Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak se ti prosímtě při orálu dostane sperma do krve?
Jak by placebo tabletky měly narušit antikoncepci?
Hele - myslím že fakt se ti hodí zopakovat si základy biologie lidského těla.
@Ou ne jestli se mohli ty prášky nějak dostat do spermatu a jak polykám tak se to dostalo do krve přes střeva
@Anonymní píše:
@Ou ne jestli se mohli ty prášky nějak dostat do spermatu a jak polykám tak se to dostalo do krve přes střeva
Ne. Tak to fakt nefunguje.
1. ty prášky v reálu nic nedělají. Pokud pociťuje nějaké zlepšení, tak je to jen jeho pocit.
2. sperma se ti do krve nijak nedostává. Douč se základní biologii.
3. ne, cokoliv užívá tvůj partner neovlivňuje tvoje hormonlní hladiny regulované antikoncepcí.
@Anonymní píše:
@JancaS84 ano mám
delas dobre ze hlidas abys neotehotnela a doporucuji u toho setrvat i nadale ![]()
@Ou píše:2. sperma se ti do krve nijak nedostává. Douč se základní biologii.
Podle stejné logiky by kojící žena mohla brát jakékoli léky, protože mlíko se dítěti taky do krve nedostane… ale alespoň ze zkušenosti bys mohla vědět, že to tak úplně není. Buďto se něco douč sama, nebo, a to bude lepší, už ve zdravotnických záležitostech neraď. Jak můžeš tak sebevědomně plácat takové kraviny a ještě s takovýma poznámkama? Dunning Kruegeruv efekt v praxi.
@Anonymní píše:
Tvoje úvaha, navzdory tomu, co plácá Ou, je správná.
Bohužel se mi nepodařilo zjistit, co doopravdy kotvičník s ženou dělá - sdělení na stránkách eshopů nepovažuji za důvěryhodná. S největší pravděpodobností nedělá v podstatě nic ani při řádném užívání. Přirozeně se už vůbec nedá dohledat, zda to přestupuje do spermatu - ono se u bylinek totiž obvykle ani neví, co, Každopádně není moc pravděpodobné, že by se to ve spermatu nějak akumulovalo a tak teoreticky přijatá dávka bude velmi malá a žádný vliv to na Tebe téměř jistě mít nebude.
@Pudloslava děkuji za reakci. Více milou paní jsem tu ještě nepotkala
děkuji moc
Dobrý den. Přítel bere prášky, které se mohou brát od 18. Tribulus se to jmenuje. Beru antikoncepci a přítele dělám i orálně. Mně 18 ještě nebylo a nevím jestli může narušit antikoncepci, když dělám přítele orálně a ty prášky se přes jeho sperma může dostat do krve a nějak narušit antikoncepci. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji