Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevadí to mě ani mému příteli, sama s mamkou chodím do kina a do divadla a je mi 34
. Nevím proč bych nemohla jít sama s rodiči na něco co partner nemusí a obráceně.
Jsem přibližně ve stejném věku a normálně chodím sama s taťkou na hokej.. Máme společný koníček, máme si co říct, a s tátou si to tam užiju nejvíc - a mám toho nechat protože je to táta, a chodit jako dospělý člověk někam s rodičem je trapnýýýýý?
Jako sorry, divný mi to přišlo v pubertě, naši mě nudili, ale z toho já už jsem dávno vyrostla.. Asi jak kdo, no..
@Bábrdl píše:
Kam by s tebou chodili, prosím tě?
Jednou už jim je 26, máš nárok pouze na formální oběd jednou za měsíc (pochopitelně pouze za přítomnosti otrávené partnerky)Pochopitelně partnerka může chodit se svou mamkou na kafe, do bazénu, do divadla, na koncert, i jet na dovolenou… To je něco jiného.
![]()
právě
![]()
@pastick píše:
Jsem přibližně ve stejném věku a normálně chodím sama s taťkou na hokej.. Máme společný koníček, máme si co říct, a s tátou si to tam užiju nejvíc - a mám toho nechat protože je to táta, a chodit jako dospělý člověk někam s rodičem je trapnýýýýý?Jako sorry, divný mi to přišlo v pubertě, naši mě nudili, ale z toho já už jsem dávno vyrostla.. Asi jak kdo, no..
Společný koníček je něco jiného než chodit, protože rodič chce, i když to přítele nebaví… ![]()
Zakladatelka
Pred rokem jsem byla s rodici na koncerte, za mesic jedeme ja, manzel, deti a moji rodice na festival, s mamkou do divadla uplne na pohodu.
@Anonymní píše:
Společný koníček je něco jiného než chodit, protože rodič chce, i když to přítele nebaví…
Zakladatelka
To je fakt. Tak asi chodí aby udělal radost mamince, to mi taky ale nepřijde zvláštní..
Pokud nemáte 24/7 jeho maminku za zadkem (jakože i takovou mám zkušenost
) tak bych to fakt neřešila.. ![]()
@Anonymní píše:
Společný koníček je něco jiného než chodit, protože rodič chce, i když to přítele nebaví…
Zakladatelka
A maminka to ví? anebo to říká přítel jen tobě, že ho to nebaví?
A je to vážně tak moc trapný, že syn obětuje 2 hodiny svého času a jde jednou a čas s vlastní mámou na koncert? Je to fakt taková trága se „obětovat“, když to mámě udělá radost?
@Anonymní píše:
Zakladatelka
tak pokud by pritel byl vylozene mamanek, ktereho ona ovlada, tak bys to asi uvedla jinak. to ze to neni primo jeho parketa jeste neznamena, ze nemuze jit. obcas clovek chce rodicum udelat radost ![]()
nebo to ma od maminky prikazem a trpi tam?
Úplně v klidu. Taky chodím se svou mamkou někam sama. Dokonce jsme spolu byly několikrát i na diskotéce
A? Pokud je dospělý a svéprávný, zřejmě má nějaký důvod, proč s ní přesto jde. Ehm, možná má svou maminku „i“
rád
![]()
Spíše mi přijde divný, že to někomu přijde divný. Ale chápu, že každý si ze své rodiny přinášíme své vlastní vzorce chování.
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Já chodím na koncerty zásadně s mým taťkem, už jsme byli mockrát
Manžel má úplně jiný hudební vkus, takže ten si chodí se svým bráchou a švagrem ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka
Ano, to rozhodně je jiné. Udělat něco pro rodiče, protože mu na tom záleží a protože příteli záleží na mamince, je úžasné. Važ si takového muže, jednou bude dělat věci jen proto, že je ty chceš a to není málo.
Jinak já chodím s mojí mamkou do divadla, byly jsme i na koncertech a v létě jedeme na festival. Jen my dvě. Děti ať si užije manžel a můj taťka ať si taky dáchne ![]()
Přítel chodí sám s maminkou na koncert
tak envim co je na tom spatneho, pokud ty nemas zajem o koncert nebo ti treba nabidl jit a ty jsi o to nemela zajem, nepozval li te na treba I jiny, pak to asi neni normalni a je to opravdu k zamysleni
na druhou strnu
Přítel chodí sám s maminkou na koncert
pored lepsi, nez sem psat tohle
Přítel chodí sám s milenkou na concert
![]()
@Anonymní píše: Společný koníček je něco jiného než chodit, protože rodič chce, i když to přítele nebaví…Zakladatelka
takto jejina, to vypada na tezkeho mamanka nebo maminku generala
Tak ono se jen z této situace těžko pozná, jestli je chlap mamánek, co skočí jak matinka pískne, nebo jestli mají jinak normální zdravý vztah, mamka o ten koncert hodně stojí a nemá s kým jiným jít, tak se tvůj přítel čas od času obětuje a mamku tam doprovodí (což samo o sobě není nic špatného, já třeba byla nedávno s mámou v kině- i dospělé děti mohou občas někam vyrazit se svými rodiči:)