje: Bez Předsudků, ale já bych Opravdu.. Kdež po odpovědi následuje Pro-bo-ha…
Inaris, zástav si tu Šlapku na ulici..
Mě tenhle výcvik stačil… Čau.
@Sim24 co to je zástav? vzhledem k tomu, že to opakuješ 2× tak překlep nepředpokládám
@jdukolem píše:
@Sim24 co to je zástav? vzhledem k tomu, že to opakuješ 2× tak překlep nepředpokládám
Mě je to jedno.. Diskuze se mnou ukončena..! Neodpovídám na dotazy.. Pochopila jsi to??? Prostě NENÍ PROČ!