Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevidím na tom nic špatného. Byla jsem tak několikrát, třeba s mou babičkou v divadle, dědovi se už nechtělo a potřebovala odvézt. Už jsem měla tou dobou i dítě, tak jsem si aspoň u toho i odpočinula, manžel pohlídal.
Když jsem byla single tak jsem šla klidně s taťkou nebo mamkou na akci. Teďka s nimi taky chodím, ale partner s námi ![]()
Já určitě ne, naši jsou důchodci, se zdravotními problémy, a zaměřeni na úplně jiný žánr. Ale expřítelova maminka byla skvělá ženská, a s tou bych klidně na koncert šla. ![]()
A proč jako ne? Pokud se jim oběma líbí stejná hudba, proč by nemohli jít spolu?
Já bych klidně šla se svojí mámou na koncert, do divadla nebo kamkoliv jinam i ve svých dvaatřiceti. Nepřijde mi na tom nic divného.
@pikola píše:
Tak asi záleží čeho koncert
Proc myslis, že na tom záleží? Tak zřejmě koncert něčeho naco chtěli jít, jinak by asi nešlo.
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi
Nepřijde mi to nějak divné nebo tak ( sama budu rada, když se mnou synové budou chodit na koncerty) ale jako partnerku by mě to asi štvalo
Do divadla klidně, ale na koncert asi ne, neshodly bychom se, máme trochu jiný hudební vkus ![]()
Já moc ráda. S tchyni, s mamkou, tátou…je mi 29 a přijde mi to zcela normální i z pohledu muž syn-matka.
Chodíme spolu do divadla, na koncerty. Nevidím na tom nic divného.
Koncert oblíbené skupiny/interpretů jeho maminky (přítele ne) (Nohavica, Ginevra, Smolík…)
zakladatelka
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi