Přítel chodí sám s maminkou na koncert

Anonymní
2.7.16 22:32

Přítel chodí sám s maminkou na koncert

Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
2.7.16 22:34

Je mi 28 a chodím běžně někam s maminkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009

Tak asi záleží čeho koncert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009

Jo proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.7.16 22:35

Nevidím na tom nic špatného. Byla jsem tak několikrát, třeba s mou babičkou v divadle, dědovi se už nechtělo a potřebovala odvézt. Už jsem měla tou dobou i dítě, tak jsem si aspoň u toho i odpočinula, manžel pohlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.7.16 22:36

Když jsem byla single tak jsem šla klidně s taťkou nebo mamkou na akci. Teďka s nimi taky chodím, ale partner s námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

:mrgreen: Já určitě ne, naši jsou důchodci, se zdravotními problémy, a zaměřeni na úplně jiný žánr. Ale expřítelova maminka byla skvělá ženská, a s tou bych klidně na koncert šla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062

A proč jako ne? Pokud se jim oběma líbí stejná hudba, proč by nemohli jít spolu?
Já bych klidně šla se svojí mámou na koncert, do divadla nebo kamkoliv jinam i ve svých dvaatřiceti. Nepřijde mi na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@pikola píše:
Tak asi záleží čeho koncert

Proc myslis, že na tom záleží? Tak zřejmě koncert něčeho naco chtěli jít, jinak by asi nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
2.7.16 22:37
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi

Nepřijde mi to nějak divné nebo tak ( sama budu rada, když se mnou synové budou chodit na koncerty) ale jako partnerku by mě to asi štvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
2.7.16 22:37

Do divadla klidně, ale na koncert asi ne, neshodly bychom se, máme trochu jiný hudební vkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
2.7.16 22:39

Já moc ráda. S tchyni, s mamkou, tátou…je mi 29 a přijde mi to zcela normální i z pohledu muž syn-matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.7.16 22:41

Chodíme spolu do divadla, na koncerty. Nevidím na tom nic divného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.16 22:41

Koncert oblíbené skupiny/interpretů jeho maminky (přítele ne) (Nohavica, Ginevra, Smolík…)

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3451
2.7.16 22:42

A proč ne? Co je na tom divnýho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie