Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka taky jednou bude matka.. Pak ji to tak divné neprijde
@Anonymní píše:
Společný koníček je něco jiného než chodit, protože rodič chce, i když to přítele nebaví…
Zakladatelka
A s tebou dela pritel vsechno co ho bavi, ci se obcas obetuje, aby ti udelal radost..
Prijde mi to normalni a navic hezky, tak treba maminka nemela s kym jinym jit a on ji delal doprovod.
A nejak nechapu proc to resis ty.
Navic v uvodnim prispevku nic o tom, ze ho to nebavi a chce matka nepises. To tu byva takove pravidlo, nekdo da dotaz, docka se jine odpovedi nezli chtel a prihodi neco, aby to vyznelo jinak, hur..
Tak na Smolíka chodím, s mojí mamkou
přítel by taky šel, taky ho poslouchá ale někdo musí hlídat děti, dokud jsou malé, tchyně si netroufne ![]()
@astoret
Kromě nákupů dělá vše, co ho baví. Že bych ho vzala na koncert TS, to ani nápad
.
Ale mě asi vadí jiná věc, že ona má i manžela a s tím nikam nechodí (nechápu proč) a místo toho sebou bere (pouze) mého přítele. Mimoto má i dalšího sourozence ![]()
Člověk něco opomene, když píše ve spěchu a poté jsem zde reagovala na uživatelky:
pikola se ptala, čeho koncert, tak jsem to zkonkretizovala
pastick psala o společném koníčku, to jsem vyvrátila, jelikož to přítele nebaví
Takže se na mě nezlobte, že jsem to nenapsala hned. Jelikož jsem si nemyslela, že je to důležitá informace. ![]()
@Anonymní píše:
@astoret
Kromě nákupů dělá vše, co ho baví. Že bych ho vzala na koncert TS, to ani nápad.
Ale mě asi vadí jiná věc, že ona má i manžela a s tím nikam nechodí (nechápu proč) a místo toho sebou bere (pouze) mého přítele. Mimoto má i dalšího sourozence![]()
Člověk něco opomene, když píše ve spěchu a poté jsem zde reagovala na uživatelky:
Takže se na mě nezlobte, že jsem to nenapsala hned. Jelikož jsem si nemyslela, že je to důležitá informace.
Ne v poho, jen to pak vyzniva jinak.
A priteli to vadi?
@astoret píše:
Ne v poho, jen to pak vyzniva jinak.A priteli to vadi?
Ano, ale neví, jak říct ne, jelikož by se dalo říct, že mu to píše, tak často než nezačne souhlasit, či volá. ![]()
Zakladatelko byla bych opatrna, vim o cem pisu. Z toho se muze vyvinout mamanek.
Mam takoveho manzela uz 35 let. Pro maminku vse, pro mne nic. Jsem jen na to abych se postarala, maminku nekde pichne a uz lita, ja muzu chcipnout…
Zakladatelko, holt mu na rodicich zalezi. Take chodim s mamkou na koncerty, kam se mne uplne nechce. Ale tatu mamka nevytahla nekolik dlouhych let a bylo by me hloupe, aby sla sama a v noci se trmacela sama domu. Rodice nas piplali radu let, chodili s nami na akce, kam se zase nechtelo jim. Je dobre v uritem veku se osamostatnit, ale proc uplne zavirat dvere? Jsou to akce na par hodin, do spolecneho programu vam to jiste nezasahuje, jen proste zarlis.
@Anonymní píše:
@astoret
Kromě nákupů dělá vše, co ho baví. Že bych ho vzala na koncert TS, to ani nápad.
Ale mě asi vadí jiná věc, že ona má i manžela a s tím nikam nechodí (nechápu proč) a místo toho sebou bere (pouze) mého přítele. Mimoto má i dalšího sourozence![]()
Takže se na mě nezlobte, že jsem to nenapsala hned. Jelikož jsem si nemyslela, že je to důležitá informace.
S mámou taky chodím na akce, a to mám další 4 bratry. Tátovi se nikam nechce tak jí dělám doprovod. Beru to jako úplně normální, samozřejmou věc věnovat se rodičům (v určité míře). Můj přítel se svojí maminkou taky chodí na koncerty apod. když její manžel nemůže, přece nepůjde sama… Nepřijde mi na tom nic divného trávit s rodiči čas i když jsme dospělí. Naopak se moc těším a doufám že naše dcera bude stejně v pohodě a budeme jí navždycky i kamarády ![]()
Já s mámou chodím do kina, divadla i na koncerty, táta nechodí, brácha taky ne, tak by musela sama, což by nešla.
Já to nechápu, je snad dospělý. Tak to má říct hned. Třeba s humorem „tak jednou taky vytáhni taťku“… nebo kamarádku.
A jde jen o toto, nebo je tam toho víc, kde je vidět, že by se maminka na tvého přítele nějak upínala?
By me na zaklade teto diskuze zajimalo, zda se souvislost mezi tim „jdu s mamkou, i kdyz se mne 2× nechce/ at jde sama, je dospela“ a tim, zda „babicka je ochotna hlidat deti/ babicka je nehlidaci“. Tipla bych si, ze ano.
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na názor zdejší komunity. Přítel chodí s maminkou sám na koncert, je mu skoro 26 let. Šli byste též se svými rodiči v tomto věku na koncert?
Děkuji za odpovědi
ANO, když by mě koncert zajímal, šla bych i s nadšením, pokud by to byl koncert, který mě nezajímá, ale mamka by byla ráda, kdybych s ní šla, šla bych také.
nevidím na tom nic špatného.
@Aries6 píše:
Já to nechápu, je snad dospělý. Tak to má říct hned. Třeba s humorem „tak jednou taky vytáhni taťku“… nebo kamarádku.
A jde jen o toto, nebo je tam toho víc, kde je vidět, že by se maminka na tvého přítele nějak upínala?
Maximálně, když z domova odjíždí, tak se jakmile přijede ptá, kdy zase dorazí domů.
Zakladatelka