Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Koncert oblíbené skupiny/interpretů jeho maminky (přítele ne) (Nohavica, Ginevra, Smolík…)zakladatelka
a proč ne? je to od něj hezký ne, že jí dělá společnost. jako fakt mi je líto, že mám jen kluky..když si představím, že jejich přítelkyním bude za 20 let divný, že se mnou(třeba) někam budou chtít jít..
Ještě že nechodí k mamince na skouknutí ordinace v růžový zahradě, to by mi vadilo více
@Anonymní píše:
Koncert oblíbené skupiny/interpretů jeho maminky (přítele ne) (Nohavica, Ginevra, Smolík…)zakladatelka
Na Nohavicu bych šla hned. ![]()
@Catmum píše:
Nepřijde mi to nějak divné nebo tak ( sama budu rada, když se mnou synové budou chodit na koncerty) ale jako partnerku by mě to asi štvalo
Proč by tě to štvalo?
@Anonymní píše:
A co se ti na tom nezdá? Já byla s tátou i na festaku. V čem je problém?
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi
A tebe nepozvali, nebo co tě hlodá?
@Kassy píše:
Proč by tě to štvalo?
Mě až zaráží co všechno může někomu vadit.
@evill píše:
Mě až zaráží co všechno může někomu vadit.
Tak je sobota večer, přítel na koncertě s máti, a zakladatelka sedí doma sama u PC. Ještě se ptáš, co jí tak štve? ![]()
Běžně chodím s mamkou do divadla. Na koncert bych taky šla, krome dechovky teda.
@WaIl píše:
Tak je sobota večer, přítel na koncertě s máti, a zakladatelka sedí doma sama u PC. Ještě se ptáš, co jí tak štve?
Jo tak to my se umíme zabavit i samostatně. A za večer o samotě bych se občas i bílá
. Mi spíš přišlo, že narazí na to, že je " trapnej" kdyzchodina koncert s mamou…
@Catmum píše:
Nepřijde mi to nějak divné nebo tak ( sama budu rada, když se mnou synové budou chodit na koncerty) ale jako partnerku by mě to asi štvalo
To ale nedává smysl, doufám, že si to uvědomuješ ![]()
Sama chceš, aby se synové chodili s tebou bavit, ale jako partnerku by tě to štvalo. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi
Eh, ne nepřijde mi divný, že se i ve 26 letech stýká se svou matkou jinak než na ryze formální bázi
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi
A kde je tatínek přítele? Není to tak, že jí prostě dělá doprovod? A že to tak dělal i před tím než jste se poznali?
@slavuska1 píše:
a proč ne? je to od něj hezký ne, že jí dělá společnost. jako fakt mi je líto, že mám jen kluky..když si představím, že jejich přítelkyním bude za 20 let divný, že se mnou(třeba) někam budou chtít jít..
Kam by s tebou chodili, prosím tě?
Jednou už jim je 26, máš nárok pouze na formální oběd jednou za měsíc (pochopitelně pouze za přítomnosti otrávené partnerky) ![]()
Pochopitelně partnerka může chodit se svou mamkou na kafe, do bazénu, do divadla, na koncert, i jet na dovolenou… To je něco jiného.
![]()
Nevadí to mě ani mému příteli, sama s mamkou chodím do kina a do divadla a je mi 34
. Nevím proč bych nemohla jít sama s rodiči na něco co partner nemusí a obráceně.