Přítel bere heroin

4
26.12.15 21:45

Přítel bere heroin

Svého přítele jsem poznala zhruba před rokem. Seznámili jsme se na narozeninové oslavě našeho společného kamaráda. Byl to přesně můj typ, chytrý, vtipný, rozuměli jsme si, všechno bylo prostě super. Působil jako zodpovědný kluk, který to má v hlavě srovnané.
Asi před měsícem jsem se k němu nastěhovala. Když byl v práci a já jsem se zabydlovala, tak jsem v šuplíku od komody našla takovou obyčejnou kartonovou krabičku s víkem. Jenom jsem do ní nakoukla a docela mě překvapilo, že jsem v ní našla sáček s bílým práškem, opálenou lžičku, stříkačku a jehly. Drogy mi k němu prostě nějak neseděly, vzhledem k tomu, že přítel nekouří, ani moc nepije. Když se vrátil domů, tak jsem mu ukázala, co jsem našla a chtěla jsem, ať mi to nějak vysvětlí. Byl strašně vytočený a krabičku hned vyhodil. Dozvěděla jsem se, že kdysi bral kokain i heroin, ale že přestal, když jsme spolu začali chodit. Píchat heroin si začal asi dva měsíce zpátky, kvůli problémům v práci. Prý ho nebere moc často. Vůbec nedokážu pochopit, že jsem si ničeho nevšimla. Choval se pořád úplně normálně. Říkal, že kvůli mě s tím skončí, já jsem mu věřila a myslela jsem si, že to nějak zvládnem. Minulý týden se vrátil domů až někdy ráno a byl úplně mimo a alkoholem to opravdu nebylo. Já jsem si sbalila pár věcí a odešla jsem k rodičům. Od té doby mi pořád volá a chodí za mnou, ale já nevím, co mu říct. Na léčení jít nechce, je přesvědčený, že na tom není závislý. Miluju ho, chci s ním být, ale nevím, jestli mu můžu věřit. Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
26.12.15 21:47

No co myslíš, že bys měla dělat? Chceš se do toho nechat stáhnout nebo v lepším případě chytit žloutenku nebo AIDS? :roll:
Fuj, na feťáky jsem fakt alergická. :poblion:

Příspěvek upraven 26.12.15 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
26.12.15 21:48

Nevěřit a skončit to…rychleji než ty bys ho vytáhla…tak stáhne on tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.12.15 21:55

@MarkiLi už at seš pryč - fetáka nezachráníš feták si musí pomoct sám… leda by tě stáhnul ke dnu nevěř mu, to jsou lidé lhát a lhát a hát až si sami věří… a pak - jdi na testy… bála bych se nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
26.12.15 21:56

Pokud na léčení nechce, dej od něj ruce pryč. Každý závislák je skálopevně přesvědčený, že nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
26.12.15 21:58

To se ptáš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.12.15 22:03

@MarkiLi pokud on sám neuzná, že je nemocný a nepůjde on sám dobrovolně na léčení, tak jdi od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
26.12.15 22:04

Co bych udělala já? Pryč od něj budou jen problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 22:07

@MarkiLi nakopat ho do prdelky.. feťáci naslibují modré z nebe, abys jim dala pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 22:31

Feťáci a alkoholici bývají většinou ty nejlepší partie

Jednu jedinou šanci by dostal - ale v léčebně, pokud by odmítl nebo do toho po léčbě opět spadl nekompromisně bych od něj odešla, určitě máš na víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.12.15 22:48

Heroin je hrebicek do rakve. Uzivatel se stava zavisli po prvni davce vetsinoz. Vznika zavislost fyzicka ta je mnohem horsi jak u perniku kdy vznika psychicka. Pryc od nej. Pokud nepuje na leceni nema to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
26.12.15 22:48

Hlavne se nenech přesvědčit, ze si mas dat s nim, abys lepe pochopila o co jde…

Nepochopis.

Utikej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
26.12.15 23:01

Na rozdíl od ostatních bych byl tvrdší, ukončit bezpodmínečně. Nenič si život. Už teď ti lže. Léčebna je jen pokusem oddálit recidivu, nikoli „lékem“. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
26.12.15 23:09

@MarkiLi Nohy na ramena a pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
26.12.15 23:23

:roll: delas si srandu vid :)