Přítel chce absolutní svobodu

Anonymní
22.11.24 01:43

Přítel chce absolutní svobodu

Ahoj, prosím o sdílení svých zkušeností.
Je mi 34 let, stejně jako mému příteli. On má 5,5 leté dítě z předchozího vztahu. Jsme spolu necelých 5 let. Už nějakou dobu chci miminko. On si to moc nedovede představit. Naposledy mě odmítl letos v září - chtěla jsem se už začít snažit. Jak čas plyne, dává si dohromady pro a proti. Nedávno mi řekl, že ho náš vztah svazuje. Po detailu jsem se začala pídit až dnes. Řekl mi, že se bojí, že by během našeho vztahu nějak ujel (jinde), a že bych se na něj vykašlala a on platil alimenty na 2 děti. Ptala jsem se, co by potřeboval, aby měl víc prostoru a on že absolutní svobodu. Tušila jsem, kam tím míří, doptávala jsem se dál. Jedná se o to, že chce de facto mít možnost spát s jinými ženami bez toho, aniž bych se po tom pídila. Já si pod absolutní svobodou představuji, že kdykoli se mu zachce, tak “ujede”. Možná se to ani “ujetím” nedá nazvat, když přeci “může”. Vím z okolí, že muži 2× (ne všichni) věrní nejsou, ale říkám si, že kdyby se to stalo a on mi o tom neřekl, bylo by to pro mě snesitelnější než to, o co mě žádá - hlavně v době, ve které o to žádá. Zatímco já mu říkám “jsi pro mě ten pravý, chci s tebou miminko”, on mi říká: “chci spát s jinými ženami”. Možná jsem až moc staromódní, ale aktuálně si neumím představit, že bych to ustála. Ranilo mě to. Prosím, co si o tom myslíte? Máte některá s tímto nastavením zkušenost? :think: :think: :think:

Příspěvek upraven 22.11.24 v 02:13

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
22.11.24 02:10

Myslím si o tom, že tě jednoduše nemiluje a každý jste v tom vztahu úplně jjnde. Což jsi tak vyhodnotila i ty sama. Nepíšeš, jak dlouho jste spolu, ale v tomto případě je to snad asi i jedno. Pro mě by to byl jasný signál k rozchodu a ne k dítěti. Už nejsi nejmladší, co se týká času na dítě, proto neotalej a hledej vhodného partnera. Tento to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 02:12

@Silvianna jsme spolu skoro 5 let. Jsem si jistá, že mě přítel miluje, po sexuální stránce nám to klape, ale evidentně v rámci sexuality potřebuje “něco více”.

• Citovat
  • Upravit
56150
22.11.24 02:55

Má dítě 5'5 a 5 let je s Tebou? Uteč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
22.11.24 03:31

Poslat „přítele“ do oběhu, ztráta času.
Takového tatínka pro své dítě určitě nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
22.11.24 05:17
@Anonymní píše: Více

Urychleně se vzpamatovat a hledat jiného partnera, přestat vidět růžovými brýlemi a házet vinu na sebe nebo jednou budeš opravdu litovat.
Je to člověk, který s tebou bude tzv. v dobrém - když bude mít vlastní komfort, jakmile se však objeví nějaké běžné životní problémy (nedej Bože nějaká nemoc, katastrofa, nepříjemná událost) tak ti bude vším jen ne oporou…

Toto vážně není partner pro život 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
22.11.24 05:21

Kdyby tě opravdu miloval, tak by takto ani nepřemýšlel, natož, aby to vypustil z úst. Nebuď naivní a uteč, dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
22.11.24 05:42

Jak te muze milovat, kdyz se citi svazanej a chce spat s jinyma? A ty mu to chces jako tolerovat? Budes bez ditete a s chlapem, ktery chodi jinam🙈 🙈 🙈 ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
22.11.24 05:59

Nedivila bych se, kdyby už s jinou spal…Možná doufal, že když to takhle řekne, tak že odejdeš sama a on nebude muset nic řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
22.11.24 06:05

Precti si to po sobe :) a ukonci to jeste dnes ;) ztrata casu, pokud to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 06:16

Rozešla bych se s ním a rychle hledala jiného. Bohužel v tomto věku - pokud chceš dítě - nemáš čas ztrácet čas. Znám jednu, kterou ve 34 letech partner opustil.. Dnes jí je 48, dítě nemá a ani mít nebude. Nepodařilo se jí už potom najít kloudného partnera a ujel jí vlak..
To neznamená, že se to ani tobě nepodaří, ale pokud chceš dítě, musíš jednat rychle. S tímto chlapem ho mít nejspíš nebudeš.. :?

• Citovat
  • Upravit
2998
22.11.24 06:34

To není partner pro život.
Pokud by te fakt miloval, nechtěl by “ojizdet” kdykoliv někoho jiného. Co to je vztah??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.11.24 06:38

Utíkej pryc i za cenu, že nebudeš mít děti. Asi jsi vybírala partnera tak dlouho až jsi přebrala a teď ve 34 letech už moc času není.

Nicméně lepší utéct a pak být ve 35-36 svobodná bezdětná a najít si chlapa na zestárnutí než se stát svobodnou matkou..

Ps. Ale smír se s tím, že dítě nikdy nebude. Než někoho případně najdeš a oznas ho tak to bude tak 2-3 roky a to už ti bude 38+ a to už na to kašlat ať je to zdraví. Prostě jsi svj čas dříve investovala jinak než do vztahu a rodiny a teď už na to kašli a užívej života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
22.11.24 06:40
@freeport píše: Více

Týpek asi viděl bachelora jak se 12 nebo kolik zoufalek přetahuje o úplně obyčejnýho hloupyho Honzu a myslí si, že na něj čeká modelka :D

Příspěvek upraven 22.11.24 v 06:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
22.11.24 06:40

Já myslím, že už dávno spal s jinými a jen teď si to potřebuje odsouhlasit. Celkem mě překvapilo, že jste spolu cca 5 let a on má 5,5 lete dítě, to s předchozí partnerkou nebylo taky růžové, že přešel tak rychle do nového vztahu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí