Přítel – cholerik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
22.11.24 21:26
@Anonymní píše: Více

Takže s ním jsi ze zoufalství a ze strachu ze samoty. V tom případě splňuje účel a ty si nestěžuj. Čas ti plyne a nikdy se nevrátí. Můžeš to přijmout - pak ale nebreč - nebo ho přestaň omlouvat tím, že je cholerik, když je to obyčejný primitiv. Stačí ti to? No jestli ne, tak nebuď líná, nechovávej se za introverta a hledej. Možná o tebe nikdo nezavadí, možná na tebe čeká někde někdo, koho vyvedeš do společnosti a budeš na něj pyšná. Nezkusíš - nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
22.11.24 21:26
:hug: ježiš
napoj se na kámošky…
klidně i na mamku-tetu-babi… kohokoliv fajn z tvého okolí… tento choler fakt není OK,,, zkus o tom jen mluvit.. někam jít sama… čeká tě jiný život, jsi mladá…
jsem průvodcem často pro mladé lidi… :srdce: nevaž se citově, nech věci jít a dál uvidíš…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 21:27
@Lissima píše: Více

Ano, děti nemáme. Upřímně já po dětech ani netoužím, možná je to výchovou, kdy jsem od mamky slýchávala a do teď slýchávám, že děti jsou to nejhorší, co člověka může potkat, ale asi i to, že vím, že by ty děti měly geny po něm a opravdu se mi nechce řešit, že moje dítě někoho napadlo (stejně jako on) někoho ve školce, škole. Navíc děti rády zrcadlí chování, a to byl byl další problém.
A že jsme spolu tak dlouho…jak říkám, ke mně se chová moc pěkně. Vlastně si nemám moc na co stěžovat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5810
22.11.24 21:31
@Lucy75 píše: Více

Chápu, žiju 10 let v něčem podobném, ale stojí to za houno i v té posteli :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
22.11.24 21:38

@Acinore ON byl v posteli boží.. dokázal cokoliv… pro sebe i pro mne.. v tom nikdy nebyl sobec.. navíc kvůli Mojí neplodnosti souhlasil s adopcí, on už dítě měl---- takže jsem mu dlužila své mateřské štěstí… dokázala jsem ho omluvit sama před sebou skoro ze všeho.. naštěstí mne nebil, to bych mu vrátila — ale slovní násilí praktikoval pořád :(
jestli můžeš, obrat se na rodinu, pomalu se zkus připravit, že bys odešla
není to lehké
ale Nakonec se ti strašně uleví
najednou nikdo neřve, nikdo neuráží, z nikoho nemáš strach, kvůli nikomu ráno nebrečíš…
stojí to za to
jen u nás to musela být jeho brutální nevěra - pomohlo to nakonec nám všem
i když ty první týdny a měsíce byly zlé, hlavně pro děti :(
i tak mu děkuji za hezké věci a umíme spolu vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
22.11.24 22:01

Achjo… to jsou oni,,, https://www.youtube.com/…/A7axDbKoY4E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
22.11.24 22:08

Ty jo. Já mám dítě s podobným exemplářem. Ale má po něm jen těch 50% genů a všech 50% nemůže být špatných. Je tam i podstatný vliv výchovy. Blbé řeči mámy si neber. Kdyby dodržela své pindy, tak nejsi na světě a to by byla škoda. Máš možnost mít dítě, přivést na svět úplně nového člověka, někoho, kdo tě bude milovat bezpodmínečně, někoho, kdo v dospělosti bude milovat dalšího člověka a udělá ho šťastným, budou mít svoje děti a všechno dobré se bude opakovat a násobit. Jen bych si vybrala pro to dítě jiného partnera, než máš.

Jen proto, že ti tvá matka vykládala, že děti jsou to nejhorší, fakt nemusíš rezignovat. Kdyby tyhle nesmysly dodržela JEJÍ máma, tak na světě tvá matka ani není. Víc její hloupé řeči netřeba rozebírat :lol:. Vždyť to nedává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.11.24 22:30

Zkus mu říct, že nejsi ve vztahu spokojená, že už ho tolik nemiluješ a chceš se rozejít a uvidíš ten fičák. Hned budeš vědět odpověď na svoji otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 22:31

Tak já nežila až s takovým psychopatem, ale taky měl cholerickou povahu, byl agresivní na ostatní, i mě občas profackoval. Mám s ním dítě a bohužel z větší části podědilo jeho geny :roll: :,( a to jsem se s ním rozešla už těhotná a nikdy ho nevidělo.
Jsem 10 let vdaná, manžel je kliďas, přátelský, pohodový, hodný,…další naše děti jsou po manželovi a ten rozdíl je strašně vidět. Další děti jsou také pro každou legraci, veselé, dělají ze sebe šašky, jsou moc hodné…první dítě je tvrdohlavé, vzteklé, musí být po jeho jinak je zle,…hned se urazí a vše si bere osobně. V návalu vzteku okolo sebe mlátí, kope. Přitom výchovu mají všechny stejnou.
Také ti radím ať odejdeš, s ním tě nic dobrého nečeká. Já jsem ex šíleně milovala, on byl hodně dobrý manipulant. Rozchodů bylo spousta, on vždycky brečel na kolenou, prosil, sliboval a stejně se to stupňovalo a bylo to jen horší…a také byl můj první úplně ve všem.
Jestli chceš jednou hodného chlapa a rodinu, neztrácela bych s ním čas. A když budeš chtít zůstat, hlavně se chraň! Takové dítě s takovou je neštěstí. Mám veliký strach o jeho budoucnost :,( Nemá to jednoduché a často mi i brečí, že za to nemůže, že si v tu chvíli nemůže pomoct a neví, jak jinak. Geny jsou geny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 22:37
@japolka píše: Více

Jo toho se bojím, už jsem nad tím x krát přemýšlela a vždy si říkám, že by to muselo být na veřejném místě, ať je tam opravdu co nejvíce lidí, a i tak bych se bála, že skočím se zlomeným nosem a rukama. :? (nějakou dobu dělal MMA, takže moc dobře ví, kam sáhnout)

• Citovat
  • Upravit
6913
22.11.24 22:51

Jak můžeš s někým takovým být? Jen z toho úvodního příspěvku se mi chtělo blejt. Je to obyčejné hova_do. Co na tom, že k Tobě se chová tak a tak? To s tou těhotnou tedy stálo za to :poblion:
A proč něco takového toleruješ? Myslím si, že to bude hodně ovlivněné tím, že je to Tvůj první vztah, a ty se opouštějí tížeji.. A pak, promiň, mám takovou obecnou teorii, že na všechno musí být dva. O tom, proč jsi skoro 10 let v tomhle setrvala, bych si šla popovídat s terapeutem poté, co ho kopneš do zádele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
22.11.24 23:05

Za mě tajně manipulativní, jestli s ním chceš být zaleží pouze a jen na tobě. Dělal MMA, jak píšeš…ono lze z tvého popisu vycítit a vyčíst, že ten muž moc úctu k lidem nemá (zejména, když udělají sebemenší chybu…predstav si sebe v budoucnu s malým miminkem a „zapomeneš“ dát do odstříkaného mléka espumisan - to bude poprask, ze skončíš s přelámanýma hnátama)
Navíc už nevím, kdo to kdy řekl, ale je dobré se podívat, jak se muž chová/komunikuje s „nižším/podřízeným“ personálem - servírky, prodavačky, recepční - stačila tedy ta těhotna kolegyně, které přál pád na břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
22.11.24 23:08
@Helen001 píše: Více

No, já něco takového vyslechnout jako „okolí“, tak se snad pobliju. Nedokážu si představit, že by to někdo řekl mně. To je absolutní dno, spodina, odpad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 23:10

@Lucy75 To be s tim sviticim telefonem.. 8o :( no ja bych se posr… neumim si to ani predstavit. Manzel je klidas klidasu, klidnejsi nez ja. Neni nad to citit se doma dobre a bezpecne. Jeden muj byvaly vykazoval asi po roce podobne red flags jako tady popisujete, dikybohu jsem to vcas ukoncila. Zakladatelko, to co popisujes je priserny, takhle zit urcite nechces. :(

• Citovat
  • Upravit
106014
22.11.24 23:24
@Lucy75 píše: Více

A teď se změnil a k té nové ženě se chová hezky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí