Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jo, prstýnek. A po prstýnku se ti ho bude snažit navléct kolem krku.
Tohle se dědí, chceš mít dítě rapla?
Je načase, aby se ty vysoké školy přestaly přeceňovat.
@Lucy75 píše: Více
Tyhle lidi vedle sebe nesnesou někoho, kdo má navrch, což vystihuje věta, kde ti magisterský titul záviděl. Připadal si vedle tebe v tomhle jako nula.
@Zeoli píše: Více
Jak jsem tu už psala, já děti nechci, netoužím po nich (na druhou stranu nikdy neříkej nikdy že).
Ale jinak máte pravdu, jeho otec je také pěkný cholerik a v poslední době jsem si říkala, že bych takové dítě nechtěla…aby si mě třeba volali do školy, že moje dítě někoho napadlo apod.
@Zeoli píše: Více
a já celých těch 18 let s ním mu říkala, že záleží jaký člověk je, jak se chová, jaký má selský rozum a děkovala jsem mu velmi velmi často (souhlasil s adopcí, to by každý chlap neudělal, proto jsem si ho taky mj. vzala) za holky a jak se stará a pečuje… xkrát jsem měla možnost mu dát vzdělání vyžrat, NIKDY jsem to neudělala.. leč on často… ![]()
jedna hláška : A když víš, paní magistro, všechno nejlíp, mám si dát papučky kolmo nebo rovně k postýlce?? ![]()
jj, štvalo ho to, achjono…
přitom svazky vš-vš taky nemusí vůbec fungovat
JOOOOOOOOOOOO a vlastně nejvíc vtipné je, že ten bard, co tu se mnou teď leží, má učnák, měl za komančů špatný kádrový profil
ale má sjetý skoro celý svět, svařoval lodě v Americe a podobně - a víte, co je zajímavé??? s ním na téma vzdělání nebyl jediný konflikt ani hláška…ani náznak…
prostě je klidnej, srovnanej, vážíme si sebe navzájem a ani by nás nenapadlo tohle řešit..
@Lucy75 píše: Více
Já říkal hned, že ta podoba s Bradem Pittem tam je.
![]()
Nejmenuje se Daniel a není z Mostu?
S jedním takovým agresivním magorem mám totiž dítě (nežiji s ním a naštěstí nemá zájem)a ne není to pro život a ba naopak začne napadat i vás později ![]()
@Nina914 píše: Více
Nevím, jestli reagujete na mě nebo na Lucy75, ale já tedy žádného Daniela z Mostu neznám.
Tak pokud mu dám důvod, tak možná jo, jinak ne. V průběhu těch 9 let jsme se ani jednou nepohadali.
Prý „alfa“ ![]()
To mě vždycky pobaví, jak můžou tihle trapní uřvaní plazící se červi na někoho působit jako „alfa samci“…
Pro mě není na světě nic míň přitažlivého, než chlap hrubián, co každého jen uráží a místo konstruktivní komunikace by chtěli někomu ublížit nebo ho zabít. Chytrý, vyrovnaný a skutečně silný, sebevědomý člověk žádné násilí nepotřebuje, má přirozenou autoritu a nepotřebuje ubohoučce prskat, jak někoho „pošle na jip“. A ještě tvl urážet těhotnou ženu, no tak to je opravdu super mega king a SAMEC roku… On má se sebou velký problém, ve skutečnosti si absolutně nevěří a ví, že jako člověk má hodnotu rozšlápnutého bobku na botě, proto se snaží dohnat to aspoň tím, že dělá jakože ramena.
Za mě s ním zůstaň, pokud chceš být jeho hromosvod a celý život jen přemýšlet, jak se vyhnout každičké chybičce, která by „pána“ tvorstva vytočila - protože až ho jednoho dne naštveš, dost možná budeš Ty první, koho reálně na tu JIP pošle. Femicida je reálná věc - na cizí si netroufne samozřejmě a už vůbec ne třeba na nějakého chlapa, ale Tebe, Tebe má pěkně zpracovanou, Ty máš celou řadu omluv pro jeho příšerné chování a je dost velká šance, že mu i odpustíš a ještě uvěříš, že to byla vlastně Tvoje chyba - pokud to tedy náhodou přežiješ…
Tohle není Alfa, jak jsi na to přišla, to je magor a buran a vybral si tě z důvodu, že si mu nedovolíš nic říct.
Jestli ti to stačí do budoucna, tak hodně zdaru, pozitivní je, že neplánuješ děti, byly by to chudáci.
@Freeandwild píše: Více
Asi jste to špatně odhadl, ale fakt to není člověk co „jen dělá ramena“. Dělal MMA a nemá problém se s někým venku porvat, v gymu i přes stopku jinému chlapovi ublížil (do toho gymu má od té doby zákaz vstupu). Nemám pocit, že bych chodila ve vztahu po špičkách a že bych se snažila vyhnout každé chybicce. Brutálně naštvat bych ho mohla akorát nevěrou nebo asi tím rozchodem. Ale máte pravdu, že jeho chování omlouvám a soustředím se na to pozitivní v tom vztahu. Prostě ty jeho řeči a chování odfiltruji a jede se dál. A je pravda, že jinému člověku bych tohle netolerovala.
Ano, alfasamcovi se da tolerovat spoustu veci, proste protoze alfasamec:)
@free333 píše: Více
Jenže to není o tom, že bych si nedovolila něco říct, ale já to spíš nemám v povaze. Dost lidí říká, že jsem až moc hodný člověk. Neumim se zlobit nebo být naštvaná. A ve vztahu samotném si nemám na co stěžovat, akorát to chování k jiným lidem je hrozné.